PDA

View Full Version : Май нямам приятели...

VampireGirl666
05-10-2009, 16:48
Имам познати.Това е точната дума-просто познати.Днес времето беше хубаво.Искаше ми се да изляза и когато звъннах на най-добрата ми приятелка,тя се оказа с други нейни приятели.Не искам тя да ми тича след гъза,но винаги когато тя ме е викала да отида някъде с нея,аз съм го правила.Мислех,че тя щеше да ми върне услугата днес.Обадих се на братовчед ми и на двама от предишния ми клас,но се оказа,че те също имат работа.Потърсих съученичките си от новия клас,но те бяха с компанийте си,в които нямах желание да се натрапвам.
Имам чувството,че винаги,когато те всичките поискат нещо,аз го правя.А днес,когато просто исках да се поразходя и да поговоря с някой,се оказа че няма такъв човек.
Защо нямам приятели?Аз ли бъркам някъде?

Cathylicious
05-10-2009, 16:58
Миличка,в живота си почти всеки има такива моменти,тогава осъзнаваш,че можеш да разчиташ единствено на себе си и на семейството ..Да не прозвучи грубо,ама нали си чувала "Няма вечни приятели,има вечни интереси" ..
Съвет:Смени си обкръжението,намери си по-стойностни приятели,които биха оценявали това,което правиш за тях ;)

Infinity
05-10-2009, 17:03
Абсолютно ти влизам в положението...точно в тоя момент и аз се чувства като теб :)
ето мижте какво ми написа по скайпа най-добрата ми приятелка,когато я попитах да излезнеме
stiga si razvivala temi nz prosto na men ne mi se izliza na men mi e pisnalo ve4e da se vla4a po grda i na dr mesta b stavam otivam da qm
:-x :-x :-x :-x

VampireGirl666
05-10-2009, 17:03
Миличка,в живота си почти всеки има такива моменти,тогава осъзнаваш,че можеш да разчиташ единствено на себе си и на семейството ..Да не прозвучи грубо,ама нали си чувала "Няма вечни приятели,има вечни интереси" ..
Съвет:Смени си обкръжението,намери си по-стойностни приятели,които биха оценявали това,което правиш за тях ;)

Малко ми е късно да търся нови приятели.В смисъл едно приятелство се гради с времето.Пък и аз не съм много общителна.Мерси за съвета :-)

Абсолютно ти влизам в положението...точно в тоя момент и аз се чувства като теб :)
ето мижте какво ми написа по скайпа най-добрата ми приятелка,когато я попитах да излезнеме
stiga si razvivala temi nz prosto na men ne mi se izliza na men mi e pisnalo ve4e da se vla4a po grda i na dr mesta b stavam otivam da qm
:-x :-x :-x :-x

Ставаме две.Това е вид успокоение...

Infinity
05-10-2009, 17:06
Ти от къде си?Да вземеме ние да си направиме едно приятелство..колкото и безумно звучи това "да си направиме" 8-)

Cathylicious
05-10-2009, 17:07

Малко ми е късно да търся нови приятели.В смисъл едно приятелство се гради с времето.Пък и аз не съм много общителна.Мерси за съвета :-)

Може би там ти е грешката .. не се затваряй,никой не е нещо повече от теб ..Ясно е,че се гради с времето,но няма проблем да опиташ,нали ? Никога не знаеш,какво ще излезе :)

VampireGirl666
05-10-2009, 17:10

Може би там ти е грешката .. не се затваряй,никой не е нещо повече от теб ..Ясно е,че се гради с времето,но няма проблем да опиташ,нали ? Никога не знаеш,какво ще излезе :)

Хех,как да стане това?Да отида в някои от моловете или пред НДК и да питам хората дали искат да сме приятели?Мисля,че имам нужда от прераждане...

Ти от къде си?Да вземеме ние да си направиме едно приятелство..колкото и безумно звучи това "да си направиме" 8-)

От София съм.Бтв,идеята не е лоша :grin:

Infinity
05-10-2009, 17:12
^Да,само дето аз съм от Брезник :( Дай скайп все пак,ако искаш :)

VampireGirl666
05-10-2009, 17:15
^Да,само дето аз съм от Брезник :( Дай скайп все пак,ако искаш :)

Писах ти на лична :-)

bubblebabe
05-10-2009, 17:26
Гради се с години, да. Но когато се сближих с най - добрия си приятел, още от първия месец разбрах, че той е такъв. Така че... опитай. :)

MP
05-10-2009, 17:38
Разбирам как се чувстваш.Много хора минават през такъв период.Трябва да станеш по-общителна,по-натрапчива,по-разговорчива ли,как да го кажа.

Sintya
05-10-2009, 18:13
И аз съм в същото положение... имам познати, излизаме от време на време, но когато аз искам да отидем някъде много рядко се случва... гадно се чувствам, но... вярвам само на себе си.

май всички, които сме от София, имат такива проблеми :o

Jumbie483
05-10-2009, 18:33
Аз от града имам само няколко момчета така по-близки.. Само, че не винаги ми е до тях :-o
По някаква не много щастлива случайност, всичките ми приятелки са от други градове.
В общи линии, знам какво ти е :)

fluffka1
05-10-2009, 18:35
защо от един единствен път си правиш изводи? просто така се е случило, лош ден.... :(

clever
05-10-2009, 18:40
защо от един единствен път си правиш изводи? просто така се е случило, лош ден.... :(+1
и на тая шантава възраст е нормално да се чувсташ така понякога-да си по-затворен ...
споко
бързо ще си намериш приятелчета 8-)

VampireGirl666
05-10-2009, 18:51
защо от един единствен път си правиш изводи? просто така се е случило, лош ден.... :(+1
и на тая шантава възраст е нормално да се чувсташ така понякога-да си по-затворен ...
споко
бързо ще си намериш приятелчета 8-)

Не е един единствен път.Случва се доста често.И не мисля,че е от възрастта...

clever
05-10-2009, 18:53
значи си от типа по-затворени хора :-o
мии тогава успех в намирането на приятелчета :P
насреща съм 8) 8-)

VampireGirl666
05-10-2009, 18:57
насреща съм 8) 8-)

Не бих казала,че съм затворена.Когато съм с "приятели" т.е. познатите не стоя в един ъгъл и да слушам какво говорят.Напротив,активна съм в разговора.Просто ми е малко по-трудно със запознанствата с нови хора.Бтв,10х за пожеланието :)

clever
05-10-2009, 18:58
насреща съм 8) 8-)

Не бих казала,че съм затворена.Когато съм с "приятели" т.е. познатите не стоя в един ъгъл и да слушам какво говорят.Напротив,активна съм в разговора.Просто ми е малко по-трудно със запознанствата с нови хора.Бтв,10х за пожеланието :) :)

bubblebabe
05-10-2009, 19:55
насреща съм 8) 8-)

Не бих казала,че съм затворена.Когато съм с "приятели" т.е. познатите не стоя в един ъгъл и да слушам какво говорят.Напротив,активна съм в разговора.Просто ми е малко по-трудно със запознанствата с нови хора.Бтв,10х за пожеланието :)

ми ела да се запознаем тогава :D

сега сериозно...
не трябва да ти е трудно
защо?
не виждам нещо трудно в това да си общителен, но знам ли

VampireGirl666
05-10-2009, 20:02
насреща съм 8) 8-)

сега сериозно...
не трябва да ти е трудно
защо?

На мен ми е трудно.Когато се запозная с някой,аз не знам нищо за него/нея и ми е трудно да подхвана разговор.Чувствам се добре с хора,които познавам и не ме е страх,че някоя моя шега могат да я приемат на сериозно и да се разсърдят или нещо от сорта.Не мога да го обясна.Явно грешката е в мен.Може би съм луда или ми има нещо друго...

bubblebabe
05-10-2009, 20:09
насреща съм 8) 8-)

сега сериозно...
не трябва да ти е трудно
защо?

На мен ми е трудно.Когато се запозная с някой,аз не знам нищо за него/нея и ми е трудно да подхвана разговор.Чувствам се добре с хора,които познавам и не ме е страх,че някоя моя шега могат да я приемат на сериозно и да се разсърдят или нещо от сорта.Не мога да го обясна.Явно грешката е в мен.Може би съм луда или ми има нещо друго...

Ами питаш го всички въпроси изникващи ти в съзнанието.
Примери:
Как се казваш?
На колко си?
Занимаваш ли се с нещо?
Каква музика слушаш?
В кое училище учиш?
Колко езика знаеш?
Харесваш ли животните?
Би ли си дал/а скайпа или номера?
Имаш ли си гадже?
и т.н.
като започнете да говорите по определена тема то ще стане само

VampireGirl666
05-10-2009, 20:46
насреща съм 8) 8-)

сега сериозно...
не трябва да ти е трудно
защо?

