Влез

View Full Version : Връзка с негър..

DekoDenev
05-02-2009, 21:52
Здр.рядко си позвлолявам да спускам теми но от известно верме ми се случва нещо доста нетипично ...сестра ми с едно момче едно момче от нигерия за приятел виждам че се чуства щастлива с него ...въпроса е какво бихте направили в такава ситуация аз все си мисляя че любовта не търпи расизъм и тем подобно щуротии

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-02-2009, 21:54
:)) не е твоя работа :))

DekoDenev
05-02-2009, 21:55
въпроса не е дали е мояя работа просто ми е чудно какво мислите за такива взиамотношения

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-02-2009, 21:57
Нямам нищо против ... :) Ако беше циганин само бих имал по-остри аспирации .. :)

smileforyou12
05-02-2009, 21:59
щом се обичат няма значение какви са а и + тва някой да има нещо против нищо нямаше да се промени

CheriHool
05-02-2009, 22:06
Това са недопустими простотии.

smileforyou12, изглеждаш ми готина мадама, извинявай.... не си те представям с негър.

Не случайно човечеството е разделено на бели, жълти, черни, християни, католици, мюсюлмани, будисти, юдеисти, хиндоизъм, сатанизъм, протестанти и всичките им там протестанстски християни - калвинизъм, баптизъм, цвинглианство, методизъм, квакери...

Толкова ли е трудно да намериш човек като себе си?

така, както ещастлива с тва негро, така би могла да е щастлива и с някой БЯЛ, по възможност българин и то, от религията, с която е възпитана...

smileforyou12
05-02-2009, 22:10
да но всички сме хора нали

CheriHool
05-02-2009, 22:24
не..
в някои ситуациине е редно да поставяме това, че сме хора, на първо място..
ае, заеби, няма да излезем на една глава. :-)

smileforyou12
05-02-2009, 22:26
явно да всеки е с различно мнение :-)

tItEufFf
05-02-2009, 22:31
Честно казано не съм останала с добро впечатление от африканците (било то от Алжир, Мароко, Камерун .. )
Всичките са с едно висооооко самочувствие, но са гадняри и използвачи.. Не, че съм расистка, такива са моите наблюдения, досега не съм срещнала един/една свестен/свястна ..
Но ако сестра ти е намерила - защо не. Аз не бих тръгнала с негър, изобщо няма да ми е комфортно. Но на който му е добре с черен, нека си е с него, не ми пречи

Take_That
05-02-2009, 22:33
Честно казано не съм останала с добро впечатление от африканците (било то от Алжир, Мароко, Камерун .. )
Всичките са с едно висооооко самочувствие, но са гадняри и използвачи.. Не, че съм расистка, такива са моите наблюдения, досега не съм срещнала един/една свестен/свястна ..
Но ако сестра ти е намерила - защо не. Аз не бих тръгнала с негър, изобщо няма да ми е комфортно. Но на който му е добре с черен, нека си е с него, не ми пречи

+1

CheriHool
05-02-2009, 22:39
Фактът, че използваш термини като "черен" и "расистка" лееееееко си противоречат с:
не ми пречи

:)

Усещам нещоооооо. 8-) [/quote]

smileforyou12
05-02-2009, 22:42
:shock:

got2Bthe1
05-02-2009, 22:42
Ако се обичат какъв е проблема....

smileforyou12
05-02-2009, 22:43
да си дойдем на думата и аз тва думам 8-)

CheriHool
05-02-2009, 22:47
майката, бащата, бабата, дядото, лелята, стринката, вуйчото, приятелите, нагласите, възпитнието. ... 8-)

Спокойно, и братовчед ми ще се жени за жълта и родата са ми луднали.
Не искат жълти в семейството.

Тва е нещо страшно ако фамилията ти се обърне срещу теб.....

Darkkiss
05-03-2009, 04:10
от кога па в България има негри бе?

3oPuTy
05-03-2009, 07:15
По принцип тия черни събратя са ми ХИПЕР гнусни,но (недай си Боже) някоя моя приятелка тръгне с подобен индивид просто ще им пожелая щастие и ще гледам да нямам контакт с него :?

Darkkiss в България има от адски много време негри :) В Силистра има 2 или 3 семейства поне,а какво остава за по-големите градове ;)

Wrathchild
05-03-2009, 08:22

smileforyou12, изглеждаш ми готина мадама, извинявай.... не си те представям с негър.

Не случайно човечеството е разделено на бели, жълти, черни, християни, католици, мюсюлмани, будисти, юдеисти, хиндоизъм, сатанизъм, протестанти и всичките им там протестанстски християни - калвинизъм, баптизъм, цвинглианство, методизъм, квакери...

