Влез

View Full Version : Много се притеснявам-комплекс :(

Bamb0la
05-05-2009, 14:13
Здравейте.Направо ще започна с въпроса :( Имам много бенки по ръцете и се срамувам да се съблека по къси дрехи :( Мислите ли че засллужено се приетснявам или това е тъп комплекс?

CaribbeanGirl
05-05-2009, 14:17
Не се притеснявай, има толкова по-лоши неща! Трябва да съумееш да превърнеш недостатъка си в предимство! Опитай да го направиш! Иии успех! :-)

eXpl0d3
05-05-2009, 14:18
Няма смисъл да се комплексираш ;) а ако чак толкова ги мразиш си направи някакви лазерни кирии ;)

suunnseT
05-05-2009, 14:18
Проста свикни с това..
Живеем един живот-
не го пропилявай в тези размисли!
Това си ти-и ще си останеш такава,
има кой да те хареса!

clever
05-05-2009, 17:48
ако всички сме еднакви животът ще е скучен
не се притеснявай
и бъди себе си :P

Giva
05-05-2009, 18:03
Не се притеснявай.Предполагам че на повечето хора даже не им прави впечатление :wink:

happyfacex
05-05-2009, 18:36
^
споко има толкова по-лоши неща а ти за бенките то дари е чаровно :)

evanescence_147
05-05-2009, 18:36
Няма от какво да се срамуваш! И аз имам бемки! Преди и аз се срамувах даже заради тях отказвах по едно време да ходя на плаж :D ! Ама като се замислих и вече не ми пука ! Кво от това! Хич да не ти пука! Не си мисли за тях! Мисли си че ги няма :)

By_YoUr_SiDe
05-05-2009, 18:39
Няма място за притеснения.. и аз имам доста бенки по ръцете, даже ми излизат нови от слънцето. Не се притеснявай, напротив, радвай се, това те прави по-чаровна и различна :P

girl4eety
05-05-2009, 18:45
аз също имам бенки по ръцете даже имам и по корема,гърба,краката,лицет и
аз се срамувам и се притеснявам
но няма спасение от тях.
Иначе мисля че тези малките
може да се премахнат с лазер.
Аз даже така мислех да права но
незнам колко пари е
и не смея да отида, че
ако е много скъпо нямам
възможност... :o :(

DiScOnEcTeD
05-05-2009, 18:53
абе ти си луда ... мн е сладко с бенки ... като малка даже си рисувах по лицето :grin: :-D 8)

DiScOnEcTeD
05-05-2009, 18:55
аз също имам бенки по ръцете даже имам и по корема,гърба,краката,лицет и
аз се срамувам и се притеснявам
но няма спасение от тях.
Иначе мисля че тези малките
може да се премахнат с лазер.
Аз даже така мислех да права но
незнам колко пари е
и не смея да отида, че
ако е много скъпо нямам
възможност... :o :(
мм по добре недей една позната заради една бенка който едвам се забелязваше отиде да я махнат и хвана рак .... :x по добре си стойте с бенки отколото .... :? :?

Joro951
05-05-2009, 18:57
Ми..сори, ама аз лично не харесвам бенки.И все пак, не бих обърнал толкова мн внимание на това. :)

GabisiTa
05-05-2009, 19:06
Не се притеснявай, това е нещо нормално, едва ли околните ги забелязват толкова.. :)

allergic
05-05-2009, 20:01
Ми..сори, ама аз лично не харесвам бенки.И все пак, не бих обърнал толкова мн внимание на това. :)

И азз!
Ужасни са...
Толкова се радвам,че имам малко бенки :D

eXpl0d3
05-05-2009, 20:06

И азз!
Ужасни са...

Пълен кретен. Мислиш ли, че помагаш на момичто :-x

DaRk_AnG3L
05-05-2009, 20:10
Забога не се излагай!!! Повечето дори си ги рисуват да не ти пука ходи си спокоино с къси дрехи :)

sladkish_14
05-05-2009, 20:49
Нее няма смисъл , сигурно си много сладка ,, Приеми се каквато си и няма да имаш проблеми , най - малко заради бенки още повече по ръцете :-)

allergic
05-05-2009, 20:54

И азз!
Ужасни са...

Пълен кретен. Мислиш ли, че помагаш на момичто :-x

Ами не,аз и да й кажа колко прекрасни и невероятни са,тя,ако си го има тоя комплекс няма да си го избие от главата.

