Влез

View Full Version : ъ ?

Tomorrowww
05-11-2009, 08:27
има едно момче .. така почват повечето теми вкл. мойта само където мойта няма нищо общо с другите 8-) .. та това момче е в класа на мойта най - добра приятелка .. не се познаваме лично но аз знам кой е и как се казва както и той знае за мойто съществуване ( мойта фр ме споменала и той веднага се сетил дори знае повече от името ми и т.н. ) та това няма значение .. имам чувството че това съм аз само че от м.р. :D .. слуша същите изпълнители кото мен , облича се по същия начин ( кецове , цветове ) .. като говоря с приятелката ми от класа му всеки път ми казва '' се едно говоря с Д. '' че и на външен вид си прилича с мен .. веднъж бях в едно заведение , поръчах си Спрайт , отидох да поздравя едно момче и се върнах .. след 10 минути той влезна и направи абсолютно същото .. и сякви такива истории , но да не ви занимавам .. тва беше малка част от тях .. а аз имам само 1 обяснение - че полудявам .. ако почнете да ме оплювате ще ви разбера - и аз бих го направила ако го прочета , но се надявам да ме разберете .. :?

Tomorrowww
05-11-2009, 08:32
и съжалявам ако не разберете нещо от това .. то просто е трудно да се опише .. винаги пе е привличал по някакъв странен начин - не като момче , нито като фр или нещо такова .. просто наскоро случките стават вси повече и аз си замислих над тва .. малко късно ама :?

NeZaPoznat
05-11-2009, 08:37
Не си още в графата - луди но само да ти кажа че ако сте напълно еднакви ще си омръзнете за отрицателно време ..

Tomorrowww
05-11-2009, 08:42
точно това е , че сме толкова еднакви , че дори е плашещо .. и то не само вкуса , но и действията и начина на мислене .. абе Всичко :shock:

NeZaPoznat
05-11-2009, 08:44
Да не са те клонирали като Арнолд Щварценегер без да разбереш :D

Tomorrowww
05-11-2009, 08:47
вече и на тва няма да се изненадам .. :shock:

valdesbg
05-11-2009, 09:14
Аз честно нищичко не разбрах. Да се чувствам ли умствено изостанал? :-o

fluffka1
05-11-2009, 09:34
хаха. аз пък мисля че трябва да се опознаете. Пък и ще имате много общи теми за разговор. :lol: :)

FallOutGirl
05-11-2009, 09:40
екстра брат ! Действай, трябва лично да се запознаеш с него, приятелката и тя да помага ако трябва ии ще се опознаете :) Успех :grin:

LovEsIckk
05-11-2009, 09:46
Нищо не разбрах.

smileforyou12
05-11-2009, 09:57
така да разбирам ли че искаш да стане енщо между вас
ако е така давай направи всичко възможно за да го спечелиш
ако не тогава нз за какво става въпрос :-o

puhinka93
05-11-2009, 10:33
амм.. ми и аз нищо не разбрах от прочетеното :( :?

myNameIsImmortal
05-11-2009, 11:31
ъ-ъ? :-o

Решение: Започни ти да правиш същото което прави той..

Neftochimic
05-11-2009, 12:17
ъ ?

sladka__droga
05-11-2009, 12:22
Прочетох темата три пъти и чак тогава успях що годе да я разбера .. Май съм бавна ..

Както и да е -- не разбрах какъв ти е въпроса към нас , ако може да уточниш ?? .. Смисъл искаш ли да си с него и искаш ли изобщо да се опознавате ??

sasha_90
05-11-2009, 12:23
Приликата между вас не е знак,че ще сте заедно цял живот!Не си давай празни илюзии.Ако пък момчето те харесва-ще си проличи рано или късно.

curka87
05-11-2009, 12:23
Ами щом сте толкова еднакви значи сигурно ще си допаднете. Ако искаш нещо повече да стане...действай. Не се притеснявай. Успех!!!

Aicken
05-11-2009, 12:39
гледаи и в леглото да не извади същия атрибут като твоя :-o

fluffka1
05-11-2009, 19:12
абе хора, какво толква не разбрахте, момичето много добре си е написало това което иска да каже...

malone
05-11-2009, 20:29
гледаи и в леглото да не извади същия атрибут като твоя :-oЩе мерят саби.Еднаквостта с други субекти ме е плашила пък и всички тия прилики не са интересни поне според мен.

Aicken
05-12-2009, 07:14
гледаи и в леглото да не извади същия атрибут като твоя :-oЩе мерят саби.Еднаквостта с други субекти ме е плашила пък и всички тия прилики не са интересни поне според мен.

то си е казано че противоположностите се привличат , да са еднакви не е на добре според мене

ViciouSs
05-12-2009, 07:20
Аз честно нищичко не разбрах. Да се чувствам ли умствено изостанал? :-o

Аз лично се почувствах :-o

NeZaPoznat
05-12-2009, 07:41
Тъй като авторката не се е появила мисля да обясня какво точно разбрах аз. :oops:
По принцип е трудно да се видят момче и момиче с еднакви навици, желания и неща които харесват. Това става или когато момчето е леко женствено или когато момичето е леко мъжетсвено. 8-) В кръга на майтапа може да се намерят и други прилики - че и двамата имат по едно дупе, по две ръце, по две очи, че и на двамата главите им са между ушите, а краката и на двамата опират в земята :grin: Така е със сигурност :D
Лично аз наблюдавам децата пред блока - има момиченца които ритат топка наравно с момчетата и момчета които разнасят кофички и играчки наравно с момичетата. Авторката е споделила че има такова момче и се чуди дали ще се получи нещо по-добро ако тръгнат заедно.
:oops: Прав ли съм авторке ? :oops:

Tomorrowww
05-13-2009, 07:31
Тъй като авторката не се е появила мисля да обясня какво точно разбрах аз. :oops:
По принцип е трудно да се видят момче и момиче с еднакви навици, желания и неща които харесват. Това става или когато момчето е леко женствено или когато момичето е леко мъжетсвено. 8-) В кръга на майтапа може да се намерят и други прилики - че и двамата имат по едно дупе, по две ръце, по две очи, че и на двамата главите им са между ушите, а краката и на двамата опират в земята :grin: Така е със сигурност :D
Лично аз наблюдавам децата пред блока - има момиченца които ритат топка наравно с момчетата и момчета които разнасят кофички и играчки наравно с момичетата. Авторката е споделила че има такова момче и се чуди дали ще се получи нещо по-добро ако тръгнат заедно.

благодаря за пояснението точно така е :D .. само че нито той е женствен нито аз сам мъжествена просто си приличаме в почти всяко нещо :d .. ето най - новото - вчера след дскл се видях с тая мойта приятелка и и викам да чуе една песен от мп3 ми и тя '' оо тая песен един от класа цял ден я пускаше '' .. и та познайте кой е бил тоя :D .. просто непрекъснато се случват някви такива малки неща , но съберат ли се заедно чаак ме плашат 8-) .. и още веднъж 10х за обяснението от NeZaPoznat :-)

Tomorrowww
05-13-2009, 07:32

благодаря за пояснението точно така е :D .. само че нито той е женствен нито аз сам мъжествена просто си приличаме в почти всяко нещо :d .. ето най - новото - вчера след дскл се видях с тая мойта приятелка и и викам да чуе една песен от мп3 ми и тя '' оо тая песен един от класа цял ден я пускаше '' .. и та познайте кой е бил тоя :D .. просто непрекъснато се случват някви такива малки неща , но съберат ли се заедно чаак ме плашат 8-) .. и още веднъж 10х за обяснението от NeZaPoznat :-)

Tomorrowww
05-13-2009, 07:33
и съжалявам че се е пуснало 2х :smt120

fenasf
05-13-2009, 07:39
гледаи и в леглото да не извади същия атрибут като твоя :-o

:razz: :razz: :razz: :razz:

fluffka1
05-13-2009, 09:05
голям майтап сте вие двамата :lol:

TheGirlNextDoor
05-13-2009, 10:45
само аз ли мисля,че може да са брат и сестра...пък да не знаят :О

vampirekiss
05-13-2009, 13:14
Аз пък веднъж видях на улицата момче,което приличаше на едно бившо гадже.Приликата беше невероятна просто.Аз го гледам този си върви срещу мене и вече съм готова да му се метна на врата и да го разцелувам докато не се сетих,че бившия (тогава не беше бивш) щеше 200 пъти да ме е награбил да мецелува,ако ме види на улицата.Е аз поздравих го този.Той беше лико учуден .Разминах си се аз с този и звъня да проверя.Е оказа се,че истинския Гошо си се препича на слънце в този момент.Също са ми казвали,че имало момиче,което приличало много и на мен по външност.Е най-голямата разлика била,че тя е руса,а аз не съм.Та мисълта ми беше,че няма нищо чудно в историята на авторката.

GossipGirl89
05-13-2009, 14:03
само аз ли мисля,че може да са брат и сестра...пък да не знаят :О

хаха и аз си помислих същото :D
Иначе не знам... Същност знам - противоположностите се привличат. Еднаквостта някак си не е интересна, няма тръпка, разсъждаваш чрез себе си какво ще направи другия иииии не знам - просто не е интересно :?
А и на мен ми се е случвало да се сбълскам със снимки на момиче, което зверски много прилича на мене в лицето :D Даже снимките един приятел ми ги даде и беше решил, че съм аз :D

AFT
05-13-2009, 17:34
И аз имам един приятел, с който не си приличаме на външен вид, но мислим по абсолютно един и същи начин. Много е тъпо, щото не мога да споря с него или нещо такова, защото все едно споря със себе си. -,-

Take_That
05-13-2009, 17:38
хаха. аз пък мисля че трябва да се опознаете. Пък и ще имате много общи теми за разговор. :lol: :)

А така 8-)

Tomorrowww
05-14-2009, 06:56
И аз имам един приятел, с който не си приличаме на външен вид, но мислим по абсолютно един и същи начин. Много е тъпо, щото не мога да споря с него или нещо такова, защото все едно споря със себе си. -,-

и тва може да го има , но ще пробвам да се запозная с него .. бества имаме много общи познати пък и го засичам бая често :D .. 10х на всички които прочетоха темата и въпреки че беше трудна за разбиране написаха по нещо :-)