така, както ещастлива с тва негро, така би могла да е щастлива и с някой БЯЛ, по възможност българин и то, от религията, с която е възпитана...Майка ми НЕ беше щастлива с българин! Сега е с аржентинец, плюс това католик. Е, от това се получи сестра ми - едно здраво, щастливо дете, каквито са и те двамата. Пък нека са от различни държави.
Аман от тесногръдие.

PainMonopoly
05-03-2009, 09:44
Какво лошо има във връзка между човек и маймуна? Нали е важно да има любов? Щом се обичат какъв е проблема...

Къде отидоха добрите стари времена със здравата бесилка и чичката с черна качулка?!

Гореспоменатия уред първо за сестра ти,после и за оная вакса.Мдам.

bybit0o0
05-03-2009, 09:56
големи сте расисти..първо сме хора нали така ? ...
цвета на кожата не трябва да го приспада към категория - лош човек или нещо подобно...винаги ще има негри,които са лоши хора и българи - лоши. Ако той е от добрите и тя го познава достатъчно,че да бъде с него..Не мисля,че има проблем. ;]

nevinnataTi
05-03-2009, 10:04
не е от значение расата,важното е любов да има.И все пак това момче няма да е твое гадже нали така?
щом тя го е избрала ,не им се бъркай!
всеки сам избира с кого да бъде и как да подрежда живота си! :)

aka6a_vamp
05-03-2009, 10:10
Леле...вие наричате човека 'МАЙНМУНА',ама с тези си изказвания,имате ли идея вие на какво ниво се принизявате!И за бесилки ше ми говори,ей я се кротни малко бе,мен!Я си представи ти да се беше родил черен и някой да говореше така за теб и за близките ти!На кви се правите бе,тва че кожата ни е бяла,повече хора ли ни прави от тях бе,отворенгяси!
Айде сиктер....се правите тука на големите разбирачи!!

PainMonopoly
05-03-2009, 10:16
Да, повече хора сме от тях. Не е заради кожата, просто си е така. Мразим ги не защото са черни, а защото са паразити. И маймуни.

Някой спомена жълти и реакцията на семейството му. Еми жълтите не са като черните и са в доста отношения дори по-напред от нас.

Няма какво да си представям, защото не съм се родил черен. Не съм като тях, НЕ СМЕ ЕДНАКВИ.

И не на последно място, лапе дето му е промит мозъка от гледане на битиви и еврейски приказки за толерантност и равенство, не може да ми казва ай сиктир. 8)

beb4yy
05-03-2009, 10:21
Бях само на среща с негър всички ни гледаха странно незнам гадно си до някъде мене поне ме беше срам като всички погледи бяха вперени в нас и не не бих си станала гадже с негър..

YouKnowImBetterThanYou
05-03-2009, 10:37
Сестра ти си има акъл на раменете, остави я да прави каквото си иска. Предполагам, че в случая е по-скоро заради самата екзотика да е с черен, ако е така остави я да му се порадва още малко на дългата пишка без да и правиш забележки. Ако пък случайно работата стане твърде сериозно, то какво пък - човек като човек, макар и черен. Като и върши същатата работа като всеки друг бял мисля, че притесненията ти са излишни.

CheriHool
05-03-2009, 12:03

така, както ещастлива с тва негро, така би могла да е щастлива и с някой БЯЛ, по възможност българин и то, от религията, с която е възпитана...Майка ми НЕ беше щастлива с българин! Сега е с аржентинец, плюс това католик. Е, от това се получи сестра ми - едно здраво, щастливо дете, каквито са и те двамата. Пък нека са от различни държави.
Аман от тесногръдие.
Глей са..
Южноамериканските страни и европейските са друго нещо.
(Пак е същия кяр, ама карай).
Изтока са опасна работа. 8-)

boniboon
05-03-2009, 21:15
''Е нека се вземат младите , щом се обичат'' :-D :)

Jericho
05-03-2009, 21:33

така, както ещастлива с тва негро, така би могла да е щастлива и с някой БЯЛ, по възможност българин и то, от религията, с която е възпитана...
Брат, звучиш ми като някав от 19 век. Сега е ясно, че повечето хора са привлечени от такива като себе си, ама чак недопустимо. 'Земи се стегни.

С удоволствие бих тръгнал с някоя по-мургава или пък дръпната, стига да е свястна и да ме обича. Даже си признавам, че съм виждал мацки от други раси, по които направо ми е падало пердето.

