View Full Version : Какво да правя?
krisipetkova1
05-05-2009, 21:28
Здравейте , дълго се чудех дали да пиша, но все пак се реших. Искам да споделя нещо което изпитвам и не знам какво да правя. Така - по принцип винаги съм харесвала момчета, имала съм няколко гаджета , даже имах връзка с едно момче повече от година с което много се обичахме, поне аз лично го обичах много. Но от известно време - няколко месеца може би започнах да харесвам едно момиче от училище (малко по голяма от мен) Не знам как започна и не знам защо- чувствам се много странно. Харесвам я - искам непрекъснато да я виждам и много искам да я целуна (но само да я целуна - нищо друго ). Чувствам се странно, защото никога не съм се изпитвала подобно нещо. Не знам какво да правя - моля ако някои може да ми каже мнението си или не знам .. ?
Ами не си лезбийка ако това се чудиш... :D :D То не ства от ден за ден... :? Иначе... искаш да опиташ нещо ново може би... 8) :D
CrAzYanDlaZy
05-05-2009, 21:38
Ами ти си още в пубертет и не се знае каква сексуалност ще проявиш ... ти си била с няколко момчета, но сега си харесала това момиче, ами по- добре изчакай и пиши какво е станало. И горе главата! :-)
krisipetkova1
05-05-2009, 21:40
Чудя се дали да направя нещо по въпроса - да и кажа ли или да оставя нещата и само да си мечтая :?
SpOrTs_GiRl
05-05-2009, 23:28
По-добре не й казвай. Нали все пак не искаш връзка с нея или нешо подобно?? Най-много да има кофти слухове в даскалото за теб .. А иначе - не се притеснявай, просто някакво увлечение .. Няма да продължи дълго.
Да,и аз съм съгласна че е увлечение и ще отмине.Разбирам те доста добре ха не се шашкай :wink:
Take_That
05-06-2009, 18:46
Явно е само временно увлечение, от пубертета може би :) Не се шашкай :) По-добре не казвай нищо на момичето
dydolinkka93
05-06-2009, 18:49
дам и аз съм на мнение, че не трябва да казваш нищо на момичето няма смисъл, това е просто увлечение не се безпокой :)))))
krisipetkova1
05-06-2009, 20:23
Знам , че не трябва да и го казвам и , че сигурно е само увлечение , но всеки път щом я видя изгарям от желание да я заговоря - да и кажа нещо, но не знам как .. какво да и направя ? Как да постъпя ... :(
Е,то няма лошо да я заговориш,да се запознаете,даже да отидете на кафенце или нещо такова.Обаче чак да и казваш за някакви чувства,по-добре не.Изчакай да видиш как ще се развият нещата след като/ако се запознаете и всичко което трябва да става,ще стане от самосебе си. :)