- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много се притеснявам-комплекс :(
Здравейте.Направо ще започна с въпросаИмам много бенки по ръцете и се срамувам да се съблека по къси дрехи
Мислите ли че засллужено се приетснявам или това е тъп комплекс?
Не се притеснявай, има толкова по-лоши неща! Трябва да съумееш да превърнеш недостатъка си в предимство! Опитай да го направиш! Иии успех!![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Няма смисъл да се комплексираша ако чак толкова ги мразиш си направи някакви лазерни кирии
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Проста свикни с това..
Живеем един живот-
не го пропилявай в тези размисли!
Това си ти-и ще си останеш такава,
има кой да те хареса!
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
ако всички сме еднакви животът ще е скучен
не се притеснявай
и бъди себе си :P
Не се притеснявай.Предполагам че на повечето хора даже не им прави впечатление![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
^
споко има толкова по-лоши неща а ти за бенките то дари е чаровно![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Няма от какво да се срамуваш! И аз имам бемки! Преди и аз се срамувах даже заради тях отказвах по едно време да ходя на плаж! Ама като се замислих и вече не ми пука ! Кво от това! Хич да не ти пука! Не си мисли за тях! Мисли си че ги няма
![]()
I sAw hEr Bleed.You HeArD Me BrEaTHe.AnD I fRoZe InSiDE MySeLf........AnD tUrNeD aWaY...........i mUsT Be dReAmInG
Няма място за притеснения.. и аз имам доста бенки по ръцете, даже ми излизат нови от слънцето. Не се притеснявай, напротив, радвай се, това те прави по-чаровна и различна :P
аз също имам бенки по ръцете даже имам и по корема,гърба,краката,лицет и
аз се срамувам и се притеснявам
но няма спасение от тях.
Иначе мисля че тези малките
може да се премахнат с лазер.
Аз даже така мислех да права но
незнам колко пари е
и не смея да отида, че
ако е много скъпо нямам
възможност...![]()
![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
абе ти си луда ... мн е сладко с бенки ... като малка даже си рисувах по лицето![]()
![]()
![]()
мм по добре недей една позната заради една бенка който едвам се забелязваше отиде да я махнат и хвана рак ....Първоначално написано от girl4eety
по добре си стойте с бенки отколото ....
![]()
![]()
Ми..сори, ама аз лично не харесвам бенки.И все пак, не бих обърнал толкова мн внимание на това.![]()
ала бала
Не се притеснявай, това е нещо нормално, едва ли околните ги забелязват толкова..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от Joro951
И азз!
Ужасни са...
Толкова се радвам,че имам малко бенки![]()
Пълен кретен. Мислиш ли, че помагаш на момичтоПървоначално написано от allergic
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Забога не се излагай!!! Повечето дори си ги рисуват да не ти пука ходи си спокоино с къси дрехи![]()
Нее няма смисъл , сигурно си много сладка ,, Приеми се каквато си и няма да имаш проблеми , най - малко заради бенки още повече по ръцете![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами не,аз и да й кажа колко прекрасни и невероятни са,тя,ако си го има тоя комплекс няма да си го избие от главата.Първоначално написано от eXpl0d3
Няма смисъл да се притесняваш. И аз имам супер много бенкии въобще не се срамувам да се сълбичам. Преди малко си ги преброих на едната ръка - 48![]()
Изобщо не виждам какъв ти е проблема! Аз имам доста бенки по лицето, че сега даже ми се появи и една червена точка - нещо като спукано капилярче е, но от два месеца не иска да се разкара. Но изобщо не се притеснявам - все пак никой не е съвършен, нали?
Преди две години лятото работих на морето. Там се запознах с един сервитьор, който беше целия в лунички, но буквално цели - по гърба, ръцете, лицето... Но точно това го правеше страшно чаровен и го караше да изпъква сред останалите. Може би някои момичета не мислят като мен, но пък на мен страшно ми харесваше - както се казва, за всеки влак си има пътници![]()
Бенки, а не пъпки. Какъв е проблемът?!
Айде, ако кажиш лунички иди-ела, ама от бенки не можеш да се оплакваш освен ако не почнат да ти излизат още.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”