Влез

View Full Version : Чувствам се пренебрегната!

samotenangel
05-10-2009, 08:18
Здравейте, съфорумци! Пиша тази тема, за да се изповядам и да поискам мнението ви.
С приятеля ми сме заедно от 6 месеца. На 17 години сме. Още от самото начало аз започнах да излизам само с него, защото нашите ме пускат трудно, а и гледах да сме заедно повече. Но постепенно това ни стана навик. От половин година не съм ходила на кафе с друг освен с него. Понякога излизам с майка ми, но има-няма 1 час и идва и той. от една страна ми е добре, защото осъзнах, че нямам приятели, защото те ме забравиха на 2рия ден. Сега само ме поздравяват.. Приятелят ми пък има много приятели и е всеки ден с тях. Преди искаше да сме само двамата, но от 2-3 седмици, когато излизаме звъни и на приятелите си и като се съберем всички той не ми обръща никакво внимание. по принцип съм чувствителен човек и това ме наранява. нямам нищо против приятелите му, готини са, говорят си с мен и се уважаваме, но като е с тях мене все едно ме няма. От тези няколко седмици не сме оставали сами дори за 1 час. Всякаш съм му омръзнала вече.. Снощи е излизал със сестра му, тя е на 23 години, и с приятелките и, все хубави момичета на по 23-24 години..прибрал се е в 7 сутринта! на мен ми стана адски гадно от тея неща, защотото докато аз седя сама у дома и няма с кой да си кажа 2 думи, той се забавлява с някакви си 20 годишни манекенки и Бог знае още какво... на всичкото от горе оня ден ми каза да съм била отслабнала, че не приличам на човек вече?!? за инфо- висока съм 1.70, тежа 55 кг? :neutral: #-o :-o Не съм от хората които ще му кажат да седи само до мене и да не е с никой друг, не съм такава, искам да е щастлив..но ме наранява много така и има мн момичета които само му се бутат в ръцете и то пред мене! и като му кажа, че не ми е приятно той казва, че си въобразявам, че никоя не му се бутала.. за Бога та те не спират да го канят на кафе, да го гледат най- предизвикателно и всякакви такива.. вече съвсем се обърках, както и вие сигурно..моля ви за мнение по темата.. :(

Hilary_
05-10-2009, 08:23
Амм поговори сериозно с него... и второто което мога да ти кажа е да си намериш приятелчета... смисъл не е нужно заради него да се лишаваш... а и ако не те разбере с думи като си намериш приятели и спреш да излизаш само с него може да му дойде акъла... :? А за мацките... спокойно не се нерви за неща които не знаеш дали са истина...недей само ще си съсипеш нервите повярвай ми... преживяла съм го... :? айде Успех!!! 8)

Ilikeliljon
05-10-2009, 08:31
Това ми е много позната история и мисля, че разбирам за какво става въпрос. Започнали сте да се обсебвате един друг (това неминуемо става, когато една двойка излизат само двамата, именно обсебването води до омръзване, а не липсата на чувства). Не знам какви са ти отношенията с вашите, но определено трябва да си извоюваш някакви свободи, за да излизаш по-често и да си намериш приятели и приятелки. Не забравяй, че човек не е създаден да бъде сам на този свят или още повече да общува само с един човек. :) :)

Wrathchild
05-10-2009, 08:53
Всъщност, сама си виновна, че си го допуснала. Защо си си отрязала всякакви връзки от към личен живот? Ако си беше продължила контактите с приятели, сега нямаше да стоиш пред подобна дилема. Били те забравили още на втория ден... А ти потърси ли ги?

NaNa_SladuRana
05-10-2009, 09:05
Това,което ти е казал ,за отслабването засегна и мен,защото и аз съм като теб :-x Може и той да е видял,че вече нямаш приятели и за това да се опитва да те сприятели с неговите,но ти си постъпила много гадно с приятелите си хванеш ли си гадже ги забравяш,станат ли натегнати нещата се чудиш защо те са те забравили,трябвало е да мислиш за това на време :?

mechtaq_za_teb
05-10-2009, 09:06
Той постъпва глупаво... В крайна сметка ако има проблем, по-добре да ти каже, отколкото да те наранява така. Разберете се да излезете някъде само двамата и поговорете. Ако неговите чувства са се променили няма какво да направиш. Но по-добре да го знаеш, отколкото да се чудиш какво става. Бъди честна с него и не премълчавай нищо.

