PDA

View Full Version : Теми за разговор

pp
05-05-2009, 22:33
Здравейте, дайте идеи за теми за разговор с момиче, което съм си харесал и сме се виждали 1-2 пъти.Мамка му разговорите не са ми проблем, но кат си харесам някоя и напрао си галтам езика ](*,) Мерси

smileforyou12
05-05-2009, 22:35
приятели училище питай я кои са и любимите неща е такива и после разговора би трябвало да потръгне

pp
05-05-2009, 22:41
Прави сте, тя ми се кефи, ма нещо напоследък оплесках нещата.Щот съм й много безинтересен вече :( само за нея си мисля и за тва всички базици и яки работи ми изчезват от главата, за тва нещо по така... ако някой има някаква идейка :)

Kostadin_682
05-05-2009, 22:41
Здравейте, дайте идеи за теми за разговор с момиче, което съм си харесал и сме се виждали 1-2 пъти.Мамка му разговорите не са ми проблем, но кат си харесам някоя и напрао си галтам езика ](*,) Мерси
Хич да не ти пука... като се замислиш няма от какво да се притесняваш... и тя диша, и тя яде като тебе, спи и т.н абе и тя е живо същество като тебе... отпускаш се и всичко идва от самосебе си...

umri
05-05-2009, 22:46
Почвай да дрънчиш глупости като я видиш. Примерно ако е с ония потничета, които им се вижда пъпа изтърси нещо от сорта: "Секси си с това потниче, но за да ме възбудиш трябва да се постараеш повече." или пък... ако ти каже, че е болна гушни я и и кажи " спокойно миличку аз ща излекувам" Колкото по айляшката се държиш с нея толкова по-разчупено и свободно ще се чувствате и двамата. Ако стоиш като дърво няма да си и интересен и изгаряш...

pp
05-05-2009, 22:59
Братле направо си златен ако ми кажеш още 5-6 такива реплики :grin:

smileforyou12
05-05-2009, 23:11
Почвай да дрънчиш глупости като я видиш. Примерно ако е с ония потничета, които им се вижда пъпа изтърси нещо от сорта: "Секси си с това потниче, но за да ме възбудиш трябва да се постараеш повече." или пък... ако ти каже, че е болна гушни я и и кажи " спокойно миличку аз ща излекувам" Колкото по айляшката се държиш с нея толкова по-разчупено и свободно ще се чувствате и двамата. Ако стоиш като дърво няма да си и интересен и изгаряш...
на мен лично тези намеци са ми много тъпи

pp
05-05-2009, 23:22
smileforyou12 не съм съгласен с теб, все пак съм стигнал до извода че кат говориш глупости и кат не ти пука се харесваш на момичетата, но мамка му кат си харесам някоя и си галтам езика, сам си вкарвам автогол.

SpOrTs_GiRl
05-05-2009, 23:24
Аз или си гълтам езика или започвам да говоря пълни глупости .. Срамежлива работа.

umri
05-05-2009, 23:25
Това на намеци ли ти приличат... просто естествено държане и бъзици. Жените го харесват... по-добре отколкото да си някой жалък сдуханяк и да не обелваш дума. Такива не се харесват на никое момиче... особено, ако е по-вървежно.

Еми братле какво да ти кажа... това не са заучени фрази, а просто трябва да ти дойдат на момента. Това бяха малко произволни, които ми изскочиха в главата. Дръж се отпуснато... разказвай вицове, базикай я и сама ще се отпусне. Ако е слабичка и кажи: "Хубаво телце, да не тренираш нещо?" И ще започне да ти обяснява какво е тренирала или какво тренира от там ти ще кажеш за себе си. Ако пък ти каже, че нищо не тренира, тогава вмъкни някое комплиментче: " Лъжеш ме! Няма начин да не тренираш нещо... кой ти го даде това тяло?" Ама не и да прекаляваш де... Представи си че си с приятелите ти и си дрънкате глупости, нещо подобно трябва да ти е отношението и към нея, но умерено. От време на време казвай по някой виц като млъкнете ама да не е много мръсен. Най-важното е да не спичаш... запомни го. Не трябва да ти пука.

