View Full Version : Бихте ли го направили?
Бихте ли го направили с някой много близък ваш приятел или приятелка за една вечер?И правили ли сте го и какви бяха последствията след това?Още ли приятелството ви беше същото? :)
Cathylicious
05-06-2009, 09:03
Аз не бих,но на една моя приятелка й се случи .. Сега с това момче не си говорят вече 2 години .. Доста е глупаво според мен,заради едното чукане да си съсипеш приятелството с някой ..
Според мен това приятелството или ще се превърне в любов или ще е само за секс!Отношенията след секса се променят малко или много!Мисля,че приятелството им ще се развали определено...Въпреки,че тръпката е супер яка!Риск :D :grin:
На мен ми се случи и моя съвет е никой да не го прави ся с тва момче се гледаме на криво и на двамата ни е супер неудобно и не сме близки вече, а иначе бяхме приятели около 3 години.... #-o
Натискането ми с приятелки е всекидневие. Като излезем няма как да не се обараме :grin: Много сме зле :D Но секс с приятелка съм правил само 1 път. Бяхме доста пияни, тя повечко и от мене и ми свали гащите и аз се предадох на желанието :-D На другия ден тя помнише. Беше и криво 2 дни, ама после вика "Ми кво пък" и ся пак сме си като преди, даже по-добри приятели :P Специално при мен не важи това, че се развалят приятелства.
Jumbie483
05-06-2009, 09:52
Не, аз никога не бих го направила :?
radoslav4o
05-06-2009, 09:58
Направиш ли го веднъж с приятел/приятелка вече отношенията са други и нещата спрат ли само до единият път в леглото, след това обикновенно вече няма нито приятелство нито нищо. Но пък по някой път удоволствието е несравнимо....
Neftochimic
05-06-2009, 10:19
ако го напрявят - имат 2 възможности, да са заедно вече като по-близки или да не си говорят никога повече...
50/50...
d0itwell
05-06-2009, 12:48
Секс на мен не ми се е случвало , но с момче , с което бяхме приятели близо 2 години .. отновения ни се позадълбочиха това беше за около 1 седмица и сега след 1 година и отгоре не си говорим :?
PLuScHeTo
05-06-2009, 13:53
Глупаво е ... :?
d0itwell
05-06-2009, 13:55
не толкова глупаво, колкото безотговорно
Не не и пак не... :? :? Тва по "приятелски" ама страшно много го мразя... :? :? :x
kantonecApetur4
05-06-2009, 15:38
Натискането ми с приятелки е всекидневие. Като излезем няма как да не се обараме :grin: Много сме зле :D Но секс с приятелка съм правил само 1 път. Бяхме доста пияни, тя повечко и от мене и ми свали гащите и аз се предадох на желанието :-D На другия ден тя помнише. Беше и криво 2 дни, ама после вика "Ми кво пък" и ся пак сме си като преди, даже по-добри приятели :P Специално при мен не важи това, че се развалят приятелства.
няма по-добър секс от приятелския секс :-P
:grin:
moneycomeme
05-06-2009, 19:14
не не не не....!
bebeT0091
05-06-2009, 19:19
Бихте ли го направили с някой много близък ваш приятел или приятелка за една вечер?И правили ли сте го и какви бяха последствията след това?Още ли приятелството ви беше същото? :)
Аз съм го правила и го правя само с приятел и е много хубаво и не си устана само за една вечер после последваха още и още вечери .Секса е много як и приятелството ни също. :-P
SpOrTs_GiRl
05-06-2009, 19:47
Ако го направиш с някой приятел/ка това вече няма да е чисто приятелство, ще се гелдате с други очи.. Ясно е, че ще се повтори рано или късно .. И после пак, пак и пак :D .. Ще започнете връзка .. бла-бла (може и приятелчета с привилегии, не е нужно да е емоционално обвързване) .. Емииии не, не бих .. Аз съм старомодна. ;)
miss_kiss181
05-07-2009, 07:23
emi 4ak seks ne no imah ne6to ob6to s edin dobur fr no az prekusnah ne6tata za6toto za men priqtelstvoto ni be6e po-vajno no sled tova ne6tata si trugnaha normalno. Tova be6e predi 3 godini i do sega sme si v mn qki otno6eniq toi si ima fr-ka i az fr i taka no ni6to ne se provali.
A drugata takava slu4ka e spah s edno mom4e s koeto hodeh dosta otdavna no sled kato praihme seks 2-3 dni sled tva skusahme no sega sme si mn dobri fr i za si4ko moga da razgovarqm s nego :grin:
taka 4e ne e nujno ne6tata da se precakat smao za6toto si spal s fr si
NeZaPoznat
05-07-2009, 07:46
Ако мислите че някой мъж ви държи като приятелка без да се надява да ви нае** някой ден .... значи сте или много тъпи или много наивни. Пораснете бе :razz:
Ако мислите че някой мъж ви държи като приятелка без да се надява да ви нае** някой ден .... значи сте или много тъпи или много наивни. Пораснете бе :razz:
Наистина си прав .. 70% от приятелите ми са ми казвали че не биха ми отказали .. :D
Macallan
05-07-2009, 17:28
брр това е толкова изтъркана история ... 2-ма близки приятели стигат до полово сношение нещо не става както трябва чувстват се гузно започват да крият неща един от друг приятелството се разваля ... енд!
TheBlackStranger
05-07-2009, 17:30
Бихте ли го направили с някой много близък ваш приятел или приятелка за една вечер?И правили ли сте го и какви бяха последствията след това?Още ли приятелството ви беше същото? :) Ако го направите няма да е само за една вечер.
dragonfly92
05-07-2009, 17:52
не не бих го направила :? би ми било гузно след това
(пък и аз за тази цел си имам друг човек,той ми стига :) )
С приятелка съм го правил и приятелството ни е същото, само дето секса не е еднократен, а стана редовен.
Не съм и нямам желанието.Но когато бях по-малка се "натискахме" с най-добрия ми приятел.За щастие не повлия на приятелството ни сега и честно казано до някъде съжалявам за "натискането",защото той просто не е типа човек за това,но последствия няма и сега се сдържаме,защото м/у нас не може д аима нещо сериозно поне на този етап и не си заслужава да сме за едната вечер,която да се повтаря пък и няма кой знае какво неудържимо сексуално желание м/у нас.