.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

ОБЕЗКОСМЯВАНЕ***

Там една темичка с няколко въпроса:
    1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми?
    2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?
    3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен.
    4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?
    5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?

Re: ОБЕЗКОСМЯВАНЕ***

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? Samobrusnachka, no skoro shte pochvam s kolomaska, zashtoto ne si e rabota da gi brusna...
    2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? Kolomaska, mislq, che e nai- dobre.. no naposleduk sum se zanemarila i tam opiram do nojcheto..
    3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. Pak brusnachka, i pak mislq da pochvams kolomaska i tam....
    4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? Mii.. az nikoga ne sum imala, no edna kozmetichka mi vtulpi, che imam i se naloji da go mahna s nqkva lentichka, sega mi e tupo..
    5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? Liniqta pod pupa s kolomaska/ lentichki...

[quote="foreverr"]Там една темичка с няколко въпроса:
    1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? - с епилатор
    2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? - с коламаска се махат най-добре. За интимните части ходя на козметик
    3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. - отново посягам към епилатора
    4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? - не,понеже нямам
    5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? -на рацете с епилатор или коламаска
    ...НаПеРеНо ВъРвя, ДуПеТо ВъРтЯ...Но.. Не Си МиСлИ чЕ КрАкАтА сИ нА 2 БеЗ 10 зА тЕбЕ щЕ ДъРжА...

1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми?
    Махам си космите на краката с епилатор. Най - ефикасни са епиалтора и колата маска според мен.

2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?
    Махам ги със самобръсначка , но скоро имам лагер и преди него ще ходя на кола маска. Според мен най - ефикасния начин е кола маска.

3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен.
    Там се обезкосмявам с епилатор.

4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?
    Не , защото нямам , а иначе за тази зона най - добре да се ползва фото или лазерна епилация.
    Махам ги и на ръцете с епилатор.

1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? махам ги с лентички.. кола маска
    2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? аз ползвам крем депилатор..но най-добре е с кола маска
    3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. - пак с кремче или бръснач
    4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? не ги махам
    5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?краката,интимните части и подмишниците.. другаде нямам нужда за сега

Мега фен Аватара на Mi6inka
    навсякъде си махам космите с епилатор... само интимните части.... не мога и не мога да издържам на болката ... кола маската е следващата крачка ,която се каня да предприема от доста време за "там" ама страх братче...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

1. С епилатор
    2. По принцип със самобръсначка, но нямам нерви, така че мисля да си купя лентите на Вийт.
    3. С течна кола маска
    4. Не ги махам
    5. На ръцете, с епилатор

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? С епилатор. Понякога ако мноо бързам, действам с бръснача. Най-ефикасно ... или епилатор или кола маска.

2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? Ходя на козметик. С кола маска. Мисля, че това е най-ефективното.

3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. Бръснача. А ще е по-добре с епилатор, ама нямам нерви

4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? Нямам нужда да правя и това. Нямам проблеми с окосмяването в тази част (да чукна на дърво).

5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? Никъде.

1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? епилатор ... за най дълго време се махат ....
    2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? коламаска или самобръсначка
    3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. епилатор ... но понякога ако бързам с бръсначка
    ми ппод пъпа с епилатор .... малко боли но после цял месец без грижи

1.Значи космите на краката аз лично ги махам с епилатор.Това е най-ефективният начин,защото със съмобръсначката косъмът става по твърд и става по дълъг,а със кола маска не е полезно за кожата защото порите се запушват и може да стане инфекция.
    2.Аз ходя на козметик.Тя ми ги маха с специален препарат.Той е под формата на пяна нещо такова.
    3.Аз просто не мога да изтърпя болката с епилатора и използвам съмобръсначка.
    4.Аз нямам такива.Звучи малко налудничево ама е ген.
    5.Еми вече трябва да почвам да си бръсна кратуната.То вече други места не останаха.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? - Махам ги с епилатор, най - ефикасното естествено е с кола маска и епилатор
    2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? - Ами с самобръсначката и пинсетка , нооо се опитвам да се престраша и да започна да използвам кола маска . Най- ефикасното за мен е кола маската..
    3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. - Напоследък използвам епилатора , но преди година използвах кола маска :P
    4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? - Нямам и съответно нищо не използвам. Най - ефикасното за там е кола маската според мен
    5.Къде другаде си махате космите и с к
    акво и кой начи е най-ефективен? - Никъде
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив

