Влез

View Full Version : Може ли да обичате някого и същевременно да го осмивате?

AnzaRe
05-10-2009, 06:46
Може ли да обичате някого и същевременно да го осмивате?Вие сте.....

smileforyou12
05-10-2009, 06:48
ами да защо да не е възможно примерно след края на една връзка но чувствата още ги има но се е случило нещо е възможно

AnzaRe
05-10-2009, 06:50
ами да защо да не е възможно примерно след края на една връзка но чувствата още ги има но се е случило нещо е възможно
И аз така мисля....

TheBeliever
05-10-2009, 07:02
Защо трябва да е само след края на една връзка? Ако и двамата имате чувство за хумор и самоирония осмиването може да се превърне в забавна част от ежедневието ви. Естествено без да се прекрачват границите, които биха обидили и наранили партниора.

anity92
05-10-2009, 07:17
еми зависи :)

TooLittelTooLate
05-10-2009, 07:22
Ако осмиването е с разумни граници - да, защо не?! :)

smileforyou12
05-10-2009, 07:23
Защо трябва да е само след края на една връзка? Ако и двамата имате чувство за хумор и самоирония осмиването може да се превърне в забавна част от ежедневието ви. Естествено без да се прекрачват границите, които биха обидили и наранили партниора.
аз говорех за другия смисъл на въпрса

AnzaRe
05-10-2009, 07:23
Ако осмиването е с разумни граници - да, защо не?! :)
Да но ако няма разумни граници......?

TooLittelTooLate
05-10-2009, 07:25
Е, ако не е в разумни граници, може да е просто защитна реакция.

TheBeliever
05-10-2009, 07:26
Ако няма разумни граници и се прави за да нараниш човека отсреща, значи не го обичаш. Не може да твърдиш, че обичаш някого и същевременно да го обиждаш и нараняваш съзнателно. Това за мен не е любов.

Hilary_
05-10-2009, 07:52
Зависи... може да се усмива след края на връзката... ама по време на... е малко странно... :?

mitternacht
05-10-2009, 08:04
Не, не може.Ама вие, деца, не сте се влюбвали наистина и няма как да знаете.
Проблема е, в цялата история, че днес не знаете какво е истинското влюбване.Ех... ама ако някой ден, дай Боже, ви цапне, ще видите какво е.Толкова ще желаете някой и толкова ще го боготворите, че хич няма да помислите за осмиването му.

Чувствам се от старото поколение :) тцтцтц

AnzaRe
05-10-2009, 08:24
Проблема е, в цялата история, че днес не знаете какво е истинското влюбване.Ех... ама ако някой ден, дай Боже, ви цапне, ще видите какво е.Толкова ще желаете някой и толкова ще го боготворите, че хич няма да помислите за осмиването му.

Човек нямаш си напредстава какво става с мен през тази и седмица...направо тази любов ме подлуди....
Ае кажи ми...може ли като лудите да се ядосваш и да викаш из центъра заради това момиче...когато неможеш да си пишеш с нея подлудяваш,искаш да се свържеш с нея да си говорите....искаш така силно да я прегърнеш че не искаш да я пускаш никога.

Wrathchild
05-10-2009, 08:48
Това последното какво общо има с осмиването?
Едно е да се шегувате помежду си, друго е да се осмивате взаимно. И не, второто не е нормално.

kris4en
05-10-2009, 08:48
Никога не го правя :) какъв е смисъла да го осмиваш...аз лично не виждам такъв.Може би след някоя връзка има хора които точно по този начин май го преживяват...Направиха така с мен...беше една от най-ужасните седмици...В едно даскало сме-преди когато ме видеше и след мен правеше какво ли не,дори понякога го виждах...Нямаше начин да не ми е кофти...пък и аз по принцип лесно прощавам и много плача.Та...той се извини и промени,сега сме нещо като приятели.
Познавам доста хора които по този начин преживяват една раздяла-подигравки и постоянно говорене зад гърба...аз лично никога не бих го направила :) Ако е по време на връзката това значи че наистина не обичаш човека до себе си за да му причиняваш такава болка,повярвай ми :)

ivcheto0o
05-10-2009, 08:49
аз мисля че може .Ако не искаш другите да разберат че имаш чуства към този чивек :?

