View Full Version : До кога момичетата ще се правят на идиотки?
Аве я земете се гръмнете и си решете проблемите.Идиотките си остават идиотки завинаги.
p3tinc3t0
06-20-2009, 06:37
ейй мн се дразня когато говорите в множествено число... не вс са такива..!!
elle_123
06-20-2009, 11:05
Ехаа,не вярвах,че толкова безмислена тема може да стане така голяма
Иначе на слънчо колкото и да му говориш, той все неговото си меле, колко много хора се изредиха да те убедят и успокоят, повярвай им
Chill е прав.Всяко второ момиче, което пише се хвали, че е много свястна и др. , ама това си е нейно мнение, а отстрани нещата може да изглеждат много по-различни.
Знаеш ли какво си мисля аз сега?Защо не мога да намеря момче със свой собствен характер-различен от всички останали.Защо няма момчета,които да взимат насериозно проблемите на приятелките си?Защо,по дяволите,не мога да намеря някой талантлив,внимателен и всеотдаен ,който да приема секса като изкуство,а не като спорт?
Малцина намират това,което искат.Точно затова ти казват че темата няма смисъл..
И мнението на MartyParty ми харесва.Вие момчета търсите вината само в момичетата, а себе си не поглеждате.
Напротив, аз поглеждам себе си, даже в повечето случай критикувам прекалено много себе си, а не момичето до мен...
sladur4etyYy
06-20-2009, 17:33
Напротив, аз поглеждам себе си, даже в повечето случай критикувам прекалено много себе си, а не момичето до мен...
ти някога имал ли си гадже? :-o
Не що? Тряя да съм бройкаджия и да прецакам някоя ли?!
Чакай, чакай... откога да имаш приятелка значи, че си бройкаджия?
И казваш, че не критикуваш момичето до теб а себе си, после казваш, че не си имал приятелка.
Хархар. Не съм чел цялата тема. Само първото ти мнение и последната страница.
Ама не разбирам защо да си бройкаджия ако имаш приятелка?
Това което казваш е: "Не, нямам. Значи трябва да съм бройкаджия и да нараня някоя ли?"
Всъщност просто трябва да си намериш приятелка, нищо лошо няма.
sladur4etyYy
06-20-2009, 21:13
в цялата тема обясняваш как искаш момиче, което да те обича, да е до теб, да те подкрепя, а сега казваш, че никога не си имал приятелка. еми, пич, ти кво искаш?! щом се запознаете, да ти скочи на врата с обещания за вечна любов? обичта, доверието, чувствата се раждат постепенно. като тръгнеш с някоя, чак тогава можеш да очакваш да получиш нещата, които търсиш. разправяш тука колко си ги ''пробвал'' всичките, ясни ти били, всички са еднакви- откъде разбра, като не си бил с никоя, не си опознавал никоя до степен, до която твърдо да можеш да кажеш ''тази е такава и такава''. за мен, теб те е страх да се впуснеш във връзка, боиш се от непознатото. по- лесно е да седиш и да се оплакваш по форуми. ясно, че не си имал толкова контакти с момичта, колкото казваш, ясно, че не си опознавал истински нито 1 момиче досега, така че просто излез навън и си намери хора, в чиято компания се чувстваш намясто. момичето ще дойде изневиделица, само имай търпение и не , в който направи отхвърляй всяка в моментаи 1 грешна стъпчица. никой не е перфектен, и ти не си, припомняй си го от време на време. ;]
unicorn_f
06-20-2009, 21:18
Няма едно свястно момиче...всяко момиче от малка пие и пуши...от малка се научава да гледа парите, колите и фитнес тялото...защо изобщо няма момиче, което да обича истински? Да държи на духовните ценности, не толкова на материалните изгоди? Защо ножа толкова много опря до кокала, че положението е такова? Търся на всякъде, смених много среди и дори и на тихото, кротко и добро момиче се оказва материалистка..всяко момиче търси материално момче...незная от къде се появи тази мода, че яко момчето няма хубаво тяло и кола значи не става...толкова много се е променил света ;(
не съм съгласна,освен това вие момчетата да не би да сте много невеинни..и вие си търсите само красиви момичета нали,не ви интересува дали е тъпа или ограничена или с отвратителен характер...искате само да е "хубава" - със 100 тона грим и да се разхожда по улицата облечена като ку**а нали...???
Аз пък не обичам момичета с прекалено много грим и за мен точно това не е фактора дали има грим или не...и не търся само външната красота, даже за мен в повечето случай е без значение..важното е сърцето и душата на момичето..а тва дали има пъпки по лицето с грим или без ми е все тая :D
ъъъ да и ти най-вероятно си пробвал само при надувките с големите цици ,изкуствените коси и 2то пръста фон дю тен
иии вече всички момичета сме такива..пф
И казваш, че не критикуваш момичето до теб а себе си, после казваш, че не си имал приятелка.
Това което казваш е: "Не, нямам. Значи трябва да съм бройкаджия и да нараня някоя ли?"
Аз търся момичето на живота си, а не някоя, която ще е до време стана ли ясно?! :)
valdesbg
06-21-2009, 05:25
Сънчо сънчо..... бая хляб има да изядеш още.
Ние за какво се хабим да пишем 13 страници, като ти пак твойто си знаеш....
Ми като е без значение външния вид - хващай дебеланката от твоя клас и диви и щастливи. Или цигането от долния етаж.... Сам си противоречиш и и се оплиташ в дивотии. Няма да коментирам и откровено наивните ти, и меко казано глупави разсъждения...
sladur4etyYy
06-21-2009, 09:50
Аз търся момичето на живота си, а не някоя, която ще е до време стана ли ясно?! :)
и как ще я намериш, като никога не си бил с момиче, бе?! прочети ми предния пост пак... :?
MissInd3p3nd3nt
06-21-2009, 17:34
Няма едно свястно момиче...всяко момиче от малка пие и пуши...от малка се научава да гледа парите, колите и фитнес тялото...защо изобщо няма момиче, което да обича истински? Да държи на духовните ценности, не толкова на материалните изгоди? Защо ножа толкова много опря до кокала, че положението е такова? Търся на всякъде, смених много среди и дори и на тихото, кротко и добро момиче се оказва материалистка..всяко момиче търси материално момче...незная от къде се появи тази мода, че яко момчето няма хубаво тяло и кола значи не става...толкова много се е променил света ;(
не съм съгласна,освен това вие момчетата да не би да сте много невеинни..и вие си търсите само красиви момичета нали,не ви интересува дали е тъпа или ограничена или с отвратителен характер...искате само да е "хубава" - със 100 тона грим и да се разхожда по улицата облечена като ку**а нали...???
Мн правилно. И кво като не гледам телата на момчетата,коли ,пари и така нататъка все 1 се е появил някой свястен
"До кога момичетата ще се правят на идиотки?"-Когато момчетата спрат да се правят или на най-големите газари или на супер честни и добри ,а всъщност са като останалите...
SuperBadSuperFresh
06-21-2009, 17:44
Хубавите (богати,надути и с фитнес тела...) момчета излизат само с хубави момичета .Хубавите момичета ( търсещи богати и с фитнес тела...) излизат само с хубави момчета.Свястните момчета (сладки,способни да обичат и без парите на баща си) имат само една грешка.Търсят хубави момичета.И така...кръгът се затваря,момичетата се оплакват защо не могат да си намерят момчета,а те-защо нямало "свястни момчета"
Въпрос:На кое бихте се зарадвали от сърце....Мис Красавица и Мистър Фитнес натискащи се в мерцедес,или на момиче с вързана коса,без грим,целуващо момчето си на пейката пред блока?
Няма да се хващам за мнението на никой... всеки е със свое си мнение just like me в момента...
Прекалено общо е написано заглавието... мернах докато скролирах нещо подобно на "До кога ще ни слагате момичетата под общ знаменател" или нещо подобно... сега.. факт е ,че вече голяма част от пикличките се правят на голямата работа с фешънските му прически и не знам си какво ,но няма как да не кажа и ,че момчетата са същите в момента... то е едно гъзарство, то са едни цигари, алкохол, марихуана (да имам си 2ма наркомана в класа), едни пачки с двулевки ... абе направо страшна работа са и двата пола. Всеки гледа да излезе по шантаво на вънка с възможно по-големи оксиженистки цъки, възможно по висока дигната фешънска коса и така нататък... тия изблици идват от характера и мисля ,че малко трудно ще се променят... и както е казано в първия пост "Гледат вече само: материалното, мусколите и ако нямаш кола начи не ставаш" или подобие беше...относно момчетата: ми гледаме ако може да е по кифла, да е с над 500кг грим иначе не я пускат зад граница, да е с егати секси дупето, и 3-4 големи шепи гърди.... не съм чел цялата тема , защотоо...... ми що .. а прочети я ти де... така ли се четът 18 страници с по 10-15 поста на страница.
Факт е ,че модата/характерите/отношенията и като цяло всичко драстично се промени за последните 4 години (г/д)
И се стигна до там, че няма едно нормално момиче, което да ме обича истински, а да не се интересува от материалните неща....
valdesbg
06-22-2009, 05:39
Едно си баба знае, и само него бае....
Нямам желание да пиша повече в тая тема... Иначе имам доста интересни рзсъждения.
sladur4etyYy
06-22-2009, 14:20
Едно си баба знае, и само него бае....
Нямам желание да пиша повече в тая тема... Иначе имам доста интересни рзсъждения.
хахах, след последния пост на Сънчо, и аз се отказвам.. 8-)
heartlesSgirl
06-23-2009, 08:51
И се стигна до там, че няма едно нормално момиче, което да ме обича истински, а да не се интересува от материалните неща....
Това, че не си намерил още, незначи ,че няма. :lol:
П.П Не слагай всички под общ знаменател :?
NeZaPoznat
06-23-2009, 08:57
Охооо!! Ако това на аватара си ти мацко:
http://m1.kefche.com/pix/t/fjxgheiys.jpg
Точно за таква като теб говори Сънчо !!
Това "храна" ли беше или солената истина просто изказваш? :D
heartlesSgirl
06-23-2009, 09:32
смисъл? :lol: Не ме познаваш откъде си сигурен че съм такава :)
Докато ни има нас да им се връзваме :-D
krasiveli
07-01-2009, 13:09
НЕ ВСИЧКИ МОМИЧЕТА СА ЕДНАКВИ!!!
П.С.: Ако продължиш да търсиш рано или късно ще намериш момичето, което искаш да откриеш. :)
Не съм съгласен че всички момичета са такива
ZaGadKkAa
07-01-2009, 14:35
Защо слагаш всички под общ знаменател?! :-x .. Ти се изкара е*аси забивача все едно познаваш всички момичета и си разговарял с тях...Тфа,че попадаш на някаквии жалки лигли ние ли сме ти виновни?!И ако ще храниш по този начин никога няма да си намерш сгодна женица! Ми аз имам приятел,който ходи на фитнес ,поддържа се човека,не съм го питала за финансовото му състояние относно Колко точно пари имат родителите ти/ти или каква кола карат/ш?!!..и друг е въпроса,че лично аз нма да изляза с някво плашило,което не може да върже две приказки,вуни на чесън и няма обноски..!!И за да защитя нежния пол : Все пак жена те родила и нямаш никаквоо право да ни слагаш под общ знаменател или да ни псуваш!! :o :o :o
mechtaq_za_teb
07-01-2009, 14:46
Ох, да. Момичетата, та момичетата. Нека не забравяме, че и момчетата се превърнаха в такива, каквито не трябва да бъдат. Всяко второ момче ходи с фешън лигла, която прилича на кукла с дрехите и грима си, а под тях е обикновено момиче. След като момичетата са такива защо много момчета им се хващат? Според мен и при двата пола се забелязват такива неща... Недейте да съдите само едните.
vagarious
07-01-2009, 18:05
Ти питаш,до кога момичетата ще се правят на идиотки!?Аз понеже съм момиче,те питам също защо момчетата се правят на идиоти!?Не бива да се слагаме под един заменател-ние момчетата,а вие-момичетата.Всичко е индивидуално и просто ти не си попаднал на точния за теб човек.Поколението ни отива надоло,грешката е в двата пола.Докато има к*рви,ще има и к*рвари и обратното..докато има свестни момичета-ще има и свестни момчета,но е по трудно да се намерят такива.НО ГИ ИМА,повярвай ми. :)
докато им позволяваме...
и на мен ми е омръзнало :?