Mi6inka
05-10-2009, 09:06
колкото и да се обичате с даден човек ,нали знаеш ,че той все пак има и други хора около себе си..имам предвид не може да му се сърдиш ако иска да излиза и с приятели те си или както казваш те да излизат с вас.. по-добре недей да се притесняваш за подобни неща,имай му доверие ,защото така може да го задушиш

smileforyou12
05-10-2009, 09:09
амм намери си приятели.
явно приятелят ти иска малко свобода да излиза по кафета и тем подобни поговори си с него щом всичко това ти е проблем

mechtaq_za_teb
05-10-2009, 09:10
амм намери си приятели.
явно приятелят ти иска малко свобода да излиза по кафета и тем подобни поговори си с него щом всичко това ти е проблемДа. Може би иска малко свободно време за него и приятелите му. И все пак говори с него.

mickelangelo
05-10-2009, 09:18
шут в гъ*а и следващия ... нито е 1 вия нито последния ;)

lunichkataaa
05-10-2009, 09:28
Поговори сериозно с него,ако има проблем трябва да го решите,а това може да стане само чрез разговор.Кажи му,че има нещо,което те притеснява и се налага да си разясните нещата.Излезте само двамата и се разберете!Колкото до приятелите ти си постъпила страшно глупаво!!!
Все пак гаджето в повечето случай е до време,а прителите или поне истинските остават за цял живот.Много добре разбирам фр ти,защото и аз съм в такава ситуация с моята най-добре приятелка.Откакто си има гадже е все с него,ако пък не само за него говори,само той и е в главата.Не че имам нещо против,разбирам я,обича го.НО в интерес на истината ми е писнало когато се виждаме да слушам все за него.И аз си имам проблеми и не ми се иска да се натоварвам само с нейните неща.Е,нямам голям избор и винаги я изслушвам.Лошото е,че когато стане време да се разделяме тя все ми казва - е ти не ми разказа нищо.Е,как да й кажа,като тя не ми дава тази възможност.Плюс това откакто е с него (1 година и 2-3месеца) може би се виждаме само когато той е на работа (абе около 7-8 пъти за тази една година).И като за капак на всичко когато й се обадя да се чуем,да видя дали поне е добре,тя обикновено не ми вдига и после ми се кара едва ли не,че не я търся!!А тя се сеща за мен само когато има проблеми с него.
Малко се отклоних,съжалявам за което,но исках да ти покажа как се чувстват приятелите ти в момента.Помисли и за другите,а не само за себе си!Сещай се за тях и не ги обвинявай,че са те забравили,защото съм почти на 100% сиг,че и ти не си ги потърсила!!

sladkish_14
05-10-2009, 09:30
Чувствам се пренебрегната!

И аз! :(

samotenangel
05-10-2009, 12:05
ето ето пааааааааак ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) звъня му, моля го да сме само двамата, да се разходим на някъде, а тооой ми вика ааабе айде да ходиме при мойте фр те са се събрали у тяяяях :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x аз му казвам не и той се сърди сегааа :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

samotenangel
05-10-2009, 12:24
мислите ли, че причината може да е .....друго момиче :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#

Cellmate
05-10-2009, 12:27
По-скоро друго момче ако питаш мен.

samotenangel
05-10-2009, 12:39
защо друго момче??

п.п. току що пак ми се развика била съм го дразнила изнервяла и тн :-# :-# :-# :-# той не ме обича вече....

Slave4You
05-10-2009, 15:29
Ох това е мн кофти ;\ Наистина поговори с него, но не просто да му подхвърлиш темата и той пак да каже, че си въобразяваш и да се забрави проблемът, ами седнете на 4 очи и му кажи че трябва сериозноо да обсъдите нещата;) Обясни му всичко, за приятелите му, за него и т.н. Иначе се опитай да си върнеш старите фр или да си намериш нови, недей да разчиташ само на неговата компания. А другият начин (щом не разбира от говорене явно..) е да не се виждате известно време изобщо и така може да осъзнае кво прави и да те оцени!

soul1199
05-10-2009, 16:07
защо друго момче??

п.п. току що пак ми се развика била съм го дразнила изнервяла и тн :-# :-# :-# :-# той не ме обича вече....о,милата,остави го,не ти трябва да ти хаби нервите само,потърси приятели с които да излзиаш

princess85
05-10-2009, 16:13
милата...започни да излизаш повече с приятелите си и ти :) това е моят съвет..и ако ти каже още някоя обида от рода "земи отслабни" го зарежи..не му ходи по гъза..има и по-хубави :* :( :-)

Bellatrix
05-10-2009, 16:29
Абе то свобода бива, ама тва си е свободия. Не е нужно да сте нон стоп заедно. Това дразни. Но не бива и до такива изцепки да се стига.
Гаджетата трябва и насаме да се виждат от време на време.

