View Full Version : Връзка с негър..
DekoDenev
05-02-2009, 21:52
Здр.рядко си позвлолявам да спускам теми но от известно верме ми се случва нещо доста нетипично ...сестра ми с едно момче едно момче от нигерия за приятел виждам че се чуства щастлива с него ...въпроса е какво бихте направили в такава ситуация аз все си мисляя че любовта не търпи расизъм и тем подобно щуротии
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-02-2009, 21:54
:)) не е твоя работа :))
DekoDenev
05-02-2009, 21:55
въпроса не е дали е мояя работа просто ми е чудно какво мислите за такива взиамотношения
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-02-2009, 21:57
Нямам нищо против ... :) Ако беше циганин само бих имал по-остри аспирации .. :)
smileforyou12
05-02-2009, 21:59
щом се обичат няма значение какви са а и + тва някой да има нещо против нищо нямаше да се промени
CheriHool
05-02-2009, 22:06
Това са недопустими простотии.
smileforyou12, изглеждаш ми готина мадама, извинявай.... не си те представям с негър.
Не случайно човечеството е разделено на бели, жълти, черни, християни, католици, мюсюлмани, будисти, юдеисти, хиндоизъм, сатанизъм, протестанти и всичките им там протестанстски християни - калвинизъм, баптизъм, цвинглианство, методизъм, квакери...
Толкова ли е трудно да намериш човек като себе си?
така, както ещастлива с тва негро, така би могла да е щастлива и с някой БЯЛ, по възможност българин и то, от религията, с която е възпитана...
smileforyou12
05-02-2009, 22:10
да но всички сме хора нали
CheriHool
05-02-2009, 22:24
не..
в някои ситуациине е редно да поставяме това, че сме хора, на първо място..
ае, заеби, няма да излезем на една глава. :-)
smileforyou12
05-02-2009, 22:26
явно да всеки е с различно мнение :-)
tItEufFf
05-02-2009, 22:31
Честно казано не съм останала с добро впечатление от африканците (било то от Алжир, Мароко, Камерун .. )
Всичките са с едно висооооко самочувствие, но са гадняри и използвачи.. Не, че съм расистка, такива са моите наблюдения, досега не съм срещнала един/една свестен/свястна ..
Но ако сестра ти е намерила - защо не. Аз не бих тръгнала с негър, изобщо няма да ми е комфортно. Но на който му е добре с черен, нека си е с него, не ми пречи
Take_That
05-02-2009, 22:33
Честно казано не съм останала с добро впечатление от африканците (било то от Алжир, Мароко, Камерун .. )
Всичките са с едно висооооко самочувствие, но са гадняри и използвачи.. Не, че съм расистка, такива са моите наблюдения, досега не съм срещнала един/една свестен/свястна ..
Но ако сестра ти е намерила - защо не. Аз не бих тръгнала с негър, изобщо няма да ми е комфортно. Но на който му е добре с черен, нека си е с него, не ми пречи
+1
CheriHool
05-02-2009, 22:39
Фактът, че използваш термини като "черен" и "расистка" лееееееко си противоречат с:
не ми пречи
:)
Усещам нещоооооо. 8-) [/quote]
smileforyou12
05-02-2009, 22:42
:shock:
got2Bthe1
05-02-2009, 22:42
Ако се обичат какъв е проблема....
smileforyou12
05-02-2009, 22:43
да си дойдем на думата и аз тва думам 8-)
CheriHool
05-02-2009, 22:47
майката, бащата, бабата, дядото, лелята, стринката, вуйчото, приятелите, нагласите, възпитнието. ... 8-)
Спокойно, и братовчед ми ще се жени за жълта и родата са ми луднали.
Не искат жълти в семейството.
Тва е нещо страшно ако фамилията ти се обърне срещу теб.....
Darkkiss
05-03-2009, 04:10
от кога па в България има негри бе?
По принцип тия черни събратя са ми ХИПЕР гнусни,но (недай си Боже) някоя моя приятелка тръгне с подобен индивид просто ще им пожелая щастие и ще гледам да нямам контакт с него :?
Darkkiss в България има от адски много време негри :) В Силистра има 2 или 3 семейства поне,а какво остава за по-големите градове ;)
Wrathchild
05-03-2009, 08:22
smileforyou12, изглеждаш ми готина мадама, извинявай.... не си те представям с негър.
Не случайно човечеството е разделено на бели, жълти, черни, християни, католици, мюсюлмани, будисти, юдеисти, хиндоизъм, сатанизъм, протестанти и всичките им там протестанстски християни - калвинизъм, баптизъм, цвинглианство, методизъм, квакери...
