Влез

View Full Version : Може ли само с фитнес, без диета, да се стегне малко тялото

NaskoKaulitz
05-08-2009, 17:35
Значи имам нужда от малко стягане, но проблема е че въобще не мога да пазя диета.Всеки ден ходя на фитнес и се потя доста обилно.....мисля че има малка разлика в корема и гърдите, но се чудя дали не си внушавам.Кажете ми без диета възможно ли е, защото въобще не се сдържам, а като ям нещо което "не трябва", ми става адски кофти и си мисля че тренировките са напразни :( :( :(

tItEufFf
05-08-2009, 17:42
Ами той спрота е за стягане, а диетата за отслабване. А и със спорта също се отслабва.
Аз спортувам и си ям каквото ми душа поиска.. И свалих 2 килограма за една седмица :)

NaskoKaulitz
05-08-2009, 17:46
Ами той спрота е за стягане, а диетата за отслабване. А и със спорта също се отслабва.
Аз спортувам и си ям каквото ми душа поиска.. И свалих 2 килограма за една седмица :)И аз съм свалил май около килограм :-P само да се стегна ама да ям квото искам, че направо лошо ми става като гледам другите как се тъпчат :D

Fych
05-08-2009, 17:51
Ще се стегнеш,но все пак няма как да подържаш добра фигура,ако се тъпчеш като прасенце :D

zai4ety13
05-08-2009, 18:10
Офф Наско и до тука ли си дотътри големият си токио хотелски фенски задник :D Аз си мислех, че знаеш само за Кофата, но явно съм грешяла :D

NaskoKaulitz
05-08-2009, 18:12
Офф наско и до тука ли си дотътри големият токио хотел фенски задник :D Аз си мислях, че знаеш само за Кофата, но явно съм грешала :DСериозни въпроси не се задават в кофата 8-)

tuzaro
05-08-2009, 18:25
тебе само Аушвиц ще те оправи.

GbSy
05-08-2009, 18:34
Без диета нищо не става, както и без упражнения.
Ако си мислиш, че 10 минути на велоергометъра + 20 минути кардио ще те оправят, жестоко се лъжеш.
Тъй че, диетувай.

dark_wings
05-08-2009, 18:48
Ама то само с фитнес става!Никви диети!Просто не требва да се тъпчеш.За да отслабнеш и стегнеш,само спорт му е майката.Дори и да ядеш некви ''боклуци'' пак нищо нема да ти стане стига тва да не е всеки ден.

NaskoKaulitz
05-08-2009, 19:06
Ама то само с фитнес става!Никви диети!Просто не требва да се тъпчеш.За да отслабнеш и стегнеш,само спорт му е майката.Дори и да ядеш некви ''боклуци'' пак нищо нема да ти стане стига тва да не е всеки ден.Да "боклуците" от около 2 месеца съм ги спрял, но не мога да ям примерно без хляб, или без газирано, както и 1-2 вафли за десерт

MP
05-08-2009, 19:11
Отговорът на въпроса ти е : НЕ .Диетата или хранителеният режим (както искаш го наричай) е задължителна,поне ако си сериозен.С боклуци няма да постигнеш нищо.Те са вредни.Пък и не се изисква чак толкова много.Просто без сладко,газирано и тестено (хляб,пици,баници...).

zvezdichkaaa
05-08-2009, 19:13
Според мен пък не е чак толкова фатално,ако си хапва по-малко сладко примерно.Аз например поне веднъж-два пъти в седмицата си взимам сладолед.То пък не може хич да не се яде сладко...

MP
05-08-2009, 19:18
Въпрос на воля е.Ако искаш да постигнеш нещо,трябва да можеш да правиш лишения,иначе е загуба на време.

clever
05-08-2009, 19:26
за 1-рви път те виждам да пишеш на раздел различен от Кофата :razz:

zai4ety13
05-08-2009, 19:48
за 1-рви път те виждам да пишеш на раздел различен от Кофата :razz: ами всъшност един път беше пуснал тема в раздела за училище и искаше да му напишат някво есе. Трябвало да изкара 6 защото имал "5,5,6" тва помня :-D
П.П:Чудя си се на себе си как помня такива глупави неща вместо години от историята :D

Magic_Girl
05-10-2009, 14:37
Ами моя фитнес инструктор ме кара да пазя диета, защото без диета няма голям ефект и аз съм се убедила в това. Вече година и нещо пазя диети и чесно казано свикнах с това. Диетите според мен са по-здравословни спрямо хамбургерите и чипсовете. Тъй че опитай някоя диетка пък може и да има по-голям резултат.

zvezdichkaaa
05-10-2009, 14:41
Ами моя фитнес инструктор ме кара да пазя диета, защото без диета няма голям ефект и аз съм се убедила в това. Вече година и нещо пазя диети и чесно казано свикнах с това. Диетите според мен са по-здравословни спрямо хамбургерите и чипсовете. Тъй че опитай някоя диетка пък може и да има по-голям резултат.

Каква диета пазиш? :P

propusk
05-10-2009, 14:53
Според мен ще стане и без диета, но все пак при всеки е различно...

HarumScarum
05-10-2009, 14:56
Естествено че може!

bebygirl
05-10-2009, 17:18
Естествено че може!
i spored men pri men taka stana v na4aloto bez dieti samo fitnes svalix dosta kg nad 10-15 no sega xodq samo za podryjka to nemoje ve4no da se svalq e est ne se i typ4a ograni4avam se taka ,4e nqma nevazmojni ne6ta :-P

clever
05-10-2009, 17:31
Естествено че може!+1
за кви диети пък ти... :lol: яж квото си искаш

colymoly
05-12-2009, 14:14
Аз спортувам и си ям каквото ми душа поиска.. И свалих 2 килограма за една седмица :)И аз съм свалил май около килограм :-P само да се стегна ама да ям квото искам, че направо лошо ми става като гледам другите как се тъпчат :D
не знам защо, но още преди да видя кой е написал коментара се сетих, че си ти :razz: :razz:

dork
05-12-2009, 18:32
аз карам на мюсли и цигари .. :? изобщо не е добре ама лятото идва няма как :-D :grin: