PDA

View Full Version : Един ден флиртува, един ден ме игнорира :?

ExtremeEndeavour
05-06-2009, 16:55
Има едно момиче от класа ми, което харесвам...от време на време и тя като че ли ми намеква , че ме харесва , но винаги така прави...1 ден флиртува...един ден ме игнорира и не ми говори...и винаги когато ми е хувабо на другия ден ми е много гадно :/ Защо ли може да прави така ? Играе ли си :(

CrAzYanDlaZy
05-06-2009, 17:04
Не знам дали си играе или не, защото не съм ясновидка [все още]. :-D :) Съветът ми е да й намекнеш, че ти харесва да си с нея и да видиш как ще реагира тя. Или ако си по- смел просто поговори с нея и й кажи това, което ни написа тук. ;)

Xray
05-06-2009, 17:07
според мен иска да направиш първата крачка, пидава си важност....
:x

Xray
05-06-2009, 17:08
според мен иска да направиш първата крачка, придава си важност....

Hilary_
05-06-2009, 18:12
Ми пробвай ти нещо да направиш... 8)

smileforyou12
05-06-2009, 18:16
за ебавка не си ли чувал 8)

DevilWish
05-06-2009, 18:18
Не знам дали си играе или не, защото не съм ясновидка [все още]. :-D :) Съветът ми е да й намекнеш, че ти харесва да си с нея и да видиш как ще реагира тя. Или ако си по- смел просто поговори с нея и й кажи това, което ни написа тук. ;)
Съгласна съм.Не трябва да очакваш момичето да прави първата крачка ;)

fc
05-06-2009, 18:23
Съгласна съм.Не трябва да очакваш момичето да прави първата крачка ;)
И като почне с тъпитe оправдания "Оф еми контролно оф много за учене имам си приятел искам да сме приятели бла бла бла бла " Не се занимавай, само ще си загубиш времето. Аз съм направил тази грешка и съжелявам.

Take_That
05-06-2009, 18:26
Явно момичето не знае какво иска или пък се прави на недостъпна... знам ли и аз, какво се върти в главицата и... Поговори с нея, питай я защо се държи така, в процеса на разговор можеш да и намекнеш за чувствата си или директно да и казжеш какво изпитваш към нея

TheNewReligion
05-06-2009, 19:35
Добре, ама ти какво правиш? :-o

Neftochimic
05-06-2009, 19:48
прай си пишkи с теб :D

IceQue3n
05-06-2009, 19:50
И при мен един ми правеше такива номерца,но на края му теглих една майна..За мен тва не е сериозно и само те разиграва :( Не си заслужава повярвай ми :?

djuki
05-06-2009, 19:52
тя не те харесва смисъл дори и малко внимание да ти обърне най - вероятно си въобразяваш че е нещо супер голямо . Тя просто говори с теб а ти си мислиш че вече умира за теб . Тя се държи нормално с теб после с другите . Ако искаш нещо говори с нея покани я някъде ... и съжелявам ако съм ти разбила мечтите

krasitoOoO
05-06-2009, 19:58
изчакай да видиш какво ще стане..друг савет незнам да ти дам.. :(

BeeRy
05-06-2009, 20:05
тя не те харесва смисъл дори и малко внимание да ти обърне най - вероятно си въобразяваш че е нещо супер голямо . Тя просто говори с теб а ти си мислиш че вече умира за теб . Тя се държи нормално с теб после с другите . Ако искаш нещо говори с нея покани я някъде ... и съжелявам ако съм ти разбила мечтите

+ :)

Fritz
05-06-2009, 20:31
Иска да те изпраска.

valdesbg
05-06-2009, 20:50
Има едно момиче от класа ми, което харесвам...от време на време и тя като че ли ми намеква , че ме харесва , но винаги така прави...1 ден флиртува...един ден ме игнорира и не ми говори...и винаги когато ми е хувабо на другия ден ми е много гадно :/ Защо ли може да прави така ? Играе ли си :(

Иска секс, като момче ти го казвам ;)

GaBiIi__
05-06-2009, 21:18
според мен иска да направиш първата крачка, придава си важност....
normalno e momcheto da napravi purvata krachka... !

Lonelysoul
05-06-2009, 21:23
несъ мсъгласен с това за първата крачка тва некъв неписан закон ли е ок добре е момчето да направи първата крачка но ако момичето много харесва дадено момче какво е лошото тя да направи първата крачка као чака момчето да и схване филмите накрая ще остане на сухо и никога няма нищо да стане евентуално

GaBiIi__
05-06-2009, 21:39
emii toi kato q haresva kakvo chaka..

curka87
05-07-2009, 08:01
Еми ние не сме ясновидци, та да знаем дали те харесва или не. Ако толкова я харесваш просто действай. Направи първата крачка - прави й по-сериозни намеци, закачай я....а ако си по-смел - направо я покани да излезете и ще разбереш какво мисли така.

Niakoitam
05-07-2009, 08:35
Ох авторе,колко до болка ми е познато това си нямаш и напредстава дори.Внимавай с това момиче,защото ако си по влюбчив характер като мен може много да страдаш.Преди три години и при мен се случи така.С момичето учехме в едно училище.Аз бях 12ти клас,а тя 9ти.Отначалото се правехме на кой от кой е по отракан.После като в мен се появиха чувства преминахме на малко по друго ниво.Но и тя като твойто момиче правеше.Имаше дни,когато ми се хвърляше на врата,имаше доста по често и такива,когато тръгвах да я прегърна,а тя бягаше.Едни дни флиртуваше с мен,а други се правеше че не ме познава и даже Здрасти понякога не ми казваше,понякога си позволяваше дса ме обарва,а друг път уж на бъзик ми се правеше на убидена и ревнуваща.Като аз тръгвах да настъпвам бягаше,като не и обръщах внимание се опитваше да ме накара да го правя.Бъзикаше се пред другите какво готино гадже си имала и веднъж даже ми каза и май се изпусна въпреки че после ми казала че било приятелски.Каза ми "Обичам те"Като завърших и се върнах от една екскурзия си говорихме полунасеризно и ми каза "Много те обичам и много те харесвам...ама като приятел".След време загубихме връзка.Пишехме си по някое писмо или SMS на 5-6 месеца.От самият край на миналата година започнахме да си пишем по често,не ,много де на 1-2 месеца 1 път с цел да си подобрим и запазим отношенията.Казах и доста неща,които не бях посмял да и кажа преди,които си мислех.Не потвърди,ама и не отрече.Сега нещо пак
се загуби,но все пак от последното и писане още не са минали 2 месеца.

Такаче моят съвет към теб авторе е.Ако искаш опитай още съвсем малко и ако не стане бягай през глава,защото влезеш ли в този омагьосан кръг ,доста трудно се излиза оттам,да не кажа почти невъзможно,а престоят в него понякога е доста болезнен.

Aicken
05-07-2009, 08:37
паааааааааааааааааааааа 1 шамар

AnzaRe
05-07-2009, 08:38
Тя си прави майтап....и то доста гаден :?

Black_Fyed_Peas
05-07-2009, 09:43
Тя си прави майтап....и то доста гаден :?

GossipGirl89
05-07-2009, 10:18
Оф... и при мен нещо такова се получава :( Супер тъпо е тва разиграване... Според мен не трябва да й се връзваш.

EeeBobii
05-07-2009, 11:25
Игнорираи я ти

ExtremeEndeavour
05-12-2009, 16:29
Прочетох всички мнения, мерси за отговорите.
Днес в училище, тя се разплака, няма да разказвам за какво , защото е дълга история , и видях как един мой приятел я прегърна.Аз го познавам добре, знам , че са само приятели, но когато ги видях в ума ми изникна само едно нещо : "Дали не трябва и аз да го направя?"
Просто не бях много сигурен как ще реагира, защото ако ме беше отблъснала щеше да ми е много тъжно...И така...Днес изпуснах шанса си да се сближа още повече с нея...от другата учебна година вече няма да сме в 1 училище...а това допълнително ще ми намали шанса...
Хубаво, че поне я имам на скайп...