ПП. Моя, ако ми се изтресе в 7 сутринта, че се е прибрал и се е зарибявал цяла нощ с някакви кифли, ще си стегна пантофките и дим да ме няма. Къде ти тия номера?

А и по размерите, които си дала си си с перфектно тяло. Като не му харесва: майната му. Да ходи при кифлите.

sladkish_14
05-10-2009, 16:57
Мисля , че се е задушил от тебе !
Това , че на тебе не са ти останали приятели не значи , че и той трябва да остане без такива ..
Прекалено го притискаш , 6 месеца не са кой знае колко време , но все пак ! Това е много време в което сте били само вие двамата , може би има нужда да се разсее или от почивка ..
Остави го една вечер сам с приятелите му , довери му се !
Не мисли само за себе си и как ще си сама у вас ! Намери си нови приятели или стой при нас във форума тука си е много веселко :) ..
Вкопчилисте се един в друг и сега той избива , ще започне да те обижда , да те наранява .. Едва ли го иска просто това е защото сте постоянно заедно ..
И наистина намери си приятели , защото ако един ден останеш сама и без него ще ти е много трудно ,, Не искам да ти казвам какво ще те чака в такава ситуация , дори една приятелка да е -достатъчна ти е !

Bellatrix
05-10-2009, 18:10
Мисля , че се е задушил от тебе !
Това , че на тебе не са ти останали приятели не значи , че и той трябва да остане без такива ..
Прекалено го притискаш , 6 месеца не са кой знае колко време , но все пак ! Това е много време в което сте били само вие двамата , може би има нужда да се разсее или от почивка ..
Остави го една вечер сам с приятелите му , довери му се !
Не мисли само за себе си и как ще си сама у вас ! Намери си нови приятели или стой при нас във форума тука си е много веселко :) ..
Вкопчилисте се един в друг и сега той избива , ще започне да те обижда , да те наранява .. Едва ли го иска просто това е защото сте постоянно заедно ..
И наистина намери си приятели , защото ако един ден останеш сама и без него ще ти е много трудно ,, Не искам да ти казвам какво ще те чака в такава ситуация , дори една приятелка да е -достатъчна ти е !
Абе не е наш така. С моя сме от двойно повече време заедно, а сме всеки ден заедно. Не сме си писнали. Нито сме се "задушили". А аз намирисвам нещо странно в това, че тоя се прибира в 7 сутринта след като е беснял с разни кифли. Кой знае какво е правил.
А и хич не ми се вписват тия коментари дето ги цепи: "Я отслабни малко, че на нищо не приличаш...." Момче, което говори така на гаджето си едва ли е много влюбено.

samotenangel
05-10-2009, 19:15
уж сега вс е г-д добре....и аз нз вече....отчаях се! ........................бело му нервно днеска за това така, била съм нагла и т.н.т.. честно казано той е един лигльо.....

Take_That
05-10-2009, 19:49
Той постъпва глупаво... В крайна сметка ако има проблем, по-добре да ти каже, отколкото да те наранява така. Разберете се да излезете някъде само двамата и поговорете. Ако неговите чувства са се променили няма какво да направиш. Но по-добре да го знаеш, отколкото да се чудиш какво става. Бъди честна с него и не премълчавай нищо.

+1 Съгласна съм. От себе си бих добавила - отново си намери приятели. :)

Bellatrix
05-10-2009, 19:54
уж сега вс е г-д добре....и аз нз вече....отчаях се! ........................бело му нервно днеска за това така, била съм нагла и т.н.т.. честно казано той е един лигльо.....
Кажи му да се стегне, ако не иска да те загуби.

sh3_1s_7h3_0n3
05-10-2009, 19:58
Докато водиш такъв асоциален начин на живот, има да се вайкаш още доста дълго време. Накрая ще се разделите... той ще те забрави за има-няма 1-2 седмици, а ти ще го оплаваш година и кусур. ;)
Взимай се в ръце и си намери приятели - училище, спорт, ала-бала... все отнякъде ще те 'огрее' откъм компания...

трябва да си имаш лично пространство, да умееш да правиш свои си неща, а не да живееш чуждия живот.

какво ще се случи, ако се разделите? Ти си живяла по неговия начин.. и изведнъж край... животът ти спира? (:

Take_That
05-10-2009, 20:24
Кажи му да се стегне, ако не иска да те загуби.

