View Full Version : Симптоми за... или...
sladko_teenche_v
05-07-2009, 19:07
Такам....значиии....от месец и половина имам сърбежи по интимните части[естествено аз почвам да се чешам и кожата около тези части си я разранявам,което ме навежда на мисълта че проблема може да стане мн сериозен](входа на влагалището и дори и клитора).Четох на места че това е от климата(топло-студено) но на други места пише че този сърбеж и зачервяване са причина за гъбична инфеция,бактерии и трихомониди...искам да ви попитам (момичета) имали ли сте таки работи? И същто така освен с направление от личен лекар няма ли друг начин да отида на гинеколог защото родителите ми са много... и аз незнам какви, а ако отида при личен лекар той веднага ще каже на родителите ми а това ще ми излезне през носа :booooomb:
Благодаря за отговорите :oops: :-)
JenataNaShefa
05-07-2009, 19:12
Отиваш при личния си лекар и казваш, че имаш смущения в цикъла и искаш направление !
Само че миличка, ти не си точно за гинекологичния кабинет, а по-скоро за кожно-венерическия...
а някви др симпроми имаш ли.. бяло течение например.. ? освен тези сърбежи..
firedragon
05-07-2009, 19:14
Отиваш при личния си лекар и казваш, че имаш смущения в цикъла и искаш направление !
Само че миличка, ти не си точно за гинекологичния кабинет, а по-скоро за кожно-венерическия...
+1
sladko_teenche_v
05-07-2009, 19:18
а някви др симпроми имаш ли.. бяло течение например.. ? освен тези сърбежи..
да...но не е белезникаво или некво жълтеникаво...аз винаги съм го имала това(за цвета също го прочетох :shock: )
sladko_teenche_v
05-07-2009, 19:19
а не може ли първо да отида на гинеколог за да ме насочи.... и с какво е по различен кожно венерическия...звучи много гадно...
ами имала съм само леко възпаление..зачервяване и бяло течение.. използвах "Мечо грозде" помогна ми.. абе пази се.. главно кръста.. и краката ти гледай да не са студени.. ;) чувала съм че се получава и при настинка само.. :-o нз пробвай в продулжение на седмица -2 ако мослиш че став апо лошо бягай на лекар ;)
la4ezara
05-07-2009, 19:22
Много ли те сърби?
а и няма смисъл да ходиш наистина на генеколог, а на кожен...
sladko_teenche_v
05-07-2009, 19:24
Много ли те сърби?
сърбежите не са всеки ден...ами през седмица през две....
sladko_teenche_v
05-07-2009, 19:25
ИМА ОЩЕ ЕДНА ПОДРОБНОСТ....ПОЛЗАМ ЕПИЛАТОР...ТРИЪГЪЛНИКА И НАДОЛУ....ВЪЗМОЖНА ЛИ Е И В ТОВА ДА Е ПРОБЛЕМА... :oops: :booooomb: :shock:
JenataNaShefa
05-07-2009, 19:25
Гинеколозите се занимават главно с репродуктивното здраве (неща свързани с бременноста, зачеването и т.н) а кожно-венерическия се занимава с болести предавани по полов път (за това е венерически)
да.. :-D но за течение.. ползвай тва, което ти казах....
la4ezara
05-07-2009, 19:28
ИМА ОЩЕ ЕДНА ПОДРОБНОСТ....ПОЛЗАМ ЕПИЛАТОР...ТРИЪГЪЛНИКА И НАДОЛУ....ВЪЗМОЖНА ЛИ Е И В ТОВА ДА Е ПРОБЛЕМА... :oops: :booooomb: :shock:
Възможно е. Пробвай да спреш и да видиш дали ще спре сърбежа.
JenataNaShefa
05-07-2009, 19:28
Как епилатора ще причини сърбеж на клитора ? :shock:
sladko_teenche_v
05-07-2009, 19:29
Гинеколозите се занимават главно с репродуктивното здраве (неща свързани с бременноста, зачеването и т.н) а кожно-венерическия се занимава с болести предавани по полов път (за това е венерически)
и още два въпроса за това(съжалявам но предпочитам да съм информирана а не мога да се обърна към майка си) каква е разликата при тези два специалиста-гинеколог и кожно-венерически(в прегледа)
този сърбеж на клитора ли е.. или просто на триъгалника..? :-o
JenataNaShefa
05-07-2009, 19:31
и още два въпроса за това(съжалявам но предпочитам да съм информирана а не мога да се обърна към майка си) каква е разликата при тези два специалиста-гинеколог и кожно-венерически(в прегледа)
И при двамата ще ти се наложи да се съблечеш, ако това те притеснява... подготви се и да знаеш че срама няма място в случая !
sladko_teenche_v
05-07-2009, 19:32
този сърбеж на клитора ли е.. или просто на триъгалника..? :-o
еми и на клитора но и на кожата окола това и около входа на влагалището :shock:
sladko_teenche_v
05-07-2009, 19:33
И при двамата ще ти се наложи да се съблечеш, ако това те притеснява... подготви се и да знаеш че срама няма място в случая !
все пак са лекари...колко са гледалииии :D :oops:
еми и на клитора но и на кожата окола това и около входа на влагалището :shock:
ее тва е др.. начи не е от епилатора.. абе кажи на майка си, надявам се че не толкова строга и ще те разбере.. ;)
JenataNaShefa
05-07-2009, 19:35
Моето мнение е да отидеш на лекар колкото се може по-скоро и ако трябва дори да уведомиш майка си...
HichNeMiPuka
05-07-2009, 20:03
не е нужно да ходиш при личния си
ако имаш някакви заделени пари
бягай направо при доктора, който вече ти препоръчаха
хем ще ти обърне повече внимание (парите, които му даваш влизат директно в джоба му), хем и няма да се налага да чакаш повече.
и аз съм имала такъв проблем
беше от шит дамски превръзки
предписаха ми някви кофти антибиотици, но ми мина
kalpazanka
05-08-2009, 05:54
Иди в частен кабинет на гинеколог. Ще ти направи микробиологични изследвания, за да се види какво чудо ти докарва тези неприятности.