така, както ещастлива с тва негро, така би могла да е щастлива и с някой БЯЛ, по възможност българин и то, от религията, с която е възпитана...Майка ми НЕ беше щастлива с българин! Сега е с аржентинец, плюс това католик. Е, от това се получи сестра ми - едно здраво, щастливо дете, каквито са и те двамата. Пък нека са от различни държави.
Аман от тесногръдие.
PainMonopoly
05-03-2009, 09:44
Какво лошо има във връзка между човек и маймуна? Нали е важно да има любов? Щом се обичат какъв е проблема...
Къде отидоха добрите стари времена със здравата бесилка и чичката с черна качулка?!
Гореспоменатия уред първо за сестра ти,после и за оная вакса.Мдам.
bybit0o0
05-03-2009, 09:56
големи сте расисти..първо сме хора нали така ? ...
цвета на кожата не трябва да го приспада към категория - лош човек или нещо подобно...винаги ще има негри,които са лоши хора и българи - лоши. Ако той е от добрите и тя го познава достатъчно,че да бъде с него..Не мисля,че има проблем. ;]
nevinnataTi
05-03-2009, 10:04
не е от значение расата,важното е любов да има.И все пак това момче няма да е твое гадже нали така?
щом тя го е избрала ,не им се бъркай!
всеки сам избира с кого да бъде и как да подрежда живота си! :)
aka6a_vamp
05-03-2009, 10:10
Леле...вие наричате човека 'МАЙНМУНА',ама с тези си изказвания,имате ли идея вие на какво ниво се принизявате!И за бесилки ше ми говори,ей я се кротни малко бе,мен!Я си представи ти да се беше родил черен и някой да говореше така за теб и за близките ти!На кви се правите бе,тва че кожата ни е бяла,повече хора ли ни прави от тях бе,отворенгяси!
Айде сиктер....се правите тука на големите разбирачи!!
PainMonopoly
05-03-2009, 10:16
Да, повече хора сме от тях. Не е заради кожата, просто си е така. Мразим ги не защото са черни, а защото са паразити. И маймуни.
Някой спомена жълти и реакцията на семейството му. Еми жълтите не са като черните и са в доста отношения дори по-напред от нас.
Няма какво да си представям, защото не съм се родил черен. Не съм като тях, НЕ СМЕ ЕДНАКВИ.
И не на последно място, лапе дето му е промит мозъка от гледане на битиви и еврейски приказки за толерантност и равенство, не може да ми казва ай сиктир. 8)
Бях само на среща с негър всички ни гледаха странно незнам гадно си до някъде мене поне ме беше срам като всички погледи бяха вперени в нас и не не бих си станала гадже с негър..
YouKnowImBetterThanYou
05-03-2009, 10:37
Сестра ти си има акъл на раменете, остави я да прави каквото си иска. Предполагам, че в случая е по-скоро заради самата екзотика да е с черен, ако е така остави я да му се порадва още малко на дългата пишка без да и правиш забележки. Ако пък случайно работата стане твърде сериозно, то какво пък - човек като човек, макар и черен. Като и върши същатата работа като всеки друг бял мисля, че притесненията ти са излишни.
CheriHool
05-03-2009, 12:03
така, както ещастлива с тва негро, така би могла да е щастлива и с някой БЯЛ, по възможност българин и то, от религията, с която е възпитана...Майка ми НЕ беше щастлива с българин! Сега е с аржентинец, плюс това католик. Е, от това се получи сестра ми - едно здраво, щастливо дете, каквито са и те двамата. Пък нека са от различни държави.
Аман от тесногръдие.
Глей са..
Южноамериканските страни и европейските са друго нещо.
(Пак е същия кяр, ама карай).
Изтока са опасна работа. 8-)
boniboon
05-03-2009, 21:15
''Е нека се вземат младите , щом се обичат'' :-D :)
така, както ещастлива с тва негро, така би могла да е щастлива и с някой БЯЛ, по възможност българин и то, от религията, с която е възпитана...
Брат, звучиш ми като някав от 19 век. Сега е ясно, че повечето хора са привлечени от такива като себе си, ама чак недопустимо. 'Земи се стегни.
С удоволствие бих тръгнал с някоя по-мургава или пък дръпната, стига да е свястна и да ме обича. Даже си признавам, че съм виждал мацки от други раси, по които направо ми е падало пердето.
Сега религията е нещо друго. Признавам си, че хора със свръх-религиозни предубеждения са ми противни. Но пък ако момичето е с едиква си религия само по протокол, като мене, не виждам проблем.
