- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ОБЕЗКОСМЯВАНЕ***
Там една темичка с няколко въпроса:
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми?
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен.
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?
[quote="foreverr"]Там една темичка с няколко въпроса:
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? - с епилатор
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? - с коламаска се махат най-добре. За интимните части ходя на козметик
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. - отново посягам към епилатора
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? - не,понеже нямам
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? -на рацете с епилатор или коламаска
...НаПеРеНо ВъРвя, ДуПеТо ВъРтЯ...Но.. Не Си МиСлИ чЕ КрАкАтА сИ нА 2 БеЗ 10 зА тЕбЕ щЕ ДъРжА...
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми?
Махам си космите на краката с епилатор. Най - ефикасни са епиалтора и колата маска според мен.
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?
Махам ги със самобръсначка , но скоро имам лагер и преди него ще ходя на кола маска. Според мен най - ефикасния начин е кола маска.
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен.
Там се обезкосмявам с епилатор.
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?
Не , защото нямам , а иначе за тази зона най - добре да се ползва фото или лазерна епилация.
Махам ги и на ръцете с епилатор.
Първоначално написано от foreverr
навсякъде си махам космите с епилатор... само интимните части.... не мога и не мога да издържам на болката ... кола маската е следващата крачка ,която се каня да предприема от доста време за "там" ама страх братче...![]()
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? С епилатор. Понякога ако мноо бързам, действам с бръснача. Най-ефикасно ... или епилатор или кола маска.
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? Ходя на козметик. С кола маска. Мисля, че това е най-ефективното.
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. Бръснача. А ще е по-добре с епилатор, ама нямам нерви
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? Нямам нужда да правя и това. Нямам проблеми с окосмяването в тази част (да чукна на дърво).
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? Никъде.
ми ппод пъпа с епилатор .... малко боли но после цял месец без грижиПървоначално написано от foreverr
1.Значи космите на краката аз лично ги махам с епилатор.Това е най-ефективният начин,защото със съмобръсначката косъмът става по твърд и става по дълъг,а със кола маска не е полезно за кожата защото порите се запушват и може да стане инфекция.
2.Аз ходя на козметик.Тя ми ги маха с специален препарат.Той е под формата на пяна нещо такова.
3.Аз просто не мога да изтърпя болката с епилатора и използвам съмобръсначка.
4.Аз нямам такива.Звучи малко налудничево ама е ген.
5.Еми вече трябва да почвам да си бръсна кратуната.То вече други места не останаха.![]()
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? - Махам ги с епилатор, най - ефикасното естествено е с кола маска и епилатор
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? - Ами с самобръсначката и пинсетка, нооо се опитвам да се престраша и да започна да използвам кола маска . Най- ефикасното за мен е кола маската..
![]()
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. - Напоследък използвам епилатора , но преди година използвах кола маска :P
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? - Нямам и съответно нищо не използвам. Най - ефикасното за там е кола маската според мен![]()
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? - Никъде
... Живей с мечти, а не със спомени ...
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? - Махам ги с епилатор, но най-ефективния начин е кола маската, понеже няма след обезкосмяване врастнали и/или подкожни косъмчета
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? - Самобръсначка. Най-ефективен е пак кола маската.
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. - С епилатор.
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? - Не
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? - Не се сещам
и аз такаПървоначално написано от Sarafina
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? -Махам ги с епилатор.Най-ефективния начин мисля ,че е колата маска или епилатора.
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? Със самобръсначка.Най-ефективния-кола маска
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. -С епилатор или кола маска
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? - Не
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?Никъде
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Първоначално написано от foreverr
аз мойте мустаци не си ги даваминаче епилация и пак епилация било то лазерна скубане епилатор във всичките и видове най ефективна а и спестява време
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? -Махам си ги с самобръсначка
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? -Махам ги със самобръсначка или ходя на кола маска
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. -със самобръсначка
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? -Да, махам ги с кола маска
Другаде ... на ръцете с епилатор
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? -епилатор
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?-най-ефективно с коламаска,но тъй като много боли аз ползвам самобръсначка
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. -епилатор
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? -не ..не си махам космите там,просто защото няам
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?-ръцете,епилатор
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? Махам си ги с епилатор, а за най- ефективен метод мисля, че е коламаската.
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?- махам си ги с епилатор
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. - епилатор
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?- не
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?- не
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? Кола маска
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?-Кола маска или ленти Вийт
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен.-епилатор
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?-ми с конец
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?-ръцете,отново с кола маска
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми?- Със самобръсначка,но мисля да почвам с епилатор.
2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?-Самобръсначка.
3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен.-Със самобръсначка,ама и там мисля да почна с епилатор.
4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?-Ходила съм на лазерна епилация,но сега не си ги махам.
5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?Ми другаде засега не.![]()
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
1.краката - епилатор
2.интимни части - самобръсначка
3.под мишниците - епилатор или пинсета ако имам време за губене
4.мустачките - кола маска
5.Къде другаде - ръцете с епилатор
1, 2 ,3- самобръсначка (като за краката най - ефикасно е с епилатор, според мен.)
4- не ги махам , руси са (поне така си мисля).
5 -ръцете с епилатор.
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Да,махам си ги на всяко място от посочените,с кола маска,боли(ако си свикнал не толкова),но определено е най-ефективна...поне за менмахам си ги на ръцете също с кола...