Влез

View Full Version : какво бихте направили на мое място?

d0itwell
05-06-2009, 10:54
Имам сериозен приятел от една година вече , но изпитвам сексуално желание към едно момче от моя клас, което нито е да кежм много хубаво . Не е нищо особено просто ми лъха на секс така да се изразя... какво да правя

xplay
05-06-2009, 10:58
Нищо. :)

Dollystar
05-06-2009, 11:05
Не си струва заради единия секс да загърбиш цяла година от живота си а така ще загърбиш и човека с когото си била, защото той повече няма да те погледне. Преди някоко дни четох тема на едно момиче, което е оставило приятеля си за да бъде за една нощ с някакво момче, тя беше доволна от преживяната нощ, но беше загубила гаджето си завинаги. Същата като твоята история, само че вече приключила, незнам прецени си. Според мен не трябва да се занимаваш с този другия само заради тръпката и аромата на секс! 8)

d0itwell
05-06-2009, 11:10
Всичките ми приятелки ми казват "Веднъж живееш" все пак съм само на 18 и няма да се женя за този човек .. сега ми е времето да опитвам от всичко , но все пак :cry: за това питам вас ..

xplay
05-06-2009, 11:12
Ясно ни е това. Най-добре не се занимавай с него а си намери сериозен приятел и ще ти мине.

d0itwell
05-06-2009, 11:39
Сегашния е такъв ...

JUSTDNB
05-06-2009, 11:56
Именно заради тва недей,a приятелките ти... sry обаче тва сме жените,интриги и сеир да има :?

plmn
05-06-2009, 12:24
от написаното не разбрах да знаеш другото момче дали въобще те забелязва и си мисли същото за теб. накрая може да свършиш без секс и без гаджето си :razz:

d0itwell
05-06-2009, 12:27
вече разговарях с него на тази тема... от негова страна има същот

summerlove66
05-06-2009, 12:29
Действай :P

moneycomeme
05-06-2009, 12:34
Нищо.... ще стискаш малката пораснала

stratega
05-06-2009, 12:58
нещо!!!

d0itwell
05-06-2009, 13:56
и какво да подтискам животинския инстинкт който напира в мен .. така ли ?

Hilary_
05-06-2009, 13:58
Именно заради тва недей,a приятелките ти... sry обаче тва сме жените,интриги и сеир да има :?
Съгласна съм напълно... :? :?

Hilary_
05-06-2009, 13:59
да така... имаш си приятел... ако аз почна да ти обяснявам при мен за какво става дума... :? :? Мани го тоя от твоя клас...дано е временно... 8)

d0itwell
05-06-2009, 14:00
сега сме 11 кл ... от 8 сме заедно смисъл в един клас .. аз от 9 някъде си имам нещо към тва момче

Hilary_
05-06-2009, 14:04
Ееее как си издържала толкова бре...?! :-o Амм все пак държиш на приятеля си ... стой при него... :wink: Иначе рискуваш много... :? И от два стола...на земята... :?

piklichka
05-06-2009, 14:12
според мен... :-o ако истински обичаш приятеля си .. :) няма да направиш нещо с това момче .. :?

B2BFW
05-06-2009, 14:13
Нужно ли е да разбира,приятеля ти,че си се лашкала с друг 8-) Ако няма адрелин в тоя живот тогава нема смисъл да се живее :D :D :lol:

d0itwell
05-06-2009, 14:15
Нужно ли е да разбира,приятеля ти,че си се лашкала с друг 8-) Ако няма адрелин в тоя живот тогава нема смисъл да се живее :D :D :lol:

Това ми хареса, той наистина няма от къде да разбере .. мен ме е страх, че ще се почувствам гузна и ще му кажа :D

sextazy_baby
05-06-2009, 14:16
И от два стола...на земята... :?
Много си права

radoslav4o
05-06-2009, 14:17
Винаги се разбира по един или друго начин. И след това както казаха малко по-нагоре, от двата стола на земята.

