.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    Stara Zagora

Инфо За Лизбети

Ае народе винаги съм се чудел има ли нешо основно което трябва да се спазва като се правят лизбети, аз до ся като съм правил са били доволни ма мойто е едно такова... хаотично та искам да се усъвършенствам, даваите съветчета :P

Град
    In the middle of nowhere
    Я дай малко инфо за това какво значи "хаотично"

Ще ти дадем съвет, не се притеснявай
    Come out, come out wherever you are...

Демек ближе както му падне, като тия ледените сокчета от едно време :P
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    In the middle of nowhere
    Ем то така се почва, никой не се ражда научен

Град
    Stara Zagora
    пича по горе ме описа перфектно, и се пак някакво съветче напъдствие че мн искам да зарадвам приятелката а не да са усера и само да я гъделичкам

Ах колко е хубаво да се чувствам първия роден такъв.
    На кулинеее!

По темата:
    Ми брато, ако си на зор и наистина си неук изтегли си някое образивателно филмче или гледай в интеренет онлайн клипчета като пишеш в търсачките аккво точно ти трябва.
    Като четиво също съм срещал, олзвай чичо гуугъл.

Или, ако просто искаш да помогнат със готови съвети мУмичЯнцата тук - и аз ще чета на драго сърце! :> :>
    Айде люде, кажете от кое изтръпвате и се разтрисате
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    In the middle of nowhere
    Аз ще кажа само, че трябва да си с мноооооого опит за да се справиш

Първо леко я близни тук-там леко да стане мокра, да не я дращиш с език.
    Не натискай в началото, колкото по-възбудена става, толкова повече натискай с езика (ама говорим за лек натиск, не колко сила имаш). Първо леко я гали с език.
    Прави движения с езика нагоре надолу по клитора, кръгообразни после, наляво-надясно и т.н. Първо почваш бавни движейия после забързваш.
    Накрая като е много възбудена можеш съвсем нежно и леко да засмучеш клитора й примерно (не всички го харесват май, ама пробвай).
    Можеш да пробваш леко да я разтвориш за по-добър достъп до клитора, ама леко де, може и да не й се понрави.
    Докато правиш всичкото това, ако са ти свободни ръцете я милвай по бедрата, целите крака, коремчето, попипай й циците, ако ги стигаш ;д.
    И вече по звуците или дишането й, или по движенията й ще разбереш дали й харесва или не. Ако стои повече от 2-3 мин като пън след като започнеш сменяй тактиките, щото явно не действат.
    В началото бъди мнго нежен, накрая малко по-буен и един трик:
    като започне да свършва и да й пулсира онуй там ;д (не е за в ефир ;д) натисни клитора й с език и задръж така, контракциите се усилват доста.
    С практиката ще станеш вече по-по-най

Град
    In the middle of nowhere
    Слушайте батко си, той знае най-добре

Град
    Stara Zagora
    мерси мн пич аз знам само че кат трагне да свършва като я обработвам с ръка вместо да я махна да натисна клитора ма явно и с език важи

Цитирай Първоначално написано от Slartibartfast
    мерси мн пич аз знам само че кат трагне да свършва като я обработвам с ръка вместо да я махна да натисна клитора ма явно и с език важи
    като тръгне да свършва по никакъв начин не спирай ахахах
    вече като свърши може да поспреш, че да ѝ минат не съм сиг как да ги нарека - спазмите
    иначе при мен лично два пъти близване отдолу и съм свършила

давай го бавно в началото
    нагоре-надолу по клитора (в тази ситуация той е най-важен)
    забързвай от време на време
    но не бъди агресивен и не го натискай много
    тва не е начина
    с върха на езика по него

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Освен всичко описано аз слизам и към надолу към дупето. Моята направо вие от кеф, а после вкарвам едно пръстче в ануса и се връщам на клитора. Ако щеш вярвай - направо я тресе трифазния

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си