View Full Version : ОБЕЗКОСМЯВАНЕ***
foreverr
05-03-2009, 20:50
Там една темичка с няколко въпроса:
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми?
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен.
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? Samobrusnachka, no skoro shte pochvam s kolomaska, zashtoto ne si e rabota da gi brusna...
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? Kolomaska, mislq, che e nai- dobre.. no naposleduk sum se zanemarila i tam opiram do nojcheto..
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. Pak brusnachka, i pak mislq da pochvams kolomaska i tam....
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? Mii.. az nikoga ne sum imala, no edna kozmetichka mi vtulpi, che imam i se naloji da go mahna s nqkva lentichka, sega mi e tupo.. :D
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? Liniqta pod pupa s kolomaska/ lentichki...
izkLuchenieto
05-04-2009, 08:43
[quote="foreverr"]Там една темичка с няколко въпроса:
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? - с епилатор
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? - с коламаска се махат най-добре. За интимните части ходя на козметик
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. - отново посягам към епилатора
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? - не,понеже нямам
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? -на рацете с епилатор или коламаска
Dark_Angel_F
05-04-2009, 08:47
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми?
Махам си космите на краката с епилатор. Най - ефикасни са епиалтора и колата маска според мен.
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?
Махам ги със самобръсначка , но скоро имам лагер и преди него ще ходя на кола маска. Според мен най - ефикасния начин е кола маска.
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен.
Там се обезкосмявам с епилатор.
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?
Не , защото нямам , а иначе за тази зона най - добре да се ползва фото или лазерна епилация.
Махам ги и на ръцете с епилатор.
YouCantStopMe
05-04-2009, 08:48
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? махам ги с лентички.. кола маска
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? аз ползвам крем депилатор..но най-добре е с кола маска
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. - пак с кремче или бръснач
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? не ги махам
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?краката,интимнит е части и подмишниците.. другаде нямам нужда за сега
навсякъде си махам космите с епилатор... само интимните части.... не мога и не мога да издържам на болката ... кола маската е следващата крачка ,която се каня да предприема от доста време за "там" ама страх братче... :D
tItEufFf
05-04-2009, 10:31
1. С епилатор
2. По принцип със самобръсначка, но нямам нерви, така че мисля да си купя лентите на Вийт.
3. С течна кола маска
4. Не ги махам
5. На ръцете, с епилатор
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? С епилатор. Понякога ако мноо бързам, действам с бръснача. Най-ефикасно ... или епилатор или кола маска.
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? Ходя на козметик. С кола маска. Мисля, че това е най-ефективното.
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. Бръснача. А ще е по-добре с епилатор, ама нямам нерви ;)
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? Нямам нужда да правя и това. Нямам проблеми с окосмяването в тази част (да чукна на дърво).
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? Никъде.
DiScOnEcTeD
05-04-2009, 13:07
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? епилатор ... за най дълго време се махат ....
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? коламаска или самобръсначка
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. епилатор ... но понякога ако бързам с бръсначка
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? ми ппод пъпа с епилатор .... малко боли но после цял месец без грижи
ChOChIiInKaAa
06-26-2009, 16:40
1.Значи космите на краката аз лично ги махам с епилатор.Това е най-ефективният начин,защото със съмобръсначката косъмът става по твърд и става по дълъг,а със кола маска не е полезно за кожата защото порите се запушват и може да стане инфекция.
2.Аз ходя на козметик.Тя ми ги маха с специален препарат.Той е под формата на пяна нещо такова.
3.Аз просто не мога да изтърпя болката с епилатора и използвам съмобръсначка.
4.Аз нямам такива.Звучи малко налудничево ама е ген.
5.Еми вече трябва да почвам да си бръсна кратуната.То вече други места не останаха. :)
rosencetooo
06-26-2009, 17:06
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? - Махам ги с епилатор, най - ефикасното естествено е с кола маска и епилатор
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? - Ами с самобръсначката и пинсетка :( , нооо се опитвам да се престраша и да започна да използвам кола маска . Най- ефикасното за мен е кола маската.. :)
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. - Напоследък използвам епилатора , но преди година използвах кола маска :P
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? - Нямам и съответно нищо не използвам. Най - ефикасното за там е кола маската според мен ;)
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? - Никъде
Sarafina
06-26-2009, 17:17
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? - Махам ги с епилатор, но най-ефективния начин е кола маската, понеже няма след обезкосмяване врастнали и/или подкожни косъмчета :(
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? - Самобръсначка. Най-ефективен е пак кола маската.