голем уй я пере сестра ти, тва мислим 8-)
got2Bthe1
05-03-2009, 21:52
Леле...вие наричате човека 'МАЙНМУНА',ама с тези си изказвания,имате ли идея вие на какво ниво се принизявате!И за бесилки ше ми говори,ей я се кротни малко бе,мен!Я си представи ти да се беше родил черен и някой да говореше така за теб и за близките ти!На кви се правите бе,тва че кожата ни е бяла,повече хора ли ни прави от тях бе,отворенгяси!
Айде сиктер....се правите тука на големите разбирачи!!
+ расизма е отживелица....правете се на тежки американчета ....циганите си ги рпавете луди те го заслужават ама негрите кво толкова са ви нарпаили???
Biskfitka
05-03-2009, 21:53
голем уй я пере сестра ти, тва мислим 8-)значи не само аз си го помислих 8-) 8-) 8-)
по темата-ми нейна работа си е.. :D
CheriHool
05-03-2009, 22:08
Брат
:lol: :lol: :lol:
По темата: Говориш глупости. ;)
Никой не отрича, че от 'другите' хора има красиви и приятни на външност. :)
8992LIGHTER
05-04-2009, 09:09
Това са чувства те не се контролират някой одобряват такива връзки други не ... но всичко губи значение когато се влюбиш :smt028
Bellatrix
05-04-2009, 09:27
Да, повече хора сме от тях. Не е заради кожата, просто си е така. Мразим ги не защото са черни, а защото са паразити. И маймуни.
Някой спомена жълти и реакцията на семейството му. Еми жълтите не са като черните и са в доста отношения дори по-напред от нас.
Няма какво да си представям, защото не съм се родил черен. Не съм като тях, НЕ СМЕ ЕДНАКВИ.
И не на последно място, лапе дето му е промит мозъка от гледане на битиви и еврейски приказки за толерантност и равенство, не може да ми казва ай сиктир. 8)
Най-добрият приятел в живота ми е еврейн и да ти кажа е поне 10 нива над българите. Обичам държавата си, но те са 300 пъти по-организиран, богат, сплутен народ.
За мен тия дрънканици: "Няма равенство. Всички други цветове и религий са тъпи и тн" са изсмукани от пръстите предразсъдаци.
Откакто го познавам тоя човек само добро съм видяла от него и едно ще ти кажа: Аз досега толкова верни приятели и трудолюбиви хора сред българите не съм виждала и срещала.
venom0706
05-04-2009, 09:42
Хах щом се обичат нека бъдат заедно.За любовта няма граници.
cmexotepanuq
05-04-2009, 09:43
За всички хейтьри един поздрав .. http://www.vbox7.com/play:799d31e5 .. До гуша ми дойде от нападки и проблеми..Писна ми да слушам за 4ерни бели малки и големи за народ с разли4ни гений за хора озлобени за победители и победени .. Питат ме каква крьв те4е в твоите вени да знаят те дали да предприемат промени отговор ще дам и няма да има грешка в мойте вени хора те4е крьв 4овешка ... И все някой ще намери да се заяде и пак ще пита тьпо ти идваш от кьде ? Какво е твойто име ? Какво е твойто потекло ? Що не сьм гол като него що нося облекло ? А моя вьпрос е как да обьрна нещо зло в нещо по-добро ! Peace :-) !
DJ_Mrav4o
05-04-2009, 10:13
Аз пък не виждам какво толкова ненормално има тая връзка :? :? Ако се обичат ако ще и извънземно да е , няма значение :)
aka6a_vamp
05-04-2009, 10:34
Хаха леле,ама ти освен философ и голям психолог се извади бе ей...как ме прецени?!Кви еврейски приказки бе,пич?!Както ти имаш мнение така и аз имам,само дето ти налагаш своето като пълен кретен и показавш колко си прост!
PainMonopoly
05-04-2009, 10:46
Аз не налагам мнението си на никого, аз се аргументирам, пък който иска да ме разбира. Момиченцето с най-добрия приятел евреин като иска да си ходи при организирания и сплотен народ, мене това не ме бърка. Белия негър по-горе нека си пуши коз и да копи-пейства, мене това не ме бърка.
За сметка на това определено поста ти беше написан с писклив тон, характеризираше ни като 'отворенгяси' и завършваше с 'ай сиктир'? Налагане на мнението ли каза? :-)
http://prikachi.com/files/807300J.jpg
:? :? :?
tItEufFf
05-05-2009, 12:36
Фактът, че използваш термини като "черен" и "расистка" лееееееко си противоречат с:
не ми пречи
:)
Усещам нещоооооо. 8-) [/quote]
Мразя расизма и черните 8-)
Предтекст ти е цялата тема пич просто не е нужно да лъжеш аз самата знам кой си и че си негър просто искаш да знаеш мнението на околните за черните братя аре признай си :D :D
bybit0o0
05-07-2009, 14:13
http://prikachi.com/files/807300J.jpg
ОЛИГОФРЕН !
fenkatakrisi952
05-07-2009, 14:15
Нямам нищо против,стига да има любов :oops:
CheriHool
05-07-2009, 14:20
bybit0o0, олигофрен викай на баща ти...
littlebaby
05-07-2009, 19:27
Е тука не става въпрос за араби,бербери и т.н, а за негри:)
А иначе по темата, щом се обичат, защо да не са заедно?
