View Full Version : Който може да помага...
С приятелката ми сме вече 6 месеца заедно,но от известно време се караме много и то само по гсм или скайп... Вече казва че е изгубила тръпката и целувките ми не са и сладки,а аз не мога да си представя живота без нея :( има ли начин да и върна тази тръпка или поне частично... ако някой може да ми помогне или просто да даде мнени ще съм му благодарен
Щом го е казала значи не те обича вече или има друго момче в живота и. Поне съдейки по себе си е така И все пак ... не губи надежда :)
cinderella_gugutka
05-10-2009, 13:35
припомни й хубавите ви моменти (примерно я заведи на място където сте си прекарали супер яко ).за друго не се сещам :( :o
Дай всичко от себе си... за да я задържиш... :( Излизай с нея... обръщай и повече внимание... дай и всичко това от което има нужда за да не търси чуждо... :( Късмет! :(
HarumScarum
05-10-2009, 14:44
6 месеца и вече не можеш да живееш без нея,дообре бе.Иначе по темата щом е казала че е загубила тръпката,няма как да и е върнеш . :)
6 месеца и вече не можеш да живееш без нея,дообре бе.Иначе по темата щом е казала че е загубила тръпката,няма как да и е върнеш . :)
Има, има просто си има трикчета, с които не съм запознат, прегледай темата, как да се харесаме на момиче и пробвай по тая тема, да се водиш и придържаш с някоя среща.
soul1199
05-10-2009, 15:46
ако те види с друга ще и се върне тръпката :D :D провай да я заведеш на място,където не сте ходили или където имате мн хубави спомени
fluffka1
05-10-2009, 18:26
припомни й хубавите ви моменти (примерно я заведи на място където сте си прекарали супер яко ).за друго не се сещам :( :o
:)
Трябва и някакво ново усещане.
NeverTheSame
05-10-2009, 18:57
щом до сега не си успял да съхраниш връзката,мисля че няма да успееш и за напред...
Take_That
05-10-2009, 20:02
Не можеш да накараш някой да те обича на сила... По-добре я остави да живее живота си, продължи и ти напред :)