SpOrTs_GiRl
05-05-2009, 23:30
Тия намеци на някой друг ги пускайте .. Само някоя безмозъчна кифла ще се хване и ще я заинтригувате ...

pp
05-05-2009, 23:31
Мерси, тя теорията ми е ясна, но нали ти казвам, че всички мацки които не ги харесвам ме харесват точно щот не ми пука кво ще им кажа, но с колко такива които харесвам съм изпуснал не е истина, точно заради тва :-) ми държание, иначе тва дет ми написа кефи :)

smileforyou12
05-05-2009, 23:32
smileforyou12 не съм съгласен с теб, все пак съм стигнал до извода че кат говориш глупости и кат не ти пука се харесваш на момичетата, но мамка му кат си харесам някоя и си галтам езика, сам си вкарвам автогол.
с кое не си съгласен бе говоря че на мен са ми тъпи тея намеци ли еба ли го кво е ама щом искаш си ги говори нали на мен няма да се казват

pp
05-05-2009, 23:33
SpOrTs_GiRl
много не си прав

smileforyou12
05-05-2009, 23:34
хммм мисля че си на 14 или 15 нали

pp
05-05-2009, 23:35
smileforyou12
все пак за сериозни теми съм много добър,но съм безинтересен

pp
05-05-2009, 23:36
тва го приемам кат ебавка, на 20 съм :P

SpOrTs_GiRl
05-05-2009, 23:36
SpOrTs_GiRl
много не си прав
Първо, момиче съм. И второ - казвам от женска гледка точка :? .. Ти си мъжко и не знаеш как би реагирала всяка една жена на такова поведение .. Е аз лично не познавам почти нито една, която би се заинтригувала от тия намеци ....

П.П. Не съм акзала, че няма и такива !!!! .. Но по-добре заложи на естествено поведение, а не на лигавщини и заучени фразички.

smileforyou12
05-05-2009, 23:38
SpOrTs_GiRl
много не си прав
Първо, момиче съм. И второ - казвам от женска гледка точка :? .. Ти си мъжко и не знаеш как би реагирала всяка една жена на такова поведение .. Е аз лично не познавам почти нито една, която би се заинтригувала от тия намеци ....

П.П. Не съм акзала, че няма и такива !!!! .. Но по-добре заложи на естествено поведение, а не на лигавщини и заучени фразички.
така мисля и аз ако на мен ми кажат такова нещо ще ми стане смешно тези неща за мен са банални :(

SpOrTs_GiRl
05-05-2009, 23:40
SpOrTs_GiRl
много не си прав

така мисля и аз ако на мен ми кажат такова нещо ще ми стане смешно тези неща за мен са банални :(
Точно така. На 20 си, не е нужно да ги говориш тия лигавщини .. НЕ ти говоря да я занимаваш с ядрена физика, а просто да си естествен. : )

smileforyou12
05-05-2009, 23:40
тва го приемам кат ебавка, на 20 съм :P
на 20 лелелее и ще използваш такива лафове :?

pp
05-05-2009, 23:42
Извинявай SpOrTs_GiRl , та като момиче на теб за какво би ти било интересно да си говориш с едно момче, щот ние сме се виждали само 1 път, живеем в различни градове и засега си пишем по скайп.Все пак почти само за сериозни работи я питам( учлище, музика, интереси) и тва като си момиче няма ли да ти е тъпо да знаеш че някой те харесва и само ти задава въпроси ?!?

EDI16
05-05-2009, 23:42

Ахаха... и аз съм така... :D и в повечето случаи бирата ми помага, ама и в повечето случаи не пия :lol: както и да е... :D просто се отпусни, ако виждаш, че наистина няма какво да си кажете, значи не сте един за друг. Успех :)

smileforyou12
05-05-2009, 23:46
емии пич нали все пак тряя да се поопозанете на първа среща не виждам лошо във въпросите ама да не са прекалено лични

SpOrTs_GiRl
05-05-2009, 23:46
Извинявай SpOrTs_GiRl , та като момиче на теб за какво би ти било интересно да си говориш с едно момче, щот ние сме се виждали само 1 път, живеем в различни градове и засега си пишем по скайп.Все пак почти само за сериозни работи я питам( учлище, музика, интереси) и тва като си момиче няма ли да ти е тъпо да знаеш че някой те харесва и само ти задава въпроси ?!?
Не ми се извинявай :D .. Просто изказах мнение. Не можеш ли да бъдеш забавен без заучените фразички? :)

pp
05-05-2009, 23:49
Ние се забихме в дискотеката и в момента само по скайп си пишем от 2-3 дена, ма нещо чувствам че ставам досаден с въпросите(тя си ми отогваря де, но...)