Сега религията е нещо друго. Признавам си, че хора със свръх-религиозни предубеждения са ми противни. Но пък ако момичето е с едиква си религия само по протокол, като мене, не виждам проблем.

kypo
05-03-2009, 21:42
голем уй я пере сестра ти, тва мислим 8-)

got2Bthe1
05-03-2009, 21:52
Леле...вие наричате човека 'МАЙНМУНА',ама с тези си изказвания,имате ли идея вие на какво ниво се принизявате!И за бесилки ше ми говори,ей я се кротни малко бе,мен!Я си представи ти да се беше родил черен и някой да говореше така за теб и за близките ти!На кви се правите бе,тва че кожата ни е бяла,повече хора ли ни прави от тях бе,отворенгяси!
Айде сиктер....се правите тука на големите разбирачи!!
+ расизма е отживелица....правете се на тежки американчета ....циганите си ги рпавете луди те го заслужават ама негрите кво толкова са ви нарпаили???

Biskfitka
05-03-2009, 21:53
голем уй я пере сестра ти, тва мислим 8-)значи не само аз си го помислих 8-) 8-) 8-)
по темата-ми нейна работа си е.. :D

CheriHool
05-03-2009, 22:08

Брат

:lol: :lol: :lol:

По темата: Говориш глупости. ;)

Никой не отрича, че от 'другите' хора има красиви и приятни на външност. :)

8992LIGHTER
05-04-2009, 09:09
Това са чувства те не се контролират някой одобряват такива връзки други не ... но всичко губи значение когато се влюбиш :smt028

Bellatrix
05-04-2009, 09:27
Да, повече хора сме от тях. Не е заради кожата, просто си е така. Мразим ги не защото са черни, а защото са паразити. И маймуни.

Някой спомена жълти и реакцията на семейството му. Еми жълтите не са като черните и са в доста отношения дори по-напред от нас.

Няма какво да си представям, защото не съм се родил черен. Не съм като тях, НЕ СМЕ ЕДНАКВИ.

И не на последно място, лапе дето му е промит мозъка от гледане на битиви и еврейски приказки за толерантност и равенство, не може да ми казва ай сиктир. 8)

Най-добрият приятел в живота ми е еврейн и да ти кажа е поне 10 нива над българите. Обичам държавата си, но те са 300 пъти по-организиран, богат, сплутен народ.
За мен тия дрънканици: "Няма равенство. Всички други цветове и религий са тъпи и тн" са изсмукани от пръстите предразсъдаци.
Откакто го познавам тоя човек само добро съм видяла от него и едно ще ти кажа: Аз досега толкова верни приятели и трудолюбиви хора сред българите не съм виждала и срещала.

venom0706
05-04-2009, 09:42
Хах щом се обичат нека бъдат заедно.За любовта няма граници.

cmexotepanuq
05-04-2009, 09:43
За всички хейтьри един поздрав .. http://www.vbox7.com/play:799d31e5 .. До гуша ми дойде от нападки и проблеми..Писна ми да слушам за 4ерни бели малки и големи за народ с разли4ни гений за хора озлобени за победители и победени .. Питат ме каква крьв те4е в твоите вени да знаят те дали да предприемат промени отговор ще дам и няма да има грешка в мойте вени хора те4е крьв 4овешка ... И все някой ще намери да се заяде и пак ще пита тьпо ти идваш от кьде ? Какво е твойто име ? Какво е твойто потекло ? Що не сьм гол като него що нося облекло ? А моя вьпрос е как да обьрна нещо зло в нещо по-добро ! Peace :-) !

DJ_Mrav4o
05-04-2009, 10:13
Аз пък не виждам какво толкова ненормално има тая връзка :? :? Ако се обичат ако ще и извънземно да е , няма значение :)

aka6a_vamp
05-04-2009, 10:34

Хаха леле,ама ти освен философ и голям психолог се извади бе ей...как ме прецени?!Кви еврейски приказки бе,пич?!Както ти имаш мнение така и аз имам,само дето ти налагаш своето като пълен кретен и показавш колко си прост!

PainMonopoly
05-04-2009, 10:46
Аз не налагам мнението си на никого, аз се аргументирам, пък който иска да ме разбира. Момиченцето с най-добрия приятел евреин като иска да си ходи при организирания и сплотен народ, мене това не ме бърка. Белия негър по-горе нека си пуши коз и да копи-пейства, мене това не ме бърка.

За сметка на това определено поста ти беше написан с писклив тон, характеризираше ни като 'отворенгяси' и завършваше с 'ай сиктир'? Налагане на мнението ли каза? :-)

BeeRy
05-04-2009, 17:38
http://prikachi.com/files/807300J.jpg

:? :? :?

tItEufFf
05-05-2009, 12:36
Фактът, че използваш термини като "черен" и "расистка" лееееееко си противоречат с:
не ми пречи

:)

Усещам нещоооооо. 8-) [/quote]

Мразя расизма и черните 8-)

beb4yy
05-05-2009, 14:12
Предтекст ти е цялата тема пич просто не е нужно да лъжеш аз самата знам кой си и че си негър просто искаш да знаеш мнението на околните за черните братя аре признай си :D :D

bybit0o0
05-07-2009, 14:13
http://prikachi.com/files/807300J.jpg

ОЛИГОФРЕН !