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. - С епилатор.
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? - Не
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? - Не се сещам
roksana_1
06-26-2009, 19:40
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? - Махам ги с епилатор, но най-ефективния начин е кола маската, понеже няма след обезкосмяване врастнали и/или подкожни косъмчета :(
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? - Самобръсначка. Най-ефективен е пак кола маската.
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. - С епилатор.
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? - Не
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? - Не се сещам
и аз така :)
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? -Махам ги с епилатор.Най-ефективния начин мисля ,че е колата маска или епилатора.
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? Със самобръсначка.Най-ефективния-кола маска
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. -С епилатор или кола маска
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?Никъде
bubblebabe
06-27-2009, 09:19
епилатор
епилатор/самобръсначка
епилатор
нЕ
аз мойте мустаци не си ги давам 8) иначе епилация и пак епилация било то лазерна скубане епилатор във всичките и видове най ефективна а и спестява време :-o
Pepincetyy
06-27-2009, 16:52
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? -Махам си ги с самобръсначка
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? -Махам ги със самобръсначка или ходя на кола маска
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. -със самобръсначка
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? -Да, махам ги с кола маска
Другаде ... на ръцете с епилатор
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? -епилатор
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?-най-ефективно с коламаска,но тъй като много боли аз ползвам самобръсначка
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. -епилатор
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? -не ..не си махам космите там,просто защото няам
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?-ръцете,епилатор
harabelka
06-27-2009, 19:31
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? Махам си ги с епилатор, а за най- ефективен метод мисля, че е коламаската.
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?- махам си ги с епилатор
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. - епилатор
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?- не
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?- не
billytalent
06-27-2009, 19:33
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? Кола маска
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?-Кола маска или ленти Вийт
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен.-епилатор
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?-ми с конец
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?-ръцете,отново с кола маска
adizitk1
06-27-2009, 19:38
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми?- Със самобръсначка,но мисля да почвам с епилатор.
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?-Самобръсначка.
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен.-Със самобръсначка,ама и там мисля да почна с епилатор.
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?-Ходила съм на лазерна епилация,но сега не си ги махам.
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?Ми другаде засега не. :)
nastiq1995
06-27-2010, 16:55
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
schhhhhhh
06-27-2010, 17:49
1.краката - епилатор
2.интимни части - самобръсначка
3.под мишниците - епилатор или пинсета ако имам време за губене
4.мустачките - кола маска
5.Къде другаде - ръцете с епилатор
1, 2 ,3- самобръсначка (като за краката най - ефикасно е с епилатор, според мен.)
4- не ги махам , руси са (поне така си мисля).
5 -ръцете с епилатор.
kaksekazvam
07-07-2010, 21:15
Да,махам си ги на всяко място от посочените,с кола маска,боли(ако си свикнал не толкова),но определено е най-ефективна...поне за мен :-D махам си ги на ръцете също с кола...
mynichka
07-08-2010, 09:18
1. Кола маска и смятам, че тя е най- ефективна.
2. На интимните части също с кола маска и съм толкова доволна, гладичко .. и чак след 2-3 седмици пак се появяват.
3. Кола маска или епилатор. И двата начина за мен са добри и ми харесва ефекта .
4. Ходя да ми ги махат с конец, или си ги махам със специална лентичка.
5. Махам си космите и на ръцете и там с кола маска, и естествено веждите :) пинсетка 8-)
titinkaa
07-08-2010, 11:25
Абе момичета,тъй тъй говорите за кола маска на интимните части,та искам да ви питам нещо,тези които ходите на козметик да ви ги маха там.тъй като аз действам с бръсначката,ама ми писва през 2 дена да ги махам,и все се чудя дали да ходя на козметик ама хем ме е срам хем нз дали ще боли.Въпроса ми е... козметичките мажат ли ви с нещо,което да предотврати малко болката преди да започнат да ви ги махат или направо ми мажат и дърпат?
nefchi_bs
07-08-2010, 11:43
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? С епилатор,когато нямам време с бръсначката.
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? Преди се бръснех,но от няколко месеца ходя на кола маска
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. С епилатор или бръсначка
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? Лентички
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? На ръцете с епилатора и веждите ги скубя
lifelesscorpse
07-08-2010, 11:48
Абе момичета,тъй тъй говорите за кола маска на интимните части,та искам да ви питам нещо,тези които ходите на козметик да ви ги маха там.тъй като аз действам с бръсначката,ама ми писва през 2 дена да ги махам,и все се чудя дали да ходя на козметик ама хем ме е срам хем нз дали ще боли.Въпроса ми е... козметичките мажат ли ви с нещо,което да предотврати малко болката преди да започнат да ви ги махат или направо ми мажат и дърпат?
Не те мажат естествено.Ако беше безболезнено никой нямаше да ползва самобръсначки и какво ли не.В някои козметични студиа пръскат с лидокаин,но той попринцип не е за интимните части и се пръска върху лигавица.Е,при някои мацки успява там нещо да убие като болка,но пак не е безболезнено.Веднъж даже отидох до аптеката и си взех,но нямаше ефект,нито на интимните части,нито крака,нито подмишници(където се сетиш още-пак нямаше ефект).Аз лично ти предлагам да спреш с ножчето,защото и аз преди бях така близо 2 години и много съжалявах за това после.Сега съм си на кола маска и ми е супер.Вярно,първия път след толкова бръснене й отне на козметичката близо 1 час,защото исках на почивки да е процедурата,а сега за 1 час ми маха триъгълника цялостно,краката(коляното нагоре),мишници и лентичка корем.Смятай..А болката след 3 път точно е минимална.Не знам защо всички толкова се оплакват.Е,сигурно е заради различния праг на болка.Аз търпя малко попринцип 8-) И така.Ако искаш-пиши ми на лично :) Ще помогна с удоволствие :)
П.П.Извинявам се,ако има правописни грешки,но бързам много.Излизане...
mynichka
07-08-2010, 11:56
не те мажат с нищо за намаляване на болката, след кола маската само слагат специален крем да не се раздразва кожата
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? Махам си ги с епилатор...мисля, че кола маската е по-ефективна, но не мога да ги чакам да порастнат, че да може кола маската да ги захване...
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? Със самобръсначка...определено не ми допада така да става и искам мн с кола маска, но просто едва търпя болката от епилатора на краката какво остава за кола маска в интимната зона....
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. С епилатор, мисля, че е най-ефективно и съм много доволна, болеше ме първите няколко пъти и даже ми пускаше малко кръв, но това беше началото на миналата година, когато се престраших да действам така.
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? По принцип имах мъхче, но ме издразни нещо и го махам с лентички
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? На корема и кръста с кола маска...просто не мога да търпя косъмчета и малки да са....адски ме дразнят :-D
Също и на ръцете с епилатор...от време на време си пооформям и веждите, понеже моите и по принцип са си оформени и тънички...само тук там веднъж в месеца премахвам някое друго косъмче
Общо взето навсякъде си махам косъмчета, мъхчета...всичко :D Мои приятелки ми се карат за корема и кръста и казват, че не било нужно, но на мен си ми е добре :D
Крата си ги обезкосмявам с епилатор. Иначе и колата е добър вариант.
Тези задължително ги бръсна. Опитвала съм 3или 4 пъти с кола, но ме боли зверски много. Тук всеки си преценя кой е най-удачния начин. Не всеки оже да изтрае болката.
Също ги бръсна. Там изобщо не мога да се престраша. Предполагам че колата е удачна за употреба и в този случай.
Не ги махам, но ако ми се налагаше вероятно щяхда заложа на готоепилация.
Махам си космите на ръцете с епилатор. Колата също е добър вариант, но остават някои малки косъмчета.