Влез

View Full Version : Серизоен проблем, моля за съвет

Lolla
05-10-2009, 12:18
Здравейте. Проблемът е следният- имам приятел от две години, но досега не сме правили секс. Това не е от нежелание от моя или от негова страна. Първите ни опити бяха неуспешни, т.е или бързо свършване, или спадане или изхлузване на презерватива. Естествено тези неща не действат добре на егото му и следователно със всеки следващ опит е все по-притеснен. Той реши да всеме виагра , но пак не стана (този път пак нещо с презерватива). Имаше един период в който в тях нямаше никой за няколко месеца и макар да имахме време и място пак не стана....Сега вече няма къде. Досега сме си задоволявали сексуалното желание с орална любов (знам че може да е тъпо и смешно, но е факт). Единственото хубаво е , че се познаваме от много време и че много държим един на друг, което не позволява този проблем да ни пречи. Но на мен лично ми пречи. След многократни неуспешни опити виждам, че всеки следрващ е изпълнен с още по-голямо напрежение и страх от разочарование. нер виждам в момента и място за целта. Знам само , че като всяко момиче на 18 и се прави секс (както и на него). Наистина го обичам , но знам че това е важна част от всяка връзка и не виждам изход

LovEsIckk
05-10-2009, 12:20
Кажи му да се стегне ако не иска да те изгуби.

Ilikeliljon
05-10-2009, 12:26
Виж причините може да са много. Може да са чисто физиологически или чисто психологически, но може и двете да е. Аз лично те подкрепям в мислите ти относно секса, че е важен, но и че държиш на него, което е страшно хубаво. Рядко се срещат такива момичета. Поздравявам те! А сега на въпроса със спадането и проблема. Щом е взел виагра и пак нищо не е станало е по-вероятно проблема да е психологически (не знам какво разбираш под нещо с презерватива). Поговори с него за това какво чувства преди да започнете, идват ли му мисли в главата, ако да какви, а ако го е срам и няма желание да говори ще е много добре да се консултирате с психолог (няма нищо страшно или срамно, знам че повечето хора смятат, че психолога нищо не може, но това не е вярно) и да ходите заедно или по-скоро ти да ходиш с него за подкрепа. А през останалото време не спирай да го подкрепяш. Ако имаш още въпроси пиши :) :)

Lolla
05-10-2009, 12:38
Ми и аз съм на мнение, че проблемът е психологически. ( все пак е на 20, не на 60 ). В последн време почти винаги преди опит си казваме ( по-точно аз ) че дори да не стане нама да има проблем и т.н. Това донякъде ни успокоява. От около месец не сме пробвали и не виждам къде може да стане. Но пове1е ме плаши фактът, че вече нямам такова желание и осъзнавам , че ако няма страст отново ще се превърнем само в приятели (каквито си бяхме преди)

6tyra4ka
05-10-2009, 13:06
аз мисля 4е просто много се притеснявате то4но за6тото много държите един на друГ...по4етете малко литература,гледайте "образователни" филм4ета и отделете малко време за разговори и подготовка..Успех!

GameMaster
05-10-2009, 13:14
Ще прозвучи странно,но защо не пробвате с други партньори?

Mi6inka
05-10-2009, 13:29
каквито и да са причините (още повече ако са на психична основа) за 2 годишна връзка ... би трябвало да са изчезнали..в смисъл.. до толкова би трябвало да сте свикнали един с друг ,че... да няма място за притеснение... незнам какъв е проблема ама си мисля ,че не е на психична основа..ддз за 2 години ако още се притеснява от теб...нещо не ми се връзва

Lolla
05-10-2009, 13:42
Въпросът е, че не се притеснява от мен, а от това , че може отново да не стане и може да ме разочарова

AlokiNn
05-10-2009, 13:43
ЕМи зарежи го.. това са ти готините години 18 на горе да караш без секс и физическа наслада е малко тъпо.. намери си друг ще го преживееш ;)

Macallan
05-10-2009, 14:06
ЕМи зарежи го.. това са ти готините години 18 на горе да караш без секс и физическа наслада е малко тъпо.. намери си друг ще го преживееш ;)
ходят от 2 години и да го зареже защото не може да се отпусне? По въпроса една вечер гледайте някой филм и започнете да се целувате опипвате и т.н. ама да не се стига до секс. Другата вечер му слагаш кондома и го яхваш ... да изглежда непринудено, а не другата седмица нашите ги няма ще правим секс и той да се чуди и вайка ще стане ли няма ли

AlokiNn
05-10-2009, 14:10
ходят от 2 години и да го зареже защото не може да се отпусне? По въпроса една вечер гледайте някой филм и започнете да се целувате опипвате и т.н. ама да не се стига до секс. Другата вечер му слагаш кондома и го яхваш ... да изглежда непринудено, а не другата седмица нашите ги няма ще правим секс и той да се чуди и вайка ще стане ли няма лие за 2 години ебати отпускането.. за това да го зареже

Macallan
05-10-2009, 14:15
може да не са от обикновените тийн връзки ... днес се запознават утре се ебът други ден се разделят и после драми колко се обичали ...

П.П. пробвай да го напиеш ... сигурен съм че ще помогне особено за отпускането 8-)

ZlobenDEDO
05-10-2009, 14:19
проблема изглежда чисто психологически, всеки нов опит и страх от неуспех го спичат все повече
и аз бих предложил да ударите по едно питие преди секса, ще се успокоите, но не прекалявайте че може въобще да не може да го вдигне ако се отреже по-здраво :D

Naman07
05-10-2009, 14:47
"Сериозен проблем"...отказа ме.

GabisiTa
05-10-2009, 14:51
проблема изглежда чисто психологически, всеки нов опит и страх от неуспех го спичат все повече
и аз бих предложил да ударите по едно питие преди секса, ще се успокоите, но не прекалявайте че може въобще да не може да го вдигне ако се отреже по-здраво :D

Sa6eks
05-10-2009, 15:05
Мисля, че е нещо психологическо, нама как просто, аз ако съм на негово място нямаше да ми спадa :D
Пробвайте да отидете на дискотека, секси танци после се приберете напити и да пробвате :)

Ilikeliljon
05-10-2009, 15:26
Ммм да, то ако момчето има проблем с ерекцията след изпиването на значително количество алкохол пък хич няма да му стане. Моля ви приемете по-серизно проблема :)

Rattlesnake
05-10-2009, 16:33
Пичат отгоре мен е прав , напиването му няма да доведе до НИЩО ХУБАВО ! Имам 1 въпрос към мадамата ... не знам дали знаеш или как ще разбереш ... колко често и колко време той мастурбрира (дано да написах думата правилно :-D )

Lolla
05-10-2009, 18:34
Ми доколкото знам достатъчно често. И все пак това би помогнало, така ли :(

Ilikeliljon
05-10-2009, 18:44

Ей момиче на първа страница ти обясних. Върни се и виж. :)

Rattlesnake
05-10-2009, 19:01

ТОЧНО ОБРАТНОТО !!! КАЖИ МУ ДА НАМАЛИ МАСТУРБРИРАНЕТО :o

JuBaCcA
05-10-2009, 19:20
Абе виж сега..може и да ти се стори странно,но ще ти кажа как стават нещата..духай му на поразия докато свърши някъде (уста,крака и т.н.) и след 5-6 мин му го вдигни пак със свирки и му слагай презерватива и си готова..не виждам къде е проблема

HichNeMiPuka
05-10-2009, 19:23

тук съм вече съгласна с господина

Macallan
05-10-2009, 19:53
абе много ми е смешно никой всъщност не чете отговорите на останалите хора а само на този преди него ако погледнете в темата поне 5 човека казаха че пича трябва да се напие и следващия все реагира все едно за пръв път вижда такъв отговор така и в повечето теми 70% от отговорите са еднакви :lol:

Lolla
05-10-2009, 19:59
Благодаря на вси1ки за съветите. има само едно последно нещо, което не споменах- аз съм девствена или с други думи ми е малко трудно аз да "поема инициативата" :?

JenataNaShefa
05-10-2009, 20:07
Благодаря на вси1ки за съветите. има само едно последно нещо, което не споменах- аз съм девствена или с други думи ми е малко трудно аз да "поема инициативата" :?

Отчайващо, но поправимо ! Пийни си преди това 1,2,3 чаши колкото ти трябват за да се отпуснеш и да изчезнат предразсъдъци, но не се отрязвай и действай...

Успех

Rattlesnake
05-10-2009, 20:17

Отчайващо, но поправимо ! Пийни си преди това 1,2,3 чаши колкото ти трябват за да се отпуснеш и да изчезнат предразсъдъци, но не се отрязвай и действай...

Успех

Абе ше си пийне тя чаши чуваш ли се и ти какво говориш :o Ше земе да се напие там момичето девствена кой знай кво мой да стане ... Няма да пиеш нищо ! Всичко трябва да стане спокойнои с желание ... като се напиеш може и да не помниш кво е ставало ... не дей с пиенето :)

Lolla
05-10-2009, 20:22
Що се отнася до мен- притеснение няма. Единственото което бих пийнала е малко вино. Проблемът е че аз правя всичко, което зависи от мен, за да го възбудя, предразположа и т.н, но точно съшинската част очаквам да я направи той и точно в същинския момент всичко се проваля

JenataNaShefa
05-10-2009, 20:30

Успех

Абе ше си пийне тя чаши чуваш ли се и ти какво говориш :o Ше земе да се напие там момичето девствена кой знай кво мой да стане ... Няма да пиеш нищо ! Всичко трябва да стане спокойнои с желание ... като се напиеш може и да не помниш кво е ставало ... не дей с пиенето :)

Ако не четеше през редовете щеше да видиш че написах да не се напива а да пийне колкото да се отпусне !!!

Rattlesnake
05-10-2009, 20:34

Успех

Ако не четеше през редовете щеше да видиш че написах да не се напива а да пийне колкото да се отпусне !!!

А ти ти ако не прочете тя каза че прави всично възможно ... ами ако заради него пък пие повече ... тогава кво ше стане !!!

JenataNaShefa
05-10-2009, 20:40
Прочетох, че пише че й е трудно да вземе инициатива за това го написах а и е само предложение не съм казала задължително да го направи !
Ако не може да си сложи граница кога да спре да пие, да не пие толкова е просто... Както и да е казах каквото имах да казвам по темата !

Lolla
05-12-2009, 20:21
Благодаря на всички за отделеното време

Fritz
05-12-2009, 20:36
Хахахахахахахахахахахахах аха :grin: :D Мухахахахахахахахахаха 8-) :lol: :razz: :razz: :razz: Ше се усерем хахахахаха.

По темата:дай адрес,ще запишем видео да му покажа как става

bany_land
05-12-2009, 20:58
ne e sme6no i tapo tova s oralnata lubov zasega na va6iq etap e bilo edinstvenoto re6enie za samozadovolqvane ne se trevoji za6to ne napravi6 priqtna iznenada s ve4erq rozi i hotel4e taka 6te imate cqla ve4er na razpolojenie da opitvate otpusni go s masaj4e 6te mu haresa :) a kato svar6va barzo samo moje6 da se radva6 4e tolkova mnogo go privli4a6 sledva6tiq pat 6te izdarja po-dalgo :) a kogato spada hi4 ne e nadobre :S za tazi 4ast se pritesnqvai tova e edinstveno ot naprejenie i pritesnenie otpusni go pi4a a za izhluzvane na prezervativa ami slagai mu go ti za po-dobar efekt...s ustni uspeh

Lolla
05-13-2009, 09:51
Хахахахахахахахахахахахах аха :grin: :D Мухахахахахахахахахаха 8-) :lol: :razz: :razz: :razz: Ше се усерем хахахахаха.

По темата:дай адрес,ще запишем видео да му покажа как ставаСъмнявам се че си нещо повече че да показваш "как става" на видео

NeZaPoznat
05-13-2009, 09:59
Според мен проблема е че и двамата милите че ТРЯБВА да го направите. Задължителните работи ... как да го кажа ... не са от най-приятните. Дългата подготовка и многото мислене убиват страстта.
Забравете това ТРЯБВА и не му мислете много. Следващия път вместо да го смучеш - само го надърви и му седни отгоре. Няма да умреш ако е без презерватив. Ще стане без даже и да разберете как.

Успех !

golqmumnik
05-13-2009, 10:23
Напушете се с малко джойнт,ако и това не помогне,ще мислим друго :)

Consequence
05-13-2009, 11:35
Аз имам питане ...
Разбрахме, че авторката е девствена ...
Но не прочетох никъде, дали приятелят й също е девствен.
Имал ли си е приятелка преди това? Правили ли са нещо ?

Aicken
05-13-2009, 12:04
като се изхлузва презерватива махнете тъпите презервативи , земи си 1 шибани хапчета "ясмин" или там квито бяха незнам

свършва бързо: еми като свършва бързо 2-рия път няма да е толкова бързо , даже има статия в саита за бързото свършване , проблема не ви е изобщо голям просто сте прости , аиде фанете се наебете че рано или късно ще ви се разпрадне връзката зарад тия глупости

HichNeMiPuka
05-13-2009, 12:54
е поне анален му пусни като за начало :(

OneBaDMotherFucker
05-13-2009, 13:11
Абе какви сте такива хора. И какво като не стане до 5мин и спирате.....
Абе такова нещо не се спира, като започнеш караш докато стане. Се за 1-2ч ще се получи. Въоръжавате се с тест за бременност и хапчета . Пращаш го след вреки опит добре да се замие , ти също и така ....

Good Luck

miloto_girl_4e
05-13-2009, 13:37
Наистина проблемът е кофти, но момчето е невинно..
Смисъл никак не е лесно да преодолееш страха си .. напрежението, спомените от предишните неуспешни опити ..
Аз не знам какво точно да те посъветвам, може би малко алкохол, за да се отпусне и да стане по-уверен в себе си, но не го напивай много, щото тогава пак няма да се получат нещата .. стискам палци, просто се опитай да го успокоиш, да си нежна и внимателна.. стане ли веднъж, не смятам, че ще има проблеми за напред =)

plamenchetoyy
05-13-2009, 19:42
vij sega kakvo kaji mu na tvoq frrr da se uspokoiii i da nemisli za tova che mu e za 1vi p1t , po spokoino i bez pritesneniq ....... dokato se opitva da napravi neshtooo mu govori , napravlqvai gooo kade tochno i kak ,kaji mu kakvo chustvash ,galigo po g1rba,celuvai go s 2 dumi go razkoncentrirai da nemisli sammo za tova da li shte uspeee .... :oops:

CityLife
05-13-2009, 19:46
Според мен не трябва да се отказвате , а да продължавате да опитавате :)

kris4ann
05-13-2009, 19:52
Според мен не трябва да се отказвате , а да продължавате да опитавате :)