Щом са намерили общи теми за разговори и т.н .. значи не сме чак толкова различни един от друг ..преди всичко сме хора... после сме бел и черни т .н ..... любовта не пита искаш или не ... просто идва дори в най-неочаквания вариянт :) :) :)
moneycomeme
05-07-2009, 21:07
...никога май няма да преодолеем тези скапани расистки предразсъдъци,а???Хомосексу ални,тъмнокожи,инвалиди,ни ки,дебели,хилави,грозни,тъ и.....Аре еби майката и на мненията на останалите и на всички... :booooomb: :booooomb: :booooomb:
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-08-2009, 02:17
чесно казано не го възприемам много много... аз излизах с едно момче от Африка преди време iii не се задържа за дълго. Не знам просто ми е странно.. учителката ми по английски е от пол6а,и е толкова бяла ама АЛЕНО бяла а мъжа и е от Ямайка... и имат 3 деца и децата имат повече неговия цвят.. нз отвратително е да го гледаш това и освен това е много кофти защото повечето деца им се подиграват.. нооо като изключим това с децата не виждам лошо да се виждат просто ми се вижда странно да се смесят расите.. :-o
кви хора са тия , нека бъдат хора в техната си страна и с техните си црни жени и да не пристъпят много у България да не им фръкнат забите
ToniStoraro
05-08-2009, 18:52
ако ще и с изънземния Унилсън да е, това си е нейна работа. Все пак не ти е гадже на теб, ннли?
bybit0o0
05-08-2009, 20:02
май маймуните тука сте вие а не тези от снимката...щом живеете с мисленето на човек от 19 век може би !? ... jesus..що за расисти сте..напрао сте....no comment ! :shock: :(
Не прочетох всички отговори, но смятам, че няма проблем. Вашите на какво мнение са? Една моя приятелка живее в Франция и се ожени за мулат, страшно готин пич, много добричък и с прекрасен характер и чувство за хумор. Мисля че си е до човек, но не знам. Аз лично съм против расизма.
BulgariaZaBulgarite
05-10-2009, 06:28
всички сме хора,но не сме равни. когато БЕЛИЯ човек е имал писменост,развити държави,градове и култура,ЧЕРНОКОЖИТЕ са скачали по дърветата и са ходели боси и голи в джунглата... ако белите не бяха довели черните на континентите си като евтина работна ръка (и като роби в по-ранните времена),чернокожите никога нямаше да са като нас като развитие :wink:
не се връзвайте на тези глупости за равенството и че "всички сме еднакви". НЕ СМЕ.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ПРОТИВ МЕЖДУРАСОВИТЕ ВРЪЗКИ и БРАКОВЕ!
черния ген чисто физически е по-силен от белия. тоест от връзка между черен и бяла или бял и черна - детето ВИНАГИ се ражда черно (най-често мулатче). това е бавно,но сигурно заличаване на БЯЛАТА РАСА.
НЕ ставайте част от това.
Взе ми думите от устата.
Нека мръсната бяла курва провери ХИВ статуса си, тъй като негрите се чукат с червеногъзи орангутани, маймуни и други разни съплеменници.
Мъдрите хора са казали; once you go black, you never go back
Нямам нищо против негрите,не съм расист.
Но не бих си хванал нигериика за гадже.
Нямам нищо против негрите,не съм расист.
Но не бих си хванал нигериика за гадже.
и защо не би си хванал тогава ? какво ще те спре ако си допаднете ?
guinessgirl
05-11-2009, 20:23
НИКОГА!
dragonfly92
05-11-2009, 21:01
аз винаги съм си падала по негри :oops:
Не си я виждала по-щастлива,щото дедовеца му е 25 санта сигурно :D
BulgariaZaBulgarite
05-11-2009, 21:29
к**ви, които си падат по негри да ходят в Африка. Tам ще се къпят в пикня, ще ядат лайна, ще се чукат с червеногъзи орангутани и ще заимстват опит от високоразвитата африканска култура
http://www.vbox7.com/play:b111302c
Курва, която се е омърсила с чернилка е морално деградирал човешки боклук.