.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен

Въпрос за първия път?

Здрасти аз съм момче и имам 1 въпрос...към момичетата харесали ви първия път ? И също така възможно ли е момичето след първия път да се стрестне и да не иска да опитва отново ?

да се стресне? от какво?

Оооо .. да напълно възможно .. това е най-често срещаната ситуация
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Да,хареса ми,защото беше с момче,което обичах и което ме обичаше
    Да,може момиче да се стресне Имам една такава приятелка,която след първия си път не повтори около 5-6 месеца и то само,защото и двамата бяха девствени и момчето не я предразположило,а направо тръгнало да й го "набива"
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Да,може момиче да се стресне Имам една такава приятелка,която след първия си път не повтори около 5-6 месеца и то само,защото и двамата бяха девствени и момчето не я предразположило,а направо тръгнало да й го "набива"
    е като е тръгнал да го набива, да го спре и да го отреже. като не си е представяла така 1вия път защо го е оставила? и все пак не виждам причина да не прави секс 6 месеца, заради момче, което не е имало подход.

Град
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    е като е тръгнал да го набива, да го спре и да го отреже. като не си е представяла така 1вия път защо го е оставила? и все пак не виждам причина да не прави секс 6 месеца, заради момче, което не е имало подход.
    1.Ако толкова искаш да знаеш подробности да взема да ти дам скайпа й,а?!В крайна сметка не съм й светила,че да знам,защо е направила това,това и това и защо не е направила нещо друго!!!
    2.Някъде да съм казала,че не го е спряла?!
    3.Не е правила секс толкова време,защото така е решила ... Ти ако си от хората,за които секса е най-важното нещо на света - окей,тя обаче не е от тях!!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    както каза зориту има случай в който момичетата известно вр не искат да правят секс.. но естествено тва не си оставя завинаги..

по принцип първия път боли и не е чак толкова голямо удоволствието

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Хаха .. да бе, първия път бил удоволствие .. .............. Има момичета, за които си е пълед АД .... Е, мен може много да ме боля, но никога няма да съжаля, че го направих точно тогава, точно с него, макар и след това да имаше .. хм .. странични ефекти
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

ако първия път е кофти има голяма вероятност да не го повтори доста дълго време и за да се пробва пак ще трябва много навиване . Моят първи път ми хареса , той подходи много внимателно и дори беше много притеснен .

Цитирай Първоначално написано от plmn
    1.Ако толкова искаш да знаеш подробности да взема да ти дам скайпа й,а?!В крайна сметка не съм й светила,че да знам,защо е направила това,това и това и защо не е направила нещо друго!!!
    2.Някъде да съм казала,че не го е спряла?!
    3.Не е правила секс толкова време,защото така е решила ... Ти ако си от хората,за които секса е най-важното нещо на света - окей,тя обаче не е от тях!!!
    1. дай ми скайпа й
    2. като не си светила и не знаеш какво е станало, защо го даваш като пример?
    3. никъде не каза, че не го е спряла. точно за това аз предположих, че това е било адекватното действие, което е трябвало да бъде предприето.
    4. "не е правила секс толкова време защото е решила така" - това е вярно, като реши няма да прави секс, но от къде знаем, че неопитното момче е било причината?
    5. какъв човек съм аз, не е нужно да обяснявам
    6. стига писа с тва червено, че ми изкара очите

Град
    ^
    1.Сори,но няма да ти го дам ... Това беше просто един реторичен въпрос!
    2.Казах,че не знам,защо е направила това,това и това,а не,че не знам какво точно е станало!!!Все пак е една от най-добрите ми приятелки и първо на мен сподели,какво се е случило!!!
    3.Бреййй наистина от къде ли знам,че той е бил причината?!Ми представи си тя ми каза ... Все пак ми споделя всичко,а в случая искаше и съвети от мен ...
    4.Няма да спра да пиша в червено ... Опцията за цветно писане не е сложена за красота или за да заема място!!!Сложена е за да се използва от хора,които й се кефят!!!
    5.Ако случайно още нещо те интересува - използвай ЛС!!!Не,че ще се хвана да ти обяснявам де,но нека поне да не спамим!!!

дори няма да го прочета, съжалявам. цвета е гаден.

мнооо кофти ми става на очите
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

Град
    Пловдив
    "ей ся къ ти гу избабана у гъзеца" давай ти си
    -- -- --

тъй
    да си дам компетентното мнение и аз ахах

моят първи път беше ужасен
    болеше и на него не му направи особено впечатление
    ахахах
    изчука си ме пичът

и въпреки това нагонът си остана
    не съм се стряскала
    не е имало уплаха

предполагам е възможно да се притесниш
    да не ти хареса...
    но при мен не е имало такова нещо
    сексът си е голям кеф, но не очаквай мн от първия път
    колкото и веш да е
    ще боли

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Аз имам една приятелка,която ми разправя,че дори на нея като й е било за първи път нейния приятел е бил супер нежен,но болката е била супер голяма и е припаднала и са я завели в спешното и е била 19 дена в интензивно на системи с морфин и други болкоуспокояващи.И досега не е правила секс от 6 години.Супер много боляло.Много кофти работа

Аз имам една приятелка,която ми разправя,че дори на нея като й е било за първи път нейния приятел е бил супер нежен,но болката е била супер голяма и е припаднала и са я завели в спешното и е била 19 дена в интензивно на системи с морфин и други болкоуспокояващи.И досега не е правила секс от 6 години.Супер много боляло.Много кофти работа
    НЕ ПРАВЕТЕ СЕКС!МОЖЕ ДА ЗАВЪРШИТЕ В БОЛНИЦАТА!

Фен
    Град
    promenlivo
    Цитирай Първоначално написано от JuBaCcA
    КРАЙ.Ще си остане полудевствена наркоманка
    Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr

мен ако питате зависи с кой и как го правиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си