View Full Version : Мъжкото удоволствие от секса
Здравейте,
пиша рядко и се извинявам ако темата вече я има.
От около 5 месеца имам сериозна приятелка и от около 2 седмици редовно правим секс. Много се обичаме и тя изпитва невероятно удоволствие от всякаква сексуална стимулация, аз също мога да заявя, че с нея ми е 2,3 пъти по-хубаво отколкото сам. Изхождайки от звуците, които издава, движенията, които прави и прочие си водя извод, че тя изпитва около 20 пъти по-голямо удоволствие от мен :shock: и то не конкретно с мен а въобще, дори сама.
Та въпроса ми е всички мъже ли сме прокълнати по този начин 8-) или нещо с мен не е в ред.
Само да отбележа, че не приемам забележки от сорта, че не ми е хубаво с нея, не я обичам и прочие, не питам конкретно за секса с нея а изобщо, за сравнение сам винаги свършвам без да издам дори звук..
Забравих само да споменя, че от 4 години съм обрязан ако има някакво значение.
Благодаря предварително на всички ;)
MakeMeLaugh
05-06-2009, 21:52
Така е човече за съжаление..
Къде са минутите на удоволствие след оргазъм, и къде секундите на мъжа.. пф
Ти остави силата на оргазма но онзи ден свърши два пъти с мен и искаше още.. аз също свърших два пъти и пак ми се искаше но вече ме болеше само като получа ерекция :(
Гадна работа..
Neftochimic
05-06-2009, 22:03
абе ти не завиждай толкова...
и на тях не им е лесно всеки месец да кървят 8-)
MakeMeLaugh
05-06-2009, 22:14
ХАххаха
Бахти ти имаш същите като моите "проблеми" бе човеко :lol:
d0itwell
05-06-2009, 22:16
момчета ... и на вас не ви е лесно
HichNeMiPuka
05-06-2009, 22:17
не желая да ти вкарвам мухата, но обмислял ли си възможността тя да симулира...
d0itwell
05-06-2009, 22:19
и аз съм го правила, но когато е било "секс за една нощ" ... инъче повярвай няма място за симулация при по-дълга връзка
galenata
05-06-2009, 22:19
Eми тва че тя просто е по-шумна когато свършва не смятам че е от кой знае какво значение.
d0itwell
05-06-2009, 22:20
ти пък като ти пъшка повече не ти ли става по-яко ... на моя като му пъшкам откача
не желая да ти вкарвам мухата, но обмислял ли си възможността тя да симулира...
Не, изрично написах, че не обмислям такива възможности :-P
Явно вица, че когато ни създавал Бог сложил 400 нервни окончания на мъжете и 10 000 на жените, за да крещят името Му всеки път, когато свършват е верен :grin:
Мерси на всички 8)
оле аз пък винаги съм си мислила че на мъжете им е по готино :-o в каква заблуда съм била :-D поне първия пътт не ви боли питате ли ни какво ни е тогава :)
и кво ся завиждаш на момичето ли :lol:
Потърси из интернет как да си го засилиш оргазма...бях чел някъде цяла статия за това и го изпробвах!Помогна...нека да бъдем реалисте де...не много,но пак е нещо!Спомням си само,че като почне еякулацията е хубаво да дишаш дълбоко(дори нарочно) това стимулира нещата повярвай! :D
Може и тъпо да звучи...ама там бяха казали "С вдишване сме се родили..."
и е така... :P
CucAgMuH
05-07-2009, 03:06
Безсмислени факти:
...
Оргазъмът на прасето трае 30 минути.
(В следващия ми живот искам да съм прасе)
...
kremen4eto
05-07-2009, 07:36
хах така е .. 9000 нервни окончания за жените и 4500 за мъжете .. да се опраят .. бившият много се дразнеше от тоя факт :D
bonboncho
05-07-2009, 08:11
аз винаги съм си милила че на момчетата им е по яко ....
искам да съм момче :D :D
1.те нямат менстроация
2.не раждат
3.тях не ги боли при първия път
4.не се оправят по два часа пред огледалото,стават сутрин измиват се обличат се малко се посресват и хващат пътя а ние тряабва да се гримираме да си направим при1еска и т.н
ЗАБОГА ИСКАМ ДА СЪМ МОМЧЕ :D :D :D :D :D
NeZaPoznat
05-07-2009, 09:07
Нищо ново не ми казваш. Когато правим секс с гаджето и аз върша цялата работа - когато тя свърши съм уморен достатъчно за да пъшкам и викам още повече, че все внимавам да не свърша вътре което си е още едно натоварващо нещо. Оттам идва предполагам и това че на твоята и е по-хубаво.