ThisIsMe
05-05-2009, 20:56
Не мисля,че е комплекс.Няма смисъл да се притесняваш.Ако ти предстои важен момент и тооолкова мн се притесняваш-прикрий ги ,но аз лично не мисля че е нужно. :)

girl91
05-05-2009, 21:02
Няма смисъл да се притесняваш. И аз имам супер много бенкии въобще не се срамувам да се сълбичам. Преди малко си ги преброих на едната ръка - 48 :D

Sissy90
05-05-2009, 22:42
Изобщо не виждам какъв ти е проблема! Аз имам доста бенки по лицето, че сега даже ми се появи и една червена точка - нещо като спукано капилярче е, но от два месеца не иска да се разкара. Но изобщо не се притеснявам - все пак никой не е съвършен, нали?
Преди две години лятото работих на морето. Там се запознах с един сервитьор, който беше целия в лунички, но буквално цели - по гърба, ръцете, лицето... Но точно това го правеше страшно чаровен и го караше да изпъква сред останалите. Може би някои момичета не мислят като мен, но пък на мен страшно ми харесваше - както се казва, за всеки влак си има пътници ;)

bloodyF
05-05-2009, 22:47
Няма смисъл да се притесняваш. И аз имам супер много бенкии въобще не се срамувам да се сълбичам. Преди малко си ги преброих на едната ръка - 48 :D

голямо броене е паднало 8-) аз веднъж си броих по цялото тяло-към 30

по темата:да не ти пука ..почти всеки има ;) пък и това е чаровно ;)

Hysteric_Bitch
05-06-2009, 00:54
Бенки, а не пъпки. Какъв е проблемът?!

Айде, ако кажиш лунички иди-ела, ама от бенки не можеш да се оплакваш освен ако не почнат да ти излизат още.

justbebsi
05-06-2009, 08:04
Забога не се излагай!!! Повечето дори си ги рисуват да не ти пука ходи си спокоино с къси дрехи :)+1

Joro951
05-06-2009, 08:08

И азз!
Ужасни са...

Пълен кретен. Мислиш ли, че помагаш на момичто :-xАма какво да й кажа?Казвам каквото мисля - не харесвам бенки! Ако й кажа колко фантастично космически красиви са също няма да й помогна, освен да я заблудя.

plamc0
05-06-2009, 08:57
Да не ти пука. Бемките не са лошо нещо. И аз имам по гърба ама хич не им обръщам внимание. На някои дори им отиват бемки 8-)

Converse333
05-06-2009, 09:58
И аз имам много бемки,но не се притеснявам от тях.
Друго ме притеснява мен ... Мислех да пусна нова тема,но май и тука става да попитам.Значи преди 5 месеца някъде имах кожен проблем и ходих при един професор в София.Тогава той каза,че 2 бемки трябва да се махнат,защото можели да се превърнат в рак.Аз се върнах в моя град,отидохме при една кожна лекарка и тя каза,че щом бемките не растат не трябва да се махат,няма никакъв проблем.И майка ми повярва на лекарката,а не на професора. :x Проблема ми е,че сега ми излезе една бемка,която беше много малка и за 2 месеца стана ужасно голяма...Ко 2 месеца,даже и за 1 месец порастна ужасно бързо.На моменти ме сърби.Казах на майка ми,но тя естествено не ми повярва и ми каза да не я гледам. :shock: :( Та,ако някой е имал подобен проблем да ме посъветва нещо . . .

SiSsKkAa
05-06-2009, 16:22
Здравейте.Направо ще започна с въпроса :( Имам много бенки по ръцете и се срамувам да се съблека по къси дрехи :( Мислите ли че засллужено се приетснявам или това е тъп комплекс?

Абе момиче/момче господ така те е създал няма какво да направиш ти.Дали ти е комплекс или не лятото неможеш да ходиш с поло с дълъг ръкав.Не си нито първата нито последната.Нищо кофти не виждам даже немога да ти разбера въпроса.Това няма как да се излекува или премахне.Не си създавай излишни комплекси.Няколко бенки едва ли могат да те загрозят

Magic_Girl
05-10-2009, 14:48
Ох това да ти е проблема. Има момичета с много по-сериозни проблеми от този, че си имала бемки по ръцете. Да не ти пука, има още много такива като теб. 8-)

Sa6eks
05-10-2009, 14:55
И мои приятели имат, даже не им прай впечатление на хората :)
1 живот се живее не го пропилявай !

DimovB
05-10-2009, 16:14
Много клишета се изписаха в тая тема от хора, които очевидно нямат такъв проблем и не ги е еня особено какво е да го имаш.

Наистина, ако не можеш да го забравиш това, отиди в някой добър дерматологичен център и се посъветвай със специалисти какво може да се направи по въпроса. Дали може, чрез някакви процедури да се отстранят бенките и кви пари ще трябва да кихнеш.

tochica
05-10-2009, 16:24
ако не се налага, не ги махай, защото може да бъде опасно
и не ги излагай много много на слънце

mimsssssss
05-10-2009, 21:53
Не се притеснявай, има толкова по-лоши неща! Трябва да съумееш да превърнеш недостатъка си в предимство! Опитай да го направиш! Иии успех! :-)

+1

hisy
05-11-2009, 14:36
не се притеснявай.. :)

snufff
05-11-2009, 16:34
Няма повод за притеснение.... :)