View Full Version : Дискотеки
PaulaSandr3z
05-05-2009, 19:59
Значи аз съм от добрич и следващата седмица ще ходим на екскурзия във Велико търново.Та въпроса ми е някой от Велико тъново ако може да каже някой дурго клубче дискотека яки такива по възможност хаус РНБ ... висчко да има без члага щото ще сем с чужденци и нали няма как
може също и в скайп да пишете -> ftlov3 мерси предвавително :)
а защо те имам в скайп един господ знае :-o
тц и аз не знам защо е имаш :С
PaulaSandr3z
05-05-2009, 20:03
Амиии възможно ... но плс кажете ми щото не ми се седи в нкъв шибан хотел ... като пълен кретен ...
allergic
05-05-2009, 20:04
а защо те имам в скайп един господ знае :-o
аз пък съм я блокирала :D
а за пръв път й виждам ника.
Абе пишеш в гуугъл -велико търново дискотеки
и тва е.
нищо сложно.
PaulaSandr3z
05-05-2009, 20:10
Да мерси за идеята не бях се сетила ... омггг
Питам тука вашия мнения да чуая много лесно аз да вляза да погледна и да прочета хиляда имена ...
аз не знам за В. Търново, ама искам да питам за София да кажете някое готино клубче (без чалга)
мии и аз не съм от софия.. ама sugar club! там отиди яко е ..даже много!иии чакам някой да каже нещо за Търново! :D
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=дискотеки+във+велико+търн� �во&btnG=Google+търсене&meta=&aq=5&oq=дискотеки+ 8-)
PaulaSandr3z
05-05-2009, 20:30
Офффф
КОЛКО ПЪТИ ДА ОБЯСНЯВАМ че това с гугъл и аз мога да го направя искам мнения на хоа от ВТ или такива които са посещавали клупове дискотеки във ВТ !!! :x :x
allergic
05-05-2009, 20:34
http://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B 5%D0%BA%D0%B8+%D0%92%D0%A2&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
:D :D :D :D
Бих ти предложил Органза.Намира се до спортната зала.Има 3 стаи-Хаус, Комерс и чалга.Ще ти хареса определено :)
http://www.organzaclub.com/
Тва ли са ва дискотекити бе, майна?
psychopath
05-05-2009, 22:26
а защо те имам в скайп един господ знае :-oи аз я имам 8-)
пс- за кво ти е без чалга бе?
не е ли кючек...ич не ми го предлагай 8-)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-06-2009, 05:09
Брей ... ходи ли някой на диско още О.о не съм ходил от 2-3 години и не съжалявам О.о
PaulaSandr3z
05-06-2009, 08:05
и кво - без чалга само щото ще има чужденци? а иначе бихте отишли,нали?
ебати селяните,бате!
още ли има хора,които слушат тая противна а-социална селска "музика" с турско име... от българина по-голем селянин нЕма. :booooomb:
Не само заради чужденците.Просто знам,че цяла България е засипана от такива дискотеки и първите имена,които ще чуя ще са Планета оп троп Дай и т.н.
Мерси все пак за информаицтя която ми дадохте
WILD__BOY
05-06-2009, 08:16
... висчко да има без члага щото ще сем с чужденци и нали няма как
нямаш си и идея тея как се кефят на чалга, не си ли ги виждала по морето?
абее.. пак се почна..чалга та чалга.. момичето попита за дискотеки БЕЗ чалга(една ли има такива..) ии няма значение защо не иска да ходи в въпросните дискотеки! Иначее мерси и аз и предложих органза..значи там ще отидем :D :D
PaulaSandr3z
05-06-2009, 08:42
абее.. пак се почна..чалга та чалга.. момичето попита за дискотеки БЕЗ чалга(една ли има такива..) ии няма значение защо не иска да ходи в въпросните дискотеки! Иначее мерси и аз и предложих органза..значи там ще отидем :D :D
Бахти голям град само една яка дискотека не мисме вярва ....
хайде пак се започна.. еми града не е чак толкова голям като.. мегаполиса Frankfurt да речем.. ноо за територията на нашата малка държава ..Търново си е сравнително голям град.. пък и имайки впредвид,чее студентите там не са малко... се предполага,че и дискотеките няма да са малобройни! :? :?
PaulaSandr3z
05-06-2009, 10:00
Не мога да разбера защо трябва да се заяждате всички ... Пускам тема и тъй като сте много интересни не не ме знаете може би и виакате "ааа с таз ще се ебаваме" Бахти ... Аз кат човек се държа вие ...
Комплексирани а-социали. Не ви прави чест да се ебавате!
Комплексирани а-социали. Не ви прави чест да се ебавате! 8-)
FockidyFockFock
05-06-2009, 12:43
Комплексирани а-социали. Не ви прави чест да се ебавате!
+1 Мир вам!
аз ходих преди няколко месеца във Велико Търново.. ;) и тъй като сме непълнолетни не ни пуснаха в нито един клуб(или поне ние не успяхме да намерим такъв в който да ни пуснат) :P
LovEsIckk
05-09-2009, 09:35
аз ходих преди няколко месеца във Велико Търново.. ;) и тъй като сме непълнолетни не ни пуснаха в нито един клуб(или поне ние не успяхме да намерим такъв в който да ни пуснат) :P
пускат бе :Р
Иначе Organza,Dekolte,Bally .. все някъде трябва да ви пуснат ;) Успех