View Full Version : Много ви моля за една диета!
MrUndaztood
05-06-2009, 22:21
На 30-ти съм на сватба и искам да се побера в един панталон,който съвсем малко не ми става.Та искам до 30-ти да сваля драстично минимум 5 до 10 кг,тъй като ги бях натрупал след пркарване в болница.Знам за йо-йо ефекти,увиснали кожи,че не е здравословно,тъй че ще ви помоля да си го спестите.
Драстична диета.Без припадъци и т.н.Без Дюкан
На кратко: до 10 и повече килограма,за 3 седмици,минимум 5-8 кг
Моля ви!
Мъжко,17
пич
запиши се на спорт
яж умерено-можеш да избегнеш газираното;фаст фууд и сладките неща... разбира се ако си с ниско кръвно не ограничавай шоколада и колата
не гладувай разбира се
за това време е чудесно-салати с краставици без олио и др. мазнини... 8)
хапвай риба повечко... ябълки;портокали;зърнена закуска;домати;яйца;варени картофи... и все пак трябва да си набавиш малко мазнини за да ги изразходиш-хапвай маслинки ;Р
най-важното-бъди активен :)
успех
п.п.сори за въпроса
ама... ако искаш отговори-какво ти беше че си бил в б-ца :( 8-)
MrUndaztood
05-07-2009, 04:40
пневмония,декември.
не бях пробвал този начин,ама 2 седмици дори не мръднах.знам,че нищо не става,щрак с пръсти. мисля единият вариянт цял ден да го изкарвам на около 5 краставици и нещо пилешко разпределени за цял ден,не знам,но наистина искам да е бързо и не малко,пък за йо-йо-то ще се оправя
спорта-спортувам си си всеки ден,нооо...
SoFarSoG00d
05-07-2009, 06:11
1.Ден-пълно прочистване-2 литра зелен чай,две супени лъжици мед и вода,колкото можеш-нищо друго,това ще ти помогне за пълно прочистване
2.Ден-1 кг Ябълки,неограничено количество течности(ще се чувстваш супер гладен и освирепял,затова може да си позволиш 2 лъжици мед,ако почустваш адски глад)
3.Ден-Всякакви плодове-БЕЗ БАНАН!!!!!Пак неограничено количество течности-под течности единствено и само вода или чай без захар.
4.Ден-Свари си три картофа,добави малко вода и сол и пасирай-трябва да се получи като крем супа(течности)
5.Ден-Направете си супа от настъргани моркови, зеле, домати, с прибавка на зелени подправки и малко сол, без пасиране. Хапвайте я топла през целия ден, когато ви се прииска.
6.Ден-Пийте чай и яжте сандвичи от черен пълнозърнест хляб, някакъв зеленчук и тъничка филийка сирене или кашкавал (не повече от 4-5 сандвича).Само ,че е важно хлябът да бъде наистина пълнозърнес,а не от тия исмислените.
7.Ден-Същият като 6 ден.
След това постепенно възвръщаш нормалното си хранене:започни с пилешко месо(варено или на скара) със зелена салата(домати или краставици).
Обезмаслено кисело мляко(по 1-2 на ден)
Продължавай с консумацията на течности.
Успех![/code]
Карай на плодове, зеленчуци и вода, без газирано и сандвичи до 20 примерно. Ако си постигнал желания резултат спри, но не прекалявай с яденето след това.
ivcheto0o
05-07-2009, 11:59
ДИЕТА " ЯПОНСКО ЧУДО "
продължителност 14 дни
Първата седмица се отслабва 7 килограма, а втората 700 гр. дневно. Не се позволява абсолютно никаква консумация на сол, захар и алкохол! Разрешени са течности до 1 литър, литър и половина на ден.
I ден :
Закуска - 1 чаена чаша кафе.
Обяд - 2 твърдо сварени яйца.
Вечеря - парче месо и салата с лимон.
II ден :
Закуска - 1 чаена чаша кафе, парче сухар
Обяд - 2 твърдо сварени яйца.
Вечеря - парче шунка с лимон и 1 чаена чаша кисело мляко.
III ден :
Обяд - зеленчуци и плодове.
Вечеря - 2 твърдо сварени яйца, шунка, салата.
IV ден
Обяд - 2 твърдо сварени яйца, сок от моркови.
Вечеря - месо, салата с лимон.
V ден :
Закуска - настърган морков с лимон.
Обяд - печена риба.
Вечеря - не се яде.
VI ден :
Обяд - 2 големи парчета пилешко месо и салата.
Вечеря - 2 твърдо сварени яйца и настърган морков.
VII ден :
Обяд - парче месо и плод.
Вечеря - може всичко.
От седмия до четеринадесития ден, диетата се повтаря в същия ред.
тази е доста строга едва ли ще издържиш но определено има страхотен ефект :)
Пролетна диета
Диетата е много подходяща да се прави през пролетта.
Отслабва се на седмица около 4 кг.
• от 1-ви ден до 3-ти ден
Салатка от марули, репички и краставици. Не се слага олио.
Можете да добавите соев сос или диетична сол.
Яжте от салатата 3 пъти на ден колкото искате.
• от 4-ти до 5-ти ден
Кисело мляко до 5 кофички на ден.
• от 6-ти до 7-ми ден
Плодове каквито искате. Можете да си правите плодова салата.
Не яжте банани - може максимум по 1 банан на ден.
Консумира се поне по 1,5 л минерална вода.
Ако и спортувате ще можете да свалите повече.
Успех! :) надявам се да съм помогнала :)
MrUndaztood
05-07-2009, 12:20
Всяка една от тях гарантира поне 1-3 килограма (тук изключвам плаващият 1 килограм) през първата седмица,нали?
незнам защо но тези диети ми се струват ПРЕКАЛЕНО драстични и то за момче.. :-o
карай колело и много бързо ще влезеш в панталоните :P 8-)
8)
SiSsKkAa
05-07-2009, 12:22
ООо ако имаше такава диета да смъкнеш за кратко време 10кг досега да съм я започнала,защото и на мен ми трябват до 20-ти май свалени кг ама....бавно става няма как...
MrUndaztood
05-08-2009, 10:01
Няма да правя никакви диети.Отднавна съм решил да елиминирам до 0-ла сладкото,газираното и мазноот,тъй че просто ги спирам и вече съм твърдо решен.
Ще се храня просто с плодове и зеленчуци,пълнозърнест хляб и филета през 4 часа.Само вода и чайове без захар. Предполагам няма начин да кача от такова,а ще свалям,дори и бавно?Искам да попитам,шунката влиза ли като цяло в здравословното хранене?
ghetto_superstar
05-08-2009, 18:09
НЕ ЗАПОЧВАЙ ДИЕТАТА КИТАЙСКО ЧУДО!
Една моя приятелка стигна до болница с тая диета!!! :(
НЕ ЗАПОЧВАЙ ДИЕТАТА КИТАЙСКО ЧУДО!
Една моя приятелка стигна до болница с тая диета!!! :(
Това чудо е японско, в грешка си. :-D
Иначе наистина диетата не е особено полезна.
MrUndaztood
05-08-2009, 20:00
Няма.Не мога да издържа 12 часа без дори и троха при условие,че цял ден не се спирам.Днеска се позаинтересувах за 90 дневната и ми хареса много
sLadkaTa_LoRi
05-08-2009, 23:47
Пробвай с 90-дневната диета. Аз от доста време исках да сваля няколко излишни килца и започнах с тази диета. Веднага усещаш резултат. Аз свалих излишните килограми без никакви нерви и излишен стрес. Да не говорим и за това, че си ядях пълноценно и никога не оставах гладна. А пък и не е нужно да я спазваш цялата, тъй като ти искаш да отслабнеш до 30ти, а в началото резултатите са най-добри :)
УСПЕХ!
човек, недей с тези драстични диети, че ще свалиш и мускули и ще изглеждаш ужасно
купи си по-голям панталон и сваляй бавно + спорт
мисля,че най разумното е да спреш както сам каза сладкото ,газираното,мазното и тн.Започни да тичаш всеки ден в парка,скачай на въже,карай колело и ще видиш,че до сватбата ще си ги смъкнал килцата :)
значи когато е пълнолуние нали гледаш по календара и през деня преди пълнолунието пиеш само сок и вода :o :o :o
rachel_billson
05-18-2009, 18:49
Яж банани и кайсии,те изхвърлят ненужната вода.Звучи странно като се има възприемането на бананите в диетите,но при мене поне действа, и даже го пишеше в Космопитън.
Късмет с отслабването. :)
Как е, автора?
Има ли изглед да си влезеш в панталона :)
Стискам палци!
Отиди на диетолог..той ще ти каже някаква диета с която бързо можеш да смъкнеш няколко кг... и един съвет : препоръчвам ти да не се занимаваш с диети,защото така само си мъчиш организма...най-добре спортувай.. ходи да тичаш по 1-2 часа на ден в парка..и тва е :)