- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно окосмението на подмишниците
Моя въпрос е към момичетата който гласи следното :
Как си обезкосмявате подмишниците нацяло така, че след това да няма нито един косъм по тях при което резултата да остава възможно най дълго време
предварително благодаря за отговорите![]()
Не съм момиче,ама все пак да се изкажа....
Veet (или някоя по-хубава марка) крем за обезкосмяване.
Първоначално написано от sweetsunshine
Тези кремове на колко време се използватПървоначално написано от k0k0l1n40
![]()
Зависи...Първоначално написано от norm12
Първоначално написано от sweetsunshine
От гъстотата на окосмението ли зависи,горе долу колко пъти трябва да се използва за да има 100 процентов ефектПървоначално написано от k0k0l1n40
![]()
ходи на кола маска да те скубе
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
С епилатор е най-добре. Появяват се чак след няколко седмици, махат се изцяло и не боли като свикнеш! А относно епилаторите на Браун с пинсети е най-добър, защото маха и най-малките косъмчета без да ти съдира кожата, така че ако си взимаш тепърва си купи такъв!![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
за подмишници най-добре епилатор, НО пък ако се получат подкожни косми става много кофти
иначе с крем или бръснене
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
На не повече от седмица (да не кажа и по-малко).Те са на принципа на бръсненето,с разликата,че колкото и да си сакат в ръцете пак няма да се наранишПървоначално написано от norm12
![]()
А иначе най-добре ги махай с епилатор или кола маскаАз моите си ги махам с лентички и си ми е супер
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
епилатор
Абе най-добре със сатъра на дядо!![]()
Get you're ass in the car, bitch!
Епилатор и след тва всеки ден се мажа с един препарат така да го наречем и по 2 месеца няма никой гладки като бебешко дупе ... а сега се загледай и има няква по 1 милиметър супер руси и много тънки , трябва да се вгледаш отблизо за да забележиш нещо ... ама са отивам и тях да махам ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
С кремовете Veet :P и с лепенки![]()
А и е напълно безболезненоПървоначално написано от sextazy_baby
![]()
Кола маска.Поне при мен е най-добре така.
Пробвала съм и с кремове, и с епилатор![]()
мен с епилатора ме мързи затова под ножа
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
с епилатор или с бръсначка когато нямам време![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Горе долу ми се изясни каква е ситуацията.Епиратор,кола маска,различни кремове.Първоначално написано от LostSelf
Аз съм мъж и си ги обезкосмявам със самобръсначка, но се появяват отново на 3,4 ден и затова питах момичетата защото са специалистки по гладката кожа навсякъде
Мерси на всички са отговорите![]()
Само аз ли ползвам бикчето си за бръснене?![]()
Първоначално написано от _princess_
Само за мъже ... и то всъност не че им спира растежа изцяло днес забелязах че са русички малки косъмчета .... ама и тях ги махнах и не се усети нищо ... само звука на епилатора нищо повече ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!