.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Мъжкото удоволствие от секса

Здравейте,
    пиша рядко и се извинявам ако темата вече я има.
    От около 5 месеца имам сериозна приятелка и от около 2 седмици редовно правим секс. Много се обичаме и тя изпитва невероятно удоволствие от всякаква сексуална стимулация, аз също мога да заявя, че с нея ми е 2,3 пъти по-хубаво отколкото сам. Изхождайки от звуците, които издава, движенията, които прави и прочие си водя извод, че тя изпитва около 20 пъти по-голямо удоволствие от мен и то не конкретно с мен а въобще, дори сама.
    Та въпроса ми е всички мъже ли сме прокълнати по този начин или нещо с мен не е в ред.
    Само да отбележа, че не приемам забележки от сорта, че не ми е хубаво с нея, не я обичам и прочие, не питам конкретно за секса с нея а изобщо, за сравнение сам винаги свършвам без да издам дори звук..
    Забравих само да споменя, че от 4 години съм обрязан ако има някакво значение.
    Благодаря предварително на всички

Така е човече за съжаление..
    Къде са минутите на удоволствие след оргазъм, и къде секундите на мъжа.. пф
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Ти остави силата на оргазма но онзи ден свърши два пъти с мен и искаше още.. аз също свърших два пъти и пак ми се искаше но вече ме болеше само като получа ерекция
    Гадна работа..

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    абе ти не завиждай толкова...
    и на тях не им е лесно всеки месец да кървят
    <N>

ХАххаха
    Бахти ти имаш същите като моите "проблеми" бе човеко
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

момчета ... и на вас не ви е лесно
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

не желая да ти вкарвам мухата, но обмислял ли си възможността тя да симулира...

и аз съм го правила, но когато е било "секс за една нощ" ... инъче повярвай няма място за симулация при по-дълга връзка
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

Eми тва че тя просто е по-шумна когато свършва не смятам че е от кой знае какво значение.

ти пък като ти пъшка повече не ти ли става по-яко ... на моя като му пъшкам откача

Цитирай Първоначално написано от HichNeMiPuka
    не желая да ти вкарвам мухата, но обмислял ли си възможността тя да симулира...
    Не, изрично написах, че не обмислям такива възможности
    Явно вица, че когато ни създавал Бог сложил 400 нервни окончания на мъжете и 10 000 на жените, за да крещят името Му всеки път, когато свършват е верен
    Мерси на всички

оле аз пък винаги съм си мислила че на мъжете им е по готино в каква заблуда съм била поне първия пътт не ви боли питате ли ни какво ни е тогава

Мега фен Аватара на Rofl4e
    и кво ся завиждаш на момичето ли

Потърси из интернет как да си го засилиш оргазма...бях чел някъде цяла статия за това и го изпробвах!Помогна...нека да бъдем реалисте де...не много,но пак е нещо!Спомням си само,че като почне еякулацията е хубаво да дишаш дълбоко(дори нарочно) това стимулира нещата повярвай!
    Може и тъпо да звучи...ама там бяха казали "С вдишване сме се родили..."
    и е така... :P

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Безсмислени факти:
    ...

Оргазъмът на прасето трае 30 минути.
    (В следващия ми живот искам да съм прасе)

...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

хихи

хах така е .. 9000 нервни окончания за жените и 4500 за мъжете .. да се опраят .. бившият много се дразнеше от тоя факт

аз винаги съм си милила че на момчетата им е по яко ....

искам да съм момче
    1.те нямат менстроация
    2.не раждат
    3.тях не ги боли при първия път
    4.не се оправят по два часа пред огледалото,стават сутрин измиват се обличат се малко се посресват и хващат пътя а ние тряабва да се гримираме да си направим при1еска и т.н
    ЗАБОГА ИСКАМ ДА СЪМ МОМЧЕ

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Нищо ново не ми казваш. Когато правим секс с гаджето и аз върша цялата работа - когато тя свърши съм уморен достатъчно за да пъшкам и викам още повече, че все внимавам да не свърша вътре което си е още едно натоварващо нещо. Оттам идва предполагам и това че на твоята и е по-хубаво.
    Моя съвет - прекарай я отзад - по тясно е и не се притесняваш да свършваш вътре. Ако и на нея и е хубаво - няма да имаш проблем да го правиш така.
    Повечето жени смятат че това не е така. Тогава те съветвам да направиш следното. След като тя свърши легни по гръб и поискай да те изпразни теб без да и помагаш с нищо. 99% съм сигурен че ще окапе след 10-15 мин без да те докара до никъде и ще се наложи сам да се оправяш.
    Ако все пак успее или се научи да те празни така ще видиш че ти ще пъшкаш повече от нея а тя ще се тръшка изморена до теб.
    Говоря от личен опит. Ние с гаджето се редуваме да се празним взаимно и никой от нас няма проблем с това че на другия му е по-хубаво.

....ми шуми си момичето какъв е проблема....?Явно си показва бая емоциите-което впрочем е супер.....само можеш да се радваш мен ако питаш ;]]]

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от d0itwell
    ти пък като ти пъшка повече не ти ли става по-яко ... на моя като му пъшкам откача
    оо ъес
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    София
    Има значение, че си обрязан. И ДА, ние сме прокълнати. Дамите изпитват доста по-голямо удоволствие от нас.
    Don't tell me what I can or can't do !

Re: хихи

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    хах така е .. 9000 нервни окончания за жените и 4500 за мъжете .. да се опраят .. бившият много се дразнеше от тоя факт
    неоспоримо,кокто и че ние можем да свършваме отново и отново и отново...

Цитирай Първоначално написано от Vista
    ^а аз пък мога да ти свърша на лицето...
    можеш да свършиш на лицето на всеки,въпроса е защо томно на моето

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Нищо ново не ми казваш. Когато правим секс с гаджето и аз върша цялата работа - когато тя свърши съм уморен достатъчно за да пъшкам и викам още повече, че все внимавам да не свърша вътре което си е още едно натоварващо нещо. Оттам идва предполагам и това че на твоята и е по-хубаво.
    Моя съвет - прекарай я отзад - по тясно е и не се притесняваш да свършваш вътре. Ако и на нея и е хубаво - няма да имаш проблем да го правиш така.
    Повечето жени смятат че това не е така. Тогава те съветвам да направиш следното. След като тя свърши легни по гръб и поискай да те изпразни теб без да и помагаш с нищо. 99% съм сигурен че ще окапе след 10-15 мин без да те докара до никъде и ще се наложи сам да се оправяш.
    Ако все пак успее или се научи да те празни така ще видиш че ти ще пъшкаш повече от нея а тя ще се тръшка изморена до теб.
    Говоря от личен опит. Ние с гаджето се редуваме да се празним взаимно и никой от нас няма проблем с това че на другия му е по-хубаво.
    \/
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от d0itwell
    удряш на кухо...
    <N>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си