А може би просто си търси повод да се разделят ....... Абе, авторке що не вземеш да го зарежеш тоя пън .... :? Ще се държи така, а ти ще го търпиш....

ELiTyYy
05-10-2009, 21:10
темата ти все едно аз съм я писала... ;х

bonboncho
05-10-2009, 21:16
според мен
1.ти си на 17 някоя вечер като седнете да вечеряте си поговори с ваще че имаш нужда да те пускат повече навън ти не си затворничка хората на 17 не се прибират по цели вечери а ти..
2.започни да излизаш отново с приятелите си..аз немога да разбера защо е нужно като тръгнеш с някое момче и веднага да спреш да излизаш с приятелите си да не е само той на тоя свят че само с него да излизаш ти имаш нужда от приятели запознай се с нови хора и започни постепенно и ти да го пренебрегваш за да виси и той как се чувстваш ти
3.кажи му как се чувстваш и ако отново се държи арогантно с теб му тегли една майна и му бии шута не е само той...

BlindedAngel
05-11-2009, 08:36
Айде сега момчето виновно че излязло да се забавлява.Това си е неговия живот и ще си го живее както си иска.Какво като се е прибрал в 7 сутринта ? Имало е случаи от сорта да изляза петък сутринта и да се прибера понеделник вечерта...Ама ти като си емоцинално депресирана и искаш да е с тебе 24/7 защото нямаш приятели и изобщо някакви други връзки с външния свят и си мислиш че КАТО ТЕ ЗАРЕЖЕ света ти ще свърши нали ? So emo...

valdesbg
05-11-2009, 09:12
Ъх, що изкарвате момъка виновен не разбрах?
Авторке - сама си си виновна в случая. Никой не харесва емоционалните пиявици, и е въпрос на време да те разкара от живота си, ако не се стегнеш. Осъзнай се малко - няма лошод а прекарате време заедно, дори и както е в случая на белатрикс - всеки ден. Обаче не забравяй другите около теб. Социализирай се, това е моя съвет.

fc
05-11-2009, 09:21
Позната ми е подобна ситуация. досаждаш му, звъниш през 5 мин, през 5 мин обичам те бла бла и го изнервяш...Просто не го задушавай :-o

samotenangel
05-11-2009, 15:16
ами не мисля, че го задушавам. може и да греша де..просто от известно време той ми липсва иска ми се пак да ми казва колко мн ме обича, да ме гушка като преди, да е нежен и мил, а не един лигльо който само ми вика. скара се с баща му преди и ми каза по тел че ще ми звънне след 15 мин. минаха 2 часа. аз не посмях да му звънна и му пратих смс да не се ядосва че вс ще е ок и че го обичам а той ми звъни и почва да ми вика какви са тея смси писна ми от тебе нз си какво направи ме на 2 стотинки за 2 минути.. и преди пак ми каза, че ако не съм била отслабнала нямало нищо да става и аз му викам как така и той епа не можеш ли да се сетиш какво нема да ми става?!?!?! :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s просто е това е той не ме обича вече явно не съм му нужна..въпроса е че аз го обичам и нз какво да правя.. а на въпроса има ли др момиче той ме гушна и не златце няма нищо такова как можа да си го помислиш аз съм с тебе постоянно или с приятелите ми нз си какво още..и да няма друга вече е се тая.....отчаяна съм! КАКВО ДА ПРАВЯ

samotenangel
05-11-2009, 15:32
попитах го ако кара мотор с 210 км в час и аз седя от зад и ако разбере че спирачки няма дали би ми дал каската и би загинал заради мен и той ми каза - НЕ луда ли си ....

soul1199
05-11-2009, 15:53
попитах го ако кара мотор с 210 км в час и аз седя от зад и ако разбере че спирачки няма дали би ми дал каската и би загинал заради мен и той ми каза - НЕ луда ли си ....прочетах и предното :о горката,моя съвет е-остави го,на него не му пука за теб!разбери го и го напусни,така ще е по-добре,поне няма да си наранена толкова!късай го и тва е!глупак :o

fc
05-11-2009, 16:36
Ти бавна ли си, дирекно го режи. Излез с някой съученичка...

vampirekiss
05-11-2009, 16:44
Това,което си написала тук трябва да го кажеш на него.Повече няма какво да те посъветвам.Ае успех :wink:

Sa6eks
05-11-2009, 17:10
Всъщност, сама си виновна, че си го допуснала. Защо си си отрязала всякакви връзки от към личен живот? Ако си беше продължила контактите с приятели, сега нямаше да стоиш пред подобна дилема. Били те забравили още на втория ден... А ти потърси ли ги?
Не е баш така...

