View Full Version : Купоооннн и сексссс....искаммм хелппп
sladko_teenche_v
05-08-2009, 19:39
Леле хора...реве ми се! ;[ Утре съм канена на купон и естествено там ще са и всички готини момци от квартала :lol: :D обаче има 1 проблемм...аз съм в цикъл 2ри ден. Сигурно се досещате какъв е въпроса... :-D :shock: Как мога да си спра менструацията поне за 1 ден... това с витамин С вярно ли е?има ли и други начини?
Благодаря за отговорите на тъпия въпрос предварително :*:*:*:*
Arr0gAnT
05-08-2009, 19:44
витамин ц само го намаля няя да спре напълно...
sladko_teenche_v
05-08-2009, 19:51
ужассс.... ше тряя ги режа :D някой друг ? :shock:
Да се ебеш ли смяташ :D 8-)
radoslav4o
05-08-2009, 19:54
Направо е нетърпелива хихи :D
sladko_teenche_v
05-08-2009, 19:55
да.... :-D
summerlove66
05-08-2009, 19:56
То е доказано , че можех да си се ебеш и докато си неразположена .. Просто не е много здравословно .. Здравето ти е по-важно според мен от " момците от квартала " .. Иначе и да искаш не можеш да го спреш :)
radoslav4o
05-08-2009, 19:57
Ми с устичка, ръчичка и ... дупенце :-P
Бе нали в подписа ти пише че си заедно с някой от 3 месеца .. изчакай да ти свърши и се еби с него :lol:
LovEsIckk
05-08-2009, 19:58
Не можеш да спреш цикъла си,особено вече след като ти е дошло..
Сорка,няма да можеш да си начешиш крастата :) Ама има пичове дето за едното ебане не ги бърка да те праснат до като си в мензис..И все пак надеждата умира последна. 8-)
ubuntureload
05-08-2009, 20:00
Емииии видяло се е ще смучеш пишки.... което пак е по добре от нищо :-) 8-) :P
radoslav4o
05-08-2009, 20:01
Сорка,няма да можеш да си начешиш крастата :) Ама има пичове дето за едното е**не не ги бърка да те праснат до като си в мензис..И все пак надеждата умира последна. 8-)
Егати пичовете 8-)
Само внимавайте на сутринта от устата на "пича" да не стърчи конец и определено няма да е от пакетче чай :razz: :razz: :razz:
sladko_teenche_v
05-08-2009, 20:01
Бе нали в подписа ти пише че си заедно с някой от 3 месеца .. изчакай да ти свърши и се е** с него :lol:
тва е старо...просто не съм го махнала... :D
MakeMeLaugh
05-08-2009, 20:09
Сорка,няма да можеш да си начешиш крастата :) Ама има пичове дето за едното е**не не ги бърка да те праснат до като си в мензис..И все пак надеждата умира последна. 8-)
Аааа, мен примерно яката ме бърка :?
:)
няма как да го спреш тей че .. няма да се ебеш айде.. даваи го анално
MakeMeLaugh
05-08-2009, 20:25
Ще ядеш тупаници, стига си разваляла лапетиите 8-)
thespark
05-08-2009, 20:28
Абе кво се косиш ако питат кажи , че са ти отрезали топките и така :grin: :grin: :grin: :grin: :D :D
psychopath
05-08-2009, 23:13
боли те куро че си в цикъл :D
TheBlackStranger
05-09-2009, 06:49
Рутаскорбин, Примолут Нор5, pampa
http://www.teentopic.net/index.php?option=com_content&task=view&id=112&Itemid=46
bqsna_teenagerka
05-09-2009, 08:21
То е доказано , че можех да си се ебеш и докато си неразположена .. Просто не е много здравословно .. Здравето ти е по-важно според мен от " момците от квартала " .. Иначе и да искаш не можеш да го спреш :)
абсолютно съгласна
neznaesh
05-09-2009, 10:18
Никак не се извинявам за крайното изказване, което ще направя.
Въпросът ти не е тъп, а ти си тъпа. Как може заради едното ебане да си спираш цикъла? Това трябва да си толкова кух, толкова кух, че чак пробит! Въобщ даваш ли си сметка, че това е опасно и не бива да с нарушава вече придобития ритъм? И как си го мислиш това - "О, витамин Ц, тая вечер искам да се еба, я го спри това течащото за няколко часа, пък утре сутрин пак ми го пусни..."
Баси невежеството!!!!
tekila_sunrise
05-09-2009, 10:22
точно,и тва да тръгнеш да се чукаш с непознати...е ,ти си знаеш...
ZlobenDEDO
05-09-2009, 10:37
Леле хора...реве ми се! ;[ Утре съм канена на купон и естествено там ще са и всички готини момци от квартала :lol: :D обаче има 1 проблемм...аз съм в цикъл 2ри ден. Сигурно се досещате какъв е въпроса... :-D :shock: Как мога да си спра менструацията поне за 1 ден... това с витамин С вярно ли е?има ли и други начини?
Благодаря за отговорите на тъпия въпрос предварително :*:*:*:*
абе вместо да си спираш цикъла намери си някой който да не е много гнуслив и давай :razz:
dydolinkka93
05-09-2009, 11:25
а стига бе ти нормална ли си :D ?? как ще си спираш цикъла заради е*ане
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-09-2009, 11:28
Боже, келешът (авторката на темата) акъл няма и за 13-годишно, а вече взехте да му давате съвети как да се нае*е. Ай сиктир.
Понякога си мисля, че от толкова тъпотия няма накъде повече, но сега се убеждавам, че имало...чудя се как може да си толкова проста, че заради едното ебане не можеш да изтраеш 3-4 дена, толкоз ли си примряла за секс, че да си тровиш организма с глупости...
...курвенска работа...
момиче си
имаш алтернативи
ето за какво се ходило на купони..... а някой може ли да ми отговори на това,защо всички гърци слагатат българките под общият знаменител "курви" :-o :? :-x :x
princess85
05-09-2009, 13:22
не се обиждай, но ми се струва малко курвенско .. :?
ZlobenDEDO
05-09-2009, 13:57
защо всички гърци слагатат българките под общият знаменител "к**ви" :-o :? :-x :x
абе да го духат гърците, да си гледат малките пишки и жените им с дебели колкото танкер задници и косми по гърдите, като дойдат тук им изтичат лигите като видят някоя от нашите мацки
какви са тези етикети курви, курвари, нормално е на млад човек да му се е*е и щеше да е тревожно ако бе обратното :D
HichNeMiPuka
05-09-2009, 14:11
абе да го духат гърците, да си гледат малките пишки и жените им с дебели колкото танкер задници и косми по гърдите, като дойдат тук им изтичат лигите като видят някоя от нашите мацки
какви са тези етикети к**ви, курвари, нормално е на млад човек да му се е*е и щеше да е тревожно ако бе обратното :D
съгласна съм
тъпите, гнусни, нечистоплътни, гръцки малоумници
не могат и добър ден да кажат
защо всички гърци слагатат българките под общият знаменител "к**ви" :-o :? :-x :x
какви са тези етикети к**ви, курвари, нормално е на млад човек да му се е*е и щеше да е тревожно ако бе обратното :D
те че са такива, такива са, но едно е да казват хората от др държави "красивите българки", съвсем др "българка =уличница",но явно никой не го ебе как гледат другите нашата държава и как ни наричат :?
С подобен просташки език, а по-важното манталитет, до никъде няма да стигнете!
Край на вулгаризмите.