View Full Version : Как да го накарам да спре ?
В клас имаме един циганин, който дойде преди 2-3 години. Та за него - незнам как го прави но имам чувството, че всички се страхуват от него. Дори тези "побойници" не смеят да направят нищо. Тои се ражхожда в някой часове и се закача с всеки! Даже мисля, че закачане е лека дума. Ако някой се избазика, той веднага скача на бой, той си ги бие ей така ... казвал съм 5-6 пъти на директора той нищо не прави. С мен обаче закачането е по-голямо, защото мен не ме е страх от него, и той го вижда.
Проблема е, че го търпя ... но докога? Заслужава ли си да се сбия с него ? Не ми пука дали аз ще го пребия или той мен! Но също ме е страх да налитам с всичка сила, и юмруци в главата - ами ако му счупа нещо ? Ако ме изключат, ако неговата банда цигани после ми го върнат ?
moneycomeme
05-05-2009, 06:58
Sчупи го от бой,моля те!!! :o
Ами ще изгледам няколко филмчета ... :D Веднъж ти се предлага възможност да пребиеш някой ... и да не ти пука за нищо, ако никой не ни разтърве, обещавам, че няма го пусна! А иначе после съм сигурен, че ще имам проблеми, но поне мен ще ме остави на мира.
Веднъж заколих един такъв. Помогна!
Троши му мазната кофа на шибания мангал е... ако си мълчи и не се прави на 2 чифта добре ... ама по тва дето ти обясняваш го режи направо :smt084 :smt093 :smt070
sexa_na_kompleksa
05-05-2009, 10:28
Боят според мен не е решение. Поговори пак с директора. Ако трябва, викни и родителите си. Може и да успееш да го надвиеш, но ако после събере цялата си рода, която сигурно е по-голяма от училището ти, какво правим?
Защо темата е била в раздел любов... :razz:
Нима ще оставиш да се гаври с теб и другите?Един път бой му стига!
Take_That
05-05-2009, 11:37
Боят според мен не е решение. Поговори пак с директора. Ако трябва, викни и родителите си. Може и да успееш да го надвиеш, но ако после събере цялата си рода, която сигурно е по-голяма от училището ти, какво правим?
Съгласна съм
Ами :D извинявам се ... иначе съм 7-ми клас. И друго ... аз точно това казвам, че ако му направя нещо, повсле аз ще патя тва си го знам!
Ами :D извинявам се ... иначе съм 7-ми клас. И друго ... аз точно това казвам, че ако му направя нещо, повсле аз ще патя тва си го знам!
Няма те ли си расисти в града?Те ще се отзоват на проблема ти...... :razz:
Сега сериозно.....Това е циганин(не ром,не коняк не бренди...) има някой който се правят на силни но в действителност са страхливци до дъното на душата си....Е ако този е такъв случай не мисля че ако го спухаш повече ще ти прави проблеми...А за мен е изключено да се справиш с думи....Ако искаш можеш да направиш следното след училище го проследи и разучи къде живее и къде е подходящо място за "засада" и се прибери...намери от някъде около 40см. пръчка средно дебела...скрий си я в ръкава и се опитай да я придържаш с ръка да не падне...потренирай удари с нея малко...след това отиди на мястото предвидено за "засадата" сложи една маска и само чакай...когато се появи вадиш пръчката от ръкава си и го почваш през ръце,през крака,през гръб(внимавай да го не удариш през главата само...)Проблема е че пак няма да знае че ти си го направил но ще си изкараш гнева...това е сигурно!Успех!
В клас имаме един циганин, който дойде преди 2-3 години. Та за него - незнам как го прави но имам чувството, че всички се страхуват от него. Дори тези "побойници" не смеят да направят нищо. Тои се ражхожда в някой часове и се закача с всеки! Даже мисля, че закачане е лека дума. Ако някой се избазика, той веднага скача на бой, той си ги бие ей така ... казвал съм 5-6 пъти на директора той нищо не прави. С мен обаче закачането е по-голямо, защото мен не ме е страх от него, и той го вижда.
Проблема е, че го търпя ... но докога? Заслужава ли си да се сбия с него ? Не ми пука дали аз ще го пребия или той мен! Но също ме е страх да налитам с всичка сила, и юмруци в главата - ами ако му счупа нещо ? Ако ме изключат, ако неговата банда цигани после ми го върнат ?
Ами извикай някой твои приятели, проследето го след даскало къде отива, пресрещнето го и бой до смърт! Мръсни цигани, на сапун!!!! ХИТЛЕР е бил прав!!! Всички цигани на сапун и на кариерата с кирката в Белене! Предимството на циганите е, че са единни, а българите за съжаление - не! Ако пребиеш 1 циганин, после ти скача цялата ма'ала... Мама им мръсна у червата ги мразя тъпите цигани, по-мръсно и долно племе от тях НЯМА!!! НА САПУН!!! :o :-x :o
nefchi_bs
05-05-2009, 16:21
100 % мазния мангал е страхлив,ако му се отвориш малко няма да те погледне повече...
Ами ще видя ... ако още се отваря, ще направя каквото е нужно! А за пръчката ... мисля, че засега е доста рано ... ще викна наще и ако не ме остави :o
evanescence_147
05-05-2009, 18:43
Убий гооооооо :D Съберете се с други хора и го натупайте след даскало 8-)
rauwkost
05-05-2009, 19:03
Ами извикай някой твои приятели, проследето го след даскало къде отива, пресрещнето го и бой до смърт! Мръсни цигани, на сапун!!!! ХИТЛЕР е бил прав!!! Всички цигани на сапун и на кариерата с кирката в Белене! Предимството на циганите е, че са единни, а българите за съжаление - не! Ако пребиеш 1 циганин, после ти скача цялата ма'ала... Мама им мръсна у червата ги мразя тъпите цигани, по-мръсно и долно племе от тях НЯМА!!! НА САПУН!!! :o :-x :o
+1 ;-)
Абе с такива няма начин как да говориш... викаш приятели както казаха и го биете... гледайте само да не викне родата, че става лошо... ужас, аман от такива! :?
got2Bthe1
05-05-2009, 21:26
Sчупи го от бой,моля те!!! :o
+
Millen4ety
05-06-2009, 10:21
Абе с такива няма начин как да говориш... викаш приятели както казаха и го биете... гледайте само да не викне родата, че става лошо... ужас, аман от такива! :?
+ 1
Eйй! :) От кой град си :P Да видиме, та като го натупаш да не си сам като те срещне Ма`алата
Ами ... пише го в описанието, иначе циганина невярвам да викне някой ... той е с самочувствие .... а и да викне аз мога да викна също хора!
Ам... СЪВЕТ: хвани го някаде извън даскало, ама да е сам, ако искаш си носи бухалка :) , ако имаш проблеми, потърси братята СКИНАРИ, ако те се появят бъди сигурен че оня няма да се появи на даскало понееее.... едни 5-6 месеца
KoRnFlAkE
05-09-2009, 03:57
извън даскало го пребий с много хора.
извикай хора и го пребийте ко му мислиш 8-)
Някои цигани и ръцете да им счупиш пак скачат на бой. За тва такъв бой му тегли, че да те помни цял живот!
Naughty_
05-09-2009, 13:15
Ти хубаво ще извикаш хора, ама ако се стреснат и не скочат? Ще те смелят 3-4 мангала :?
Имам познати, които са се били с мангали и те казват : За циганина е най-страшното да види собствената си кръв, бяга като опърлен.
На тая държава и трябва нов Хитлер!
Тея изроди имат повече права от нас! Те живеят в България, по-добре отколкото самите българи! И ако продължават да раждат така скоростно, след има няма 100-200 години в България ще има само цигани :? :x :booooomb:
Българите са супер страхлив народ... Познавам адски мн хора, които ненавиждат цигани. Ако се съберем всички българи и им взривим махалите, във всички градове и села, където обитават, ще си решим веднъж за винаги проблема :-x ама как да стане мамка му... като на мноого малко хора им стиска :booooomb: :-x :? :o :(
а знаеш ли в момента колко европейци имат отнешение към нас както ние към циганите :(
stayhigh
05-09-2009, 18:40
Вариянт 1: Толерирай го и го остави да го бие (не ти го препоръчвам естествено, но ако нямаш друг избор...)
Вариянт 2: Обиждай го и ти. За Бога все пак е циганин... Викай му веро сапун и т.н. Ако той е прекрачил твойта граница, прекрачи и ти неговата. Ако те ебава, ебавай го и ти. Ама така го ебавай, че да му стане гадно.
Вариянт 3: Ако след новия му "прякор" реши да ти скача на главата... еми сбиите се и тва е. Ама от началото не е трябвало да го оставиш да ти се качи на главата.
Тва са ти вариянтите, може и да поговориш с него, ама тая сган от дума не вдява... Щом и на директора не му се е занимавало, саморазправа му е майката 8)
Naughty_
05-10-2009, 20:51
Заглавието ако се промени ще има доста по-голяма успеваемост тая тема 8)
mechtaq_za_teb
05-11-2009, 13:56
Бой! :D Те тея не разбират от прости думи дори... само внимавай после, че техните роднини бройка нямат :(
SoulFlyForever
05-11-2009, 15:12
Най- после някой с мойте виждания :grin:
Jumbie483
05-11-2009, 15:21
Апф ти на колко си ?!
13, 14 ?
Къде си тръгнал да се биеш ?
В нашето даскало е пълно с цигани и повече от добре знам какво правят.. все пак всеки ден са ми пред очите.
Пък и ти кой ще викнеш ?! Другите момчета от 7ми клас ?
