.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

ЗА или Против изневерите за една нощ?

Здравеите, казвам се Весела имам сериозен приятел от две години, но от извесно време не спирам да мисля за мой съученик, който изглежда перфектно..Не че моят приятел е грозен, но нали знаете сигурно ми е омръзнал .. Постоянно мисля за това момче в часовете непрекъснато си представям как правим бурен секс на чиновете и направо ми изтръпват ктъката. Преди време се случе така, че една вечер се целунахме и от приятели знам, че той също ме харесва но моят приятелят е пречка.. Тези дни често се чудя дали някоя вечер да не се появп пред квартирата му и на му се нахвърля? Знам, че това е изневяра, обичам моя партньор но имам чувството че нещо ми липсва, но не бих скъсала с него, а сексуалното желание към другото момче ме побърква всеки ден. Моля ви споделете вие какво бихте направили в този случай.

Град
    София
    мм много кофти .. ако много обичаш приятеля си според мен е много глупаво за една вечер да пропилееш всичко .. прецени сама ..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Бих те цапардосала.Много си интересна.Хем го обичаш,хем ти е омръзнал и е пречка.Ако си готова да жертваш 2годишна връзка за едното ебане,давай.Ако така си показваш любовта,приятелят ти ще си е по-добре без теб.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

мила пуснала съм тема, която е едно към едно с твойта .. и аз се чувствам по същия начин
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

ти на колко си?
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

Град
    Пловдив
    да много обичам да ми изневеряват особено за една нощ ...
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

м да аз също ..

:

ti ot kolko vreme hodi6 s tvoq priqtel

Абе направи си кефа,защото иначе само ще се измъчваш .. Просто обаче трябва да си уверена,че приятеля ти няма да разбере,защото наистина е безсмислено да пропиляваш връзка,заради това ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

с интерес чета ... и все още немога да реша моята ситуация която е 1 към 1

..

знам, че за някои това което мисля е отвратително, но съм сигурна че всеки човек макар и да го крие си представя такива неща с друг обект а не с партньора си..

мила писах ти на ЛС да ми дадеш скайп да полафим ако искаш

Мега фен Аватара на TheBeliever

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от malkatamiss
    знам, че за някои това което мисля е отвратително, но съм сигурна че всеки човек макар и да го крие си представя такива неща с друг обект а не с партньора си..
    Това да си представяш и да имаш сериозното намерение да го направиш са напълно различни неща.
    Знам, че е банално, но я си представи, че приятелят ти замисля същото нещо с някоя съученичка/приятелка/колежка. Как би се почувствала и би ли искала да причиниш това на момчето, което уж обичаш, само за да си начешеш *******. И все пак изборът е твой. Само ти можеш да решиш дали да съсипеш връзката си
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

поредната малоумна тема ... какво ще да рече изневяра за една вечер ? ако ще да е за 1 минута пак си е ИЗНЕВЯРА ... кво щом е за една вечер няя проблем ??

Хъм,това е доста кофти.Аз държа,ако изневеря на приятеля ми било то за една нощ или не да е изневяра,която да си е заслужавала и да знам,че ще мога да го погледна в очите и да му кажа"Струваше си да съсипя всичко м/у нас за едната нощ".Дано да съм помогнала с това мое мнение,а иначе миличка помисли как седят нещата.Заслужава ли си тази изневяра?..Успех с дилемата!

поне при мен е така:
    стигна ли до там, че да пожелая някой др
    с връзката ми е свършено...
    тръгне ли надолу, няма оправяне

Град
    In the middle of nowhere
    Помисли си дали си готова да пуснеш питомното за да гониш дивото !
    Come out, come out wherever you are...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Бих те цапардосала.Много си интересна.Хем го обичаш,хем ти е омръзнал и е пречка.Ако си готова да жертваш 2годишна връзка за едното е**не,давай.Ако така си показваш любовта,приятелят ти ще си е по-добре без теб.
    Съгласна!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Против съм категорично!!!!! А по темата... ами ти си решавай ако можеш да гледаш гаджето си в чоите без да ти тежи... за мен това е глупаво...

Град
    Момини Цици
    след като обичам някой не бих го направила.. на мен няма да ми е приятно приятеля ми д ами изневери.. така че.. съм против.. ти смама реши то си е за теб

мила нали ти казах .. ДЕЙСТВАЙ

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Хем те сърби,хем те боли...ти решаваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си