- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Може ли само с фитнес, без диета, да се стегне малко тялото
Значи имам нужда от малко стягане, но проблема е че въобще не мога да пазя диета.Всеки ден ходя на фитнес и се потя доста обилно.....мисля че има малка разлика в корема и гърдите, но се чудя дали не си внушавам.Кажете ми без диета възможно ли е, защото въобще не се сдържам, а като ям нещо което "не трябва", ми става адски кофти и си мисля че тренировките са напразни![]()
![]()
![]()
И аз съм свалил май около килограмПървоначално написано от tItEufFf
само да се стегна ама да ям квото искам, че направо лошо ми става като гледам другите как се тъпчат
![]()
Ще се стегнеш,но все пак няма как да подържаш добра фигура,ако се тъпчеш като прасенце![]()
Офф Наско и до тука ли си дотътри големият си токио хотелски фенски задникАз си мислех, че знаеш само за Кофата, но явно съм грешяла
![]()
Сериозни въпроси не се задават в кофатаПървоначално написано от zai4ety13
![]()
тебе само Аушвиц ще те оправи.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Без диета нищо не става, както и без упражнения.
Ако си мислиш, че 10 минути на велоергометъра + 20 минути кардио ще те оправят, жестоко се лъжеш.
Тъй че, диетувай.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ама то само с фитнес става!Никви диети!Просто не требва да се тъпчеш.За да отслабнеш и стегнеш,само спорт му е майката.Дори и да ядеш некви ''боклуци'' пак нищо нема да ти стане стига тва да не е всеки ден.
Да "боклуците" от около 2 месеца съм ги спрял, но не мога да ям примерно без хляб, или без газирано, както и 1-2 вафли за десертПървоначално написано от dark_wings
Отговорът на въпроса ти е : НЕ .Диетата или хранителеният режим (както искаш го наричай) е задължителна,поне ако си сериозен.С боклуци няма да постигнеш нищо.Те са вредни.Пък и не се изисква чак толкова много.Просто без сладко,газирано и тестено (хляб,пици,баници...).
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Според мен пък не е чак толкова фатално,ако си хапва по-малко сладко примерно.Аз например поне веднъж-два пъти в седмицата си взимам сладолед.То пък не може хич да не се яде сладко...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Въпрос на воля е.Ако искаш да постигнеш нещо,трябва да можеш да правиш лишения,иначе е загуба на време.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
за 1-рви път те виждам да пишеш на раздел различен от Кофата![]()
ами всъшност един път беше пуснал тема в раздела за училище и искаше да му напишат някво есе. Трябвало да изкара 6 защото имал "5,5,6" тва помняПървоначално написано от clever
![]()
П.П:Чудя си се на себе си как помня такива глупави неща вместо години от историята![]()
Ами моя фитнес инструктор ме кара да пазя диета, защото без диета няма голям ефект и аз съм се убедила в това. Вече година и нещо пазя диети и чесно казано свикнах с това. Диетите според мен са по-здравословни спрямо хамбургерите и чипсовете. Тъй че опитай някоя диетка пък може и да има по-голям резултат.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Първоначално написано от Magic_Girl
Каква диета пазиш? :P
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Според мен ще стане и без диета, но все пак при всеки е различно...
i spored men pri men taka stana v na4aloto bez dieti samo fitnes svalix dosta kg nad 10-15 no sega xodq samo za podryjka to nemoje ve4no da se svalq e est ne se i typ4a ograni4avam se taka ,4e nqma nevazmojni ne6taПървоначално написано от HarumScarum
![]()
+1Първоначално написано от HarumScarum
за кви диети пък ти...яж квото си искаш
не знам защо, но още преди да видя кой е написал коментара се сетих, че си тиПървоначално написано от NaskoKaulitz
![]()
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
аз карам на мюсли и цигари ..изобщо не е добре ама лятото идва няма как
![]()
![]()