View Full Version : Въпрос за първия път?
RoCkSpOt
05-06-2009, 19:12
Здрасти аз съм момче и имам 1 въпрос...към момичетата харесали ви първия път ? И също така възможно ли е момичето след първия път да се стрестне и да не иска да опитва отново ? :-o
да се стресне? от какво? :lol:
d0itwell
05-06-2009, 19:26
Оооо .. да напълно възможно .. това е най-често срещаната ситуация
Да,хареса ми,защото беше с момче,което обичах и което ме обичаше :)
Да,може момиче да се стресне :( Имам една такава приятелка,която след първия си път не повтори около 5-6 месеца и то само,защото и двамата бяха девствени и момчето не я предразположило,а направо тръгнало да й го "набива" :?
Да,може момиче да се стресне :( Имам една такава приятелка,която след първия си път не повтори около 5-6 месеца и то само,защото и двамата бяха девствени и момчето не я предразположило,а направо тръгнало да й го "набива" :?
е като е тръгнал да го набива, да го спре и да го отреже. като не си е представяла така 1вия път защо го е оставила? и все пак не виждам причина да не прави секс 6 месеца, заради момче, което не е имало подход.
е като е тръгнал да го набива, да го спре и да го отреже. като не си е представяла така 1вия път защо го е оставила? и все пак не виждам причина да не прави секс 6 месеца, заради момче, което не е имало подход.
1.Ако толкова искаш да знаеш подробности да взема да ти дам скайпа й,а?!В крайна сметка не съм й светила,че да знам,защо е направила това,това и това и защо не е направила нещо друго!!!
2.Някъде да съм казала,че не го е спряла?!
3.Не е правила секс толкова време,защото така е решила ... Ти ако си от хората,за които секса е най-важното нещо на света - окей,тя обаче не е от тях!!!
както каза зориту има случай в който момичетата известно вр не искат да правят секс.. но естествено тва не си оставя завинаги..
по принцип първия път боли и не е чак толкова голямо удоволствието ;)
SpOrTs_GiRl
05-06-2009, 19:39
Хаха .. да бе, първия път бил удоволствие .. :D .............. Има момичета, за които си е пълед АД .... Е, мен може много да ме боля, но никога няма да съжаля, че го направих точно тогава, точно с него, макар и след това да имаше .. хм .. странични ефекти :D
ако първия път е кофти има голяма вероятност да не го повтори доста дълго време и за да се пробва пак ще трябва много навиване . Моят първи път ми хареса , той подходи много внимателно и дори беше много притеснен .
1.Ако толкова искаш да знаеш подробности да взема да ти дам скайпа й,а?!В крайна сметка не съм й светила,че да знам,защо е направила това,това и това и защо не е направила нещо друго!!!
2.Някъде да съм казала,че не го е спряла?!
3.Не е правила секс толкова време,защото така е решила ... Ти ако си от хората,за които секса е най-важното нещо на света - окей,тя обаче не е от тях!!!
1. дай ми скайпа й
2. като не си светила и не знаеш какво е станало, защо го даваш като пример?
3. никъде не каза, че не го е спряла. точно за това аз предположих, че това е било адекватното действие, което е трябвало да бъде предприето.
4. "не е правила секс толкова време защото е решила така" - това е вярно, като реши няма да прави секс, но от къде знаем, че неопитното момче е било причината?
5. какъв човек съм аз, не е нужно да обяснявам
6. стига писа с тва червено, че ми изкара очите 8-)
^
1.Сори,но няма да ти го дам ... Това беше просто един реторичен въпрос!
2.Казах,че не знам,защо е направила това,това и това,а не,че не знам какво точно е станало!!!Все пак е една от най-добрите ми приятелки и първо на мен сподели,какво се е случило!!!
3.Бреййй наистина от къде ли знам,че той е бил причината?!Ми представи си тя ми каза ... Все пак ми споделя всичко,а в случая искаше и съвети от мен ...
4.Няма да спра да пиша в червено ... Опцията за цветно писане не е сложена за красота или за да заема място!!!Сложена е за да се използва от хора,които й се кефят!!!
5.Ако случайно още нещо те интересува - използвай ЛС!!!Не,че ще се хвана да ти обяснявам де,но нека поне да не спамим!!!
дори няма да го прочета, съжалявам. цвета е гаден.
d0itwell
05-06-2009, 20:02
мнооо кофти ми става на очите
Sebastianek
05-06-2009, 20:59
"ей ся къ ти гу избабана у гъзеца" давай ти си 8)
HichNeMiPuka
05-06-2009, 21:02
тъй
да си дам компетентното мнение и аз ахах
:-o
моят първи път беше ужасен
болеше и на него не му направи особено впечатление
ахахах
изчука си ме пичът
и въпреки това нагонът си остана
не съм се стряскала
не е имало уплаха
предполагам е възможно да се притесниш
да не ти хареса...
но при мен не е имало такова нещо
сексът си е голям кеф, но не очаквай мн от първия път
колкото и веш да е
ще боли
Аз имам една приятелка,която ми разправя,че дори на нея като й е било за първи път нейния приятел е бил супер нежен,но болката е била супер голяма и е припаднала и са я завели в спешното и е била 19 дена в интензивно на системи с морфин и други болкоуспокояващи.И досега не е правила секс от 6 години.Супер много боляло.Много кофти работа
moon_flower
05-06-2009, 21:43
Аз имам една приятелка,която ми разправя,че дори на нея като й е било за първи път нейния приятел е бил супер нежен,но болката е била супер голяма и е припаднала и са я завели в спешното и е била 19 дена в интензивно на системи с морфин и други болкоуспокояващи.И досега не е правила секс от 6 години.Супер много боляло.Много кофти работа
НЕ ПРАВЕТЕ СЕКС!МОЖЕ ДА ЗАВЪРШИТЕ В БОЛНИЦАТА!
КРАЙ.Ще си остане полудевствена наркоманка :D
bonboncho
05-07-2009, 07:03
мен ако питате зависи с кой и как го правиш