- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много ви моля за една диета!
На 30-ти съм на сватба и искам да се побера в един панталон,който съвсем малко не ми става.Та искам до 30-ти да сваля драстично минимум 5 до 10 кг,тъй като ги бях натрупал след пркарване в болница.Знам за йо-йо ефекти,увиснали кожи,че не е здравословно,тъй че ще ви помоля да си го спестите.
Драстична диета.Без припадъци и т.н.Без Дюкан
На кратко: до 10 и повече килограма,за 3 седмици,минимум 5-8 кг
Моля ви!
Мъжко,17
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
пич
запиши се на спорт
яж умерено-можеш да избегнеш газираното;фаст фууд и сладките неща... разбира се ако си с ниско кръвно не ограничавай шоколада и колата
не гладувай разбира се
за това време е чудесно-салати с краставици без олио и др. мазнини...![]()
хапвай риба повечко... ябълки;портокали;зърнена закуска;домати;яйца;варени картофи... и все пак трябва да си набавиш малко мазнини за да ги изразходиш-хапвай маслинки ;Р
най-важното-бъди активен![]()
успех
п.п.сори за въпроса
ама... ако искаш отговори-какво ти беше че си бил в б-ца![]()
![]()
пневмония,декември.
не бях пробвал този начин,ама 2 седмици дори не мръднах.знам,че нищо не става,щрак с пръсти. мисля единият вариянт цял ден да го изкарвам на около 5 краставици и нещо пилешко разпределени за цял ден,не знам,но наистина искам да е бързо и не малко,пък за йо-йо-то ще се оправя
спорта-спортувам си си всеки ден,нооо...
LastFM
1.Ден-пълно прочистване-2 литра зелен чай,две супени лъжици мед и вода,колкото можеш-нищо друго,това ще ти помогне за пълно прочистване
2.Ден-1 кг Ябълки,неограничено количество течности(ще се чувстваш супер гладен и освирепял,затова може да си позволиш 2 лъжици мед,ако почустваш адски глад)
3.Ден-Всякакви плодове-БЕЗ БАНАН!!!!!Пак неограничено количество течности-под течности единствено и само вода или чай без захар.
4.Ден-Свари си три картофа,добави малко вода и сол и пасирай-трябва да се получи като крем супа(течности)
5.Ден-Направете си супа от настъргани моркови, зеле, домати, с прибавка на зелени подправки и малко сол, без пасиране. Хапвайте я топла през целия ден, когато ви се прииска.
6.Ден-Пийте чай и яжте сандвичи от черен пълнозърнест хляб, някакъв зеленчук и тъничка филийка сирене или кашкавал (не повече от 4-5 сандвича).Само ,че е важно хлябът да бъде наистина пълнозърнес,а не от тия исмислените.
7.Ден-Същият като 6 ден.
След това постепенно възвръщаш нормалното си хранене:започни с пилешко месо(варено или на скара) със зелена салата(домати или краставици).
Обезмаслено кисело мляко(по 1-2 на ден)
Продължавай с консумацията на течности.
Успех![/code]
Карай на плодове, зеленчуци и вода, без газирано и сандвичи до 20 примерно. Ако си постигнал желания резултат спри, но не прекалявай с яденето след това.
ДИЕТА " ЯПОНСКО ЧУДО "
продължителност 14 дни
Първата седмица се отслабва 7 килограма, а втората 700 гр. дневно. Не се позволява абсолютно никаква консумация на сол, захар и алкохол! Разрешени са течности до 1 литър, литър и половина на ден.
I ден :
Закуска - 1 чаена чаша кафе.
Обяд - 2 твърдо сварени яйца.
Вечеря - парче месо и салата с лимон.
II ден :
Закуска - 1 чаена чаша кафе, парче сухар
Обяд - 2 твърдо сварени яйца.
Вечеря - парче шунка с лимон и 1 чаена чаша кисело мляко.
III ден :
Обяд - зеленчуци и плодове.
Вечеря - 2 твърдо сварени яйца, шунка, салата.
IV ден
Обяд - 2 твърдо сварени яйца, сок от моркови.
Вечеря - месо, салата с лимон.
V ден :
Закуска - настърган морков с лимон.
Обяд - печена риба.
Вечеря - не се яде.
VI ден :
Обяд - 2 големи парчета пилешко месо и салата.
Вечеря - 2 твърдо сварени яйца и настърган морков.
