View Full Version : Безнадеждно ли е?
LuCiFersAngeL
05-04-2009, 19:04
Ще се постарая да го изкажа накратко: С едно момче имахме нещо като афера, ноо... той каза че не иска да има връзка поради многото разочарования, които е преживял. Реших да съм търпелива чаках 4 месеца, но няма промяна. Той се обажда, излизаме и т.н., но само като приятели. Наскоро съвсем деликатно му намекнах пак за връзка, но той каза: "Нали се разбрахме вече на тази тема".
Та явно той е твърдо решен 5 години да не се занимава с любов (толкова каза) и май е по-добре да се задоволя с приялеството му. Вие как мислите? Имам ли шанс да го спечеля или...?
got2Bthe1
05-04-2009, 19:06
Щом ти е отказал нямате шанс...съжалявам ама светът е гаден...
smileforyou12
05-04-2009, 19:06
казал ти го кратко и ясно няма снисъл..... такаче явно ще се задоволиш само с това
Take_That
05-04-2009, 19:13
Съгласна съм с мненията на got2Bthe1 и smileforyou12
П.П - Насила хубост не става
soul1199
05-04-2009, 19:30
ти пък,кво го чакаш,аз ако бях щях да му бия шута :?
CrAzYanDlaZy
05-04-2009, 20:16
Щом ти го е потвърдил ясно, най- добре си останете приятели, а любовта щу я търсиш другаде ... :P
4 месеца са много време.. Мисля,че е време да погледнеш на него само като на приятел, защото явно той само това иска от теб - приятелсво и нищо повече..
Явно вече всичко за него е само секс .. по-добре се примири :(
Покани го в море от любов :-P
Ако едно момче ти откаже веднъж,ще ти откаже винаги - закон..
аз съм на принципа "нахалните оцеляват" :)
filmimilmi
05-05-2009, 00:15
Вкарва ти филми, за да те отстрани по по-деликатен начин. При всички ситуации не ти го е лафил т'ва с цел да привлече вниманието ти.
аз съм на принципа "нахалните оцеляват" :)
За съжаление дам
LuCiFersAngeL
05-05-2009, 21:15
Благодаря на всички :) :-)
Явно няма да стане при това момченце ... :? Или поне не сега... :-o
valdesbg
05-06-2009, 05:01
Бъкано с момчета, защо се хващаш за точно определен индивид, който на всичкото отгоре е и инат? :)
moneycomeme
05-06-2009, 12:07
Остави го момчето,не го насилвай,щом така е решил-така да бъде....не злоупотребявай с приятелството му и според мен не се надявай на повече,просто продължете да си излизате като приятели....и от личен опит ти казвам...не разваляйте отношенията си като приятелчеета...
justbebsi
05-06-2009, 12:15
Щом ти го е потвърдил ясно, най- добре си останете приятели, а любовта щу я търсиш другаде ... :P съгласна съм
sh3_1s_7h3_0n3
05-06-2009, 13:22
5 години няма да са. Просто има нужда да бъде известно време сам. Независимо колко ще трае това 'известно време'. Не се чувства готов, прекалено раним е... и подхожда недоверчиво. Ти ако държиш на него... ще го разбереш и няма да повдигаш повече темата. Той ако усети, че иска да има нещо с теб, ще ти даде повече от само излизане и т.н. ;)
ThePowerOfLove
05-06-2009, 14:01
Засега не повдигай пак темата. Щом ти е казал, че не е готов, значи не е. Колкото и да го питаш няма да го накараш да се обвърже, а само можеш да го отблъснеш :? Бъдете си приятели и кой знае - може един ден да е готов за връзка :) И ако това стане, той ще ти намекне ;)
bonboncho
05-06-2009, 15:48
според мен не се бутай на коня в краката ако тои реши че вече е готов за връска ще ти каже и тогава го попитай дали иска да имате нещо повече от приятелство но до тогава не губи надежда и не повдигай повече темата :)