View Full Version : ЗА или Против изневерите за една нощ?
malkatamiss
05-07-2009, 16:59
Здравеите, казвам се Весела имам сериозен приятел от две години, но от извесно време не спирам да мисля за мой съученик, който изглежда перфектно..Не че моят приятел е грозен, но нали знаете сигурно ми е омръзнал :( .. Постоянно мисля за това момче в часовете непрекъснато си представям как правим бурен секс на чиновете и направо ми изтръпват ктъката. Преди време се случе така, че една вечер се целунахме и от приятели знам, че той също ме харесва но моят приятелят е пречка.. :( Тези дни често се чудя дали някоя вечер да не се появп пред квартирата му и на му се нахвърля? Знам, че това е изневяра, обичам моя партньор но имам чувството че нещо ми липсва, но не бих скъсала с него, а сексуалното желание към другото момче ме побърква всеки ден. Моля ви споделете вие какво бихте направили в този случай.
nikkiiii
05-07-2009, 17:02
мм много кофти .. ако много обичаш приятеля си според мен е много глупаво за една вечер да пропилееш всичко .. прецени сама .. :-D
Extremescream
05-07-2009, 17:04
Бих те цапардосала.Много си интересна.Хем го обичаш,хем ти е омръзнал и е пречка.Ако си готова да жертваш 2годишна връзка за едното ебане,давай.Ако така си показваш любовта,приятелят ти ще си е по-добре без теб. :?
d0itwell
мила пуснала съм тема, която е едно към едно с твойта .. :lol: и аз се чувствам по същия начин
malkatamiss
:( mersi
d0itwell
05-07-2009, 17:06
ти на колко си?
malkatamiss
05-07-2009, 17:08
18
malkatamiss
18
Macallan
да много обичам да ми изневеряват особено за една нощ ...
d0itwell
05-07-2009, 17:09
м да аз също ..
malkatamiss
05-07-2009, 17:10
ti ot kolko vreme hodi6 s tvoq priqtel
Cathylicious
05-07-2009, 17:12
Абе направи си кефа,защото иначе само ще се измъчваш .. Просто обаче трябва да си уверена,че приятеля ти няма да разбере,защото наистина е безсмислено да пропиляваш връзка,заради това ..
d0itwell
05-07-2009, 17:15
с интерес чета ... и все още немога да реша моята ситуация която е 1 към 1
malkatamiss
05-07-2009, 17:16
знам, че за някои това което мисля е отвратително, но съм сигурна че всеки човек макар и да го крие си представя такива неща с друг обект а не с партньора си..
d0itwell
05-07-2009, 17:18
мила писах ти на ЛС да ми дадеш скайп да полафим ако искаш
TheBeliever
05-07-2009, 17:40
знам, че за някои това което мисля е отвратително, но съм сигурна че всеки човек макар и да го крие си представя такива неща с друг обект а не с партньора си..
Това да си представяш и да имаш сериозното намерение да го направиш са напълно различни неща.
Знам, че е банално, но я си представи, че приятелят ти замисля същото нещо с някоя съученичка/приятелка/колежка. Как би се почувствала и би ли искала да причиниш това на момчето, което уж обичаш, само за да си начешеш *******. И все пак изборът е твой. Само ти можеш да решиш дали да съсипеш връзката си :-o
поредната малоумна тема ... какво ще да рече изневяра за една вечер ? ако ще да е за 1 минута пак си е ИЗНЕВЯРА ... кво щом е за една вечер няя проблем ?? :-x :-x
Хъм,това е доста кофти.Аз държа,ако изневеря на приятеля ми било то за една нощ или не да е изневяра,която да си е заслужавала и да знам,че ще мога да го погледна в очите и да му кажа"Струваше си да съсипя всичко м/у нас за едната нощ".Дано да съм помогнала с това мое мнение,а иначе миличка помисли как седят нещата.Заслужава ли си тази изневяра?..Успех с дилемата!
HichNeMiPuka
05-07-2009, 18:18
поне при мен е така:
стигна ли до там, че да пожелая някой др
с връзката ми е свършено...