VII ден :
Обяд - парче месо и плод.
Вечеря - може всичко.
От седмия до четеринадесития ден, диетата се повтаря в същия ред.
тази е доста строга едва ли ще издържиш но определено има страхотен ефект
Пролетна диета
Диетата е много подходяща да се прави през пролетта.
Отслабва се на седмица около 4 кг.
• от 1-ви ден до 3-ти ден
Салатка от марули, репички и краставици. Не се слага олио.
Можете да добавите соев сос или диетична сол.
Яжте от салатата 3 пъти на ден колкото искате.
• от 4-ти до 5-ти ден
Кисело мляко до 5 кофички на ден.
• от 6-ти до 7-ми ден
Плодове каквито искате. Можете да си правите плодова салата.
Не яжте банани - може максимум по 1 банан на ден.
Консумира се поне по 1,5 л минерална вода.
Ако и спортувате ще можете да свалите повече.
Успех!надявам се да съм помогнала
![]()
Всяка една от тях гарантира поне 1-3 килограма (тук изключвам плаващият 1 килограм) през първата седмица,нали?
LastFM
незнам защо но тези диети ми се струват ПРЕКАЛЕНО драстични и то за момче..![]()
карай колело и много бързо ще влезеш в панталоните :P![]()
![]()
ООо ако имаше такава диета да смъкнеш за кратко време 10кг досега да съм я започнала,защото и на мен ми трябват до 20-ти май свалени кг ама....бавно става няма как...
Няма да правя никакви диети.Отднавна съм решил да елиминирам до 0-ла сладкото,газираното и мазноот,тъй че просто ги спирам и вече съм твърдо решен.
Ще се храня просто с плодове и зеленчуци,пълнозърнест хляб и филета през 4 часа.Само вода и чайове без захар. Предполагам няма начин да кача от такова,а ще свалям,дори и бавно?Искам да попитам,шунката влиза ли като цяло в здравословното хранене?
LastFM
НЕ ЗАПОЧВАЙ ДИЕТАТА КИТАЙСКО ЧУДО!
Една моя приятелка стигна до болница с тая диета!!!![]()
Това чудо е японско, в грешка си.Първоначално написано от ghetto_superstar
![]()
Иначе наистина диетата не е особено полезна.
Няма.Не мога да издържа 12 часа без дори и троха при условие,че цял ден не се спирам.Днеска се позаинтересувах за 90 дневната и ми хареса много
LastFM
Пробвай с 90-дневната диета. Аз от доста време исках да сваля няколко излишни килца и започнах с тази диета. Веднага усещаш резултат. Аз свалих излишните килограми без никакви нерви и излишен стрес. Да не говорим и за това, че си ядях пълноценно и никога не оставах гладна. А пък и не е нужно да я спазваш цялата, тъй като ти искаш да отслабнеш до 30ти, а в началото резултатите са най-добри![]()
УСПЕХ!
човек, недей с тези драстични диети, че ще свалиш и мускули и ще изглеждаш ужасно
купи си по-голям панталон и сваляй бавно + спорт
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
мисля,че най разумното е да спреш както сам каза сладкото ,газираното,мазното и тн.Започни да тичаш всеки ден в парка,скачай на въже,карай колело и ще видиш,че до сватбата ще си ги смъкнал килцата![]()
значи когато е пълнолуние нали гледаш по календара и през деня преди пълнолунието пиеш само сок и вода![]()
![]()
![]()
...ИсКаш,нЕ иСкАш - АЗ сЪм тАкАвА!ТеБе Те дРаЗнИ мОяТа СлАвА!АкО сИ тЪрСиШ сКрОМна СъПрУгА,нЯма Да пРеЧа - ТръГвАй с ДрУгА!!!Аз СъМ сКроМнА, кРасИва...каТо Мене НЯма ..нЯма и Да иMa !!!
Яж банани и кайсии,те изхвърлят ненужната вода.Звучи странно като се има възприемането на бананите в диетите,но при мене поне действа, и даже го пишеше в Космопитън.
Късмет с отслабването.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Как е, автора?
Има ли изглед да си влезеш в панталона
Стискам палци!
Отиди на диетолог..той ще ти каже някаква диета с която бързо можеш да смъкнеш няколко кг... и един съвет : препоръчвам ти да не се занимаваш с диети,защото така само си мъчиш организма...най-добре спортувай.. ходи да тичаш по 1-2 часа на ден в парка..и тва е![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!