View Full Version : Кожата на лицето
excellence
05-09-2009, 08:59
здравейте
нямам акне или някакви други кожни проблеми, дето трябва да се лекуват, но от известно време постоянно ми се появяват някакви единични пъпки по челото, слепоочията, около устата, носа и в тая област и е супер гадно. На всичкото отгоре ми остават и белези после. :booooomb: Мия се с Гарние 3в1 (не, че помага ама..) също и с тоник на Елея всеки ден, но все се появяват нови и нови. Направо ще се гръмна. А до преди половин година всички ми се изнендваха как кожата ми винаги е била гладка и без нито една пъпчица. Не знам какъв може да е проблема. Уж не ям много сладко и тежки храни, пия витамини....... :(
дайте някакъв съвет или продукт да си купя
jenichka
05-09-2009, 09:05
еее то пък не може изобщо да нямаш пъпки!нормално е да ти излизат от време на време.ако не ги стискаш няма да ти остават белези! :)
excellence
05-09-2009, 09:06
но преди никога не съм имала пъпки
а сега излизат МНОГО
PepElqShKaAa
05-09-2009, 12:17
случва се :) не може цял живот да имаш перфектна кожа (макар на мен много да ми се иска :( ) но не мога да ти препоръчам нещо ефикасно,защото на мен нищо не ми е помогнало.Продължават да ми излизат пъпки,понякога малко,друг път - повече.. :(
HarumScarum
05-09-2009, 13:38
Значи,нормално е след като ти свърши(цикъла) да ти се появят 1-2 пъпки,а за това какво помага,има един крем Кларина,вземи си го от някоя аптека,ако не се лъжа е български и много помага.
Успех!
SuperBadSuperFresh
05-09-2009, 21:22
Иди на дерматолог
mechtaq_za_teb
05-10-2009, 09:36
но преди никога не съм имала пъпки
а сега излизат МНОГОНа колко си години ?
Drucilla
05-10-2009, 09:53
нормално е да ти се появи някоя пъпчица, но за да се справиш по - бързо с нея пробвай това: Вечер преди да си легнеш потопи една клечка за уши в гореща вода и я допри до пъпката, след това намажи с нещо на спиртна основа за премахване на пъпки. До сутринта пъпката ще се е изтеглила и възпалението няма да го има :P на мен ми помага :P успех :-P
excellence
05-10-2009, 12:26
на 17 съм.
и не мисля да ходя на дерматолог.. то ако за всичко се ходеше пшо лекари... не е чак такава болка за умиране, че да ходя на лекар.
Мислех си, ако има нещо, с което мога да спомогна за премахването им. :?
.. значи препоръчвам ти да спреш гарниера, защото преди си нямала пъпки тоест сигурно кожата ти не е мазна, а гарниера исушава много, а кожата за да осигури баланс почва да омазнява още повече и като спреш да използваш гарниера, кожата ти може да е още по-проблемна ..
(това е мое мнение - не съм специалист)
еми щом преди си нямала а сега са започнали да ти излизат си смени козметиката ,която ползваш за лице..и аз съм така -никога не съм имала пъпки ..но докато намеря правилните гелове ,тоници и т.н. все ми се показваше някоя и друга пъпка...
п.п. Ако те интересува ,продуктите за лице ,които използвам са ексфулиращ гел на регал ,на Avon - Planet spa серията която е за лице продуктите (много съм доволна) ,тоника ми за лице е на Thalloderma (те се водят мисля дерматологична козметика и лично аз съм доволна от продуктите им )