тръгне ли надолу, няма оправяне
JenataNaShefa
05-07-2009, 19:07
Помисли си дали си готова да пуснеш питомното за да гониш дивото !
Punisherrr
05-07-2009, 19:15
Бих те цапардосала.Много си интересна.Хем го обичаш,хем ти е омръзнал и е пречка.Ако си готова да жертваш 2годишна връзка за едното е**не,давай.Ако така си показваш любовта,приятелят ти ще си е по-добре без теб. :?
Съгласна!
Против съм категорично!!!!! :? :? А по темата... ами ти си решавай ако можеш да гледаш гаджето си в чоите без да ти тежи... :? :? за мен това е глупаво... :?
след като обичам някой не бих го направила.. на мен няма да ми е приятно приятеля ми д ами изневери.. така че.. съм против.. ти смама реши то си е за теб :) :?
d0itwell
05-07-2009, 19:43
мила нали ти казах .. ДЕЙСТВАЙ
sextazy_baby
05-07-2009, 19:46
Хем те сърби,хем те боли...ти решаваш
Познато (до някъде) ... Почти винаги,когато имам някаква сериозна връзка (като под "сериозна" разбирам ПОНЕ 6 месеца) се случва да си представя някоя страстна :-) или секс с някое друго момче,но от личен опит знам (лапешка му работа ама се е случвало да се целувам и с друго момче докато бях с един от бившите),че веднъж получиш ли това,което си искал,втори път няма да го поискаш :? В смисъл,че всичко е моментно и така ... По-добре си стой с гаджето и спри да мислиш за другия ;)
dragonfly92
05-07-2009, 20:00
Бих те цапардосала.Много си интересна.Хем го обичаш,хем ти е омръзнал и е пречка.Ако си готова да жертваш 2годишна връзка за едното е**не,давай.Ако така си показваш любовта,приятелят ти ще си е по-добре без теб. :?
Съгласна! +1
piklichka
05-07-2009, 20:25
да много обичам да ми изневеряват особено за една нощ ... :(
d0itwell
05-07-2009, 20:27
странни птици в тоя сайт
твърдо ПРОТИВ особено ако си обичкам момичето :-x :oops:
d0itwell
05-07-2009, 20:31
странни птици в тоя сайт
malkatamiss
05-07-2009, 20:35
:-|
Extremescream
05-07-2009, 20:42
Кво :-| ? На всеки му се е случвало да си мисли за такова нещо,но друго е да го направиш.Там е разликата между това да обичаш някого и да го харесваш.Ако го обичаш,може да си мислиш колкото искаш,но няма да се ебеш с друг.
mynichka
05-08-2009, 06:06
Твърдо ПРОТИВ съм!!
Bellatrix
05-08-2009, 07:42
Против. :-o
Никакъв приятел си нямаш ти, щом го мислиш за пречка.
Да речем, че също съм имал "2 годишна връзка", всеки следващ ден момичето ми влизаше все повече и повече в главата и се побърквах по нея и нямах никакво желание да имам сексуални отношения с друга. Е, да - вървим с приятели по улицата и видим комплект мацоранки, нормално е да кажеш 'тая има ебаси якото дупе'... но това са бъзици. Важна е основоата, която е силна, истинска и когато НАИСТИНА обичаш някой и държиш на неговата реципрочна обич, си буквално сляп за всичко останало и нищо, ама нищо друго не те интересува.
Ами по принцип съм против, но ти ако толкова много го искаш няма как да те спрем, сама прецени струва ли си да рискуваш връзката си или не..
ПРОТИВ съм за всички изневери.Без значение дали са на сексуална основа или друго.
тва е пълна глупост изневярата поне да има смелоста да си признае или да ти каже че неиска да бъде с теб а не да те лъже и да се праиш че и вярваш :-o
golqmumnik
05-08-2009, 10:15
Що не питаш приятеля си,може да му предложиш тройка-така и той сит,и ти цяла :D
NeZaPoznat
05-08-2009, 11:09
За! :grin:
fashion4etyy
05-08-2009, 11:13
ЗА :)
с приятелката ми го правим
bloodylips
05-08-2009, 13:59