Примери:
Как се казваш?
На колко си?
Занимаваш ли се с нещо?
Каква музика слушаш?
В кое училище учиш?
Колко езика знаеш?
Харесваш ли животните?
Имаш ли си гадже?
и т.н.

Пробвала съм,но винаги изниква някаква стена,като например той/тя започва да мълчи,когато аз свърша с въпросите си.Стигала съм до там,че да разсъждавам на глас по някаква тема,но нищо не се получава.Аз съм много труден случей :(

Naughty_
05-10-2009, 20:54
Абсолютно съм съгласна с фразата "Няма вечни приятели, има само общи интереси" :-o
Не се впрягай толкова, такъв е живота просто 8)

afterforever
05-10-2009, 20:56

Тва е като малки отиваш при непознатото и казваш "искаш ли да си играем" и то "да" и почвате :D:D

иначе - и аз бях така преди.. после от невъзможност да си намеря грешкитте просто почнах наново с отношението си към хората.. не мога да го обясня. отворих се повече към тях и така, ще мине, всичко минава, айе успех

VampireGirl666
05-10-2009, 20:59
Абсолютно съм съгласна с фразата "Няма вечни приятели, има само общи интереси" :-o
Не се впрягай толкова, такъв е живота просто 8)

Хм,значи да свикна с мисълта,че през целия си живот няма да имам поне един искрен човек за приятел/ка...Това е ужасяващо.Заради това ли хората откачат?Защото нямат приятели и няма с кой да споделят веселите или лоши моменти...

k0k0l1n40
05-10-2009, 20:59
Определено не е в теб проблема !
В днешно време трудно (да не кажа почти невъзможно) можеш да намериш "приятел/и на кои(й)то да разчиташ...

fluffka1
05-11-2009, 08:41
насреща съм 8) 8-)

сега сериозно...
не трябва да ти е трудно
защо?

Примери:
Как се казваш?
На колко си?
Занимаваш ли се с нещо?
Каква музика слушаш?
В кое училище учиш?
Колко езика знаеш?
Харесваш ли животните?
Имаш ли си гадже?
и т.н.

Пробвала съм,но винаги изниква някаква стена,като например той/тя започва да мълчи,когато аз свърша с въпросите си.Стигала съм до там,че да разсъждавам на глас по някаква тема,но нищо не се получава.Аз съм много труден случей :(

еми явно не попадаш на подходящи хора. И на мене много пъти ми се е случвало да подхвана разговор обаче нещо да не се получава и просто го заебавам даденоя човек и не ми дреме :D явно си особнячка и трудно си намираш компанийка. Незнам дали тва е проблема ама...

kuklichka_bg
05-11-2009, 13:49
Толкова познати, а приятелиите къде са незнам.Всеки гледа себе си.Първо своите интереси. :o

VampireGirl666
05-11-2009, 14:45
насреща съм 8) 8-)

сега сериозно...
не трябва да ти е трудно
защо?

Примери:
Как се казваш?
На колко си?
Занимаваш ли се с нещо?
Каква музика слушаш?
В кое училище учиш?
Колко езика знаеш?
Харесваш ли животните?
Имаш ли си гадже?
и т.н.

еми явно не попадаш на подходящи хора. И на мене много пъти ми се е случвало да подхвана разговор обаче нещо да не се получава и просто го заебавам даденоя човек и не ми дреме :D явно си особнячка и трудно си намираш компанийка. Незнам дали тва е проблема ама...

Не мога да "заеба" даден човек,защото нямаме тема на разговор.Все пак и той/тя е човек и ще му/й стане гадно.Хора,всичко е толкова объркано.Няма ли в този скапан свят поне един свестен човек?Вече почвам да се отчайвам...