Obi4amMaikaTi
08-05-2009, 08:51
докато спрат да срещат момчета които ги карат да се прафят на такифа ;p
fifinkathefreak
08-06-2009, 22:34
Отдавна съм на мнение,че темите в този форум трябва да бъдат обвързани само и единствено с конкретни случаи и проблеми.
Иначе ставаме свидетели на една голяма каша.
Нямах сили да изчета повече от първите и последните няколко страници,но смятам,че картинката ми стана пределно ясна.
всеки си говори каквото му падне,а решение на проблема - няма.
Всеки си защитава някаква теза,която по свой начин е вярна.
Но мисля,че пропускате едно.Хората са еднакви по природа,но средата на живот е различна.И от там започва всичко.
Към скъпия ни автор - смени средата,иначе няма да попаднеш на нищо различно.Две прекрасни поговорки - "С какъвто се събереш - такъв ставаш" и "Подобни се разтварят в подобни".Ъъъъ..това май не беше поговорка,а практическа химия,но стана ясно за какво иде реч.
Известно е ,че България се "слави" с чалгата си.Но има толкова хора,които не я слушат,а въпреки това си ни остава етикет.Ограниченията в мисленето трябва да паднат.И хората да си вярват повече.
Но както и да е - съветът ми е - смени средата. ;)
Има момичета които ня пият и пушат ;) вярно е рядкост са но ги има :-o
sladur4etyYy
08-06-2009, 23:38
стига бе :-o
Колкото и всички да казваме, че ценим духовното на тази възраст всички гледат първо външния облик, а чак след това какъв е човека от вътре.
Не казвам, че всички тръгват с първя красавец. Неее! Това би било грешка. Но никоя не тръгва и с първия грозник нали...
Истината е, че без финна комбинация между характер и външен вид нищо не е постижимо.
е има аз съм такава :)
PurpleDream
08-07-2009, 00:20
е време е да почнеш :razz: :razz: :razz:
пич и аз се питам сащото за момчетата...
sladur4etyYy
08-07-2009, 00:34
похвално, девойче, ама май не си разбрала много темичката 8) не става дума само за едното пушене и пиене, нали се сещаш?
fifinkathefreak
08-07-2009, 00:35
sladur4etyYy
На първия ред е изписано това за цигарите и алкохола..кой чете нататък? ;)))
sladur4etyYy
08-07-2009, 00:37
sladur4etyYy
На първия ред е изписано това за цигарите и алкохола..кой чете нататък? ;)))
явно малко хора 8-)
happyfacex
08-07-2009, 07:46
Много си прав МОМИЧЕТАТА ПИЯТ И ПУШАТ КАТО МЪЖЕ..ПУШЕНЕТО ОСТАВИ АМА ДА СЕ ГОРДЕЯТ С ТОВА КАК СА СЕ НПАПИЛИ НА ПАРТИТО ВЧЕРА :razz: 8-) :booooomb: :shock: :shock:
Добре, пият/пушат. Тва е материално от всяка гледна точка, ти що го гледаш? Какви са тия претенции?
От друга страна, не си длъжен да блъскаш във фитнеса по 2-3 часа. Обаче, ако изглеждаш като клошар, с извинение, никоя няма да ти са върже. Някой си мислят, че само духовното е от значение. Ти би ли излязъл с момиче, което има раздърпани дрехи и смърди на коч?!
Ще ти дам съвет като мъж на момче - Стегни си външния вид, облечи нещо стилно, оправи потта(което е проблеми при повечето) и не на последно място - разшири си социалните връзки, ако нямаш такива! После си ти на ход.
moon_flower
08-07-2009, 08:51
А ти какво търсиш?Казваш че си сменил много среди,но наистина ли си пробвал да излезеш с момиче,което наистина не се интересува от парите и тялото ти?Или гледаш все да си със супер яките мацки,а после се оплакваш,че не ти връзват.Ами има ги всякакви,не може всички да са ангелчета,но пък съвсем не е вярно това,че всички са няк'ви пропаднали.Аз как познавам десетки момичета,които не пият,не пушат и се опитват да намерят момче,с което да се разбират добре,а всичко друго е без значение.Ще ти дам пример със себе си : Случвало се е гаджето ми да няма възможност да плати някоя сметка или нещо такова.Тогава аз плащам вместо него,без да искам да ми се реваншира след време или нещо такова.Никога не съм искала да ми прави подаръци,а когато ми е подарявал нещо ми е било направо неудобно да го приема.Не пиша тези неща,за да се изтъкна или нещо такова.Просто се опитвам да докажа,че има много момичета,които са свестни.
