PDA

View Full Version : ден на самоуправлението

katrin94
05-07-2009, 14:44
здравейте трябва ми вашата помощ!!!!помогнете.Утре в деня на ученическото самоуправление ще бъда директор...трябва ми някакво обращение към учениците за сутринта...като добро утро......пожелавам ви приятен ден.....помогнете ми имате ли идеи

MrUndaztood
05-07-2009, 15:19
Господи.Прочетох го "Деня на самоубийството", шашнах се и си викам,и такъв ден ли вече има :lol:

MP
05-07-2009, 15:21
Този ден не е много почитан в училищата...

OneGirl
05-07-2009, 15:33
здравейте трябва ми вашата помощ!!!!помогнете.Утре в деня на ученическото самоуправление ще бъда директор...трябва ми някакво обращение към учениците за сутринта...като добро утро......пожелавам ви приятен ден.....помогнете ми имате ли идеи
Как утре ма,ти добре ли си? 8-)
Понеделник ще да е!
И при нас ще е утре :D .

MrUndaztood
05-07-2009, 15:39
:shock:
ОМФГ,деца Чернобилски!!!

Кажи младежо Козлудуйски :D

opaaaaaaaaaaaa
05-07-2009, 15:46
добро утро на всички ученици много се радвам че съм вашия нов директор и като такъв съм решил през останалите 2 месеца които остават до края на учебната година да ви организирам една безплатна екскурзия до Лас Вегас
дано да оцените това и догодина отново да ме изберете 8)

всичи ученици ще ти се зарадват споко

MrUndaztood
05-07-2009, 15:52
добро утро на всички ученици много се радвам че съм вашия нов директор и като такъв съм решил през останалите 2 месеца които остават до края на учебната година да ви организирам една безплатна екскурзия до Лас Вегас
дано да оцените това и догодина отново да ме изберете 8)

всичи ученици ще ти се зарадват споко

Искаш ли да усетиш мъжките ласки на Орлов мост,за тази твоя гавра,а? :o :lol:

BrainlessROCKBABY
05-07-2009, 15:54
мда,

бтв, утре на нас по математика ше ни преподава Цецкааа[от 9.клас]

kuklichka_bg
05-07-2009, 16:12
Ние ще го правим чак на 30 или на 22 май.Пффффф къде утидохх.. :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

OneGirl
05-07-2009, 16:40
ОМФГ,деца Чернобилски!!!
Оле мале наистина в нашето училище ще е утре 8-) .
То попринцип трябва да е на девети, но понеже се пада събота и ще бъде на осми, кво толкова странно има?

rashito0o
05-07-2009, 18:04
:D :D :D :D :D пък при нас няма такъф ден :D :D :D :D :D

nicolepcd
05-08-2009, 08:03
Ние ще го правим чак на 30 или на 22 май.Пффффф къде утидохх.. :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

В Очилище... ;)

rauwkost
05-08-2009, 08:36
Пф, и при нас е днеска, ама добре че тия "директори", "учители" и т.н. са само за един ден, че ще ни побъркат. :lol:

FancyGirl
05-08-2009, 10:36
При нас беше днес супер готино :grin: :grin:

alwaysnforever
05-10-2009, 13:45
При нас, мисля че ще е утре.. 8-)

Mastta
05-10-2009, 14:41
надявам се и при нас да е утре :D :D

pifiella
05-10-2009, 15:20
Миналата година бях директор........а тази сигурно по химия или биология незнам още..... :razz:

BrainlessROCKBABY
05-10-2009, 16:55
Между другото мислех, че учениците ще заемат учителски и директорски длъжности, но...В часа по БЕЛ влезе едно момче, май 8. клас беше, и мъкнеше един лист. Трябваха ни секунди, за да разберем, че той всъщност е..чистачка. :lol:

trotinetkata121
05-11-2009, 18:14
Между другото мислех, че учениците ще заемат учителски и директорски длъжности, но...В часа по БЕЛ влезе едно момче, май 8. клас беше, и мъкнеше един лист. Трябваха ни секунди, за да разберем, че той всъщност е..чистачка. :lol:
:razz: Хаха де да имаше такива и в нашето училище, ние само заемахме учителските и директорската длъжност... Аз бях по математика даскалка :D

KnucklesTheEchidna
05-11-2009, 19:16
:razz: Хаха де да имаше такива и в нашето училище, ние само заемахме учителските и директорската длъжност... Аз бях по математика даскалка :D

Аз пък бях управител на ученически стол, което означава, че раздавах закуските и айряна на децата. :)
Обаче на табелката ми пишеше хигиенист. 8-)

teenems
05-11-2009, 19:33
При нас беше днес супер готино :grin: :grin:

и при нас . получих ена шестица по БЕЛ . и още няква 8-)

тряаше да съм директор ,ама тая година казаха че няя да има такиа нещща щот били много заети :x ,е както и да е бях 2-рия час по БЕЛ и изпитвах :lol: :lol: :smt077

Rofl4e
05-11-2009, 19:48
аз бях учителка по англ.ез :lol: