.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Град
    on the dark side of the moon

Серизоен проблем, моля за съвет

Здравейте. Проблемът е следният- имам приятел от две години, но досега не сме правили секс. Това не е от нежелание от моя или от негова страна. Първите ни опити бяха неуспешни, т.е или бързо свършване, или спадане или изхлузване на презерватива. Естествено тези неща не действат добре на егото му и следователно със всеки следващ опит е все по-притеснен. Той реши да всеме виагра , но пак не стана (този път пак нещо с презерватива). Имаше един период в който в тях нямаше никой за няколко месеца и макар да имахме време и място пак не стана....Сега вече няма къде. Досега сме си задоволявали сексуалното желание с орална любов (знам че може да е тъпо и смешно, но е факт). Единственото хубаво е , че се познаваме от много време и че много държим един на друг, което не позволява този проблем да ни пречи. Но на мен лично ми пречи. След многократни неуспешни опити виждам, че всеки следрващ е изпълнен с още по-голямо напрежение и страх от разочарование. нер виждам в момента и място за целта. Знам само , че като всяко момиче на 18 и се прави секс (както и на него). Наистина го обичам , но знам че това е важна част от всяка връзка и не виждам изход

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Кажи му да се стегне ако не иска да те изгуби.

Виж причините може да са много. Може да са чисто физиологически или чисто психологически, но може и двете да е. Аз лично те подкрепям в мислите ти относно секса, че е важен, но и че държиш на него, което е страшно хубаво. Рядко се срещат такива момичета. Поздравявам те! А сега на въпроса със спадането и проблема. Щом е взел виагра и пак нищо не е станало е по-вероятно проблема да е психологически (не знам какво разбираш под нещо с презерватива). Поговори с него за това какво чувства преди да започнете, идват ли му мисли в главата, ако да какви, а ако го е срам и няма желание да говори ще е много добре да се консултирате с психолог (няма нищо страшно или срамно, знам че повечето хора смятат, че психолога нищо не може, но това не е вярно) и да ходите заедно или по-скоро ти да ходиш с него за подкрепа. А през останалото време не спирай да го подкрепяш. Ако имаш още въпроси пиши

Град
    Ми и аз съм на мнение, че проблемът е психологически. ( все пак е на 20, не на 60 ). В последн време почти винаги преди опит си казваме ( по-точно аз ) че дори да не стане нама да има проблем и т.н. Това донякъде ни успокоява. От около месец не сме пробвали и не виждам къде може да стане. Но пове1е ме плаши фактът, че вече нямам такова желание и осъзнавам , че ако няма страст отново ще се превърнем само в приятели (каквито си бяхме преди)

аз мисля 4е просто много се притеснявате то4но за6тото много държите един на друГ...по4етете малко литература,гледайте "образователни" филм4ета и отделете малко време за разговори и подготовка..Успех!

Град
    Shumen
    Ще прозвучи странно,но защо не пробвате с други партньори?
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на Mi6inka
    каквито и да са причините (още повече ако са на психична основа) за 2 годишна връзка ... би трябвало да са изчезнали..в смисъл.. до толкова би трябвало да сте свикнали един с друг ,че... да няма място за притеснение... незнам какъв е проблема ама си мисля ,че не е на психична основа..ддз за 2 години ако още се притеснява от теб...нещо не ми се връзва

Град
    Въпросът е, че не се притеснява от мен, а от това , че може отново да не стане и може да ме разочарова

Супер фен Аватара на AlokiNn
    ЕМи зарежи го.. това са ти готините години 18 на горе да караш без секс и физическа наслада е малко тъпо.. намери си друг ще го преживееш

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    ЕМи зарежи го.. това са ти готините години 18 на горе да караш без секс и физическа наслада е малко тъпо.. намери си друг ще го преживееш
    ходят от 2 години и да го зареже защото не може да се отпусне? По въпроса една вечер гледайте някой филм и започнете да се целувате опипвате и т.н. ама да не се стига до секс. Другата вечер му слагаш кондома и го яхваш ... да изглежда непринудено, а не другата седмица нашите ги няма ще правим секс и той да се чуди и вайка ще стане ли няма ли
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    ходят от 2 години и да го зареже защото не може да се отпусне? По въпроса една вечер гледайте някой филм и започнете да се целувате опипвате и т.н. ама да не се стига до секс. Другата вечер му слагаш кондома и го яхваш ... да изглежда непринудено, а не другата седмица нашите ги няма ще правим секс и той да се чуди и вайка ще стане ли няма ли
    е за 2 години ебати отпускането.. за това да го зареже

Град
    Пловдив
    може да не са от обикновените тийн връзки ... днес се запознават утре се ебът други ден се разделят и после драми колко се обичали ...

П.П. пробвай да го напиеш ... сигурен съм че ще помогне особено за отпускането
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    пловдив
    проблема изглежда чисто психологически, всеки нов опит и страх от неуспех го спичат все повече
    и аз бих предложил да ударите по едно питие преди секса, ще се успокоите, но не прекалявайте че може въобще да не може да го вдигне ако се отреже по-здраво

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    "Сериозен проблем"...отказа ме.
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от ZlobenDEDO
    проблема изглежда чисто психологически, всеки нов опит и страх от неуспех го спичат все повече
    и аз бих предложил да ударите по едно питие преди секса, ще се успокоите, но не прекалявайте че може въобще да не може да го вдигне ако се отреже по-здраво
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Мисля, че е нещо психологическо, нама как просто, аз ако съм на негово място нямаше да ми спадa
    Пробвайте да отидете на дискотека, секси танци после се приберете напити и да пробвате

Ммм да, то ако момчето има проблем с ерекцията след изпиването на значително количество алкохол пък хич няма да му стане. Моля ви приемете по-серизно проблема

Пичат отгоре мен е прав , напиването му няма да доведе до НИЩО ХУБАВО ! Имам 1 въпрос към мадамата ... не знам дали знаеш или как ще разбереш ... колко често и колко време той мастурбрира (дано да написах думата правилно )

Град
    Ми доколкото знам достатъчно често. И все пак това би помогнало, така ли

Цитирай Първоначално написано от Lolla
    Ей момиче на първа страница ти обясних. Върни се и виж.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Lolla
    ТОЧНО ОБРАТНОТО !!! КАЖИ МУ ДА НАМАЛИ МАСТУРБРИРАНЕТО

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Абе виж сега..може и да ти се стори странно,но ще ти кажа как стават нещата..духай му на поразия докато свърши някъде (уста,крака и т.н.) и след 5-6 мин му го вдигни пак със свирки и му слагай презерватива и си готова..не виждам къде е проблема

Цитирай Първоначално написано от ZlobenDEDO
    тук съм вече съгласна с господина

Град
    Пловдив
    абе много ми е смешно никой всъщност не чете отговорите на останалите хора а само на този преди него ако погледнете в темата поне 5 човека казаха че пича трябва да се напие и следващия все реагира все едно за пръв път вижда такъв отговор така и в повечето теми 70% от отговорите са еднакви
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    Благодаря на вси1ки за съветите. има само едно последно нещо, което не споменах- аз съм девствена или с други думи ми е малко трудно аз да "поема инициативата"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си