PDA

View Full Version : Как да го накарам да спре ?

Dead4o
05-05-2009, 06:06
В клас имаме един циганин, който дойде преди 2-3 години. Та за него - незнам как го прави но имам чувството, че всички се страхуват от него. Дори тези "побойници" не смеят да направят нищо. Тои се ражхожда в някой часове и се закача с всеки! Даже мисля, че закачане е лека дума. Ако някой се избазика, той веднага скача на бой, той си ги бие ей така ... казвал съм 5-6 пъти на директора той нищо не прави. С мен обаче закачането е по-голямо, защото мен не ме е страх от него, и той го вижда.
Проблема е, че го търпя ... но докога? Заслужава ли си да се сбия с него ? Не ми пука дали аз ще го пребия или той мен! Но също ме е страх да налитам с всичка сила, и юмруци в главата - ами ако му счупа нещо ? Ако ме изключат, ако неговата банда цигани после ми го върнат ?

moneycomeme
05-05-2009, 06:58
Sчупи го от бой,моля те!!! :o

Dead4o
05-05-2009, 07:37
Ами ще изгледам няколко филмчета ... :D Веднъж ти се предлага възможност да пребиеш някой ... и да не ти пука за нищо, ако никой не ни разтърве, обещавам, че няма го пусна! А иначе после съм сигурен, че ще имам проблеми, но поне мен ще ме остави на мира.

Genetix
05-05-2009, 10:12
Веднъж заколих един такъв. Помогна!

Henn
05-05-2009, 10:24
Троши му мазната кофа на шибания мангал е... ако си мълчи и не се прави на 2 чифта добре ... ама по тва дето ти обясняваш го режи направо :smt084 :smt093 :smt070

sexa_na_kompleksa
05-05-2009, 10:28
Боят според мен не е решение. Поговори пак с директора. Ако трябва, викни и родителите си. Може и да успееш да го надвиеш, но ако после събере цялата си рода, която сигурно е по-голяма от училището ти, какво правим?

FlashMX
05-05-2009, 10:31
Защо темата е била в раздел любов... :razz:

MP
05-05-2009, 11:06
Нима ще оставиш да се гаври с теб и другите?Един път бой му стига!

Take_That
05-05-2009, 11:37
Боят според мен не е решение. Поговори пак с директора. Ако трябва, викни и родителите си. Може и да успееш да го надвиеш, но ако после събере цялата си рода, която сигурно е по-голяма от училището ти, какво правим?

Съгласна съм

pam1
05-05-2009, 11:38
кой клас си?

Dead4o
05-05-2009, 12:06
Ами :D извинявам се ... иначе съм 7-ми клас. И друго ... аз точно това казвам, че ако му направя нещо, повсле аз ще патя тва си го знам!

Asatov
05-05-2009, 12:36
Ами :D извинявам се ... иначе съм 7-ми клас. И друго ... аз точно това казвам, че ако му направя нещо, повсле аз ще патя тва си го знам!
Няма те ли си расисти в града?Те ще се отзоват на проблема ти...... :razz:
Сега сериозно.....Това е циганин(не ром,не коняк не бренди...) има някой който се правят на силни но в действителност са страхливци до дъното на душата си....Е ако този е такъв случай не мисля че ако го спухаш повече ще ти прави проблеми...А за мен е изключено да се справиш с думи....Ако искаш можеш да направиш следното след училище го проследи и разучи къде живее и къде е подходящо място за "засада" и се прибери...намери от някъде около 40см. пръчка средно дебела...скрий си я в ръкава и се опитай да я придържаш с ръка да не падне...потренирай удари с нея малко...след това отиди на мястото предвидено за "засадата" сложи една маска и само чакай...когато се появи вадиш пръчката от ръкава си и го почваш през ръце,през крака,през гръб(внимавай да го не удариш през главата само...)Проблема е че пак няма да знае че ти си го направил но ще си изкараш гнева...това е сигурно!Успех!