LittlePrincess
05-11-2009, 14:59
Наистина са малко хората, на които може да се разчита. Но спокойно може би просто днес така се е случило

VampireGirl666
05-11-2009, 16:33
Наистина са малко хората, на които може да се разчита. Но спокойно може би просто днес така се е случило

В предишните си коментари бях написала,че не се случва за първи път.Напротив,случва се доста често. :cry: :cry:

LiSicHkAa
05-11-2009, 16:36
И аз съм така :(

Rza
05-11-2009, 16:47
Имам познати.Това е точната дума-просто познати.Днес времето беше хубаво.Искаше ми се да изляза и когато звъннах на най-добрата ми приятелка,тя се оказа с други нейни приятели.Не искам тя да ми тича след гъза,но винаги когато тя ме е викала да отида някъде с нея,аз съм го правила.Мислех,че тя щеше да ми върне услугата днес.Обадих се на братовчед ми и на двама от предишния ми клас,но се оказа,че те също имат работа.Потърсих съученичките си от новия клас,но те бяха с компанийте си,в които нямах желание да се натрапвам.
Имам чувството,че винаги,когато те всичките поискат нещо,аз го правя.А днес,когато просто исках да се порасходя и да поговоря с някой,се оказа че няма такъв човек.
Все едно съм го писал аз и при мен е така напоследък ужс
:(ПП 2Pac rulzz

crazymm
05-11-2009, 18:42
Аз намирам с кого да изляза, но все път прваим едно и също. Не ме разбират, не се и опитват да ме разберат, трябва да се съобразявам с тях (и то доста често), ама не ми пука вече..

YakUZa777
05-11-2009, 18:50
Спри да лижеш задници и да се стремиш да се харесаш на всички, научи се да не ти пука и стани по забавна, но не натрапчиво забавна, а просто да ти идва отвътре да кежеш нещо

fluffka1
05-11-2009, 19:16
Спри да лижеш задници и да се стремиш да се харесаш на всички, научи се да не ти пука и стани по забавна, но не натрапчиво забавна, а просто да ти идва отвътре да кежеш нещо

\:D/ аз имам една съученичка дето е като тебе, няма приятели и един разговор неможе да завърже... чесно да ти кажа.., наистина незнам как да т помогна, ама ей тва мнение е много добро, ако можеш направи го и ти желая късмет! :)

unikat4e94
05-12-2009, 19:05
spoko i az sam taka premestih se v nov grad v novo daskalo i sam ot dve godini ve4e v nego i imam frta samo kogaTO DA IM NAPRAVISH USLUGA AKO ISKATE MOJEM DA STANE TRI

oasis
05-12-2009, 19:23
Шанс..

Mastta
05-13-2009, 11:20
аз от 10 години нямам приятели ..

Mastta
05-13-2009, 11:26
аз от 10 години нямам приятели ..

bubblebabe
05-13-2009, 16:23
насреща съм 8) 8-)

сега сериозно...
не трябва да ти е трудно
защо?

Примери:
Как се казваш?
На колко си?
Занимаваш ли се с нещо?
Каква музика слушаш?
В кое училище учиш?
Колко езика знаеш?
Харесваш ли животните?
Имаш ли си гадже?
и т.н.

Ама те започват да мълчат, а не ти? В тях е проблема, май.

sword
05-13-2009, 16:25
Аз пък чувствам, че си нямам никого.
Явно трябва да се свиква.. :[

diksi
05-13-2009, 16:28
И на мене на един такъв ден ми се случи такова нещо, бях луднала у дома :lol: Виках си на акъла, като тебе и прочие...

На другия ден всички, на които се бях обадила ми звъннаха и ми викаха, че им е било гадно и т.н. Просто бяха си разбрали с друг, ГОРКИЧКИТЕ :lol: И аз накрая излезнах с всички...

Мисълта ми беше ------>
защо от един единствен път си правиш изводи? просто така се е случило, лош ден.... :(

got2Bthe1
05-13-2009, 16:50

Не съм съгласен има вечно приятелство.Примерно аз си имам няколко човека с които излизам и като немогат немогат няма да седна да ги проклинам.Като им звънна на другия ден и излизаме :-D .А ако не другите дни не успееш да излезеш с някои (каквато и да е причината) си потърси някои друг смис можеш да излизаш с нови компании и така ще се запознаеш с нови хора .... кои знае какво ще намериш ;)

unikat4e94
05-14-2009, 10:55
zdr i az sam taka imam frta samo kogato da otida s tqh nqkade ako iskate mojem da stanem tri

Love_Boy
05-14-2009, 11:16
Имам чувството,че винаги,когато те всичките поискат нещо,аз го правя.А днес,когато просто исках да се порасходя и да поговоря с някой,се оказа че няма такъв човек.