marin4itu
05-11-2009, 19:44
Престани да мислиш само за себе си и спри да му мрънкаш къде, с кого бил. Невъзможно е да сте само двамата постоянно. Той си има приятели и не е виновен, че ти си зарязала своите. Аз мисля, че толкова много му опяваш, че вече се дразни само то присъствието ти.Ама той и той как ше ти говори така бе. Като си дебела да си намери няква клечка и да се радва. Абе не знам ама мисля, че ви идва края. Трябва ви един много сериозен разговор на 4 очи.

propusk
05-12-2009, 17:19
Рано или късно ще си омръзнете. Е, 6 месеца не е чак толкова много (за мен), но трябва да има разнообразие. Важното е да не преминава границата. Ти също можеш да си позволиш да излезеш с някой друг и не му позволявай да те обвинява къде, кога и с кого ходиш. Дай му свобода,но за малко, в противен случай най- много да се разделите точно поради липсата на разнообразие. И ако наистина толкова му се лепят, ще се възгордее и ще почне да отлита малко по малко, дръж си го...

FeelMe
05-12-2009, 17:47
попитах го ако кара мотор с 210 км в час и аз седя от зад и ако разбере че спирачки няма дали би ми дал каската и би загинал заради мен и той ми каза - НЕ луда ли си ....
поне може да се радваш ,че е откровен...

намери си приятелки,започни да излизаш на кафета без него , малко се отдръпни и ще видиш как след 1-2 седмици той ще тича по тебе...

колкото до това ,че си "дебела" - глупости ,за 170 см 55 кг са си мн добре.явно малко си му омръзнала наистина,но ти казах как да оправиш нещата - спри да го търсиш.трудно ще ти е да свикнеш,но чакай той да ти се обажда.

тоя проблем с излизането ти и аз го имам , наще доста ме ограничават ,дори това беше една от причините поради,които скъсахме с бившия(на 17 съм и аз).

ПП:Правили ли сте секс? (можеш да ми отговориш само .ако не е мн личен въпроса).Питам те защото ако не сте ,може и това да е причина да се отдръпне от теб.

Flighter
05-12-2009, 17:55
FeelMe много си ми смешен. Правиш забележки на другите, че били неграмотни, но първо погледни себе си. Боже такъв неграмотник не бях виждала отдавна. Ти главната буква познаваш ли я изобщо?

FeelMe
05-12-2009, 20:45
FeelMe много си ми смешен. Правиш забележки на другите, че били неграмотни, но първо погледни себе си. Боже такъв неграмотник не бях виждала отдавна. Ти главната буква познаваш ли я изобщо?
Всъщност съм момиче...да ,знам какво е главна буква , оставаше и да не знам.Аз това не го приемам за грешка и никога не съм критикувала специално за това нещо.Аз лично понякога пропускам да слагам главна буква по простата причина ,че доста по-бавно се пише когато се следи за всяка една главна буква.В този форум има хора ,които не знаят как се бише "мускул" ,"девствен" ,"без" та дори и местоимението "аз",не знаят и запетаи къде се слагат,не знаят кога се пише "и" и кога "й".Не знам как ще си напишат едно официално писмо /молба /жалба при положение ,че не знаят елементарни правила.А ти явно имаш много елементарно поведение ,за да правиш забележка за "грешка" , каквато ти самата правиш.Хубаво си погледни постовете написани досега ;) Поне аз не съм толко куха ,че да пускам една и съща тема по 4-5 пъти само ,защото трябва да изтъргувам нещо...

Е написах си всички главни букви,доволна ли си ?!? :razz:

ПП:извинявам се на авторката за спама...просто не изздържах да не отговоря на горният пост.Flighter ако имаш още нещо да ми кажеш -> Л.С.

Fritz
05-12-2009, 20:48
Нищо ти нема.Аз имам да копаем утре,ти за простотии се оплакваш.

fc
05-13-2009, 09:58
Нищо ти нема.Аз имам да копаем утре,ти за простотии се оплакваш.
:shock: :shock: :razz: :razz:

Wrathchild
05-13-2009, 10:05
Не е баш така...Тогава как е? Не може да очаква, че нейният свят ще се върти около него, а той заради това ще й е верен до гроб.

sladkotykate
05-14-2009, 16:19
кажи му че искаш да си поговорите насаме сериозно по важен въпрос и му обясни как се чувстваш.Мисля,че ще ти олекне.