1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? - Махам ги с епилатор, но най-ефективния начин е кола маската, понеже няма след обезкосмяване врастнали и/или подкожни косъмчета

2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? - Самобръсначка. Най-ефективен е пак кола маската.

3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. - С епилатор.

4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? - Не

5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? - Не се сещам

Повече от фен Аватара на roksana_1

Цитирай Първоначално написано от Sarafina
    1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? - Махам ги с епилатор, но най-ефективния начин е кола маската, понеже няма след обезкосмяване врастнали и/или подкожни косъмчета

2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? - Самобръсначка. Най-ефективен е пак кола маската.

3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. - С епилатор.

4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? - Не

5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен? - Не се сещам
    и аз така
    Bring it on baby.. I taste good!

1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? -Махам ги с епилатор.Най-ефективния начин мисля ,че е колата маска или епилатора.
    2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? Със самобръсначка.Най-ефективния-кола маска
    3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. -С епилатор или кола маска
    5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?Никъде
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

епилатор

епилатор/самобръсначка

епилатор

нЕ

Град
    varna
    аз мойте мустаци не си ги давам иначе епилация и пак епилация било то лазерна скубане епилатор във всичките и видове най ефективна а и спестява време
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? -Махам си ги с самобръсначка
    2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно? -Махам ги със самобръсначка или ходя на кола маска
    3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. -със самобръсначка
    4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? -Да, махам ги с кола маска
    Другаде ... на ръцете с епилатор
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? -епилатор
    2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?-най-ефективно с коламаска,но тъй като много боли аз ползвам самобръсначка
    3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. -епилатор
    4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен? -не ..не си махам космите там,просто защото няам
    5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?-ръцете,епилатор
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? Махам си ги с епилатор, а за най- ефективен метод мисля, че е коламаската.
    2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?- махам си ги с епилатор
    3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен. - епилатор
    4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?- не
    5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?- не

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми? Кола маска
    2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?-Кола маска или ленти Вийт
    3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен.-епилатор
    4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?-ми с конец
    5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?-ръцете,отново с кола маска
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

1.Ако си махате космите на краката с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен за махане на косми?- Със самобръсначка,но мисля да почвам с епилатор.
    2.Ако си махате космите на интимните части с какво ги махате и с какво мислите, че се махат най-ефективно?-Самобръсначка.
    3.Ако си махате космите под мишниците с какво си ги махате и кой начин мислите за най-ефективен.-Със самобръсначка,ама и там мисля да почна с епилатор.
    4.Момичета махате ли си мустачките и с какво и кой начин според вас е най-ефективен?-Ходила съм на лазерна епилация,но сега не си ги махам.
    5.Къде другаде си махате космите и с какво и кой начи е най-ефективен?Ми другаде засега не.

Кирилицата е задължителна.
    kalpazanka

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    1.краката - епилатор
    2.интимни части - самобръсначка
    3.под мишниците - епилатор или пинсета ако имам време за губене
    4.мустачките - кола маска
    5.Къде другаде - ръцете с епилатор

1, 2 ,3- самобръсначка (като за краката най - ефикасно е с епилатор, според мен.)
    4- не ги махам , руси са (поне така си мисля).
    5 -ръцете с епилатор.
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Да,махам си ги на всяко място от посочените,с кола маска,боли(ако си свикнал не толкова),но определено е най-ефективна...поне за мен махам си ги на ръцете също с кола...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си