PDA

View Full Version : Директност,нещо ново за мен ;?

Amelly
05-05-2009, 18:38
Има едно момче,кеото харесвам,и той също много ме харесва,обаче макар и двамата да го знаем,сякаш нещо ни спира/или той не е сиг.или аз не успявам да го направя/ии се чудя какво да направя.
По принцип аз съм от хората,които го дават тънкажно с намеци и винаги са се получавали нещата,но сега май трябва да съм доста директна,нещо в което не ме бива.
Тоест как да го накрам да направи той първата крачка/или може да се каже и втората/,как да бъде сигурен в това,че не ми е безразличен.
Или как да му изтърся това,че искам да имаме нещо общо.
Много мислих,ама нещо от рода,-айде да тръгнем блабла,
или стани ми гадже ,е прекалено малоумно и нз какво да правя. :????!

smileforyou12
05-05-2009, 18:43
амии кажи му че изпитваш нещо повече от приятелски чувства към него тогава би трябвало да стане нещо щомн твърдиш че не си му безразлична

Amelly
05-05-2009, 18:49
ами това ми е ясно,но как точно да подходя,как да му го кажа,защото на мен ми изглежда нз хаивно и глуповато
"чувствата са ми повече от приятелкси блабла искам да тръгнем"
,а и освен това,как бих могла да му хм..подскажа или намекна,той да го предприеме това,че да станат нещата,как да го провокирам?

smileforyou12
05-05-2009, 19:00
ее не няма да му казваш че искаш да тръгнете ще изчакаш да чуеш какво ще ти каже
емм според мен не можеш да го накараш нищо да направи той ако реши ще го направи или ще каже..

Punisherrr
05-05-2009, 19:09
Да кажеш ''айде да тръгнем'' според мен е колкото директно,толкова и тъпо. ;)
Не виждам защо да не можеш и с намеци да му покажеш това,което чувстваш. Явно трябва да направиш намеците една идея по-дебели :D ;) щом този не схваща тънките :Ь
Просто трябва да кажеш това ''айде да тръгнем'' по маааалко по-подходящ и приятен за ухото начин :Ь

Amelly
05-05-2009, 19:39
Просто трябва да кажеш това ''айде да тръгнем'' по маааалко по-подходящ и приятен за ухото начин :Ь
да какъв?

Punisherrr
05-05-2009, 20:02
е,сега сценарий ли да ти напиша? 8-) Аз не познавам тва момче и характера му... то зависи от много неща как ще му го кажеш,така че да го разбере правилно ;)

Take_That
05-05-2009, 20:15
Абе я давай директ, какво ще му овърташ ... първи, втори крачки, казвай, каквото ти е на сърцето и толкова 8-)

Hilary_
05-05-2009, 21:14
Бъди директна... иначе губиш... поемеш л ириска да премълчиш губиш много... :?

Kostadin_682
05-05-2009, 22:03
Ами... що пък да не напрайш първата крачка... какво те спира?
давай смело и безотговорно 8-)

valdesbg
05-06-2009, 05:14
Бе налазвай го докато още му летят насекоми из корема :)

Другото ще стане от самосебе си :)

mickelangelo
05-06-2009, 07:39
по някога както се изрази " малоумните неща " се звучат много готино всъщност .. . и защо той трябва да прави 1 вата крачка ... направи я ти ... :) загатни я ... покажи му че си настоятелна .. и наистина го харесваш.... от тук нататък .. е фантазията .. ;)

dydolinkka93
05-06-2009, 07:42
бъди директна, не го чакай той да направи първата крачка, защото момчетата понякога ги хваща страха и не я прават така че давай всичко е в твойте ръце :grin:

vesSynkaa
05-06-2009, 07:49
бъди директна, не го чакай той да направи първата крачка, защото момчетата понякога ги хваща страха и не я прават така че давай всичко е в твойте ръце :grin:

СЪГЛАСНА! \:D/

babyjoinmeindeath
05-06-2009, 21:25
Като останете на саме някой път просто го целуни без да му казваш нищо :) ако и той ти отвърне значи наистина те харесва. А после нещата стават от само себе си :P

curka87
05-07-2009, 08:10
Като останете на саме някой път просто го целуни без да му казваш нищо :) ако и той ти отвърне значи наистина те харесва. А после нещата стават от само себе си :P

Ако си 100% сигурна, че и той изпитва същите чувства, това е добра идея.

Aicken
05-07-2009, 08:29
като не можеш да говориш , можеш ли да се целуваш поне ? щото 1 целувка ще каже сичко

AnzaRe
05-07-2009, 08:36
Кажи му,че го харесваш много и искате да бъдете заедно!