View Full Version : Относно окосмението на подмишниците
Моя въпрос е към момичетата който гласи следното :
Как си обезкосмявате подмишниците нацяло така, че след това да няма нито един косъм по тях при което резултата да остава възможно най дълго време
предварително благодаря за отговорите :)
k0k0l1n40
05-08-2009, 23:08
Не съм момиче,ама все пак да се изкажа....
Veet (или някоя по-хубава марка) крем за обезкосмяване.
Тези кремове на колко време се използват :)
k0k0l1n40
05-08-2009, 23:32
Зависи...
Зависи...
От гъстотата на окосмението ли зависи,горе долу колко пъти трябва да се използва за да има 100 процентов ефект :)
Macallan
05-09-2009, 06:02
ходи на кола маска да те скубе
Dollystar
05-09-2009, 06:03
С епилатор е най-добре. Появяват се чак след няколко седмици, махат се изцяло и не боли като свикнеш! А относно епилаторите на Браун с пинсети е най-добър, защото маха и най-малките косъмчета без да ти съдира кожата, така че ако си взимаш тепърва си купи такъв! 8)
за подмишници най-добре епилатор, НО пък ако се получат подкожни косми става много кофти
иначе с крем или бръснене
На не повече от седмица (да не кажа и по-малко).Те са на принципа на бръсненето,с разликата,че колкото и да си сакат в ръцете пак няма да се нараниш :lol:
А иначе най-добре ги махай с епилатор или кола маска :) Аз моите си ги махам с лентички и си ми е супер :grin:
bqsna_teenagerka
05-09-2009, 08:18
епилатор
sextazy_baby
05-09-2009, 08:27
С епилатор е най-добре
IronLady
05-09-2009, 08:35
само не разбрах какво това има общо със секса
Абе най-добре със сатъра на дядо! 8-)
ubuntureload
05-09-2009, 09:12
Епилатор и след тва всеки ден се мажа с един препарат така да го наречем и по 2 месеца няма никой гладки като бебешко дупе ... а сега се загледай и има няква по 1 милиметър супер руси и много тънки , трябва да се вгледаш отблизо за да забележиш нещо ... ама са отивам и тях да махам ....
hamacs563
05-09-2009, 09:12
С кремовете Veet :P и с лепенки :)
Naughty_
05-09-2009, 09:19
Имаш косми => смърдиш => няма секс 8-)
С епилатор е най-добре
А и е напълно безболезнено :)
KisSsSsSs
05-09-2009, 21:19
Кола маска.Поне при мен е най-добре така.
Пробвала съм и с кремове, и с епилатор ;)
Macallan
05-09-2009, 21:38
мен с епилатора ме мързи затова под ножа
LostSelf
05-09-2009, 22:52
с епилатор или с бръсначка когато нямам време 8-)
с епилатор или с бръсначка когато нямам време 8-)
Горе долу ми се изясни каква е ситуацията.Епиратор,кола маска,различни кремове.
Аз съм мъж и си ги обезкосмявам със самобръсначка, но се появяват отново на 3,4 ден и затова питах момичетата защото са специалистки по гладката кожа навсякъде :)
Мерси на всички са отговорите :)
Само аз ли ползвам бикчето си за бръснене? :lol:
_princess_
05-10-2009, 21:30
Епилатор и след тва всеки ден се мажа с един препарат така да го наречем и по 2 месеца няма никой гладки като бебешко дупе ... а сега се загледай и има няква по 1 милиметър супер руси и много тънки , трябва да се вгледаш отблизо за да забележиш нещо ... ама са отивам и тях да махам ....
И какъв е този препарат???
По темата: само с кола маска ги махам.
ubuntureload
05-10-2009, 21:38
Само за мъже ... и то всъност не че им спира растежа изцяло днес забелязах че са русички малки косъмчета .... ама и тях ги махнах и не се усети нищо ... само звука на епилатора нищо повече ....
_princess_
05-11-2009, 09:18
Само за мъже ... и то всъност не че им спира растежа изцяло днес забелязах че са русички малки косъмчета .... ама и тях ги махнах и не се усети нищо ... само звука на епилатора нищо повече ....
Е добре де, защо е само за мъже :D Аз не може ли да го ползвам ??
Какъв е, сподели :)
NeZaPoznat
05-11-2009, 09:22
Имаш косми => смърдиш => няма секс 8-)
Аз имам , но не смърдя - къпя се. Виж ако не се къпеш е друго 8-) тогава и целия да се бръснеш - секса е меко казано неприятен :D
С епилатор е най-добре
хахахха после аз съм бил прост.... хахахахахах как така няма да боли ве... вие нормални ли сте :D:D:D:D
ubuntureload
05-11-2009, 15:05
Е добре де, защо е само за мъже :D Аз не може ли да го ползвам ??
Какъв е, сподели :)
На него пише FOR MEN :D :oops: , не FOR GIRGL :P :-P
+ тва що да не можеш да го ползваш ще можеш ама кво ще кажеш ако се получи обратния ефект .... :D :-)
Macallan
05-11-2009, 15:15
С епилатор е най-добре
хахахха после аз съм бил прост.... хахахахахах как така няма да боли ве... вие нормални ли сте :D:D:D:D
това беше сърказъм тъпако
С кола маска не боли ли много все пак кожата на подмишниците е много крехка за тази работа :-)
_princess_
05-11-2009, 20:29
[quote=ubuntureload][color=darkred][b]
С кола маска не боли ли много все пак кожата на подмишниците е много крехка за тази работа :-)
Абе да ти кажа с всичко се свиква! А и с епилатор лично мен ме боли повече, защото самата процедура е по-бавна. А кожата като я опънеш хубаво и дръпнеш лентичката става мигновено и не се протрива нищо :) :)
JenataNaShefa
05-11-2009, 20:30
Гейове!
Кой те излъга, че мъжете които си обезкосмяват подмишницита са гейове :?
По темата: лентички или ако нямам много време самобръсначка
Що трябва някой да ме лъже? :razz:
Macallan
05-12-2009, 11:30
Гейове!
ти сигурно като ходиш по улиците в тези жеги и в радиус от 2 метра никои няма около теб
Ми момиче съм, нямам ги тея проблеми! :)
smileforyou12
05-12-2009, 13:26
Гейове!
ти сигурно като ходиш по улиците в тези жеги и в радиус от 2 метра никои няма около теб
:razz: :razz: как ще е гейско бе вие добре ли сте сигурно ходите с по 3 4 метра косми и сте големи мъже