ziko
05-05-2009, 23:50
Сега ...не прикалявай с бъзиците...като цяло трябва да ги има ...но с граница.Търси общи теми за разговор...хубаво е ако захванете някоя тема ти да си малко по наясно с нещата.И като цяло се отпусни.
Много важно нещо ..не допуснай да мълчите и да се гледате ..това един голям минус за теб.Например може да разкажеш някоя твоя смешна ситуацния в която си попадъл (ако не се сещаш измисли си..така или иначе момичето няма да я запомни каква точно е била...просто ще запомни че и е било смешно като си и го разправял което е + за теб :) ) ...отделен въпрос е защо няма да я запомни :).
Та пробвай това + нещата кото колегите по-горе написаха.
Успехи от мен :).

pp
05-05-2009, 23:51
та като момиче на теб за какво би ти било интересно да си говориш с едно момче, няма ли да ти е тъпо да знаеш че някой те харесва и само ти задава въпроси ?!?

SpOrTs_GiRl
Ние се забихме в дискотеката и в момента само по скайп си пишем от 2-3 дена, ма нещо чувствам че ставам досаден с въпросите(тя си ми отогваря де, но...)
Щом сте се забили в доскотеката, фразичките ще свръшат работа :D Що не каза по-рано?

pp
та като момиче на теб за какво би ти било интересно да си говориш с едно момче, няма ли да ти е тъпо да знаеш че някой те харесва и само ти задава въпроси ?!?

ziko
05-05-2009, 23:57

А защо задаваш въпроси ? :)
п.п. Те някак си са ограничени...задай един,два не 10 и нагоре...и евентуално ако намериш тема заразгово..не я сменяй...т.е. мисълта мие да не скачаш от тема на тема:).

SpOrTs_GiRl
05-05-2009, 23:57

Е .. на 20 години си, как си ги свалял досега? Не вярвам да е с тухла четворка .... Питаш конкретно за мен .. За мен първото впечатление идва най-вече от чувството за хумор .. Ако умее да ме разсмива - просто ме е спечелил .. Не с комплименти, и в никакъв случай подобни фразички.. Бъди естествен, дръж се мило ... Не знам какво да кажа и аз найстина .. Просто ЕСТЕСТВЕНО.

pp
05-05-2009, 23:59
Аз тва писах и по нагоре че сам човешка комедия, много съм печен само да не ме е протрелял купидон в сърцето :-D

ziko
05-06-2009, 00:02

Е .. на 20 години си, как си ги свалял досега? Не вярвам да е с тухла четворка .... Питаш конкретно за мен .. За мен първото впечатление идва най-вече от чувството за хумор .. Ако умее да ме разсмива - просто ме е спечелил .. Не с комплименти, и в никакъв случай подобни фразички.. Бъди естествен, дръж се мило ... Не знам какво да кажа и аз найстина .. Просто ЕСТЕСТВЕНО.

Съгласен съм с SpOrTs_GiRl.
Има и нещо друго ..всяко момиче си е индивидуално :) ...т.е. има различни методи да привличаш внимание...Два са методите да свалиш едно момиче...или да я разсмееш или да я замислиш :)...по добрия е да я разсмееш :)

umri
05-06-2009, 09:13
Сега ще прочета коментарите, но Sports Girl... мойто момиченце... Колкото и да говориш така... на истинска среща ще е различно. Представи си среща с момче, с което сте се запознали. Излизате... той ти говори романтични неща... колко си хубава, само ти се мазни, обажда ти се постоянно и тн... няма ли да ти стане тъпо и безинтересно? Или пък някой "гений" който само обсъжда интелектуални теми... Трябва да си от най-дървените и сериозни момичета за да не ти харесва отпуснато поведение. Всички жени го харесват... най-вече по-красивите. Дори и на теория да си мислиш, че не съм прав на практика си е така.

Братле.. в правилна посока си се насочил. Винаги тия, които не те интересуват и си айляк с тях те изяждат и ти се врът все едно си топъл хляб през втората световна, а пък пред готините се сдухваш...

umri
05-06-2009, 09:39
Сега видях за скайпа... не и пиши такива неща в скайп... гледай там да е по хладно щото като се видите няма да е интересно.

moneycomeme
05-06-2009, 09:57
...виж и аз така по принцип се притеснявам...ми сегаа кво ще си говорим..ами ако стане конфузна ситуация и млъкнем... :( Кофти....но искрено казано не ми се е случвало,поне не е било фрапантно, че да го запомня....разговора ще си дойде от само себе си като започнете например да си говорите какво сте правили предния ден...или същия и всичко ще потръгне добре без да се усетиш..ако тане напечено дотолкова вземи я покани да ядете нещо...мен храната винаги ме отпуска хьахьах успех! :grin: