View Full Version : Инфо За Лизбети
Slartibartfast
05-07-2009, 21:47
Ае народе винаги съм се чудел има ли нешо основно което трябва да се спазва като се правят лизбети, аз до ся като съм правил са били доволни ма мойто е едно такова... хаотично та искам да се усъвършенствам, даваите съветчета :P
JenataNaShefa
05-07-2009, 22:04
Я дай малко инфо за това какво значи "хаотично" :-o
Ще ти дадем съвет, не се притеснявай :-D
MakeMeLaugh
05-07-2009, 22:06
Демек ближе както му падне, като тия ледените сокчета от едно време 8-) :P
JenataNaShefa
05-07-2009, 22:07
Ем то така се почва, никой не се ражда научен :D
Slartibartfast
05-07-2009, 22:13
пича по горе ме описа перфектно, и се пак някакво съветче напъдствие че мн искам да зарадвам приятелката а не да са усера и само да я гъделичкам :)
MakeMeLaugh
05-07-2009, 22:13
Ах колко е хубаво да се чувствам първия роден такъв. 8)
На кулинеее!
По темата:
Ми брато, ако си на зор и наистина си неук изтегли си някое образивателно филмче или гледай в интеренет онлайн клипчета като пишеш в търсачките аккво точно ти трябва.
Като четиво също съм срещал, олзвай чичо гуугъл.
Или, ако просто искаш да помогнат със готови съвети мУмичЯнцата тук - и аз ще чета на драго сърце! :> :>
Айде люде, кажете от кое изтръпвате и се разтрисате :-P
JenataNaShefa
05-07-2009, 22:15
Аз ще кажа само, че трябва да си с мноооооого опит за да се справиш ;-) :-|
MakeMeLaugh
05-07-2009, 22:22
Първо леко я близни тук-там леко да стане мокра, да не я дращиш с език.
Не натискай в началото, колкото по-възбудена става, толкова повече натискай с езика (ама говорим за лек натиск, не колко сила имаш). Първо леко я гали с език.
Прави движения с езика нагоре надолу по клитора, кръгообразни после, наляво-надясно и т.н. Първо почваш бавни движейия после забързваш.
Накрая като е много възбудена можеш съвсем нежно и леко да засмучеш клитора й примерно (не всички го харесват май, ама пробвай).
Можеш да пробваш леко да я разтвориш за по-добър достъп до клитора, ама леко де, може и да не й се понрави.
Докато правиш всичкото това, ако са ти свободни ръцете я милвай по бедрата, целите крака, коремчето, попипай й циците, ако ги стигаш ;д.
И вече по звуците или дишането й, или по движенията й ще разбереш дали й харесва или не. Ако стои повече от 2-3 мин като пън след като започнеш сменяй тактиките, щото явно не действат.
В началото бъди мнго нежен, накрая малко по-буен и един трик:
като започне да свършва и да й пулсира онуй там ;д (не е за в ефир ;д) натисни клитора й с език и задръж така, контракциите се усилват доста.
С практиката ще станеш вече по-по-най ;)
JenataNaShefa
05-07-2009, 22:24
Слушайте батко си, той знае най-добре :)
Slartibartfast
05-07-2009, 22:26
мерси мн пич :) аз знам само че кат трагне да свършва като я обработвам с ръка вместо да я махна да натисна клитора ма явно и с език важи :)
HichNeMiPuka
05-08-2009, 08:42
мерси мн пич :) аз знам само че кат трагне да свършва като я обработвам с ръка вместо да я махна да натисна клитора ма явно и с език важи :)
като тръгне да свършва по никакъв начин не спирай ахахах
вече като свърши може да поспреш, че да ѝ минат не съм сиг как да ги нарека - спазмите :-o
иначе при мен лично два пъти близване отдолу и съм свършила
:oops:
давай го бавно в началото
нагоре-надолу по клитора (в тази ситуация той е най-важен)
забързвай от време на време
но не бъди агресивен и не го натискай много
тва не е начина
с върха на езика по него ;)
NeZaPoznat
05-08-2009, 09:18
Освен всичко описано аз слизам и към надолу към дупето. Моята направо вие от кеф, а после вкарвам едно пръстче в ануса и се връщам на клитора. Ако щеш вярвай - направо я тресе трифазния :grin: