PDA

View Full Version : Как бихте постъпили?

bernol
05-08-2009, 20:51
Ако човекът, който обичате(казвам го, не за да ми кажете, че го правите, защото го обичате, а за да поясня че не става дума за случаен) ви признае че има несбъдната сексуална мечта да бъде доминиран от вас и би го възбудило много да му причините болка в сексуален контекст, как бихте реагирали? Не говорим за брутални неща, а примерно връзване, черно бельо, камшик, восък, щипки и тнт играчки. Ако решите да ми отговорите, поставете се мислено в ситуацията. Бихте ли отказали или да го напляскате през смях набързо или бихе влязли в ролята и да се постараете да усети какво си е пожелал? И с желание или само, заради него бихте го направили. Бих се радвал да ми отговорят хора с малко опит в тези неща, а не такива, които биха се изсмяли на темата. И бихте ли имали някакви психически пречки пред това да му причините по-силна болка или бихте се ограничили до актьорско майсторство?

SpOrTs_GiRl
05-08-2009, 21:03
Тези фантазии обикновено не се обсъждат кой-знае колко .. Поне за мен това е нещо лично, някои хора дори ги е срам да си признаят за какво си мечтят в леглото. Щом се е навил чак да ми признае, значи много го иска. Бих се постарала да направя необходимото, стига да е в рамките на нормалното..
П.П. Била съм само с един и почти нямам опит, но не виждам пречка да отговоря в темата. : )

JenataNaShefa
05-08-2009, 21:08
Восък ;-)

Според мен е много лично и се споделя ако си имате пълно доверие с партньора за да няма неприятни изненади.
Не мисля че бих имала проблем да му причиня болка, не че съм садистка, но щом иска и му е мечта защо да не я сбъдна :)

Macallan
05-08-2009, 21:11
пробвай ... може да ти хареса :)

hamacs563
05-08-2009, 21:54
Ако се познавате наистина добре,защо не :-P .... Нямам опит точно в такива игрички :-D но ако на него му е мечта и ми я сподели защо да я оставяме незбъдната, нали мечтите са,за да се осъществяват :)

summerlove66
05-08-2009, 21:58
Незнам аз го намирам страхотно като идея .. Нещо подобно на една от моите мечти е .. Момиче съм .. Харесва ми да е грубо , страстно ... И камшика и белезниците са си класика .. А относно това , ако си решила да играеш ролята , то постарай се да бъдеш добра актриса ..

bernol
05-08-2009, 22:04
Ей, аз съм момче, което не може да си поиска, а не момиче, но благодаря за отговорите ... :)

dragonfly92
05-08-2009, 22:04
ами ако наистина много много много го иска бих го направила, но само веднъж колкото да му изпълня мечтата :) иначе бих заложила повече на актьорско майсторство , не мисля че бих могла наистина да му причиня болка :? (надявам се все пак да няма такива фантазии :? )

Quasar
05-09-2009, 06:41
мой човек спокойно просто можеш да и предложиш...тук говорим за нашите характери и нашите връзки...не ти помагаме...иначе най добре при мен става когато е имало сдърпване и сме си ядосани още (и двамата сме фенове на по-изчанчените упражнения-без чак мнооооого извращения) и всичко се споделя и се знае...та ако я познаваш добре и знаеш как ще реагира действай :)

lazy_lady
05-09-2009, 10:06
Бих му угодила, да, и бих се постарала доста. Но само ако е от време на време, а не да се превърне в ежедневие този вид секс. За разнообразие да, но за постоянно не бих.

GreenFairy
05-09-2009, 10:55
На мен лично ми е голям мерак да завържа някой и да му правя само това което аз искам... Така, че за мен няма да е никакъв проблем, даже ще ми е кеф

ZlobenDEDO
05-09-2009, 11:00
Ако човекът, който обичате(казвам го, не за да ми кажете, че го правите, защото го обичате, а за да поясня че не става дума за случаен) ви признае че има несбъдната сексуална мечта да бъде доминиран от вас и би го възбудило много да му причините болка в сексуален контекст, как бихте реагирали? Не говорим за брутални неща, а примерно връзване, черно бельо, камшик, восък, щипки и тнт играчки. Ако решите да ми отговорите, поставете се мислено в ситуацията. Бихте ли отказали или да го напляскате през смях набързо или бихе влязли в ролята и да се постараете да усети какво си е пожелал? И с желание или само, заради него бихте го направили. Бих се радвал да ми отговорят хора с малко опит в тези неща, а не такива, които биха се изсмяли на темата. И бихте ли имали някакви психически пречки пред това да му причините по-силна болка или бихте се ограничили до актьорско майсторство?

може ли за протокола да кажеш поне ти на колко сте години да знаем какво да си представим?
защото за да почне някой да търси такива нестандартни изпълнения той трябва да се е пренаситил на нормален секс
ако сте дечурлига и вече такива неща ви се въртят из главите не е зле да посетите някой психолог да открие откъде идват тези мераци

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-09-2009, 11:01
Аз бих била с 2 ръце "ЗА". :) Все пак в секса нещата не трябва да закостеняват, трябва да се пробват нови неща. :) А и дори да не ми изглежда нещо особено, пак бих го направила заради партньора си, защото после той ще ми бъде задължен за някоя моя фантазия... ;)

bloodman
05-09-2009, 11:04
Ami bih go napravil...neznam v nachaloto bi mi stanalo malko smeshno...v smisal si pomislq che sym nqkoi zverookrotitel :D no po vreme na akta pod deistvie na vazbydata..dosta bih se postaral...P.P.i az nqmam koi znae kolko opit :)

Nail
05-09-2009, 16:59
Особено,ако ми разреши да му вържа ръцете, идеята ще ми се стори перфектна. Бих опитала и то не веднъж.

AlokiNn
05-09-2009, 17:17
НЕ виждам смисъл на темата ако ти искаш да ще го направиш нали него примерно го възбужда връзване и това стига да зн как да правиш здрав възел..