View Full Version : Чуждото мнение или аз самата?
.. DeViL mAy CrY ..
05-08-2009, 15:51
Здравейте.
Поставена съм пред една дилема.Има едно момче което беше бившият 12 клас в училището което уча,миналата година завърши.С него си пишехме по скайпа,много искаше да се висиме ама той е по женкар.Аз също искам да се видя с него,ама той иска в тях да се виждаме.Някой ще си кажат аа тя по тях ходи на първа среща.Бих искала по кафета,но бих отишла и в тях.Икса ми се да му кажа и в петъка да се видим.Той е искал да се виждаме когато е имал и гадже,и на мен ми стана супер тъпо ,щото ако тръгнем то и с мен ще стане така а аз ще се съсипя.Приятелките ми казват че аз не съм за него както и той за мен,но мен нещо ме тегли към него. :o На живо нищо не сме си казвали а по скайпа какво ли не сме си писали.НЕзнам какво да правя иска ми се да се видим.Кажете вие на мое място с такъв женкар какво бихте направили
Аз не мисля ,че връзката би издържала много време ... явно той си ги избира просто така по красота или нещо така и само се забавлява с момичетата (както предишната му). Няма смисъл да се занимаваш с него тъй като , той навярно и тебе ще зареже ... Това си е мое лично мнение - дано съм помогнал.
Такива ги срещам всеки ден... :lol: :lol: иначе тва че те кани в тях трябва да ти говори нещо или поне на мен ... :? амм покажи му че си различна... но не очаквай нещо сериозно от такъв тип момче... :?
got2Bthe1
05-08-2009, 15:56
Аз не мисля ,че връзката би издържала много време ... явно той си ги избира просто така по красота или нещо така и само се забавлява с момичетата (както предишната му). Няма смисъл да се занимаваш с него тъй като , той навярно и тебе ще зареже ... Това си е мое лично мнение - дано съм помогнал.
темата е отпреди повече от година закво я извади???? ся ше си дигнеш мненията и без да връщаш теми от началото на форума...
.. DeViL mAy CrY ..
05-08-2009, 15:59
не е току що я пуснах
smileforyou12
05-08-2009, 16:00
темата е отпреди повече от година закво я извади???? ся ше си дигнеш мненията и без да връщаш теми от началото на форума...
пише 8 май 2009 година :)
smileforyou12
05-08-2009, 16:01
относно по темата не се занимавай с подобни момчета
намери си момче което когато ходи с теб да гледа само теб и никоя друга, както се е случило с теб когато той е ходил с бившата му
но ти си прецени
got2Bthe1
05-08-2009, 16:04
не е току що я пуснах
оф сори на двамцата погледнал сам датата на регистрация....мн сори....иначе съм съгласен с smileforyou12
темата е отпреди повече от година закво я извади???? ся ше си дигнеш мненията и без да връщаш теми от началото на форума...Това шише дето е аватара ти май доста пъти го употребяваш и в големи количества :-D :D :D :D :D
soul1199
05-08-2009, 16:37
Аз не мисля ,че връзката би издържала много време ... явно той си ги избира просто така по красота или нещо така и само се забавлява с момичетата (както предишната му). Няма смисъл да се занимаваш с него тъй като , той навярно и тебе ще зареже ... Това си е мое лично мнение - дано съм помогнал.направо ми взе думите,+тва да се срешнете у тях е просто намек,че не иска нщ сериозно,а най-мн да преспите и да те зареже :)
soul1199
05-08-2009, 16:43
пише 8 май 2009 година :)да и аз тва гледах :shock: :shock: :razz: :razz:
evelinka1122
05-08-2009, 16:43
тоя човек за стола в тях ли е вързан? вижте се, но не у тях....
Що не написа една тема за извънземните, щеше да има същия ефект.От скайпа е все едно да ми разправяш хипотези за характера му или чувствата! :D :D :D 8-) 8-) 8-) :razz: :razz: :razz:
щом е искал да се вижда с тебе докато е бил с гадже сама си направи извод :)
moneycomeme
05-08-2009, 19:59
....ако ти се ебе отивай,ама не очаквай нищо повече.
ThePowerOfLove
05-08-2009, 20:46
Ако ти се занимава с такъв тип момчета - пробвай се, ама после да не се оплакваш, че те зарязал след второто е*ане :?
justbebsi
05-08-2009, 21:03
Ако искаш търсиш сериозна връзка , това не е момчето :?
beachy_bunny
05-08-2009, 21:17
За к'фо се бориш :
За нещо сериозно или за едно ебане ?
отговори си на този въпрос ии сама реши дали ще излезеш с него или не
moon_flower
05-08-2009, 21:19
Недей.За теб няма да се промени специално отношението му към връзките и жените.По-добре си намери момче,с което да си сигурна.
BigFakeSmile
05-08-2009, 22:27
ако той толкова иска да се видите, ще може и да е навън :)
не трябва само щото си луда по него да се съгласяш
за първа среще у тях е мега тъпо
ии...не си таи излишни надежди...такива женкари не са за връзка повече от месец два
.. DeViL mAy CrY ..
05-09-2009, 09:23
Благодря за съвеитите :-) :-)
разликата е там между чуждото мнение и твоето, че ти го изпитваш на свой гръб, а другите са само наблюдатели за които е много по-лесно само да седят и да съветват, така че ти си прецени, понеже ти си "носиш кръста" , а не другите
Take_That
05-09-2009, 21:15
Искал да се видите в тях - какъв е хитрец само 8-)
Сега по темата сериозно - не мисля, че ще е добре за теб да се занимаваш с него. Това, че те вика в тях е доста показателно - помисли какви са му очакванията, ако отидеш в тях и какво ще си помисли за теб :)
това момче иска само сескс от теб..нищо друго.. :)