А оня ако викне и той роднини и приятели (цигани) ?
Знаеш, ли че една такава групичка ще ви направи на нищо ? Такъв бой ще ядете, че няма да го забравите.
Я по-добре не се вживявай много в ролята на бияч, а ще търпиш още един месец и кандидатствай някъде, да се махаш от там и да нямаш ядове.
^ Абсолютно!
Как може само идиоти в тая тема да са писали?! Ще съветвате хлапе да ходи да пребива няк'во друго хлапе с бухалка?! Вие наред ли сте?!?! К'ъв бой, к'ви пет лева! Казва на мама и на тате, оплаква са на директор и учител - нищо повече. Авторе, ако ДРУГОТО ДЕТЕ (макар и циганче) не престане, то спокойно, годината свършва и ще имаш възможност да се преместиш в по-добро училище, където насилието и правенето на к'вот' ни хрумне не е особено позволено. ^^
TheNewReligion
05-11-2009, 16:53
Боят не е решение. Най-много бандатата му да те хване и... Не се закачай. Когато той ти се отваря го затапвай не със заучени фрази, а със собсвеното си мнение, изразено по начин разбираем за ромчето (мангал грозен, миризлив! :-x ) 8-) . И все пак: с мангал работа да си нямаш. 8-)
kalashnik
05-11-2009, 17:12
Приятел и аз имах първия срок един такъв проблемен, само че мутренско самовлюбено момченце дето се мислеше за бог. Беше от съседния клас, но си ходеше насам натам по стаите и дразнеше, един ден обиди бившето ми гадже. Не ми издържаха нервити и още тогава му бих един ритник в бъбреците. После след училище решихме да се разберем като мъже, счупих му носа и главата. Имаше викане при директорката, учителски съвет. Имаше идея да ме изключат, защото баща му бил спонсор на даскалото и можел да се откаже иначе, а парите били нужни на даскалото. Учителите ми и родителите на съучениците ми и на тези от другите осми класове обаче заплашиха, че ще преместят децата си в друго училище с подобна паралелка и директорката склони глава и още си уча в даскалото, а шибаното копеленце вече не се мярка по чуждите класни стаи.
Та да не се отнасям много, моят съвет е - действай, сритай цигането и 100% ще имаш подкрепата на родители и учители, 100% и те го мразят колкото ти и ще ти дадат едно така важно рамо на предстоящия след това учителски съвет.
anonymous497065
05-11-2009, 17:50
Никога няма да те остави на мира! По лошо.Покажи го на някой познат, нямаш ли?
Ами стана квото стана ... неиздържах и един час (когато се разхождаше) започна да трепе едно момиче ... и то с умруци. Осетих, че съм на земята, защото някъф друг циганин ме съпна деба ... както и да е едни 8-9 класници го хванаха ... аз гледах да го бия по очите и боже стана :grin: сега само ме заплашва но не смее да направи нищо ... гадното е, че при падането съм си пукнал костта и ме боли много ...
MoonFruit
05-15-2009, 04:30
Ами аре сега да ми обясните как той да го затапва с фразички като ....циганина няма елементарна логика...кажи на класния пък ако не стане....БОЙ ДО ДУПКА...в крайна сметка той е един вид заселник в даскалото ви и няма право да те бие така че го научи как се прави...Не стой,не му се оставяй! Верно боят не е решение но при комплексари е(единственият начин да им покажеш че не са велики)!
YakUZa777
05-16-2009, 15:40
Бой и гледай само как после в даскало идват 30-тина циганина на средна възраст 20-30 години и те мачкат от бой, просто може ако имаш синина винаги да пуснеш жалба срещу него, или целия клас да направите нещо като подписка, че ви тормози и така нататък, ако и това не помогне се обади на Господари на ефира :D
colymoly
05-16-2009, 15:49
100 % мазния мангал е страхлив,ако му се отвориш малко няма да те погледне повече...
така си мислиш ти, ами после като се изсипят една туфа цигани да го бият кво ще прави
missreal
05-16-2009, 23:03
Изобщо не си струва да го нападаш, от бой може да има сериозни последствия и не говоря за това, че може да те изключат. Гледал си новини предполагам, чувал си как се убиват неволно от сбиване! Сега го виждаш от тази гледна точка, че те дразни и трябва да си получи заслуженото - да така е, но последствията могат да ти съсипят живота! Моето мнение е да се опиташ да съюзиш целия клас срещу него - нека вие да го закачате, а не той вас. Цял клас срещу един - мислиш ли, че ще продължава с глупостите си ?
nerealnasmart
05-18-2009, 15:58
В нашия клас имаше един такъв.То не бяха съвети и наказания и викания на родителите,едвам го изтърпяхме до края на годината не ,че се закачаше с класа ама мн се биеше и го изгониха заедно с още и едвам им намериха училища :D