B2BFW
05-06-2009, 14:18
Най-добре си направете тройка :D но едва ли той ще иска друга патка покрай него 8-)
По-добре ся отколко като пораснеш да правиш такива изпълнения :lol:

plmn
05-06-2009, 14:27

след като се хвърляш на първия, който ти се стори секси, това означава, че не заслужаваш доверието и обичта на приятеля си.
представи си той да постъпваше като теб? как щеше да реагираш?

gumS
05-06-2009, 15:11
От 8 клас сте заедно..напълно е нормално да се заглеждаш...и аз имам връзка 2 год. и съм се заглеждала мн пъти по други момчета .. но никога не съм се замисляла да предприема нещо към тях ...може би лек флирт или нещо такова .. но не съм и помисляла да загърбя 2 години от живота си по този начин и да разочаровам така човека до себе си ... И наистина трябва да се замислиш как би се чувствала ,ако той те нарани така :?

xplay
05-06-2009, 15:44
Извинявай, не съм прочела добре първото изречение :D Амии .. пробвай да го избягваш, не прави моята грешка ... съсипах си връзката заради ей такова сексуално влечение ... и накрая нито с единия, нито с другия :D

HichNeMiPuka
05-06-2009, 15:45
Не си струва заради единия секс да загърбиш цяла година от живота си а така ще загърбиш и човека с когото си била, защото той повече няма да те погледне. Преди някоко дни четох тема на едно момиче, което е оставило приятеля си за да бъде за една нощ с някакво момче, тя беше доволна от преживяната нощ, но беше загубила гаджето си завинаги. Същата като твоята история, само че вече приключила, незнам прецени си. Според мен не трябва да се занимаваш с този другия само заради тръпката и аромата на секс! 8)

никой не казва, че трябва гаджето да разбира :-D

kantonecApetur4
05-06-2009, 15:47
Най-добре си направете тройка :D но едва ли той ще иска друга патка покрай него 8-)
По-добре ся отколко като пораснеш да правиш такива изпълнения :lol:

Зе ми думите от устата :D :D :D

JuBaCcA
05-06-2009, 16:01
Еби се с него.Нямаш друг избор според мен :(

PlAmSsSsS
05-06-2009, 16:03

мн правилно! ти докато не спиш с него няма да ти мине мерака, така че действай на време, пък и понякога ''изневярата''( ако мога да го нарека това така) скрепя връзката още повече:) моят съвет е- ДЕЙСТВАЙ, СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО.! :grin:

Henn
05-06-2009, 16:51
да*ба... ку*ви... да*ба... :x :x :x

Xray
05-06-2009, 17:18
повярваи за едното "ебане" неси заслужава да рискуваш ще съжаляваш

wersa4e
05-06-2009, 17:38
Пробвай се с него ... кво пък :grin: :grin: :lol:

d0itwell
05-06-2009, 19:19
ще видя какво ще стане ..
ще ви инфоримирам ако има развитие :grin:

plmn
05-06-2009, 19:22
авторката вече е решила да го направи. още с 1вия пост си пролича. няма да я разубедим. приятно изкарване тогава :lol:

d0itwell
05-06-2009, 19:25
авторката вече е решила да го направи. още с 1вия пост си пролича. няма да я разубедим. приятно изкарване тогава :lol:

амм .. аз го искам ама дали ще го направя е друг въпрос .. малко не ми стиска :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

JuBaCcA
05-06-2009, 20:50

амм .. аз го искам ама дали ще го направя е друг въпрос .. малко не ми стиска :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Напиши му бележка,че искаш секс с него или поне му духай баси..

veshtichka
05-07-2009, 12:56
според мен ако обичаш истински приятеля си няма да го направиш с съученика си..все пак от година сте заедноо..защо трябва да проваляш всичко :)

fire_magic
05-07-2009, 13:00
Маце кажи час/дата/място и ще задоволим животинските си инстинкти много дискретно... :-)

NeZaPoznat
05-07-2009, 13:15
Имам сериозен приятел от една година вече , но изпитвам сексуално желание към едно момче от моя клас, което нито е да кежм много хубаво . Не е нищо особено просто ми лъха на секс така да се изразя... какво да правя

Тройка !! :D

Parvink
05-07-2009, 13:25
Изе**те се с тоя, разбий сърцето на приятели си и тва е няма кво да го мислиш. Все едно на вас момичетата ви пука за човека до вас. "Така и така няма да се женим". Ми скъсай го кат няма се жените кво правиш с него? Аман начи от такива изпълнения, пък после ще ревеш, че за единия к*р си си съсипала връзката.

fire_magic
05-07-2009, 13:35
Изе**те се с тоя, разбий сърцето на приятели си и тва е няма кво да го мислиш. Все едно на вас момичетата ви пука за човека до вас. "Така и така няма да се женим". Ми скъсай го кат няма се жените кво правиш с него? Аман начи от такива изпълнения, пък после ще ревеш, че за единия к*р си си съсипала връзката.
Тя е голяма и знае какво прави... :-)

Parvink
05-07-2009, 16:03
Тя е голяма и знае какво прави... :-)
Ако наистина толкова знае какво прави, защо пита тука?

d0itwell
05-07-2009, 16:28
защото имам нужда от съвет как защо ...
ти как би си представил след 4-5 години с една и съща и да чукаш само нея .. ами няма ли да ти се иска някоя клада мръвка ... аа :-D

fire_magic
05-07-2009, 16:35
ти как би си представил след 4-5 години с една и съща и да чукаш само нея .. ами няма ли да ти се иска някоя клада мръвка ... аа :-D
То по тая логика нетрябва вЪобше да има брак...Според мен трябва да подтискаш желанието си за секс и да гледаш малко по разумно на живота и на всичко около теб, иначе ти ако се ожениш с тва мислене или ще се разведеш или ще изневеряваш постоянно на мъжа си!И така като остарееш ще си умреш сама и няма кой да те погледне...Всяка една нормална жена има мисия - да се омъжи и да даде своя плод на природата..Ама то в големия град е свободия..Нямате никакво чувство за бъдещето, че дори и за настоящето :-D Неми е много в стила да обяснявам кое е правилно и кое не..Но ако искаш сигурноста трябва да забравиш за животинския си инстинкт и да се "заробиш малко...Земи се ожени за тоя едногодишния ти приятел направете 2-3 деца, дочакайте внуци ако щете и правнуци и умрете като нормални български граждани загоба . :razz: :razz: :razz:

fire_magic
05-07-2009, 16:35
То по тая логика нетрябва вЪобше да има брак...Според мен трябва да подтискаш желанието си за секс и да гледаш малко по разумно на живота и на всичко около теб, иначе ти ако се ожениш с тва мислене или ще се разведеш или ще изневеряваш постоянно на мъжа си!И така като остарееш ще си умреш сама и няма кой да те погледне...Всяка една нормална жена има мисия - да се омъжи и да даде своя плод на природата..Ама то в големия град е свободия..Нямате никакво чувство за бъдещето, че дори и за настоящето :-D Неми е много в стила да обяснявам кое е правилно и кое не..Но ако искаш сигурноста трябва да забравиш за животинския си инстинкт и да се "заробиш" малко...Земи се ожени за тоя едногодишния ти приятел направете 2-3 деца, дочакайте внуци ако щете и правнуци и умрете като нормални български граждани за бога . :razz: :razz: :razz:

d0itwell
05-07-2009, 19:44
:booooomb:

smiLe49
05-07-2009, 20:06
Оф мноо се дразня така като някое момиче почне да се чуди кво да прай относно такова нещо ?! Да предаде момчето дето държи на нея и дава всичко за нея или да се изчука като заек... Е й кво ще постигнеш ?! После как ще погледнеш приятеля си ?! Аз ако бях на твое място и на мн др момичета дето се чудят за такива енщо никога ама никога не бих предала човека до себе си,особено за едното ебане. ТЪПО е,бе човек. Кво като подтиснеш това желание ?! Няма да умреш. По-добре така,отколкото после да не можеш да погледнеш приятеля си в очите. :o :o :o

