Влез

View Full Version : На фитнес гладен или не има по-голям ефект от тренировката

NaskoKaulitz
05-03-2009, 09:52
Мисля си че като съм гладен има по-голям ефект, усещам че мускулите ми са раздвижени, но понякога ми става зле.А като съм наяден, и цял ден да съм във фитнеса, нито мускулна треска, нито нищо :(

Shia
05-03-2009, 09:54
Преди фитнес трябва да хапнеш нещо,за да черпят мусколитетти енергия от някъде.
Не е нужно да е обилна закуска-два баната(по-калорични)
корни или малко шоколад,нещо богато на белтъчини също.
Няма да лепнеш нищо от яденето,ако се притесняваш,всичко отива в тренировката.Не ползвай хапчета,като заместители на храна.

sexa_na_kompleksa
05-03-2009, 09:56
Преди тренировка трябва да се яде, но след храненето трябва да се изчакат около 30 мин., за да започнеш да тренираш.
И не си мисли, че ако си получил мускулна треска, значи си свършил добра работа във фитнеса.

Pepincetyy
05-03-2009, 09:59
Преди фитнес трябва да хапнеш нещо,за да черпят мусколитетти енергия от някъде.
Не е нужно да е обилна закуска-два баната(по-калорични)
корни или малко шоколад,нещо богато на белтъчини също.
Няма да лепнеш нищо от яденето,ако се притесняваш,всичко отива в тренировката.Не ползвай хапчета,като заместители на храна.
+1 банани според мен ще е най-добре

NaskoKaulitz
05-03-2009, 10:30
Банани обичам :) мерси

Schneeflocke
05-03-2009, 10:33
Теорията препоръчва макарони около час преди тренировката....

sladkish_14
05-03-2009, 10:34
Наистина трябва да си хапнал малко и то енергични храни ,, Както казаха плодове , шоколад може и някоя друга филийка сандвич .. За да може да не ти става зле там ,, Но в никакъв случай не яш прекалено много не прави грешката като мене .. Ще бягаме , а аз изядох 4 принцеси лелееее душичката ми излезна, докато направих една мижава обиколка смях беше :-D

UnBelievable
05-03-2009, 11:17
Преди тренировка бавни въглехидрати / макарони, пълнозърнести спагети и т.н./
След тренировка бързи въглехидрати / банани, шоколад и т.н. /

Wrathchild
05-03-2009, 11:38
1 час преди тренировка се яде, но не по-рано! Както и не се яде час, след като свърши.
Но трябва да ядеш нещо, защото се нуждаеш от енергия.

tItEufFf
05-03-2009, 14:59
http://hranene.tialoto.bg/article.php?id=8361

Ето ти цяла статия за това ;)
Ако не ти се чете - мюсли или овесени ядки с мляко, 3 часа преди тренировка (ако съм разбрала правилно) ..
Не яж две минути преди да влезеш в салона, ще те заболи далака или бъбрека много гадно (личен опит) .. Ама и не отивай на празен стомах, аз съм го правила. Имах чувството, че ще припадна, а след тренировката имах ужасно главоболие.

Jesus
05-03-2009, 15:05
абе ако си гладен не много добра идея 1 фр нямаше сили и на лежанката 75кг го затиснаха :D