Влез

View Full Version : Какво да правя?

YellowCarD
05-08-2009, 11:19
Преди няколко месеца скъсах с момичето,което обичам.Имахме много хубава връзка,но в началото на нашата връзка имаше много лъжи и накрая те излязоха и всичко рухна.Тя каза,че вече не ме обича и се отрече от тази година и половина с мен.Преди да ходя с нея аз бях отвратителен не навиждах момичетата и само исках да ги наранявам.Тя се появи помислих си,че и с нея ще бъде така но се влюбих и всичко се промени.Сега съм много объркан и съм доста по-добър от преди,поне така си мислех докато не реших,че искам да го върна това момиче и сега мога да я върна,защото се държа точно както се държах преди,но проблема е че аз не съм вече същия.Немога да се правя,че не ми пука за нейните чувства,че не ми пука за нищо.Тя харесва това,че сега съм много самоуверен и че мога да имам всяка,а аз се държа така просто да видя дали ще се върне и тя го прави.Показва ми,че ме иска просто я е страх да не се влюби пак и такива неща.Та според вас как да постъпя да се отдръпна от нея или да си я върна?

kristito3
05-08-2009, 11:58
ако наистина смяташ, че тя е нещо специално за теб си я върни :-) :)

Cathylicious
05-08-2009, 12:13
Хубаво е,че това момиче те е накарало да се промениш .. Но от личен опит ти казвам,колкото и да са силни чувствата,доста трудно се възобновява дълга връзка ..Но ако наистина я цениш,върни си я ..

YellowCarD
05-08-2009, 18:23
Да,но не знам дали трябва все пак бяхме заедно година и половина дали трябва още и дали не се е изчерпало всикчко :(

blackvelvet
05-09-2009, 11:36
Да,но не знам дали трябва все пак бяхме заедно година и половина дали трябва още и дали не се е изчерпало всикчко :(

Защо?!.....ако си мислиш,че всичко се е изчерпало,може наистина да е така.Щом тя е момичето,което е успяло да те промени и толкова я обичаш...говори с нея,да видиш дали и тя иска да се съберете отново.Желая ти успех :)

soul1199
05-09-2009, 11:56

Защо?!.....ако си мислиш,че всичко се е изчерпало,може наистина да е така.Щом тя е момичето,което е успяло да те промени и толкова я обичаш...говори с нея,да видиш дали и тя иска да се съберете отново.Желая ти успех :) \:D/ \:D/

SmiLe1
05-09-2009, 12:06
Ако чувствата ти към нея са силни - върни си я... Момиче,което да промени момче,това нещо се случва 1 на нз колко хиляди ... Дано и тя да иска да се съберете... Успех :) :grin:

vampirekiss
05-09-2009, 12:16
ами всичко зависи от това дали я наистина искаш отново да си с нея или не.В предишната ви връзка е имало много лъжи,но след като те за вече но яве,защо не опитате да почнете от начало на чисто.

smileforyou12
05-10-2009, 05:09
не мисля че ще е както преди но ако наистина искаш да си с нея бъди

hisy
05-10-2009, 07:04
върни си я.. БОРИ СЕ ЗА НЕЯ ДО КРАЙ...айде Успех :)

Ilikeliljon
05-10-2009, 07:40
Виж приятелю сам каза, че си се променил. Това е много хубаво и помисли дали наистина си заслужава да си я връщаш (може и да си заслужава, но си помисли). Аз така и не разбрах тя ли прави нещо пред теб или не. Ако прави някакви неща, то на мен повече ми се струват на игрички с теб, но все пак най-важното е да бъдеш разумен и да помислиш сам. Ти най-добре знаеш в каква ситуация си! :)

YellowCarD
05-10-2009, 10:24
Ами да ние се видяхме аз само я гушках това онова и тя ми каза,че има пак чувства към мен,но не иска пак да й объркам живота и че нямам право да влизм и излизам от живота й когато си поискам.И аз почнах да и говоря,че този път ще е различно и тя каза ти няма никога да се промениш винаги ще си бъдеш същия не мога да съм с теб просто не мога да си причиня отново същата болка която преживях за година и половина.. Това ми каза само :( и явно няма да съм с нея .. Ами какво да се боря за нея аз толкова много направих тя просто неможе да ми прости нещата които направих а и аз да бях на нейно място и аз не бих простил..

mynichka
05-10-2009, 10:45
Аз напук на всички ще кажа остави я ...толкова си я наранил има ли смисъл още?

evelinka1122
05-10-2009, 10:48
ако ставаш и лягаш с мисълта за нея, значи трябва да си я върнеш!

bogzfaggot
05-10-2009, 11:08
Аз напук на всички ще кажа остави я ...толкова си я наранил има ли смисъл още?И аз съм на това мнение,според мен не си се променил,хората не се променят,знам го от личен опит.Няма смисъл,ти не я заслужацаш,ше я нараниш пак и ше страда още повече.Остави я да намери някого,които я заслужава.

YellowCarD
05-10-2009, 16:53
ако ставаш и лягаш с мисълта за нея, значи трябва да си я върнеш!

Ами да правя го,но точно заради това няма да я връщам прекалено много я обичам за да й причиня отново толкова много болка по добре мен да ме боли,че не съм с нея отколкото нея да я боли,от лъжите ми и изневерите.

Take_That
05-10-2009, 20:05
ако наистина смяташ, че тя е нещо специално за теб си я върни :-) :)

Подкрепям мнението на kristito3 :)

Hilary_
05-10-2009, 20:12
Амм ти решаваш... но пропаднала ли е веднъж значи нещо куца... :? Трябва двойно повече старания... а и ти каза че си се променил...тя в момента харесва старото ти аз... и до кога ще се криеш зад тази маска?! :? Помисли дали си струва... :?