Macallan
05-07-2009, 20:14
Оф мноо се дразня така като някое момиче почне да се чуди кво да прай относно такова нещо ?! Да предаде момчето дето държи на нея и дава всичко за нея или да се изчука като заек... Е й кво ще постигнеш ?! После как ще погледнеш приятеля си ?! Аз ако бях на твое място и на мн др момичета дето се чудят за такива енщо никога ама никога не бих предала човека до себе си,особено за едното е**не. ТЪПО е,бе човек. Кво като подтиснеш това желание ?! Няма да умреш. По-добре така,отколкото после да не можеш да погледнеш приятеля си в очите. :o :o :o
явно не си наясно с термините "привличане" и "химична връзка"

d0itwell
05-07-2009, 20:22
има нещо такова

JUSTDNB
05-09-2009, 21:40
Ох,вие пък всички много смели станахте изведнъж нещо :? Всеки вика - направи го,не му мисли,веднъж се живеело.Да,веднъж се живее обаче нали ти си преценяваш как ще го изживееш тоя 1 път,като чувстваш,че пропускаш нещо ,защото аз така те разбирам,късаш с него и си се е*еш на поразия,с който искаш ебати не е толко трудно.Хем не преебаваш никoй,хем не се чувстваш виновна.Обаче,като чета,като нищо вече е станало - не завиждам на момчето,шото нали се сещаш,че като завършиш и влезеш някъде,ще има още много яки батковци в университета и на приятеля ти ще му се,меко казано,е*е майката.Така че,успех на него.

AnzaRe
05-09-2009, 21:49
Като ти се прави прави го с твоя не с чужди поне ще споделите любовта си един към друг..

Sa6eks
05-10-2009, 06:41
Давай възползвай се :)
1 път се живее :)

hisy
05-10-2009, 06:46
Като ти се прави прави го с твоя не с чужди поне ще споделите любовта си един към друг.. 1+ :)

JuBaCcA
05-10-2009, 19:26
Духай му на другия пич или поне аналан (в друга тема пише,че не изневяра) 8)

MP
05-10-2009, 19:46
Направи го много ясно,иначе дълго време ще съжаляваш.Release the beast!

FreeSpirit
05-10-2009, 20:55
Човешко е да се захласнеш, но ако държиш на приятеля си ще оставиш влечението да отмине.
Хубаво, че хората казват да опиташ от всичко, но това означава ли че трябва да пробвам да се самоубия, че да видя как е???
Замисли се и как ще се почувства приятеля ти ?
Разнообрази секса с него, вместо да бягаш в чуждото легло ;)

katov
05-11-2009, 11:24
Порни го :D :D :D

Vichko0o
05-11-2009, 13:44
Добре де ти мислиш само за собствения си гъз, а сети ли се да помислиш тоя твоя приятел как ще се чувства като разбере ква си кифла дет не знае "що иска"??? Ако държиш на него и го обичаш както казваш няма да го направиш, но ако за тая 1 година не си се привързала така силно към него направи го но по добре го скъсай преди това. ТОВА Е ЕДНА ГОДИНА ЗАЕДНО БЕ ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ ? Мацаллан я ми определи кое е привличането и кое химичната връзка в тая тема бе ? Факта, че авторката не си знае интересите, а още по малко интересите на приятеля си, който явно прави всичко за нея. Един път се живее ми ок де ами я тогава така да стане "приятеля ви/приятелката ви има същото желание обаче вие държите АДСКИ много на нея/него, как ще се почувствате ако разберете, че той/тя просто е искал/а само секс с някакъв си пикльо? Нали веднъж се живее ще го преживеете ? Да ама не ще почнете да пускате тука теми и да ревете и да си блъскате главата в стената. Авторката явно нещо в сексуалния ви живот липсва по-добре разберете какво е това нещо, а не да сядаш на първия ти подаден к*р. Аман от недорасли малоумни хорица дето мислят за собствения си гъз и нищо друго. :-x :-x :-x :-x :-x :-x

ZlobenDEDO
05-11-2009, 13:50

много е просто: слагаш на кантара от едната страна връзката която имаш сега и ще загубиш от другата страна връзката която искаш да започнеш
и знай че няма такова нещо като да имаш и двете :D

след като прецениш + и - решаваш и действаш, съвет от нас не ти трябва ти сама трябва да си ги решиш тези неща

zay4e
05-11-2009, 14:20
Всичките ми приятелки ми казват "Веднъж живееш" все пак съм само на 18 и няма да се женя за този човек .. сега ми е времето да опитвам от всичко , но все пак :cry: за това питам вас ..

разбери , че това "веднъж живееш" не значи "изневерявай когато ти кефне"......