Влез

View Full Version : Трябва да предприема нещо ..

insomnia79
05-11-2009, 07:54
Хора довечера ще излизаме една група приятели и аз трябва по някакъв начин да покажа на един от най- добрите си приятели ,с които на един купон се забихме , че искам да се получи нещо между нас (като останем насаме де ).. Тогава той не беше готов за връзка и аз му казах , за да не остана длъжна , че " ми е се тая " :с и сега нз как да покажа , че не ми е .... Открития разговор в случая не е решение по 1000 причини .. за това моля ви дайте ми някакви идея примерно да го прегърна или да му подметна нещо, на което ако иска може да отвърне , а ако не иска да се измъкне от ситуацията ? Моля ви хорааа Паникьосала съм сее :(

NeZaPoznat
05-11-2009, 08:18
Сложи негова снимка на обратната страна на телефона си и направи така че той 'напълно случайно' да я види ... :grin: и после не се дърпай ако ти бръкне под полата :D

insomnia79
05-11-2009, 08:40
mn umno :(

NeZaPoznat
05-11-2009, 08:43
На тъп въпрос - тъп отговор .. какво би казала на някой ако те срещне и те попита - абе искам еди кой си да ме опъне .. кво да правя ?!! :D

hisy
05-11-2009, 08:46
mn umno :( e какво сега.. момичето ти даде съвет... а до колкото темата : не е нужно да му правиш някви намеци и тем подобни... просто когато останете сами му кажи : "Аз много те харесвам..и бих искала да се получи нещо между нас" ... иначе така с някви бележчици и тем подобни просто забавяш топката..и докато така му пращаш някви намеци той вече може и в друга да се е влюбил :) такаче действай бързо за да не ти го вземе някоя кифла :D

insomnia79
05-11-2009, 08:55
ama v slu4aq ne stava otkrit razgovorrr .. ne sum signa ,4e iska ve4e vruzka s mene .. i iskam da si ostanem priqteli .. demek da ne mu dam vuzmojnost da me reje vtori put ....

NeZaPoznat
05-11-2009, 09:07
Към Хиси!

Момче съм - мацката на аватара просто ми харесва 8-)

Към Инсом..79
" да си останем приятели' е типично ЖЕНСКА реплика с която в общия случай те пращат в 9-та глуха без да се съобразяват че имаш чувства и ти е тежко да ги виждаш с друг или пък те държат за резерва.
Сега виждате ли колко е тежко и унизително да ти кажат така ? С други думи - имам си по-хубаво гадже в момента ама ако дойде суша може и да ти се отвори парашута ... та мислете за по-нататък :D

insomnia79
05-11-2009, 09:34
ma toi mi e nai - dobriq priqtel po dqvoliteeeeeeee :D ako spre da mi spodelq pri eventulano nepotrugvane na ne6tata 6e si umra :?

BuKuTyY
05-11-2009, 10:58
Хора довечера ще излизаме една група приятели и аз трябва по някакъв начин да покажа на един от най- добрите си приятели ,с които на един купон се забихме , че искам да се получи нещо между нас (като останем насаме де ).. Тогава той не беше готов за връзка и аз му казах , за да не остана длъжна , че " ми е се тая " :с и сега нз как да покажа , че не ми е .... Открития разговор в случая не е решение по 1000 причини .. за това моля ви дайте ми някакви идея примерно да го прегърна или да му подметна нещо, на което ако иска може да отвърне , а ако не иска да се измъкне от ситуацията ? Моля ви хорааа Паникьосала съм сее :(

и при мен имаше нещо такова... харесвахме се на рд-то ми като го прегърнах той каза че не бил готов и някви такива... направо щях да го пречукам :D незнам какво да те посъветвам.. като добавим че и моя е мн мн срамежлив... и сега незнам тази неделя в една приятелка ще има малък купон и той ще бъде там... Давайте идеи :P

hisy
05-11-2009, 13:39
Към Хиси!

Момче съм - мацката на аватара просто ми харесва 8-)

Към Инсом..79
" да си останем приятели' е типично ЖЕНСКА реплика с която в общия случай те пращат в 9-та глуха без да се съобразяват че имаш чувства и ти е тежко да ги виждаш с друг или пък те държат за резерва.
Сега виждате ли колко е тежко и унизително да ти кажат така ? С други думи - имам си по-хубаво гадже в момента ама ако дойде суша може и да ти се отвори парашута ... та мислете за по-нататък :D Колега извинявай мноу :D :D :D

NeZaPoznat
05-11-2009, 13:41
ma toi mi e nai - dobriq priqtel po dqvoliteeeeeeee :D ako spre da mi spodelq pri eventulano nepotrugvane na ne6tata 6e si umra :?

Мош ли умря :D

http://a4.rimg.info/87b9511e28b851c6a9cf18d93d9ce7f9.gif (http://avatars.33b.ru/avatar.166905.html)

Hilary_
05-11-2009, 13:43
Защо открития разговор да не е възможен... че то това е най - хубавото... :lol: амм щом е казал че не иска надали сега ще иска... но все пак вместо да се мъчиш още време по добре го питай направо.. с тия заобикалки... до никъде не се стига... повярвай ми... :? :?

insomnia79
05-12-2009, 07:14
mi sled vreme mi kazaha , 4e prosto ne bil gotov TOGAVA