fenkatakrisi952
05-07-2009, 14:15
Нямам нищо против,стига да има любов :oops:

CheriHool
05-07-2009, 14:20
bybit0o0, олигофрен викай на баща ти...

littlebaby
05-07-2009, 19:27

Е тука не става въпрос за араби,бербери и т.н, а за негри:)
А иначе по темата, щом се обичат, защо да не са заедно?

gumS
05-07-2009, 20:59
Щом са намерили общи теми за разговори и т.н .. значи не сме чак толкова различни един от друг ..преди всичко сме хора... после сме бел и черни т .н ..... любовта не пита искаш или не ... просто идва дори в най-неочаквания вариянт :) :) :)

moneycomeme
05-07-2009, 21:07
...никога май няма да преодолеем тези скапани расистки предразсъдъци,а???Хомосексу ални,тъмнокожи,инвалиди,ни ки,дебели,хилави,грозни,тъ и.....Аре еби майката и на мненията на останалите и на всички... :booooomb: :booooomb: :booooomb:

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-08-2009, 02:17
чесно казано не го възприемам много много... аз излизах с едно момче от Африка преди време iii не се задържа за дълго. Не знам просто ми е странно.. учителката ми по английски е от пол6а,и е толкова бяла ама АЛЕНО бяла а мъжа и е от Ямайка... и имат 3 деца и децата имат повече неговия цвят.. нз отвратително е да го гледаш това и освен това е много кофти защото повечето деца им се подиграват.. нооо като изключим това с децата не виждам лошо да се виждат просто ми се вижда странно да се смесят расите.. :-o

Aicken
05-08-2009, 07:01

кви хора са тия , нека бъдат хора в техната си страна и с техните си црни жени и да не пристъпят много у България да не им фръкнат забите

ToniStoraro
05-08-2009, 18:52
ако ще и с изънземния Унилсън да е, това си е нейна работа. Все пак не ти е гадже на теб, ннли?

bybit0o0
05-08-2009, 20:02
май маймуните тука сте вие а не тези от снимката...щом живеете с мисленето на човек от 19 век може би !? ... jesus..що за расисти сте..напрао сте....no comment ! :shock: :(

sexy89
05-08-2009, 20:32
Не прочетох всички отговори, но смятам, че няма проблем. Вашите на какво мнение са? Една моя приятелка живее в Франция и се ожени за мулат, страшно готин пич, много добричък и с прекрасен характер и чувство за хумор. Мисля че си е до човек, но не знам. Аз лично съм против расизма.

BulgariaZaBulgarite
05-10-2009, 06:28

всички сме хора,но не сме равни. когато БЕЛИЯ човек е имал писменост,развити държави,градове и култура,ЧЕРНОКОЖИТЕ са скачали по дърветата и са ходели боси и голи в джунглата... ако белите не бяха довели черните на континентите си като евтина работна ръка (и като роби в по-ранните времена),чернокожите никога нямаше да са като нас като развитие :wink:

не се връзвайте на тези глупости за равенството и че "всички сме еднакви". НЕ СМЕ.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ПРОТИВ МЕЖДУРАСОВИТЕ ВРЪЗКИ и БРАКОВЕ!

черния ген чисто физически е по-силен от белия. тоест от връзка между черен и бяла или бял и черна - детето ВИНАГИ се ражда черно (най-често мулатче). това е бавно,но сигурно заличаване на БЯЛАТА РАСА.

НЕ ставайте част от това.
Взе ми думите от устата.
Нека мръсната бяла курва провери ХИВ статуса си, тъй като негрите се чукат с червеногъзи орангутани, маймуни и други разни съплеменници.
Мъдрите хора са казали; once you go black, you never go back

AnzaRe
05-10-2009, 06:37
Нямам нищо против негрите,не съм расист.
Но не бих си хванал нигериика за гадже.

gumS
05-11-2009, 18:39
Нямам нищо против негрите,не съм расист.
Но не бих си хванал нигериика за гадже.

и защо не би си хванал тогава ? какво ще те спре ако си допаднете ?

guinessgirl
05-11-2009, 20:23
НИКОГА!

dragonfly92
05-11-2009, 21:01
аз винаги съм си падала по негри :oops:

Fritz
05-11-2009, 21:04
Не си я виждала по-щастлива,щото дедовеца му е 25 санта сигурно :D

BulgariaZaBulgarite
05-11-2009, 21:29
к**ви, които си падат по негри да ходят в Африка. Tам ще се къпят в пикня, ще ядат лайна, ще се чукат с червеногъзи орангутани и ще заимстват опит от високоразвитата африканска култура
http://www.vbox7.com/play:b111302c
Курва, която се е омърсила с чернилка е морално деградирал човешки боклук.