I na men mi se e sluchvalo. Mnogo e gadno!

kitty9410
05-14-2009, 22:12
Няма приятели,има само хора с общи интереси.А и не само при теб е така... Убедена съм че много имат подобни проблеми не мога да го нареча защото това не е проблем...Като няма кой какво ти пречи ти сама да си излезнеш,да се поразходиш и послушаш отпускаща музика.Аз лично обожавам да го правя...възползвам се винаги когато имам време.Пробвай и ти много е релаксиращо и да не ти пука че другите не могат ти гледай на теб да ти е добре или пък си намери нов кръг с приятели. ;)

ParadOx
05-15-2009, 08:18

Хех,как да стане това?Да отида в някои от моловете или пред НДК и да питам хората дали искат да сме приятели?Мисля,че имам нужда от прераждане...

От София съм.Бтв,идеята не е лоша :grin:

И аз напоследък се чувствам така :?
От София съм :wink: ако искаш пиши лично :)

stealthyGirl
05-15-2009, 16:41
Не е така... Най-вероятно де. Просто има дни, в които не ни е писано да излезем.

laziale
05-15-2009, 19:30
Явно си срамежлива и имаш липсва на самочучвстие. Аз по друг начин не мога да си го обесня. Иначе честно срещан проблем... Ама ако през цялото време си сдухана и задръстена няма как някой да ти подаде ръка. Иначе и аз уча по Софето ако искаш свиркай...

VampireGirl666
05-15-2009, 21:25
Явно си срамежлива и имаш липсва на самочучвстие. Аз по друг начин не мога да си го обесня. Иначе честно срещан проблем... Ама ако през цялото време си сдухана и задръстена няма как някой да ти подаде ръка. Иначе и аз уча по Софето ако искаш свиркай...

Не става въпрос,че не мога да си намеря приятели.Искам да кажа,че нямам истински приятели,които да ме подкрепят.Търсят ме само,когато имат лична угода.Нямам проблем със самочувствието,нито пък съм сдухана и задръстена през цялото време.Напротив,навсякъде съм с усмивка.Даже на лоши оценки пак се усмихвам.Просто не искам уж най-добрата ми приятелка да ме търси,когато трябва да си сподели мъката или да се похвали с новата си кифленска дрешка.Не знам,може би в мен е проблема,защото не ми харесва промяната сред приятелите ми.Явно трябва да ги възприема такива.

ПП: Благодаря на всички,които ми дадоха съвет и помощ

laziale
05-15-2009, 21:35
Има и такива моменти, не се притеснявай. Ако тръгнеш да се отчайваш става още по-зле. Гледаш право напред и това е. Лесно е да паднеш, трудно е да станеш.

VampireGirl666
05-16-2009, 05:24
Има и такива моменти, не се притеснявай. Ако тръгнеш да се отчайваш става още по-зле. Гледаш право напред и това е. Лесно е да паднеш, трудно е да станеш.

Така е,но аз не съм се отчайла още.В смисал,за мен това стана нешо обикновенно,нещо като ежедневие...

coteto
05-16-2009, 07:46
аз нямам приятели зза мен вече има само познати с които някой път да излезна на кафе и да си говорим отгоре отгоре на нещата
за мен отдавна не съществува понятието "най добра приятел/ка"

zai4ety13
05-16-2009, 08:42
И аз съм като тебе! И аз уж имах "най-добра приятелка" но всъшност тя е една голяма предателка! Моята с моята предишна BF сме в един клас и тя си се държи приятелски и готино със мене, но иначе си има друга BF от другия клас (ние сме 'а' клас , другата е 'б' ) като я види веднага ме оставя. Почват да се гучкат, да си приказват и се отдалечават някъде хванати за ръчичка.... Ето тва получаваш след девет годишно приятелство! Но тя и преди си е била такава, но аз просто си затварях очите. И преди ме е зарязвала заради други. Мислех си "е може би просто не е в настроение" но вече знам, че тя не ме има за никва приятелка!