И сега да те питам следното : Ти би ли ходил с момиче,което няма хубаво тяло и знаеш,че примерно приятелите ти може и да не я харесат?Би ли ходил с момиче,което няма хубав външен вид,но характера и е просто прекрасен,не пие и не пуши?
SunSmile
08-07-2009, 09:04
Щото пък момчетата не са идиоти?! Да бе да! И не слагай всички момичета в стадото! Не всички са материалистки и предпочитата момчета от корици на списания! Житейския ти опит и тва, че си попадал все на такива... говори за твоя избор, а не, че всички са като твоите избранници! Явно не си намерил подходящата - имаш време!!! Не всички са еднакви! Но ако ти гледаш все кукли, принцеси, "перфектни"... все на такива ще попадаш! Мога да ти кажа, че тялото, колата, парите, външността.. изобщо нямат голямо значение! Хората, които се вълнуват от такива преходни неща - не са щастливи! И ако сега момчето има тяло, външност, колата на баща си и парите не родителите си... след 5-10 години НИЩО няма да е същото! Красотата и тялото на 20 и на 50 години няма да са същите! Следователно е загуба на време да си търся "прекрасния секси принц"!!! единственото, което ще си остане ще е сърцето му, характера, отношението, амбицията му да има кариера (ако има такава), да има хубаво семейство, дом... но ако той си го направи!!!
0nem0retIme
08-07-2009, 09:08
Рано или късно всички се чукват в главата.. :lol:
е дубре де случва се да пиина ма не кат свиня :oops: :oops: :oops:
е дубре де случва се да пиина ма не кат свиня :oops: :oops: :oops:
Че ти свиня виждала ли си пияна? Или да пие?
До автора: Пич, това е хавата. Като не ти харесва, стой си сам. Ако ли пък решиш да имаш... хващай се да действаш. Мадамите искат естествено да бъдат глезени. И затова гледат нещата. Те се и конкурират една с друга. Няма по-силно нещо от женската злоба. Любовта... тя остава някъде другаде... затова вместо да мрънкаш, се вземи в ръце!
Все още има момичета каквито търсиш, но ти просто се буташ при курвите. :D
Аз не търся момче с пари, а човек, който да обичам истински. Пари си имам (може би това е причината да не си търся богато момче). Не харесвам мускулестите момчета. Те обикновенно са маняци на тема спорт и са адски тъпи. Могат да говорят единствено и само за мускули, фитнес и добавки... :( Нз момчетата много са се променили-повечето се правят на гейове и за мен това не са момчета. Гледам да излизам с хора, които не са курвари, умеят да се забавляват, да имаме нещо общо и по възможност да слушат метъл, понеже за мен това са истинските мъже, и това е гаранция, че не са пикльовци с прическа тип щраус. :D
lifelesscorpse
08-07-2009, 15:16
оф айде пак всички момичета са боклуци...моля ти се...просто не търсиш като хората или просто си сляп или наистина няма...но пък ето аз съм живо доказателство...единствено о дето не ми е плюс е,че 3 пъти в живота си съм пила...няма да си правя реклама...успех в търсенето...
therichbitch
08-07-2009, 21:36
по мои набюдения, истински свестните момичета са само около 10%
от там нататък започват с малкото пороци докато... не се стигне до пълната измет /за съжаление тези взимат най-големия %/
NamelessRomantic
08-07-2009, 21:54
Такива момичета ИМА и аз познавам няколко,но са на изчезване...по едно на 100000 се пада ебаси :shock: .
как може тая тема да седи още... то е ясно че автора е педераст
fifinkathefreak
08-07-2009, 21:59
Такива момичета ИМА и аз познавам няколко,но са на изчезване...по едно на 100000 се пада ебаси :shock: .
Преувеличаваш бре,човек ;)
Недей да вкарваш автора в още по-големи филми ;)