View Full Version : Чувствам се ужасно
Всичко започна преди няколко месеца... Гаджето ми отиде в чужбина... и го блъснало някакъв рейс или нещо подобно... и ние се чувахме само по телефона.. и осещах че нещо му има.. все го питах какво му е той ми каза че нищо му няма.. а не ми казваше истината за да не се притеснявам..и така 1 месец ми спестяваше това нещо..и днес взе че ми каза какво е станало..и се чувствам гадно защото не съм била до него в много тежък момент..и просто... незнам как да ви го опиша... тези които наистина знаят какво е любов ще ме разберат.. защото всеки иска полувинката му да е добре.. не искам да ми давате съвети..просто исках да споделя с някого как се чувствам..
sladkish_14
05-10-2009, 17:36
Нищо не можеш да направиш . Наистина е много лошо , че не си могла да бъдеш до него , но пък и тои не ти е споделил .. :)
Нищо не можеш да направиш . Наистина е много лошо , че не си могла да бъдеш до него , но пък и тои не ти е споделил .. :) не ми е казал защото не е искал да се притеснявам.. но в момента всякаш имам нещо в гърдите.. идеми да се обеся затова че не бях до него..
fluffka1
05-10-2009, 18:20
:(
Спокойно... всичко ще бъде наред...!!! :smt003 Говори с него дори и по телефона... той ще се радва сигурна съм... :)
Jumbie483
05-10-2009, 18:49
И аз съм имала такива моменти :?
Но неговото беше по-сериозно..
А вие.. поговорете си и му кажи вече да не премълчава :)
WondeR TeddY
05-10-2009, 18:53
Миличка напълно те разбирам... и моят приятел е в чужбина, и аз се притеснявам и ми е кофти че не съм до него. Дори и той снощи ми каза че не искал да ми казва всичко за да не ме притеснява, но аз му казах без такива номера 8-) защото иначе ще ми е още по-гадно и той се съгласи :) и така... не се притеснявай всичко ще е наред и не се чувствай виновна за нищо :-)
TheGirlNextDoor
05-10-2009, 19:18
погледни го от добрата страна..ти самата казваш,че не ти е казал за да не те притеснява-това означава,че той наистина мисли за теб. : )
..няма смисъл да се чувстваш зле..все пак разбирам да си знаела и да не те интересува..ама то е съвсем друга ситуацията.Сега просто продължавай да му показваш,че го обичаш : ))
DevilWish
05-10-2009, 19:22
Аз не разбрах какъв е проблема след като момчето ти е живо и здраво?Ти си го подкрепяла морално по телефона и тн.
Take_That
05-10-2009, 19:44
И аз съм имала такива моменти :?
Но неговото беше по-сериозно..
А вие.. поговорете си и му кажи вече да не премълчава :)
++++