YakUZa777
05-16-2009, 15:46
Забелязвам, че според едно мое социално проучване, в големите градове имате кофти разбирания за приятели ... :?

keep_smiling
05-16-2009, 17:51
Не мисля, че за да имаш добри приятели трябва непременно да си разговорлив(както прочетох в едно от по-горните мнения). Не съм съгласна и с мнението, че ти е късно вече да си създаваш нови приятелства :? Няма "рано" и няма "късно" за тези неща... В момента разсъждаваш като отчаяно момиче, което е имало кофти ден :) Всички преминават през такива периоди, спокойно. Това, че сега не са могли да излязат с теб не означава, че не държат на теб и не оценяват това, което правиш ти за тях.

lipsvashh_mi
05-16-2009, 18:58
най-добрата ти приятелка е имала друг ангажимент..ще етъпо да ги зареже и да хукне ако не е нещо спешно.Най-малкото помисли как ще им е на другите.Аз със мойто си сестриче се виждам само когато съм се уговорила предварително.Иначе не знаеш кой какви планове има и няма как да ги отмени за едното нищо в последния момент.
В случая просто обвиняваш излишно приятелите си,при положение,че те не четат мисли и не гадаят на боб на теб кога ще ти е тъпо и кога ще ти се излиза.
Излез сама,поразходи се,погледай някой филм у вас и не се тормози за простотии..живота е твърде кратък,за да пропускаме хубавите моменти за сметка на лошите :)

missreal
05-16-2009, 22:56
И аз съм като тебе! И аз уж имах "най-добра приятелка" но всъшност тя е една голяма предателка! Моята с моята предишна BF сме в един клас и тя си се държи приятелски и готино със мене, но иначе си има друга BF от другия клас (ние сме 'а' клас , другата е 'б' ) като я види веднага ме оставя. Почват да се гучкат, да си приказват и се отдалечават някъде хванати за ръчичка.... Ето тва получаваш след девет годишно приятелство! Но тя и преди си е била такава, но аз просто си затварях очите. И преди ме е зарязвала заради други. Мислех си "е може би просто не е в настроение" но вече знам, че тя не ме има за никва приятелка!

Какво значение има колко приятелки има твоята приятелка, неможа да сте вечно заедно и да не се отделяте една от друга. Вярно, че не е приятно да те оставят сам, нищо не й пречи на приятелката ти да извика и теб с тях...но явно е такава. Чесно казано така ти прави услуга, не гледай нея, а се възползвай да се сприятелиш с другите ти съученици ;)

moneycomeme
05-17-2009, 12:15
..разбирам те какво искаш да кажеш,но като цяло самото понятие ,,приятел,, е страшно относително.. :) Късметлии са хората,които ги имат според разбиранията и очакванията си (аз съм от тези и съм щастлива) искам да кажа,че грешката е вероятно че очакваме от хората до нас,прекалено много или неща,които са типични за нас,но всеки е различен....и не смятам момента,който ти разкзваш за предателство или нещо такова ;]]] ...Не се впрягай много ,не мисля че е станало кой знае какво нещо,в такива моменти аз сама излизам гледам насам натам природа тва-онова...пак е яко ;]] :)

Hilary_
05-17-2009, 12:29
Познато ми е... абе да не ти пука... :? Няма истински приятели... :?

MoonFruit
05-17-2009, 14:13
А сега след толкова мнения осъзнавате ли колко е трудно да си намерим приятели в днешно време...Обаждам се аз на едно момиче да излезем и каза че била на урок до 6 и в 6:30 щяла да ми се обади да излезем....Досещате се че не ми се е обадила...на другия ден си приказвам с една от моя клас и какво се оказва...че като си била свършила урока това момиче се обадилО на тая от моя клас да ходят на диско...И ОТИШЛИ! На другия ден я попитах защо не ми се е обадила....и представете си ми казва :Ми не знам,сори... И почна да ме прегръща :-x :-x :-x Имала съм случаи,в които съм звъняла на ''БФФ-то'' си да излезем ,а тя казва ,че не и се излизало и СЛУЧАЙНО след 30 минути я виждам да се шматка с 5 човека....И какъв е извода шаранчета....САМО ОТ ПРИЯТЕЛ МОЖЕ ДА СТАНЕ ПРЕДАТЕЛ!!!

Infinity
05-17-2009, 16:08
Май това е извода..Аз ВЪДНЪЖ само съм имала късмета да прекарам едно лято със едно момиче,с което просто сме създадени да сме приятелки..За 90 дена и един ден не ми е отказала нещо и винаги сме си прекарвали супер заедно..Лошото,е обаче че тя е от Несебър и сме прекъснали всякаква връзка..Просто някак така се случи и сега все си мисля,че като се видим примерно ще ни е трудно да сме както преди години..Винаги ще ме е яд,че сега нямам такъв приятел като нея :(

martoxd
05-26-2009, 17:33
Най-добре се запиши на спорт.