Моя съвет - прекарай я отзад - по тясно е и не се притесняваш да свършваш вътре. Ако и на нея и е хубаво - няма да имаш проблем да го правиш така.
Повечето жени смятат че това не е така. Тогава те съветвам да направиш следното. След като тя свърши легни по гръб и поискай да те изпразни теб без да и помагаш с нищо. 99% съм сигурен че ще окапе след 10-15 мин без да те докара до никъде и ще се наложи сам да се оправяш.
Ако все пак успее или се научи да те празни така ще видиш че ти ще пъшкаш повече от нея а тя ще се тръшка изморена до теб.
Говоря от личен опит. Ние с гаджето се редуваме да се празним взаимно и никой от нас няма проблем с това че на другия му е по-хубаво. :-o
moneycomeme
05-07-2009, 10:03
....ми шуми си момичето какъв е проблема....?Явно си показва бая емоциите-което впрочем е супер.....само можеш да се радваш мен ако питаш ;]]]
fire_magic
05-07-2009, 15:42
ти пък като ти пъшка повече не ти ли става по-яко ... на моя като му пъшкам откача
оо ъес :D
Има значение, че си обрязан. И ДА, ние сме прокълнати. Дамите изпитват доста по-голямо удоволствие от нас.
NaNa_SladuRana
05-07-2009, 16:40
хах така е .. 9000 нервни окончания за жените и 4500 за мъжете .. да се опраят .. бившият много се дразнеше от тоя факт :D неоспоримо,кокто и че ние можем да свършваме отново и отново и отново...
NaNa_SladuRana
05-07-2009, 16:44
^а аз пък мога да ти свърша на лицето... :grin: можеш да свършиш на лицето на всеки,въпроса е защо томно на моето :lol:
Macallan
05-07-2009, 17:06
Нищо ново не ми казваш. Когато правим секс с гаджето и аз върша цялата работа - когато тя свърши съм уморен достатъчно за да пъшкам и викам още повече, че все внимавам да не свърша вътре което си е още едно натоварващо нещо. Оттам идва предполагам и това че на твоята и е по-хубаво.
Моя съвет - прекарай я отзад - по тясно е и не се притесняваш да свършваш вътре. Ако и на нея и е хубаво - няма да имаш проблем да го правиш така.
Повечето жени смятат че това не е така. Тогава те съветвам да направиш следното. След като тя свърши легни по гръб и поискай да те изпразни теб без да и помагаш с нищо. 99% съм сигурен че ще окапе след 10-15 мин без да те докара до никъде и ще се наложи сам да се оправяш.
Ако все пак успее или се научи да те празни така ще видиш че ти ще пъшкаш повече от нея а тя ще се тръшка изморена до теб.
Говоря от личен опит. Ние с гаджето се редуваме да се празним взаимно и никой от нас няма проблем с това че на другия му е по-хубаво. :-o
\:D/
Neftochimic
05-07-2009, 18:11
удряш на кухо...
mAr7in4o
05-07-2009, 18:48
само да вметна 4е оргазама на жената трая около 1,5-2сек а при мажа е 11-12 секунди така 4е
JenataNaShefa
05-07-2009, 20:09
само да вметна 4е оргазама на жената трая около 1,5-2сек а при мажа е 11-12 секунди така 4е
Ти сигурен ли си в статистиката си, мАжо :?
АХхахххахХха, впрочем - прав си.
Да свършиш някого е уморяващо, доста при това! : D
пп. Бтв при някои пози и жените се озорват, айде стига се сте оплаквали. Сменяйте ги често, ако тва е въпроса. ; D
Абе има си начините и на двамата да ви е мн яко.Но поринцип оргазъма на жената си е по-силен и по-готин :D
В крайна сметка всичко си има плюсове и минуси :P
Важно е разнообразието и да има любов 8)
JenataNaShefa
05-07-2009, 22:11
Абе има си начините и на двамата да ви е мн яко.Но поринцип оргазъма на жената си е по-силен и по-готин :D
Казваш го така все едно си изпитвал/а и двата :D
MakeMeLaugh
05-07-2009, 22:16
Е па знаеш ли го 8-)
JenataNaShefa
05-07-2009, 22:18
Е па знаеш ли го 8-)
Прав си както винаги :D