Влез

View Full Version : Противозачатъчни - помощ!!!

LuCiFersAngeL
05-10-2009, 08:41
Проблемът е следния: Пия Регулон от много време, но вчера отивам в аптеката да си купя пак и ми казват че вече не могат да ми дадат без рецепта.... Бясна съм! Трбва да си почна новата опаковка във вторник, а няма кога да записвам час за гинеколог, че да вземам рецепта...
Много моля ако има някой от Русе, който да има рецепта за тези хапчета или пък негови роднини да работят в аптека или и аз нз... пишете, защото нз кво да правя...
Благодаря предварително!

kapinka
05-10-2009, 08:51
Нямаш ли някаква бележка или някъде записано, какво ти е изписала първия път гинеколога?

П.С. - Вярно ли е, че като пиеш 3 месеца противозачатъчни и на 4 месец пак си защитена до някаква степен?

LuCiFersAngeL
05-10-2009, 09:20
Нямам никаква бележка, когато ми ги "изписаха" се продаваха свободно и гинеколожката каза само отивам в аптеката, казвам и ми дават... и така си беше.

П.С. - защитена си до известна степен, но не дотолкова че да рискуваш да правиш секс без други предпазни средства.

AlokiNn
05-10-2009, 09:26
Просто спри сеска за малко..

kapinka
05-10-2009, 09:40
А примерно като един път е свършил и после дори и да се измие оставало малко количество сперма и тя изтичала или нещо такова като пак започне да го прави ? Вярно ли е това и каква е възможността да стане някакъв гаф ?
И доколко съм защитена с тези хапчета? Не е св. в мене, но тва дето го прочетох, че оставало..... :shock:

hottie
05-10-2009, 10:22
помоли личната си лекарка

GameMaster
05-10-2009, 11:42
Да добре ще е ако спреш малко със секса. ;-) ...

lussi
05-10-2009, 20:35
Защо да спира? Може просто с презервативи - малко почече внимание е но се пак ако не се намери рецепта тва е вариянта

puhinka93
05-10-2009, 20:54
Защо да спира? Може просто с презервативи - малко почече внимание е но се пак ако не се намери рецепта тва е вариянта
+1!!

pitan4icata
05-10-2009, 21:11
аз знам че трябва да се пропуска през 1-2 месеца пиенето.. ся ще пропуснеш ;) а ина4е.. пробваи и в други например по-малки аптеки..

LuCiFersAngeL
05-11-2009, 14:11
офф напрао много ми помогнахте нямам думи...
Голяма компетенция се извъдихте щом веднага преценихте, че пия тези хапчета само за да се праскам на воля, а не поради някаква друга здравословна причина например...
Колкото до профилактичното спиране бях ги спряла преди 3-4 месеца така че не мисле че е добре да ги спирам пак толкова скоро след като съм ги започнала наново.

Както и да е... Заключвайте темата, успях да склоня една аптекарка да се смили над мен, а за другия път вече ще си имам рецепта 8-)

Macallan
05-11-2009, 15:04
да и аз като настина и пия противозачатъчни

tydi
05-14-2009, 09:33
абе ако го извади преди да се езхърли и после уринира няма проблем ..обаче не е хубаво тези хапчеда да се пият нередовно ..не съм от русе и няма как да погна .. но успех все пак :(