Влез

View Full Version : КАкво му е в главата ?

black_rose12
05-10-2009, 17:54
Хора с един от най - добрите ми приятели Г. преди няколко седмици се целунахме на един купон .. ясно беше, че има чувства , защото и се усетиха , обаче после излязохме и каза че не еготов за нова връзка ,но и че не знаел какво иска , че не искал да ме загуби , че има чувства се пак .. Аз приех .. а той после седмица и нещо дори не влезе в скъпе , Като говорих с приятеля му той вика , че всъщност Г. ме бил харесвал и то мн от отдавана , но сега просто не му било до гадже .. кАЗАХ СИ ОК .. После с Г си писахме и той сподели ,че вече не му пукало за бифшата , но пак си говорехме само като фрндс . даже се видяхме и си личеше , 4 е си ме харесва .. вскъпе правеше намеци за забивката , прати ми една мн романтична песничка също ,, и после мене ме нямаше за няколко дена и той от тогава което си е 10тина дена сигно не ме е търсил ... което преди да станат нещата на купона не се беше случвало да не ме потурзи толкова дълго време , защото се пак съм му най - добрата приятелка .. не мога да си го обясня .. Интересното е че и Г и приятеля му мислят че не ми пука какво ше става и сега се питам да му намекна ли по някакъв начин .. да направя ли някаква крачкя с риск за притялството ни :с ?? И ако може някой да ми обясни защо се държи така ??? ще кажете дай му време .. но мина доста време вече :?

fluffka1
05-10-2009, 18:07
ми извинявай, ама е толква ужасно написано че се отказах да го чета цялото... :|

AnzaRe
05-10-2009, 18:08
Може би има проблеми у дома.

Mi6inka
05-10-2009, 19:07
може да се чуди дали приятелсвото ви му е по-ценно от това да имате връзка..всмисъл да не иска да те губи като приятелка...може дане знае какво иска.. можееее... много неща може...защо просто не поговориш с него очи в очи..не в скайп...

got2Bthe1
05-10-2009, 19:13
може да се чуди дали приятелсвото ви му е по-ценно от това да имате връзка..всмисъл да не иска да те губи като приятелка...може дане знае какво иска.. можееее... много неща може...защо просто не поговориш с него очи в очи..не в скайп...
съгласен съм...отделно казано не можеш да пишеш може и това да е причината :-o

Take_That
05-10-2009, 19:52
Ние не знаем какво му е в главата - може да не иска да си губите приятелството. Поговори с него очи в очи, а не в скайп :)

Hilary_
05-10-2009, 20:09
Рискуваш... ако стане нещо нал изнаеш че с приятелството след евентуален край е свършено... :? или оставаш негова приятелка макар че след тая забивка сииилно се съмнявам...така че действай! 8)

black_rose12
05-10-2009, 21:36
mi vsi4ko e kakto predi ..spodelq mi vsi4ko .. ma toi si misli , 4e nqmam koi znai kakvo kum nego za6toto v moq za6tita kazah " se mi e taq (dali 6e hodime" 8-) i sq se zamislqm ,4e moje tva da go e otkazalo i se 4uda kakvo da predpriema ... plss horaaaa :-)

Dian4ety
05-10-2009, 21:37
mi vsi4ko e kakto predi ..spodelq mi vsi4ko .. ma toi si misli , 4e nqmam koi znai kakvo kum nego za6toto v moq za6tita kazah " se mi e taq (dali 6e hodime" 8-) i sq se zamislqm ,4e moje tva da go e otkazalo i se 4uda kakvo da predpriema ... plss horaaaa :-)
Първата крачка, която можеш да предприемеш и най-добрата според мене ще е да почнеш да пишеш на кирилица :)

black_rose12
05-10-2009, 21:42
oh molq vi znam , 4e pravopisa e ujasen .. prosto nqmam nervi v momenta .. :s daide suveti pls .. ina4e na pravopis imam 6 (makar da ne si li4i) :D

Dian4ety
05-10-2009, 22:14
Опитай се да не мислиш за него..ако не става, опитай се да се здружиш с някоя водка или уиски :wink:

Aicken
05-11-2009, 07:22
в главата явно му е празно :-o

GossipGirl89
05-11-2009, 07:31
Хах... ами май сама си си виновна донякъде. Защо си го излъгала? Най-вероятно момчето в момента си мисли, че не ти пука и за това не предприема нищо. Много ясно - да не е луд да се хвърли в нова връзка е така при положение, че от отсрещната страна ясно са му заявили, че не ги е*е за него... Трябвало е да му кажеш самата истина... Още не е късно - кажи му я! Ама на живо, а не в "скъпето" :D

fc
05-11-2009, 07:33
Това е доста тъпичко дето си му го казала.

fucklowebaby
05-11-2009, 07:46
Хах... ами май сама си си виновна донякъде. Защо си го излъгала? Най-вероятно момчето в момента си мисли, че не ти пука и за това не предприема нищо. Много ясно - да не е луд да се хвърли в нова връзка е така при положение, че от отсрещната страна ясно са му заявили, че не ги е*е за него... Трябвало е да му кажеш самата истина... Още не е късно - кажи му я! Ама на живо, а не в "скъпето" :D

+1 :)

NeZaPoznat
05-11-2009, 08:22
Най-самотни са жените които казват "НЕ" :?

Hilary_
05-11-2009, 14:48
Най-самотни са жените които казват "НЕ" :?
Не винаги... :? :?

soul1199
05-11-2009, 17:55
съгласен съм...отделно казано не можеш да пишеш може и това да е причината :-o