strong
05-05-2009, 15:56
В клас имаме един циганин, който дойде преди 2-3 години. Та за него - незнам как го прави но имам чувството, че всички се страхуват от него. Дори тези "побойници" не смеят да направят нищо. Тои се ражхожда в някой часове и се закача с всеки! Даже мисля, че закачане е лека дума. Ако някой се избазика, той веднага скача на бой, той си ги бие ей така ... казвал съм 5-6 пъти на директора той нищо не прави. С мен обаче закачането е по-голямо, защото мен не ме е страх от него, и той го вижда.
Проблема е, че го търпя ... но докога? Заслужава ли си да се сбия с него ? Не ми пука дали аз ще го пребия или той мен! Но също ме е страх да налитам с всичка сила, и юмруци в главата - ами ако му счупа нещо ? Ако ме изключат, ако неговата банда цигани после ми го върнат ?
Ами извикай някой твои приятели, проследето го след даскало къде отива, пресрещнето го и бой до смърт! Мръсни цигани, на сапун!!!! ХИТЛЕР е бил прав!!! Всички цигани на сапун и на кариерата с кирката в Белене! Предимството на циганите е, че са единни, а българите за съжаление - не! Ако пребиеш 1 циганин, после ти скача цялата ма'ала... Мама им мръсна у червата ги мразя тъпите цигани, по-мръсно и долно племе от тях НЯМА!!! НА САПУН!!! :o :-x :o

nefchi_bs
05-05-2009, 16:21
100 % мазния мангал е страхлив,ако му се отвориш малко няма да те погледне повече...

Dead4o
05-05-2009, 18:26
Ами ще видя ... ако още се отваря, ще направя каквото е нужно! А за пръчката ... мисля, че засега е доста рано ... ще викна наще и ако не ме остави :o

evanescence_147
05-05-2009, 18:43
Убий гооооооо :D Съберете се с други хора и го натупайте след даскало 8-)

rauwkost
05-05-2009, 19:03
Ами извикай някой твои приятели, проследето го след даскало къде отива, пресрещнето го и бой до смърт! Мръсни цигани, на сапун!!!! ХИТЛЕР е бил прав!!! Всички цигани на сапун и на кариерата с кирката в Белене! Предимството на циганите е, че са единни, а българите за съжаление - не! Ако пребиеш 1 циганин, после ти скача цялата ма'ала... Мама им мръсна у червата ги мразя тъпите цигани, по-мръсно и долно племе от тях НЯМА!!! НА САПУН!!! :o :-x :o
+1 ;-)

Sintya
05-05-2009, 19:17
Абе с такива няма начин как да говориш... викаш приятели както казаха и го биете... гледайте само да не викне родата, че става лошо... ужас, аман от такива! :?

got2Bthe1
05-05-2009, 21:26
Sчупи го от бой,моля те!!! :o
+

Millen4ety
05-06-2009, 10:21
Абе с такива няма начин как да говориш... викаш приятели както казаха и го биете... гледайте само да не викне родата, че става лошо... ужас, аман от такива! :?

+ 1

diksi
05-06-2009, 14:19
Eйй! :) От кой град си :P Да видиме, та като го натупаш да не си сам като те срещне Ма`алата

Dead4o
05-07-2009, 12:15
Ами ... пише го в описанието, иначе циганина невярвам да викне някой ... той е с самочувствие .... а и да викне аз мога да викна също хора!

creet3
05-08-2009, 19:08
Ам... СЪВЕТ: хвани го някаде извън даскало, ама да е сам, ако искаш си носи бухалка :) , ако имаш проблеми, потърси братята СКИНАРИ, ако те се появят бъди сигурен че оня няма да се появи на даскало понееее.... едни 5-6 месеца

KoRnFlAkE
05-09-2009, 03:57
извън даскало го пребий с много хора.

Ceck0o0
05-09-2009, 10:56
извикай хора и го пребийте ко му мислиш 8-)

yahhooo
05-09-2009, 11:36
Някои цигани и ръцете да им счупиш пак скачат на бой. За тва такъв бой му тегли, че да те помни цял живот!

Naughty_
05-09-2009, 13:15
Ти хубаво ще извикаш хора, ама ако се стреснат и не скочат? Ще те смелят 3-4 мангала :?

Имам познати, които са се били с мангали и те казват : За циганина е най-страшното да види собствената си кръв, бяга като опърлен.

На тая държава и трябва нов Хитлер!
Тея изроди имат повече права от нас! Те живеят в България, по-добре отколкото самите българи! И ако продължават да раждат така скоростно, след има няма 100-200 години в България ще има само цигани :? :x :booooomb:
Българите са супер страхлив народ... Познавам адски мн хора, които ненавиждат цигани. Ако се съберем всички българи и им взривим махалите, във всички градове и села, където обитават, ще си решим веднъж за винаги проблема :-x ама как да стане мамка му... като на мноого малко хора им стиска :booooomb: :-x :? :o :(

Mastta
05-09-2009, 18:17

а знаеш ли в момента колко европейци имат отнешение към нас както ние към циганите :(

stayhigh
05-09-2009, 18:40
Вариянт 1: Толерирай го и го остави да го бие (не ти го препоръчвам естествено, но ако нямаш друг избор...)
Вариянт 2: Обиждай го и ти. За Бога все пак е циганин... Викай му веро сапун и т.н. Ако той е прекрачил твойта граница, прекрачи и ти неговата. Ако те ебава, ебавай го и ти. Ама така го ебавай, че да му стане гадно.
Вариянт 3: Ако след новия му "прякор" реши да ти скача на главата... еми сбиите се и тва е. Ама от началото не е трябвало да го оставиш да ти се качи на главата.

Тва са ти вариянтите, може и да поговориш с него, ама тая сган от дума не вдява... Щом и на директора не му се е занимавало, саморазправа му е майката 8)

hisy
05-09-2009, 19:03
пребий го :D

Naughty_
05-10-2009, 20:51
Заглавието ако се промени ще има доста по-голяма успеваемост тая тема 8)

mechtaq_za_teb
05-11-2009, 13:56
Бой! :D Те тея не разбират от прости думи дори... само внимавай после, че техните роднини бройка нямат :(

SoulFlyForever
05-11-2009, 15:12

Най- после някой с мойте виждания :grin:

Jumbie483
05-11-2009, 15:21
Апф ти на колко си ?!
13, 14 ?
Къде си тръгнал да се биеш ?
В нашето даскало е пълно с цигани и повече от добре знам какво правят.. все пак всеки ден са ми пред очите.
Пък и ти кой ще викнеш ?! Другите момчета от 7ми клас ?
А оня ако викне и той роднини и приятели (цигани) ?
Знаеш, ли че една такава групичка ще ви направи на нищо ? Такъв бой ще ядете, че няма да го забравите.
Я по-добре не се вживявай много в ролята на бияч, а ще търпиш още един месец и кандидатствай някъде, да се махаш от там и да нямаш ядове.

AFT
05-11-2009, 16:32
^ Абсолютно!
Как може само идиоти в тая тема да са писали?! Ще съветвате хлапе да ходи да пребива няк'во друго хлапе с бухалка?! Вие наред ли сте?!?! К'ъв бой, к'ви пет лева! Казва на мама и на тате, оплаква са на директор и учител - нищо повече. Авторе, ако ДРУГОТО ДЕТЕ (макар и циганче) не престане, то спокойно, годината свършва и ще имаш възможност да се преместиш в по-добро училище, където насилието и правенето на к'вот' ни хрумне не е особено позволено. ^^