HuKoLa
05-26-2009, 18:26
До преди 3 седмици бях във същото положение.Училище->у дома->училище.Доста дълго е за обяснение.Ако искаш пиши ЛС ще се опитам да помогна :smt052 :smt058

make_me_love_you
05-26-2009, 19:44
Май това е извода..Аз ВЪДНЪЖ само съм имала късмета да прекарам едно лято със едно момиче,с което просто сме създадени да сме приятелки..За 90 дена и един ден не ми е отказала нещо и винаги сме си прекарвали супер заедно..Лошото,е обаче че тя е от Несебър и сме прекъснали всякаква връзка..Просто някак така се случи и сега все си мисля,че като се видим примерно ще ни е трудно да сме както преди години..Винаги ще ме е яд,че сега нямам такъв приятел като нея :(
Колко познато. И аз имам много добра приятелка с която се познаване още от много малки. Всеки път когато се видим неможем да си се нарадваме и си споделяме абсолютно всичко, ноо.. лошото е, че тя не е от моя град а също е от Несебър (явно всички в Несебър са готини 8-) ) и се виждаме само през ваканциите за малко :( .

По темата: И аз вече съм се обедила, че имам приятели само когато другите са на зор, а когато аз имам нужда от помощ, да споделя с някого...или просто да се поразходя с ''приятел'' се оказва, че съм сама..
Но не се отчайвай .. както казаха другите опитай се да си намериш нова компанийка, запознавай се с колкото може повече хора, все с някой ще си допаднете и ще си намерите общи интереси ;)

brokeninside13
05-27-2009, 09:32
И аз съм минала през това. Даже имаше нещо като групичка (да не кажа целия клас) наречена НИЕ МРАЗИМ ****. Беше ми адски гадно, но това беше заради това че бях прекалено доверчива, мила и т.н. Преместих в ново училище и сега всичко е наред. Но и коренно се промених.

girl4eety
05-27-2009, 16:04
ако има тук момиче или момче от софия което иска да се запознае с други да излизаме и може би да станем най-добри фр да казва
аз съм на 16 момиче от люлин 2

impassive7
05-27-2009, 20:52
В тоя свят на лицемерие и егоизъм е доста трудно да намериш истински приятели! Но все пак мисля, че ги има, но определено са на изчезване! :shock:

sword
05-27-2009, 21:11
Ама пък всички очаквате толкова много от другите! Сякаш са ви длъжни..
Що за глупост? Светът не се върти само около вас, но е трудно за приемане - от опит зная.
Раздавайте се, макар и действията ви да нямат положителен резултат. Злобата с нищо няма да помогне. Рано или късно щастието ще се открие, но за това се изисква търпение.

LetTheMusicTalks
05-27-2009, 21:15
+1

Sunny_stz
05-28-2009, 14:21
Аз също нямам много приятели ,повечето учат в други градове.Нямам търпение да ме приемат в София и да си намеря нови приятели и да бъда в нова среда.Сега най-често излизам с приятеля си,имам и 2 приятелки,но с тях рядко..все нямат време,особено едната ,много е тъпо ,но все пак сме си приятелки и сме си запазили връзка :)

i_dont_give_a_fuck
05-28-2009, 18:02
В същата ситуация съм зарязах първата ми компания защото рядко излизаха със мен и ми бяха скучни с тази ,с която бях отскоро никога не можех да се отпусна всичките са боклуци и не се чуствах на място и дори да си седя удома не искам да излизам с тях обаче вече не се издържа мн рядко се намира с кой да излезна и надали ще успея да намеря други защото вече всички са си в компания и ми се вижда невъзможно да се приобщя към някой :S

YakUZa777
05-28-2009, 18:37
Винаги е възможно да отидеш в някоя компания стига да искаш...

BladeOfMySoul
05-28-2009, 21:32
Това е реалността. :)

grrrrr
06-06-2009, 17:37
Ох и аз съм в подобна ситуация

Nepovtorima_93
06-07-2009, 16:21
и аз съм в същото положение и незнам кфо да праа...абе писна ми от такива..ако е до мен...ще рискувам всичко за да изляза с тях или да направя каквото и да било..ако е до тях..или си имат работа или им се спи или са с други които на мен не са кой знае колко приятни ...!