babity
05-10-2009, 09:01

Пич, слез от облаците, не си толкова порастнал. Май не ние сме тези, които не са се влюбвали истински. Точно въприсното боготворене става в 3-ти клас. Любовта между зрели хора не замъглява преценките им, нито убива чувството за хумор, нито подтиска кое да е качество на човека... но пак е любов. Аз непрестанно осмивам обектите на желанията си. Естествено, рядко го правя директно, защото на моменти чувството ми за хумор придобива леееко хапливи измерения, но всичко е от любов.

Ivalinka
05-10-2009, 09:01
едва ли във връзка... по-скоро ако единият пренебрегва другия, не го мисли за достатъчно стойностен и направо не го харесва, то другият.. (влюбеният) може да го осмива, за да се защити.. един такъв вариант :P

mechtaq_za_teb
05-10-2009, 09:03
Възможно е. Но аз не съм го правила.

kris4en
05-10-2009, 09:13
аз мисля че може .Ако не искаш другите да разберат че имаш чуства към този чивек :?

Ако наистина имаш чувства какъв е смисъла другите да не разберат... :? Мнението на другите ще се промени или...? странни хора има по тоя свят 8-)

smileforyou12
05-10-2009, 09:17

бре бре деца не сте се влюбвали наистина 8-)
всеки човек е различен недей да говориш така това че ти се чувстваш така не узначава че всички

moneycomeme
05-10-2009, 09:25
..естествено лично аз обичам да се бъзикам с всичко мърдащо около мен включително и със себе си...нали трябва да е забавно ;]

sextazy_baby
05-10-2009, 10:23
Зависи от доста неща

vampirekiss
05-10-2009, 10:51
Не ми се е случвало,но не е невъзможно.Понякога човек просто се влюбва в неподходящ човек и един вид това е начин да се самообедиш,че човека не е за теб.

Kostadin_682
05-10-2009, 10:51
Епа... може

TheBeliever
05-10-2009, 11:14
Мисля, че някои от вас бъркат осмиването с подиграване. Осмиване е да си направиш НЕзлонамерена шега с нечии недостатъци, с цел забава. Подигравката е да се присмиваш на недостатъците с цел нараняване.
Не бъркайте двете неща.

GameMaster
05-10-2009, 11:19
Еми да случвало ми се е.Даже доста често на майтап го осмивам моя,но не е умишлено а по-скоро с цел забавление.Той е свикнал вече да се базикам така с него и не ги приема навътре нещата.

co0L_gIrL
05-10-2009, 12:35

Аз лично не.. просто.. като обичам някой го защитавам, дори да ме скъсали или т.н.. Но всеки е различен все пак..

crazymm
05-10-2009, 12:50
Правя го само ако искам да прикрия чувствата си.. :?

Slave4You
05-10-2009, 15:18
Ми зависи ако става въпрос за нормални бъзици, колкото да става забавно ОК, но не си представям гаджето ми да ми се пресмива за по-сериозни неща... Абе зависи наистина;)

soul1199
05-10-2009, 15:48
зависи от ситуацията :)

tochica
05-10-2009, 16:01
не :?

Bellatrix
05-10-2009, 16:24
Естествено! С моя се обичаме адски много, заедно сме от много време и се скъсваме да се бъзикаме един с друг. :D Не знам доколко е романтично, но че е весело, спор няма.

teenems
05-10-2009, 16:37
Зависи... може да се усмива след края на връзката... ама по време на... е малко странно... :?

+1

Take_That
05-10-2009, 20:06
Ако няма разумни граници и се прави за да нараниш човека отсреща, значи не го обичаш. Не може да твърдиш, че обичаш някого и същевременно да го обиждаш и нараняваш съзнателно. Това за мен не е любов.

+++

mickelangelo
05-11-2009, 14:47
не бих го направил .. просто .. с която и да е .. ще съм имал общо ... а аз не обичам да ме помнят .. с лошо ..

snufff
05-11-2009, 16:09
Да,напълно възможно е..