- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Противозачатъчни - помощ!!!
Проблемът е следния: Пия Регулон от много време, но вчера отивам в аптеката да си купя пак и ми казват че вече не могат да ми дадат без рецепта.... Бясна съм! Трбва да си почна новата опаковка във вторник, а няма кога да записвам час за гинеколог, че да вземам рецепта...
Много моля ако има някой от Русе, който да има рецепта за тези хапчета или пък негови роднини да работят в аптека или и аз нз... пишете, защото нз кво да правя...
Благодаря предварително!
Нямаш ли някаква бележка или някъде записано, какво ти е изписала първия път гинеколога?
П.С. - Вярно ли е, че като пиеш 3 месеца противозачатъчни и на 4 месец пак си защитена до някаква степен?
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Нямам никаква бележка, когато ми ги "изписаха" се продаваха свободно и гинеколожката каза само отивам в аптеката, казвам и ми дават... и така си беше.
П.С. - защитена си до известна степен, но не дотолкова че да рискуваш да правиш секс без други предпазни средства.
Просто спри сеска за малко..
А примерно като един път е свършил и после дори и да се измие оставало малко количество сперма и тя изтичала или нещо такова като пак започне да го прави ? Вярно ли е това и каква е възможността да стане някакъв гаф ?
И доколко съм защитена с тези хапчета? Не е св. в мене, но тва дето го прочетох, че оставало.....![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
помоли личната си лекарка
Да добре ще е ако спреш малко със секса....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Защо да спира? Може просто с презервативи - малко почече внимание е но се пак ако не се намери рецепта тва е вариянта
+1!!Първоначално написано от lussi
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
офф напрао много ми помогнахте нямам думи...
Голяма компетенция се извъдихте щом веднага преценихте, че пия тези хапчета само за да се праскам на воля, а не поради някаква друга здравословна причина например...
Колкото до профилактичното спиране бях ги спряла преди 3-4 месеца така че не мисле че е добре да ги спирам пак толкова скоро след като съм ги започнала наново.
Както и да е... Заключвайте темата, успях да склоня една аптекарка да се смили над мен, а за другия път вече ще си имам рецепта![]()
да и аз като настина и пия противозачатъчни
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
абе ако го извади преди да се езхърли и после уринира няма проблем ..обаче не е хубаво тези хапчеда да се пият нередовно ..не съм от русе и няма как да погна .. но успех все пак![]()