smileforyou12
05-12-2009, 16:34
свиквай и с тези работи не винаги всичко е розово

ifkataAa
05-12-2009, 16:58
Просто поговори с нея, но естествено бъдете само двамката.Обясни и как се чувстваш, какво изпитваш към нея и дали може да се надяваш на нещо.Ако ти каже "да", супер, но ... ако каже "не" да не ти пука, живота продължава.Момичета бол, ще намериш друга ;)

ghetto_superstar
05-12-2009, 17:06
Ще се женя нема да се женя... :D Тая история ми е толкова позната :D

ExtremeEndeavour
05-12-2009, 17:34
Ще видя как ще се развият нещата за този месец...ще се опитам да се сближа с нея и да поговорим за това какво изпитвам.. :oops:
бтв , гето , не те разбрах :)

ghetto_superstar
05-12-2009, 18:52
:-D
Имах предвид,че това "Един ден флиртува,другия игнорира" ми звучи нещо като "Ще се женя няма да се женя".
=>бтв Това ми се е случвало и на мен,с момчето много се сближихме,а после изведнъж се дръпна,но имаше поне основателна причина.
А с твоята нз може би не е сигурна в чувствата си или се срамува и на моменти успява да се отпусне и да пофлиртува :)

ExtremeEndeavour
05-12-2009, 19:03
:-D
Имах предвид,че това "Един ден флиртува,другия игнорира" ми звучи нещо като "Ще се женя няма да се женя".
=>бтв Това ми се е случвало и на мен,с момчето много се сближихме,а после изведнъж се дръпна,но имаше поне основателна причина.
А с твоята нз може би не е сигурна в чувствата си или се срамува и на моменти успява да се отпусне и да пофлиртува :)

хах, найстина е така...ще се женя няма да се женя :-D
Обаче , тя не е много от срамежливия тип , за разлика от мен :/

ghetto_superstar
05-12-2009, 19:06
^Може би прекалено те харесва... :D
Аз примерно съм мно отворена,обаче ако имам симпатии към некое момче не мога да обела дума баткЪ :D

Hukc
05-13-2009, 11:39
Според мен си играе с теб :) Поговори с нея . . кажи и какво изпитваш , но бъди себе си :)

NeZaPoznat
05-13-2009, 12:00
Намери си момиче, което знае какво иска. Тази не знае :x

HichNeMiPuka
05-13-2009, 13:04
спи с неч 8)

chokolininka
05-14-2009, 12:39
пхааа...нужно ли е да пускаш такива теми? Просто поговори с нея, щото ние "представителките на нежния пол" не правим първата крачка 8-)

ExtremeEndeavour
05-14-2009, 15:52
Еми да , но ако ми каже "Че това , че два дена съм ти обърнала внимание значи ли, че те харесвам ? :)" И ще ми стане много гадно...но които не рискува не печели...и без това постоянно я викат, нея и още няколко от класа от училище за концерт някакъв , и ако се засечем ще е добре :(

slun4ice_90
05-14-2009, 16:17
Не е сигурна какво иска...Може и да се зайграва просто... :-o

elityyyu
05-14-2009, 16:29
Супер тъпо е т'ва което прави ;) след като някой дни флиртува,а други не те познава... ами защо не направиш така... Следващия път когато започне да флиртува с теб просто не и обръщай внимание... с1 не съществува... ще и покажеш,че ти е писнало от игричките и ... и ако тя е по-умна ще разбере... ще види какво е да няма някой,който да и тича по гъза... ;) иначе много добре знам как се чувстваш.... ;) в момента съм така с едно момче... знае,че го харесвам... и той уж ме харесва или поне така твърди ... целували сме се... на другия ден в училище нищо... прегърна ме веднъж и отиде при едни две курви ... когато го питам дали има нещо към някоя от двете... той отговаря "не" ,но почти всеки ден ми казват как той е прегръщал едната от двете.... в петък ме заряза заради тях ... обеща ми,че ще дойде да се видим... и не дойде.. е дойде,но когато си тръгвах ... и само ме прегърна и ми каза,че отива нанякъде с неговите приятели ... повярвай така е по-зле.... ;)

soul1199
05-14-2009, 17:13
поговори с нея,покани я на кафе :)