Влез

View Full Version : Въпрос?

pandelka
05-04-2009, 09:08
Ми понеже .. аз не мога да си го обясняя ше ви попитам за вашето мнение

Когато тръгнем да правим секс с приятеля мии да кажем един път става и всичко минава Ок..
следващият път просто не може да се надърви .. или го прави , но за съсвсем за кратко .. ии така същата процедура си се въртии ии въртии .. и нз на какво може да се дължи , че веднъж се получава ,а следващия не??

Bellatrix
05-04-2009, 09:10
Ем като е свършил веднъж му трябва поне час (ако е много възбуден 20мин), за да може пак да прави секс. Поне обикновенно е така. Един единствен път ми се е случвало да свърши и после на секундата пак да продължим.

pandelka
05-04-2009, 09:11
Ем като е свършил веднъж му трябва поне час (ако е много възбуден 20мин), за да може пак да прави секс. Поне обикновенно е така. Един единствен път ми се е случвало да свърши и после на секундата пак да продължим.

аа исках да кажа ..чее не говоря за един и същи ден .. смисъл да кажем днеска правим секс и сичко е наред ии решаваме нали след 3,4 5, дена пак ии тогава просто не става ..

galu6a
05-04-2009, 09:14

на моя приятел пък мн често му се случва да просължим веднага след като е свършил или поне 5-10 след като е свършил :) а за теб нз от какво може да се е получило :(

sadsad
05-04-2009, 09:15
Ако е веднага след първия път е нормално. ;)

pandelka
05-04-2009, 09:47

не веднагаа.. например след 2,3 дена ..

BeeRy
05-04-2009, 09:48

Sevt
05-04-2009, 10:05
Ем като е свършил веднъж му трябва поне час

Глупости. Не съм чувал на някой нормален млад човек да му трябва час , и то поне. 5-10 мин е повече от достатъчно.

Иначе това за след 3-4-5 дена - еми аз лично не мога да си го обясня...

suitable
05-04-2009, 11:08
Няма нещо, което да се каже тук и да се приеме за правилно.. Всички сме хора и всички си имаме различни причини поради, които може да не сме дейни понякога в дадено нещо.. Тук, тази работа.. също зависи от много неща.. Зависи от това дали всъщност го възбуждаш и колко.. дали иска да е с теб.. може да има някакви проблеми, поради които не може да се съсредоточи върху това, което изискваш от него.. има хиляди други причини.. Ужасно много се дразня на разгонени момченца, дето си мислят, че всичкото е един секс и никога не биха отказали, каквито и да са обстоятелствата.. Просто има неща в живота на човек, които предизвикват други.. Точно за тази тема.. мисля, че приятеля на момичето има някакви странични неща, които го тормозят.. всичко опира до психиката на човек и не може да виним никого тук..

wateran
05-04-2009, 11:18
Майкъл Скоуфийлд е прав... 8) ;-) :smt011 \:D/ :smt003

Sebastianek
05-04-2009, 11:38
изневерява ти? :twisted:

bebok
05-04-2009, 12:23
Няма нещо, което да се каже тук и да се приеме за правилно.. Всички сме хора и всички си имаме различни причини поради, които може да не сме дейни понякога в дадено нещо.. Тук, тази работа.. също зависи от много неща.. Зависи от това дали всъщност го възбуждаш и колко.. дали иска да е с теб.. може да има някакви проблеми, поради които не може да се съсредоточи върху това, което изискваш от него.. има хиляди други причини.. Ужасно много се дразня на разгонени момченца, дето си мислят, че всичкото е един секс и никога не биха отказали, каквито и да са обстоятелствата.. Просто има неща в живота на човек, които предизвикват други.. Точно за тази тема.. мисля, че приятеля на момичето има някакви странични неща, които го тормозят.. всичко опира до психиката на човек и не може да виним никого тук..
suglasna sum
pogovori s nego v kraen sly4ei go zavedi na lekar :)

WaKo
05-06-2009, 22:01
Наркотици, алкохол, проблеми други? Може сто неща да са причина. Може и нещо да се спича. Случват се всякакви неща

Maskata
05-07-2009, 01:30
Аз предлагам "притеснението" от това как се е справил предния път! :)
Забележи:
#1 Правите го и сичко е ОК!
После той цяла седмица(да речем) си мисли...."хммм как ли се представих...др път трябва да е по-добре"...и др път нестава работатааа.Защо?Притеснени е :-D
#2 След като не е станало тоя път...той се отпуска,защото вижда разбиране от теб и др път просто го прави...
Препоръчвам ти:
#1 да си говорите повече на тема "СЕКС"!!!И колкото се може повече да го дразниш,но не да го оставяш на сухо просто...преди секса...си говорите за това,какво бихте направили и т.н
#2 Повече го хвали по време на секса 8-) да има самочувствие!
#3 Правете по-често секс!Видях,че си написала 5 дена???Ако толко неискате или ддз защо не го правите по-често...поне през ден,ако не секи ден...ддз...

Това е моето мнение,което сега ми хрумна,но и горните са правилни!
Може да е от един куп неща. :grin:

key_of_hell
05-07-2009, 13:51
suglasna sum
pogovori s nego v kraen sly4ei go zavedi na lekar :)

Е това ве4е беше пълна простотия!!! Искам да те видя маце как ти ще заведеш своя приятел на лекар ако има такъв проблем!

По темата абсолютно съм съгласна че причините могат да са хиляди, но най-вероятно се дължи на притеснение от малкия опит. Опитай се да поговориш с него за това и се опитай да го успокоиш, че това не е от решаващо значение и че с времето проблема ще изчезне.

NeZaPoznat
05-07-2009, 13:56
изневерява ти? :twisted:

+1

JenataNaShefa
05-07-2009, 14:27
Всичко може да окаже влияние... стрес, проблеми... но може също така и да ти изневерява или да прекалява със самозадоволяването :?

fire_magic
05-07-2009, 14:31
Може би просто него привличаш достатъчно и трябва да се държи по седмица за да може да те оправи поне веднаж. :-D

key_of_hell
05-07-2009, 14:39
Може би просто него привличаш достатъчно и трябва да се държи по седмица за да може да те оправи поне веднаж. :-D

Стига де, не толкова грубо...

MakeMeLaugh
05-07-2009, 15:19
Щом сте от дълго време и не е сред първите 10 пъти секс - явно прекалява с чекиите или ги бие няколко часа преди секса.
Но може да е от срам или комплекс от нещо, осбено ако се сексате от скоро.
Стрес, преумора, работа.
Недоспиване.
Или тежка физическа работа/ тренировки
Психически проблеми, разсеяност.

Поговори с него, ама внимавай, че ходиш по тънък лед, бъди деликатна :)

Мен ме съмнява 1 или засрамеността :)