TheNewReligion
05-11-2009, 16:53
Боят не е решение. Най-много бандатата му да те хване и... Не се закачай. Когато той ти се отваря го затапвай не със заучени фрази, а със собсвеното си мнение, изразено по начин разбираем за ромчето (мангал грозен, миризлив! :-x ) 8-) . И все пак: с мангал работа да си нямаш. 8-)

kalashnik
05-11-2009, 17:12
Приятел и аз имах първия срок един такъв проблемен, само че мутренско самовлюбено момченце дето се мислеше за бог. Беше от съседния клас, но си ходеше насам натам по стаите и дразнеше, един ден обиди бившето ми гадже. Не ми издържаха нервити и още тогава му бих един ритник в бъбреците. После след училище решихме да се разберем като мъже, счупих му носа и главата. Имаше викане при директорката, учителски съвет. Имаше идея да ме изключат, защото баща му бил спонсор на даскалото и можел да се откаже иначе, а парите били нужни на даскалото. Учителите ми и родителите на съучениците ми и на тези от другите осми класове обаче заплашиха, че ще преместят децата си в друго училище с подобна паралелка и директорката склони глава и още си уча в даскалото, а шибаното копеленце вече не се мярка по чуждите класни стаи.
Та да не се отнасям много, моят съвет е - действай, сритай цигането и 100% ще имаш подкрепата на родители и учители, 100% и те го мразят колкото ти и ще ти дадат едно така важно рамо на предстоящия след това учителски съвет.

anonymous497065
05-11-2009, 17:50
Никога няма да те остави на мира! По лошо.Покажи го на някой познат, нямаш ли?

Dead4o
05-14-2009, 19:26
Ами стана квото стана ... неиздържах и един час (когато се разхождаше) започна да трепе едно момиче ... и то с умруци. Осетих, че съм на земята, защото някъф друг циганин ме съпна деба ... както и да е едни 8-9 класници го хванаха ... аз гледах да го бия по очите и боже стана :grin: сега само ме заплашва но не смее да направи нищо ... гадното е, че при падането съм си пукнал костта и ме боли много ...

MoonFruit
05-15-2009, 04:30
Ами аре сега да ми обясните как той да го затапва с фразички като ....циганина няма елементарна логика...кажи на класния пък ако не стане....БОЙ ДО ДУПКА...в крайна сметка той е един вид заселник в даскалото ви и няма право да те бие така че го научи как се прави...Не стой,не му се оставяй! Верно боят не е решение но при комплексари е(единственият начин да им покажеш че не са велики)!

YakUZa777
05-16-2009, 15:40
Бой и гледай само как после в даскало идват 30-тина циганина на средна възраст 20-30 години и те мачкат от бой, просто може ако имаш синина винаги да пуснеш жалба срещу него, или целия клас да направите нещо като подписка, че ви тормози и така нататък, ако и това не помогне се обади на Господари на ефира :D

colymoly
05-16-2009, 15:49
100 % мазния мангал е страхлив,ако му се отвориш малко няма да те погледне повече...
така си мислиш ти, ами после като се изсипят една туфа цигани да го бият кво ще прави

missreal
05-16-2009, 23:03
Изобщо не си струва да го нападаш, от бой може да има сериозни последствия и не говоря за това, че може да те изключат. Гледал си новини предполагам, чувал си как се убиват неволно от сбиване! Сега го виждаш от тази гледна точка, че те дразни и трябва да си получи заслуженото - да така е, но последствията могат да ти съсипят живота! Моето мнение е да се опиташ да съюзиш целия клас срещу него - нека вие да го закачате, а не той вас. Цял клас срещу един - мислиш ли, че ще продължава с глупостите си ?

nerealnasmart
05-18-2009, 15:58
В нашия клас имаше един такъв.То не бяха съвети и наказания и викания на родителите,едвам го изтърпяхме до края на годината не ,че се закачаше с класа ама мн се биеше и го изгониха заедно с още и едвам им намериха училища :D